Šį vakarą aplankėme Kalėdinį miestelį Raudondvario pilyje. Pasakiškai papuošta: sukonstruota karieta, šokėjai kitos dekoracijos. Smagu praeiti geru oru. Kaunietėms rekomenduoju
liečiamą zooparką
Mano dvi draugės su vaikais ten buvo. Abi nusivylė kainos ir kokybės santykiu..
Nuejau miegoti po dvylikos, neuzilgo Adelia atsibudo verkdama, kad nuimciau nuo akies traiskana. Nesupratau is pradziu, ijungiau sviesa, galvoju, ikrito kas i aki ar kas jai.. o akis pasirodo uzpuliavus ir visa sukibus, negalejo ne atmerkti..
Uzpyliau ramuneliu, nuploviau, palaikiau kaip kompresa, siryt geriau.
Jauciu, rytoj reikes pas gydytoja vezti, ziuresiu kaip dienos begy..
Sako, turbut Bindehautentzündung Adelijai, paziurejau lietuviskai- konjunktyvitas.
Bakteriniui antibiotikus reikia lasinti, virusinis savaime praeina. Drauge sako, labai gerai padeda valymas su stipria juoda arbata, tai siandien pabandysiu, tikiuos pades.
Papildyta:
Dar biski viena pasikalbesiu, seriala vakar sita baigiau, kaip suprantu jis vieno sezono, idomus gana.
The Sinner
Nuejau miegoti po dvylikos, neuzilgo Adelia atsibudo verkdama, kad nuimciau nuo akies traiskana. Nesupratau is pradziu, ijungiau sviesa, galvoju, ikrito kas i aki ar kas jai.. o akis pasirodo uzpuliavus ir visa sukibus, negalejo ne atmerkti..
Sveikatos!
Šįryt Aleksas prašė apaut batus ir eis į lauką - neleidom. Vaikas pats apsirengė kombinzoną, kepurę, batus, pirštines - išgirdom tik uždaromas duris 😃 Kostas iš paskos apsirengė ir išlėkė, o Tadą teko išvyt ir vos pats apsirengė... 🤣🤣🤣
Agnė nuo vakar visur stojasi, kur randa patogiai įsikibt 🙂 Gerai, kad kol kas visada pavyksta saugiai ant užpakalio nusileist 🙂
Sveikos
Vakar praleidom nuostabią dieną Vilniuje Apžiūrėjom eglutes, muges, pabendravom su Seneliu
Nupirkom dviaukštę lovytę, čiužinį. Praleidom daug smagių valandų Maximoje renkantis žaislus (40 % nuolaida) ir Ikejoje
Šiandien iš pagrindų tvarkomas vaikų kambarys....
Semtamama, ačiū už idėją, štai jau aišku, ką veiksim kitą savaitgalį
Dzeuse, greičiau išsigydyt tą bjaurų konjunktyvitą Man kelis kartus buvo, nesmagu, bet pagydoma
IruteB, ačiū už nuorodą Ir už taupyklės irgi, ji jau pas mane
Mano dvi draugės su vaikais ten buvo. Abi nusivylė kainos ir kokybės santykiu..
Kaina tikri didelė, užtat ir planuoju nebent per gimtadienį, kasdienai per brangi pramoga
Sveikatos!
Šįryt Aleksas prašė apaut batus ir eis į lauką - neleidom. Vaikas pats apsirengė kombinzoną, kepurę, batus, pirštines - išgirdom tik uždaromas duris 😃 Kostas iš paskos apsirengė ir išlėkė, o Tadą teko išvyt ir vos pats apsirengė... 🤣🤣🤣
Agnė nuo vakar visur stojasi, kur randa patogiai įsikibt 🙂 Gerai, kad kol kas visada pavyksta saugiai ant užpakalio nusileist 🙂
Štai ką reiškia daugiavaikė šeima, vaikai savarankiški ir greit tobulėja žiūrėdami viens į kitą
su tuo vaiku iš ankstesnio daržo tai maniškis labai draugavo. Plius ateidavom vienodu laiku pasiimti vaikų. Kažkokia chemija tarp mūsų suveikė labai faina pasirodė. Plius taip supuolė, kad ir jie papuolė į tą patį valstybinį. Nu galvoju tikrai ženklas Bandė ji perrašyti saviškį į mūsų grupę, bet nepavyko. Taip ir susibendravom. Kajus labai norėdavo pamatyti tą berniuką rytais, nes pasirodo prie pat mūsų gyvena labai daug sutapimų žodžiu. Ir svečiuose jau buvo tiek jie tiek mes. Tik dabar kažko nutilo. Nenoriu per daug lįsti
aha, grizta vyras kita savaitgali labai laukiam.
pas mus irgi visada atsiranda sveikintoju, bet siemet taip nusprendem. tieiso paakysime, kad gimtadienio baliaus nebus. gai ir nesveikinti, jei nenori. kiekvieno pasirikimas.
as turiu viena drauge is tu laiku, kai laukiausi dukros ir sedejau supermamoj musu dukros vienmetes, abi lanke ta pacia darzelio grupe, dabar toje pacioje klaseje mokosi. ir mūsų sūnūs bendraamžiai, ir lnako tą pačia grupę darželyje. va kiek sutapimų
Nu nieko sau istorijos, man taip neišeina
Savarankiški mažiukai - didysis tinginys... 😃
Niekas nei iš giminių nei iš draugų neateina?
Mes visada galim ateit torto jei tik šokoladinis
Draugaut aš nedraugauju, bet žinau daug maž visus tėvus, iš susirinkimų, iš FB grupės, nuvedant/parvedant sutinku.
Matau kitos susibendravę ir vaikai labiau jų draugauja, į svečius gal vaikšto.
Maniškė sakė su viena mergaite Kornelija draugauja labiau, sėdi kur atskirai abi ir žvengia iš ko nors
Kaip nefainai.. kaip šiandien akis? Tik viena?
Iš aš girdėjau, kad juoda arbata gerai tokiam reikalui. Bet gal kokių ir lašiukų išrašys.
Kokie savarankiški vaikai
Kiek Agnytei jau mėnesių?