dazniausiai didesni vaikai ciulpia rubus ir pirstus kai burnoje truksta sensorines stimuliacijos. Jei nera galimybiu su tuo sukovoti, tai galima pirkti tokius specialius kramtukus stimuliatorius, maciau kaip vaikai su jais kaip su pakabukais, ant virvutes priristais vaiksto ir kai nori, pasikramto.
dazniausiai didesni vaikai ciulpia rubus ir pirstus kai burnoje truksta sensorines stimuliacijos. Jei nera galimybiu su tuo sukovoti, tai galima pirkti tokius specialius kramtukus stimuliatorius, maciau kaip vaikai su jais kaip su pakabukais, ant virvutes priristais vaiksto ir kai nori, pasikramto.
Aleksas šiandien apykaklės nebečiulpia 😎
Nemėgsta į darželį eiti?
Mėgsta, jei prieš miegą pasiimam 😃
Sveikos
Šiandien po daržo su pana ant rankų variau pas dičkio mokytoją individualaus pokalbio. Išklausiau daug priekaištų, kad pasiplauna po pamokų, nelieka atsiskaitinėt, negroja dūdele, atsisako šokti, dainos kažkokios neišmokęs, nevalgo priešpiečių, meluoja, kad mama neįdeda (neseniai buvau prigavus, kad išmeta kasdien, dabar gaminasi pats. Tik ne faktas, kad suvalgo, gal tebemeta), sąsiuviniai apkramtyti, aplankalai įplyšę...Stropumo, motyvacijos mokytis nerasta. Bet žiūrint sausai tik į balus, geriausias mokinys klasėje
Gavau jau tas išmaniąsias pirštines , na labai fainos, atrodo, kaip tiesiog pirštinės, neįtartum, kad kažkokios kitokios, bet tikrai veikia, patikrinau su telefonu, fotiku, žiauriai smagi technologija Tik viena bėda, manau mano vyro letenai bus mažokos, o man didokos....
Kaip fainai, kad nereikia sukti galvos dėl mokslų. Tos pastabos, mano galva, smulkmenos.
Mūsų vaikai nuo vakar pas senelius. Su vyru pagaliau galim žiūrėti filmus vakarais Šiandien reikia galutinai supirkti dovanas, namų kalėdines puošmenas, rasti suknelę Rygos baliui. Žodžiu, malonūs reikalai
Pipirai veiksmingi buvo
Iš kur jas pirkai? Koks dydis?
Mūsų vaikai nuo vakar pas senelius. Su vyru pagaliau galim žiūrėti filmus vakarais Šiandien reikia galutinai supirkti dovanas, namų kalėdines puošmenas, rasti suknelę Rygos baliui. Žodžiu, malonūs reikalai
Šį savaitgalį kelionė? smagaus laiko neįsivaizduoju, ką reiktų veikti vieniems be vaiko
Ne šį, kitą savaitgalį.
po galais, nebėra tų vilnonių iš meiven o kaip tik atsisėdau užsakyt. Dontstop, gal kur dar žinai? Noriu būtent vilnonių. Randu tik medvilnines
Ai tai šiaip vaikus seneliam pasidžiaugt leidot?
Mano vyresnėlė tik šį savaitgalį baigia gerti antibiotikus todėl negaliu leisti į darželį. Biuliotenio nepasiėmėm, tai vaikų priežiūra dalinasi mano ir vyro tėvai. Mažės irgi neleidžiu, kad pakartotinai neparneštų iš daržo kokios zarazos.