Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Aš irgi planavau neiti į vaikų darželio Kalėdas, nes tą dieną darbinė išvyka. Juolab, kad mano pypliams tos Kalėdos ir visos šventės dar labai giliai dzin, nei jie supranta, nei veiksme dalyvauja. :) (Šiemet jau buvom vienoje "eglutėje" - pažiūrėjo pažiūrėjo tą "senį" ir nurūko aplinkos studijuoti.)

Beeet paskui sąžinė užėdė visgi. :D Tai teko darbinę išvyką apriboti ir kitaip sudėlioti planus, kad toj neaktualioj šventėj visgi sudalyvaučiau ir aš. Uff.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Digin*: 14 gruodžio 2017 - 12:17
QUOTE(IruteB @ 2017 12 14, 12:00)
Aha, kodėl neini? Jei tik eina suderint - eik 🙂

Bendradarbėm šnekėt lengva. O man tektų prašytis valdžios, pacientų... Visai kas kita. O kiek dar reikalų ateityje bus, kai turėsiu prašytis...Todėl nesinori perlenkti lazdos.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 12 14, 12:40)
Bendradarbėm šnekėt lengva. O man tektų prašytis valdžios, pacientų... Visai kas kita. O kiek dar reikalų ateityje bus, kai turėsiu prašytis...Todėl nesinori perlenkti lazdos.

Aš dalyvaut tokiose šventėse noriu. Ir visai nesvarbu, kad tikriausiai visi pavargsim juodai, ir kad gal ji visai nenorės to kalėdų senio ar net bijos jo biggrin.gif
Ir kol galiu tai išsiprašau, darbas ne vilkas, nepabėgs, o vaikas vistiek atsimins, kad buvau ar nebuvau kartu rolleyes.gif
Atsakyti

Aš irgi planavau neiti į vaikų darželio Kalėdas, nes tą dieną darbinė išvyka. Juolab, kad mano pypliams tos Kalėdos ir visos šventės dar labai giliai dzin, nei jie supranta, nei veiksme dalyvauja. :) (Šiemet jau buvom vienoje "eglutėje" - pažiūrėjo pažiūrėjo tą "senį" ir nurūko aplinkos studijuoti.)

Maniškui jau ne dzin, laukia labai, nors veiksme irgi nelabai dalyvauja, visur man į ranką isikibęs, bet vistiek nori. Tik man vienas dalykas nepatinka, daržas duoda saldainius.... geriau jau po knygelę duotų.... 

Atsakyti

kokius jūs ten dokumetus peržiūrit/tvarkot?? Neįkertu..

nu ir diena šiandien..vos nepapuoliau į baisią avariją (jau antras kartas per mėnesį tas 'vos'), visą dieną zujau  su reikalais ir viską 'vainikavo' žinia, kad mamai insultas.. bet atrodo bent be pasekmių didesnių..žodž

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Mes jau atšokusios savo  :)

Sima_1, kaip jūs?  :)

Maniškei tai svarbi šita šventė buvo, labai laukė, kostiumą po namus kasdien nešiojo, išmoko dainelių su judesiais, žinojo, kad bus senis, dovana... :)  Viskas praėjo smagiai, mažesni aišku verkė, buvo nuo mamos rankų nenulipusių, nedalyvaujančių, na bet mes tai atšokom programą kaip priklauso  :)

Mama revizuoja jūsų daiktus?? biggrin.gif

Taip, apžiūri kiekvieną pakampę ir visada gaunu pastabų, kur neišvalyta, kur nesutvarkyta ir pan  :P

Bet juk virtuvej tokie skyriai kur kruopos, miltai, bulves, svogunai, arbatos, prieskoniai apsisnerkscia dazniau.
Pvz. uzkaiciu ka nors virti, iberiu pipiru, druskos, dedant kokie pipirai prabyra, vis tiek turiu laukti, kol uzvirs, tad isimu visus prieskonius, ismetu kurie buna sudreke, sukibe, isvalau, sudedu atgal, taip ir gaunasi, kad sutvarkau dazniau nei karta ar du i metus. smile.gif
Bent pas mus pastoviai ko nors pribire buna, miltu, kruopu kokiu, prie darzoviu svogunu lukstu, zemiu nuo bulviu. Po metu nieko nedarymo, ten jau tikrai visos dienos reiketu. biggrin.gif

Tikra tiesa, kad vertėtų valyti dažniau, bet aš tinginė  :angel_not: Kol kaista puodai aš mirkstu internete arba virbalais mosuoju  :) O paskui va, drajint visos dienos reikia  :blush-anim-cl:

Uoga_saujoj, daugiausiai visokios instrukcijos, garantiniai, sąskaitos... :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 14, 16:29)
Taip, apžiūri kiekvieną pakampę ir visada gaunu pastabų, kur neišvalyta, kur nesutvarkyta ir pan  tongue.gif

Vargas mamai su tokia dukra. Anukai badu amzinai marinami, netvarka ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti

Vargas mamai su tokia dukra. Anukai badu amzinai marinami, netvarka ir t.t. biggrin.gif

Nu tikrai  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 12 14, 14:42)
<p>kokius jūs ten dokumetus peržiūrit/tvarkot?? Neįkertu..
</p><p></p><p>nu ir diena šiandien..vos nepapuoliau į baisią avariją (jau antras kartas per mėnesį tas 'vos'), visą dieną zujau  su reikalais ir viską 'vainikavo' žinia, kad mamai insultas.. bet atrodo bent be pasekmių didesnių..žodž
</p>

Sveikatos mamai!

Dokumentus peržiūriu pagrinde dėl to, kad metami į spintelę ar stalčių ant viršaus, kol telpa, o kartą atidarius viskas iščiuožia lauk 😃😃😃 Kurį laiką nemetu darželio mokėjimo kvitų, sąskaitų už šiukšles, laiškų iš istaigų (vyras mano mašiną pastatė po ženklu, atsiuntė el.paštu (VMI), bet ir paprastu, kad 14eu baudą sumokėt) ir pan...

QUOTE(dzeuse @ 2017 12 14, 18:42)
Vargas mamai su tokia dukra. Anukai badu amzinai marinami, netvarka ir t.t.  biggrin.gif

🤣🤣🤣 Maniškė nieko netikrina 🙂

Gavom knygą, kur Dontstop siūlliau - Tadas galės skaityt 🙂
Atsakyti

ir viską 'vainikavo' žinia, kad mamai insultas.. bet atrodo bent be pasekmių didesnių..žodž

Kažkaip pražiūrėjau šitą liūdną žinią ... taigi rimtas reikalas, sveikatos mamai  :huh2:  :4u:​ 

Atsakyti
dontstop, mes irgi atšokom smile.gif
Buvo smagi 45min programa. Ir pas mus buvo verkiančių, ant rankų kabančių, pagrinde berniukai biggrin.gif Nenorėjo nei šokt jie nei dainuot, tik dovanų. O Aurėja priešingai, norėjo tik šokt, neįdomu ką tas senelis kalba biggrin.gif paskui jau vos sulaukė dovanų, jai vienai iš paskutinių davė, tai biški buvo pykčių "kur man"?
Dovanų gavo dėlionę, šviečiantį laikrodį, lipdukų, dar kažkokią smulkmę.
Namo sunkiai išėjom, dabar norės to senio kasdien.

Kaip nepavydžiu dėl tokio mamos tikrinimo, o ji pati gal labai pedantė?

uoga, kaip mamos savijauta?
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 12 14, 13:42)
.. visą dieną zujau  su reikalais ir viską 'vainikavo' žinia, kad mamai insultas.. bet atrodo bent be pasekmių didesnių..žodž

Namuose ivyko?
Atsakyti