Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 12 13, 14:44)
tada pažadėk kažką, ką ji mėgsta daryti, bet leidi retai. Aišku turėsi leisti biggrin.gif
</p>

Megsta ant palanges vaikscioti. biggrin.gif Bet su tuom tiek kariavus ir leisti cia butu absurdas. Antibiotikus reikia 4k. i diena lasinti.

QUOTE(sima_1 @ 2017 12 13, 15:15)
Man irgi teko girdėti panašią istoriją, bet čia iš seniau, kaip auklytė darydavo. Išpučia vienam vaikui nosį, o kitiems su ta pačia nosine nosis pavalo blink.gif irgi geras būdas matyt apkrėsti.
Baisu
Matai į akis tai labai nemalonus dalykas gi lašinti. Gal tikrai padėtų tas patarimas su lašinimu užsimerkus ir skaičiavimu.
O koks prizas ją motyvuotų?

Eina sau, nebuvau girdejus tokiu dalyku, kad specialiai uzkrecia vaikus. blink.gif
Daineles, multikus zadejau neveikia. Per jega sulasinti negaliu, nes verkia dar daugiau is vis viskas bega lauk iskart.
Nesitikejau, kad taip neis susitarti su ja. wacko.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Ačiū už sveikinimus  :4u:  Taip, jau dirba mergina vietoj manęs. O aš perėjau į kitą skyrių, naujas grafikas man labiau tinka prie darželio, o kolektyvas irgi malonesnis. Tikiuosi visi pokyčiai į gerą  :)  Dargi matau šviesą tunelio gale - manau,  įgavus patirties dabartinėje pozicijoje ateity kitoje įmonėje galėsiu dirbti pusę etato, o gal net iš namų. Atrodo, užčiuopiau sritį, kuri ir tinka pagal charakterį, ir sekasi, ir įmanomas kažkoks lankstesnis grafikas  :rolleyes:

Generalinis prieššventinis valymas ir pas mus, jau peržiūrėti dokumentai, vaistai, Dzeuse, ar pas jus tokie dalykai nesikaupia  :unsure:  Užtrukau geras kelias valandas, kol perrūšiavau. Vyras 2 dienas tvarkė balkonus, dar laukia bent dienos darbas tvarkant rūsį. Vaikų kambary dar reikia pakabint veidrodį ir su garais išvalyt kilimą - na tai irgi reikia visos laisvos dienos  :D Šis savaitgalis paskutinis prieš šventes (ir mano mamos atvažiavimą), tai dar valysiu virtuvę ir vonią. Visas sienas, lubas, spinteles iš vidaus ir išorės... :karsta:

O dar pas mus indaplovė sugedo. O vyras išvažiavęs... tai plaunam su sūnum rankom  :mega_shok:

Ryt jau balius darželyje  :newyear:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 13, 17:32)
Dzeuse, ar pas jus tokie dalykai nesikaupia  unsure.gif  Užtrukau geras kelias valandas, kol perrūšiavau. Vyras 2 dienas tvarkė balkonus, dar laukia bent dienos darbas tvarkant rūsį. Vaikų kambary dar reikia pakabint veidrodį ir su garais išvalyt kilimą - na tai irgi reikia visos laisvos dienos  biggrin.gif Šis savaitgalis paskutinis prieš šventes (ir mano mamos atvažiavimą), tai dar valysiu virtuvę ir vonią. Visas sienas, lubas, spinteles iš vidaus ir išorės... karsta.gif

Nezinau ko ten prikaupiat tiek. biggrin.gif
Spinteles pravalau karta i menesi, vonia generaliai tvarkau kiekviena savaitgali, wc ne reciau kaip kas antra diena. Adelijos kambario tvarkymas koks pusvalandzio darbas.
Vaistu turim tik tiek kiek reikia, nera ka mesti ar rusiuoti.
Dokumentus tvarko vyras.
Balkone keli daiktai, kai ruko buna sutvarko, issluoja.
Tad ir pries sventes bus iprastas susitvarkymas. smile.gif
Atsakyti

Nezinau ko ten prikaupiat tiek. biggrin.gif
Spinteles pravalau karta i menesi, vonia generaliai tvarkau kiekviena savaitgali, wc ne reciau kaip kas antra diena. Adelijos kambario tvarkymas koks pusvalandzio darbas.
Vaistu turim tik tiek kiek reikia, nera ka mesti ar rusiuoti.
Dokumentus tvarko vyras.
Balkone keli daiktai, kai ruko buna sutvarko, issluoja.
Tad ir pries sventes bus iprastas susitvarkymas. smile.gif

A tai jūs tvarkotės daugmaž reguliariai tokius dalykus, ką mes kartą ar du per metus  :D​ 

Atsakyti

pas mum irgi palyginus mažai daiktų, kuom aš labai džiaugiuosi (balkonas tuščias, tik šeško narvas :D ). Kai buvom svečiuose pas tą naują draugą Kajaus, tai net sustingau įėjus :D vietos vos praeiti, pilna baldų, daiktų, žaislų. Durys nukabinėtos rūbais. Nesuprantu kaip gyvent ten įmanoma :D vonioj daugiausia vietos buvo :D

Atsakyti

Aisku. Kokie kazin sansai rasti darba pagal specialybe, kai ne vietine?

Nu sako, kad didelė, labai paklausi specialybė mano ir labai trūksta darbuotojų. Na bus matyt ateityje, nepavyks tai nepergyvenu, kažką jau vistiek reiks dirbti :) 

Atsakyti
Aš irgi neturėsiu jokio priešventinio valymo rolleyes.gif ir ne tik dėl to, kad neseniai kraustėmės ir pramėtėm viską. Bet ir šiaip nekaupiam nieko. Vaistus kartas nuo karto peržiūriu, išmetu senus, bet tai užtrunka na max 5min. Dokumentai neseniai irgi visi sutikrinti, o ir nežinau, kodėl būtent prieš kalėdas reiktų juos perrūšiuot rolleyes.gif guli stalčiuose, nemaišo.
Visa kita irgi tvarkoma pastoviai, bus tiesiog eilinis namų sutvarkymas prieš atvažiuojant visiems. Šiemet nutarėm pas mus švęsti šventes 4u.gif
Pas mus ryt irgi darželio šventė. Aureja kartojasi eilėraštį, ur daržely išmoko ir dar aiškina, kad kalėdų senis atneš dovanų tik jai vienai, ne kitiem vaikam biggrin.gif

Dontstop, o kokios dabar tavo funkcijos naujoj pareigybėj?

Vyras vakar operaciją turėjo, reikėjo iš naujo operuot pirštą, dabar biuletenis iki naujų tai tikrai. Sėdės namie, prižiūrės ūkį biggrin.gif
Su Aurėja buvom pas akių, ir jai nustatė astigmatizmą.. unsure.gif dontstop, ar Jogailė nešioja akinius?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 13 gruodžio 2017 - 22:18

kodėl būtent prieš kalėdas reiktų juos perrūšiuot rolleyes.gifguli 

Pas mus ryt irgi darželio šventė. Aureja kartojasi eilėraštį, ur daržely išmoko ir dar aiškina, kad kalėdų senis atneš dovanų tik jai vienai, ne kitiem vaikam biggrin.gif

Dontstop, o kokios dabar tavo funkcijos naujoj pareigybėj?

Vyras vakar operaciją turėjo, reikėjo iš naujo operuot pirštą, dabar biuletenis iki naujų tai tikrai. Sėdės namie, prižiūrės ūkį biggrin.gif
Su Aurėja buvom pas akių, ir jai nustatė astigmatizmą.. unsure.gifdontstop, ar Jogailė nešioja akinius?

Na pas mane tai per Kalėdas ir Velykas atvažiuoja revizorė  :lol:  (mama), todėl būna tokie 2 kasmetiniai grand tvarkymai  :) 

Pasidalink ryt, kaip viskas praėjo  :4u: 

Dabar aš finansų skyriuj, dirbu apskaitos programomis, tvarkau dokumentaciją...pasitraukiau į back office'ą, pagaliau ramybė be jokių ten susitikimų, derybų, sandorių, svečių, delegacijų ir tt  :karsta: 

Vyrui sveikatos  :4u: 

O tai prie štai ne astigmatizmas buvo, ar maišau aš ką  :huh2: Nešioja maniškė, abu vaikai nešioja... nešioja tik darželyje, vakare namie nusiima..

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 13, 22:57)
Na pas mane tai per Kalėdas ir Velykas atvažiuoja revizorė  lotuliukas.gif  (mama), todėl būna tokie 2 kasmetiniai grand tvarkymai  smile.gif </p><p></p><p>Pasidalink ryt, kaip viskas praėjo  4u.gif </p><p></p><p>Dabar aš finansų skyriuj, dirbu apskaitos programomis, tvarkau dokumentaciją...pasitraukiau į <em>back office</em>'ą, pagaliau ramybė be jokių ten susitikimų, derybų, sandorių, svečių, delegacijų ir tt  karsta.gif </p><p></p><p>Vyrui sveikatos  4u.gif </p><p></p><p>O tai prie štai ne astigmatizmas buvo, ar maišau aš ką  huh.gif Nešioja maniškė, abu vaikai nešioja... nešioja tik darželyje, vakare namie nusiima..</p>

Mama revizuoja jūsų daiktus?? biggrin.gif
Koks pareigų pasikeitimas, sveikinu bigsmile.gif 4u.gif
Ne, astigmatizmo iki šiol nebuvo, o gal nebuvo tirtas, nežinau, pasikeitė daktarė, baisiai nuodugniai šita nauja visus tyrimus darė, pusė dienos praleidom ten karsta.gif Liuks, kad priprato prie akinukų ir nešioja.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 13, 18:36)
A tai jūs tvarkotės daugmaž reguliariai tokius dalykus, ką mes kartą ar du per metus  biggrin.gif​ </p>

Bet juk virtuvej tokie skyriai kur kruopos, miltai, bulves, svogunai, arbatos, prieskoniai apsisnerkscia dazniau.
Pvz. uzkaiciu ka nors virti, iberiu pipiru, druskos, dedant kokie pipirai prabyra, vis tiek turiu laukti, kol uzvirs, tad isimu visus prieskonius, ismetu kurie buna sudreke, sukibe, isvalau, sudedu atgal, taip ir gaunasi, kad sutvarkau dazniau nei karta ar du i metus. smile.gif
Bent pas mus pastoviai ko nors pribire buna, miltu, kruopu kokiu, prie darzoviu svogunu lukstu, zemiu nuo bulviu. Po metu nieko nedarymo, ten jau tikrai visos dienos reiketu. biggrin.gif
Atsakyti
Sima1 - o prieš tai nieko nepastebėjot, kad kažkas akytėm negerai? blink.gif
Maniškę tikrino gal tik 1 metų amžiaus...

Su tvarkymu... Tvarkausi retai. Tada kai ateina įkvėpimas, arba jau erzina betvarkė. Dažniausiai kai vyras darbe, vaikai darželyje. Tvarkau etapais. Paprastai pirmą dieną santechniką, antrą - spinteles, lentynas, virtuvę, trečią - grindis. Vaistų, dokumentų, drabužių perrinkimas - jau čia atskiri darbai.
Apskritai, tvarkymasis man paskutinėje vietoje visų reikalų sąraše. tongue.gif

Mums kalėdinė šventė rytoj. Vyras pasiėmė tėvadienį ir dalyvaus su maže. Šiandien papasakojau bendradarbėm. Ir ką... Jau taip mane išgėdino, kad aš neinu. Maždaug, kiek tokių švenčių turėsit... Tuoj išaugs, baigsis visos eglutės, o aš tokiame įvykyje nesudalyvausiu, nepamatysiu, vaikas neturės fotkės su manim unsure.gif Pasijaučiau tokia kalta kalta... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 12 14, 11:52)
Sima1 - o prieš tai nieko nepastebėjot, kad kažkas akytėm negerai?  blink.gif 
Maniškę tikrino gal tik 1 metų amžiaus...

Su tvarkymu... Tvarkausi retai. Tada kai ateina įkvėpimas, arba jau erzina betvarkė. Dažniausiai kai vyras darbe, vaikai darželyje. Tvarkau etapais. Paprastai pirmą dieną santechniką, antrą - spinteles, lentynas, virtuvę, trečią - grindis. Vaistų, dokumentų, drabužių perrinkimas - jau čia atskiri darbai.
Apskritai, tvarkymasis man paskutinėje vietoje visų reikalų sąraše.  tongue.gif

Mums kalėdinė šventė rytoj. Vyras pasiėmė tėvadienį ir dalyvaus su maže. Šiandien papasakojau bendradarbėm. Ir ką... Jau taip mane išgėdino, kad aš neinu. Maždaug, kiek tokių švenčių turėsit... Tuoj išaugs, baigsis visos eglutės, o aš tokiame įvykyje nesudalyvausiu, nepamatysiu, vaikas neturės fotkės su manim  unsure.gif  Pasijaučiau tokia kalta kalta...  cray.gif

Aha, kodėl neini? Jei tik eina suderint - eik 🙂

Aš tik dabar pavadinau "kalėdiniu" tvarkymu - dažniau tvarkaus, tikrai 😎
Atsakyti