Dontstop, kaip smagu. Šios pareigos gal labiau patiks juolab jei lengviau susiderins su darželiu 🤗
Dontstop - pagaliau geresnes dabo salygos isivaizduoju kiek daug reiskia valanda namie vakare.
IruteB - kad man tavo energija.. gal irgi issikuopciau pries sventes
Nekuopk - neverta 😎 Iš vakarykščio tvarkymo liko švarios tik sekcijos ir užuolaidos 🤣🤣🤣 Šiandien maišą žaislų lūženų išmečiau
Jeigu neplaunu langu, butas buna generaliai sutvarkytas, max per 3 val.
Tad jokio spec nusiteikimo nereikia.
Pries sventes nevyks jokio kuopimo, susitvarkysim kaip visada ir tiek.
Dontstop, radai vis tik zmogu i savo vieta?
I darzeli negalima eiti, kol puliuoja bent truputi, sake, uzkreciama.
Po vakar dvieju antibiotiku kartu puliavimas gerokai sumazejo, bet va vienos akies obuolys kaip tik paraudovano dar labiau. O nesiduoda lasinti, tragedija, nei geruoja, nei bloguoju.. Jeigu ilasinus verkia, kazin lieka ten vaistu bent kiek..
Risaulyte, naujo darbo dar neieskai? Kiek pamenu, kur dabar dirbai normalus buvo, be intrigu 'lietuvisku' kaip tame ankstesniame ar vis tik islindo kokiu problemu jame?
Risaulyte, naujo darbo dar neieskai? Kiek pamenu, kur dabar dirbai normalus buvo, be intrigu 'lietuvisku' kaip tame ankstesniame ar vis tik islindo kokiu problemu jame?
Ieškau tik tiek, kiek reikalaujama iš manęs, kad gaučiau dienpinigius po švenčių kai grįšim jau rimčiau ką pradėsiu veikt linkt tos pusės.
Dabar jau galiu palyginti, kai dirbau ir lietuviškam ir danų+įvairių kitų šalių kolektyvuose. Šiame nebuvo jokių intrigų, visiškai kitoks bendravimas tarp žmonių. Tai su darbu kaip ir viskas gerai. Bet tiesiog jau nebegalėjau suderinti savo ir vyro darbo ir vaikų priežiūros. Vyras perėjo dirbti į naktinę pamainą, todėl ryte negali vest vaikų į darželį. Savo darbą jis myli, todėl keisti turiu aš. Bet ir gerai, nes noriu jau kažko kito, noriu išmokti ir daryti daugiau negu pakuot mėsą ar žuvį visą gyvenimą. Lietuvoj baigiau socialinį darbą. Pasitvirtinau Danijoj savo diplomą, eisiu dabar dar į kalbos kursus, nes tokiam darbui neesu užtikrinta savo žiniomis ir ieškosiuos praktikos tose srityse kur dirba socialiniai darbuotojai, kad pamatyčiau kaip čia viskas vyksta ir ką jie veikia tai va tokie mano planai artimiausiai ateičiai, jei ką turiu du metus kol man mokės dienpinigius
Risaulyte, naujo darbo dar neieskai? Kiek pamenu, kur dabar dirbai normalus buvo, be intrigu 'lietuvisku' kaip tame ankstesniame ar vis tik islindo kokiu problemu jame?</p></div></blockquote><p>Ieškau tik tiek, kiek reikalaujama iš manęs, kad gaučiau dienpinigius po švenčių kai grįšim jau rimčiau ką pradėsiu veikt linkt tos pusės.</p><p>Dabar jau galiu palyginti, kai dirbau ir lietuviškam ir danų+įvairių kitų šalių kolektyvuose. Šiame nebuvo jokių intrigų, visiškai kitoks bendravimas tarp žmonių. Tai su darbu kaip ir viskas gerai. Bet tiesiog jau nebegalėjau suderinti savo ir vyro darbo ir vaikų priežiūros. Vyras perėjo dirbti į naktinę pamainą, todėl ryte negali vest vaikų į darželį. Savo darbą jis myli, todėl keisti turiu aš. Bet ir gerai, nes noriu jau kažko kito, noriu išmokti ir daryti daugiau negu pakuot mėsą ar žuvį visą gyvenimą. Lietuvoj baigiau socialinį darbą. Pasitvirtinau Danijoj savo diplomą, eisiu dabar dar į kalbos kursus, nes tokiam darbui neesu užtikrinta savo žiniomis ir ieškosiuos praktikos tose srityse kur dirba socialiniai darbuotojai, kad pamatyčiau kaip čia viskas vyksta ir ką jie veikia tai va tokie mano planai artimiausiai ateičiai, jei ką turiu du metus kol man mokės dienpinigius </p>
O ka tavo vyras dirba jei ne paslaptis? Man kazkada teko dirbti naktimis, tai as neisivaizduoju kaip galima myleti darba, kur naktis be miego, man buvo visiskas peilis.
Jeigu neplaunu langu, butas buna generaliai sutvarkytas, max per 3 val.
Tad jokio spec nusiteikimo nereikia.
Pries sventes nevyks jokio kuopimo, susitvarkysim kaip visada ir tiek.
Dontstop, radai vis tik zmogu i savo vieta?
I darzeli negalima eiti, kol puliuoja bent truputi, sake, uzkreciama.
Po vakar dvieju antibiotiku kartu puliavimas gerokai sumazejo, bet va vienos akies obuolys kaip tik paraudovano dar labiau. O nesiduoda lasinti, tragedija, nei geruoja, nei bloguoju.. Jeigu ilasinus verkia, kazin lieka ten vaistu bent kiek..
Kajus persilaužė su lašinimu kai padėdavau saldainį palei nosį jis atsigula, užsimerkia, tada aš užlašinu ant vokų kraščiuko ir liepiu mirksėt 5 kartus. Jam labai patiko tas skaičiavimo principas. Nes anksčiau būdavo užlašini ir nesimerkia nors tu ką. Kažkaip išdrąsėjo. Tai negaliu atsidžiaugti. Visus vaistus, visas procedūras be didelių ožių padaro. Anksčiau tai vaje vaje kokia kova būdavo
Kalbėjau su močiute vakar. Papasakojo ji trumpai apie vieną savo draugę, kuri dirbo darželyje. Tai likau šokiruota. Ji pati patarė nevesti išvis į daržą. Pasakojo, kad pvz auklėtojos specialiai sudarydavo skersvėjus, kad kuo daugiau vaikų susirgtų! Eina sau..tikiuosi dabar nevyksta tokių nesąmonių :/
O ka tavo vyras dirba jei ne paslaptis? Man kazkada teko dirbti naktimis, tai as neisivaizduoju kaip galima myleti darba, kur naktis be miego, man buvo visiskas peilis.
Ne paslaptis, nieko ypatingo dirba su medžiu, medienos gaminiais,pjauna, prižiūri mašinas ir pan. Jis pas mane visiškas pelėda. Net dienom dirbdamas jis naktinėdavo ilgiausiai, tai jam tinka toks darbo laikas. Keturias naktis atidirba ir turi ilgą savaitgalį
</p><p></p><p>Kalbėjau su močiute vakar. Papasakojo ji trumpai apie vieną savo draugę, kuri dirbo darželyje. Tai likau šokiruota. Ji pati patarė nevesti išvis į daržą. Pasakojo, kad pvz auklėtojos specialiai sudarydavo skersvėjus, kad kuo daugiau vaikų susirgtų! Eina sau..tikiuosi dabar nevyksta tokių nesąmonių :/
</p>
Girdėjus ir aš apie tai Nežinau, dabar taip vyksta ar ne, bet auklėtojos labiau prigąsdintos, nes bet koks tėvų skundas gali nukeliauti ne tik iki švietimo skyriau, bet ir iki TV.
Aisku. Kokie kazin sansai rasti darba pagal specialybe, kai ne vietine?
Saldainis turbut paskutinis dalykas, kuris ja sudomintu, vienodai saldumynai. Todel ir sunku kazka sugalvoti ar pazadeti.. I nosi leidzia purksti, kai reikia, o i akis va niekaip..
Aisku. Kokie kazin sansai rasti darba pagal specialybe, kai ne vietine?
Saldainis turbut paskutinis dalykas, kuris ja sudomintu, vienodai saldumynai. Todel ir sunku kazka sugalvoti ar pazadeti.. I nosi leidzia purksti, kai reikia, o i akis va niekaip..
tada pažadėk kažką, ką ji mėgsta daryti, bet leidi retai. Aišku turėsi leisti
Man irgi teko girdėti panašią istoriją, bet čia iš seniau, kaip auklytė darydavo. Išpučia vienam vaikui nosį, o kitiems su ta pačia nosine nosis pavalo irgi geras būdas matyt apkrėsti.
Baisu
Matai į akis tai labai nemalonus dalykas gi lašinti. Gal tikrai padėtų tas patarimas su lašinimu užsimerkus ir skaičiavimu.
O koks prizas ją motyvuotų?