Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Mano vyresnėlė tik šį savaitgalį baigia gerti antibiotikus todėl negaliu leisti į darželį. Biuliotenio nepasiėmėm, tai vaikų priežiūra dalinasi mano ir vyro tėvai. Mažės irgi neleidžiu, kad pakartotinai neparneštų iš daržo kokios zarazos.

nu kaip baltai pavydu :D ir dar abeji tėvai.. aš bijau ir pagalvoti kas bus kai išeisiu į darbą..nei uošvienės negalėsiu paprašyt padabot, nors prie pat atvažiuoja kasdien.. įdomu kaip bus kai dėdė pasimirs, pas kurį važiuoja vis (jos ten tryse jį daboja). Jaučiu, kad vis tiek laiko neras anūkui vieninteliam. Nenustebčiau..jau užsiminėm apie gimtadienį (bus žaidimų kambaryje), tai kai pradėjo vyrui dievagotis. 'Ir vėėėl', 'o neeee' ..nu sakykit kaip norit, man nenormalu. Jai trauma į gimtadienį vaiko ateiti. Tiesa mes jų net nekvietėm, tik pasakėm, kad bus ir viskas. Nenoriu nei ir matyti jų ten

Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Darbe jau mokinu žmogų vietoj savęs  :sokiai: Kitą sav darželio šventė, bus kam mane pakeisti  :victory2:​ 

Po darbo ėjau per parką, buvo spėju eglės įžiebimas, muzika, šokiai, dainos, žmonių prisirinkę  :sokiai: 

Sima_1, gi ką tik nuorodą kėliau, iš kur užsisakinėjau  :mirksiukas: , atsuk puslapį atgal. Dydis vienas, parašyta tamposi, bet dideliam vyriškiui nesu tikra, kad tiks...

Uoga_saujoj, gal per googlą paieškok, gal dar kur jų yra  :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 07, 18:52)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Darbe jau mokinu žmogų vietoj savęs  sokiai.gif Kitą sav darželio šventė, bus kam mane pakeisti  victory.gif​ </p><p>Po darbo ėjau per parką, buvo spėju eglės įžiebimas, muzika, šokiai, dainos, žmonių prisirinkę  sokiai.gif </p><p></p><p><strong>Sima_1</strong>, gi ką tik nuorodą kėliau, iš kur užsisakinėjau  mirksiukas.gif , atsuk puslapį atgal. Dydis vienas, parašyta tamposi, bet dideliam vyriškiui nesu tikra, kad tiks...</p><p><strong>Uoga_saujoj</strong>, gal per googlą paieškok, gal dar kur jų yra  unsure.gif </p>

Nugi tikrai, pražioplinau tongue.gif
Atsakyti
Labas, mes siemet nusprendem nedaryti baliaus maziaus gimtadienio proga, o uzsisakem vilniuj viesbuty kambari, vaziuosim i vichy vandens parka, prie egles, jei bus giedra- i tv boksta.
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 12 07, 17:18)
><p>nu kaip baltai pavydu biggrin.gif ir dar abeji tėvai.. aš bijau ir pagalvoti kas bus kai išeisiu į darbą..nei uošvienės negalėsiu paprašyt padabot, nors prie pat atvažiuoja kasdien.. įdomu kaip bus kai dėdė pasimirs, pas kurį važiuoja vis (jos ten tryse jį daboja). Jaučiu, kad vis tiek laiko neras anūkui vieninteliam. Nenustebčiau..jau užsiminėm apie gimtadienį (bus žaidimų kambaryje), tai kai pradėjo vyrui dievagotis. 'Ir vėėėl', 'o neeee' ..nu sakykit kaip norit, man nenormalu. Jai trauma į gimtadienį vaiko ateiti. Tiesa mes jų net nekvietėm, tik pasakėm, kad bus ir viskas. Nenoriu nei ir matyti jų ten
</p>

Jei seneliai nenori pabūti su anūku - suras tūkstantį priežasčių dėl ko negali unsure.gif
Kada grįžti į darbą?
Papildyta:
QUOTE(relita @ 2017 12 07, 21:23)
Labas, mes siemet nusprendem nedaryti baliaus maziaus gimtadienio proga, o uzsisakem vilniuj viesbuty kambari, vaziuosim i vichy vandens parka, prie egles, jei bus giedra- i tv boksta.

Gera pramoga. Smagus gimtadienis laukia. smile.gif Turbūt vyras grįžta Kalėdom.? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 08 gruodžio 2017 - 08:30

aš tokį gimtadienį kitąmet norėčiau apturėti :D bet man vis klausimas kaip išspręsti tų sveikintojų klausimą :hmm: jau ir šiemet nusimato be pagrindinio torto (ir visa kita aišku), dar bent du. Kiek išlaidų  :blink: 

Atsakyti

Na o mum kaip ir ankstesniais metais nėra ką kviestis į gimtadienį ir nėra ko vaišinti tortais  :hihihi: Tai manau pusę dienos švęsim darželyje, o vakare, jei vyras bus LT, važiuosim į Megos edukacinį centrą arba liečiamą zooparką  :) 

Ryt į Vilnių, pažiūrėsim Kalėdinį miestelį, lyg ir susitikimas su Seniu 10 val, traukinukas, mugės  :bigsmile:​ 

Atsakyti

Na o mum kaip ir ankstesniais metais nėra ką kviestis į gimtadienį ir nėra ko vaišinti tortais  :hihihi: Tai manau pusę dienos švęsim darželyje, o vakare, jei vyras bus LT, važiuosim į Megos edukacinį centrą arba liečiamą zooparką  :)

Ryt į Vilnių, pažiūrėsim Kalėdinį miestelį, lyg ir susitikimas su Seniu 10 val, traukinukas, mugės  :bigsmile:​ 

liūdnokai skamba, bet bent taupiai :D mes šiemet nusprendėm daryti su draugų vaikais ir šiaip vaikais (vienas bus iš buvusio darželio). Tai kažkaip susidaro nemažai. O jei dar seneliai sugalvos atvaryt, tai neužteks torto visiems :D

Atsakyti

liūdnokai skamba, bet bent taupiai :D mes šiemet nusprendėm daryti su draugų vaikais ir šiaip vaikais (vienas bus iš buvusio darželio). Tai kažkaip susidaro nemažai. O jei dar seneliai sugalvos atvaryt, tai neužteks torto visiems :D

Na, ne specialiai taip išeina  :) 

Kaip jūs susidraugaujat su darželio mamom?  :hmm:  Aš nepažįstu nei vienos, net iš matymo..

Atsakyti

su tuo vaiku iš ankstesnio daržo tai maniškis labai draugavo. Plius ateidavom vienodu laiku pasiimti vaikų. Kažkokia chemija tarp mūsų suveikė :D labai faina pasirodė. Plius taip supuolė, kad ir jie papuolė į tą patį valstybinį. Nu galvoju tikrai ženklas :D Bandė ji perrašyti saviškį į mūsų grupę, bet nepavyko. Taip ir susibendravom. Kajus labai norėdavo pamatyti tą berniuką rytais, nes pasirodo prie pat mūsų gyvena :D labai daug sutapimų žodžiu. Ir svečiuose jau buvo tiek jie tiek mes. Tik dabar kažko nutilo. Nenoriu per daug lįsti :)

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 12 08, 10:29)
Gera pramoga. Smagus gimtadienis laukia.  smile.gif  Turbūt vyras grįžta Kalėdom.? smile.gif

aha, grizta vyras kita savaitgali wub.gif labai laukiam.
pas mus irgi visada atsiranda sveikintoju, bet siemet taip nusprendem. tieiso paakysime, kad gimtadienio baliaus nebus. gai ir nesveikinti, jei nenori. smile.gif kiekvieno pasirikimas.
as turiu viena drauge is tu laiku, kai laukiausi dukros ir sedejau supermamoj biggrin.gif musu dukros vienmetes, abi lanke ta pacia darzelio grupe, dabar toje pacioje klaseje mokosi. ir mūsų sūnūs bendraamžiai, ir lnako tą pačia grupę darželyje. va kiek sutapimų biggrin.gif
Atsakyti
Dontstop, žinau, kad facebook nenaudoji, tai sakyk, jei nematysi, bet puiki proga gauti dovanų knygą 🙂

https://m.facebook.com/?_rdr#!/story.ph...mp;notif_t=like 😉
Atsakyti