Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(risaulyte @ 2017 12 04, 20:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="71913966" data-time="1512410143"><div><p>Aleksas sumąstė įsikąst ir čiulpt marškinėlių apykaklę. Kelias dienas vis aiškinom, kad negalima, negražu, barėm ir t.t. Šiandien paprašiau Nerijaus patept apykaklę pipirais - vis bando palaižyt, bet pradeda žviegt, kad neskanu. Kai pamažu nusilaižė, vėl užtepėm 😊 Linksma namie visiems, išskyrus Aleksą... 😃</p><p></p></div></blockquote><p>Mūsų penkiametis krikštasūnis tai čiulpia visas apykakles, viskas šlapia vos ne iki bambos ištisai.</p><p>Bet man čia ne taip baisu kaip mano dukra penkiametė irgi, ji čiulpia nykštį 🙉🙊🙈 va kaip šito įpročio atsikratyt tai nebeturim visiškai idėjų  unsure.gif​ </p>

dazniausiai didesni vaikai ciulpia rubus ir pirstus kai burnoje truksta sensorines stimuliacijos. Jei nera galimybiu su tuo sukovoti, tai galima pirkti tokius specialius kramtukus stimuliatorius, maciau kaip vaikai su jais kaip su pakabukais, ant virvutes priristais vaiksto ir kai nori, pasikramto.
Atsakyti
Maniškė kai stresuoja - ima bambą. Po darželio yra buvusi net raudona. unsure.gif
Atsakyti
Kostas po savaitės sirgimo vakar išėjo į darželį. Ryte pareiškė "Aš vėl sirgsiu!", tai Nerijus perspėjo auklėtojas, kad stebėtų. Juokiasi jos jau antrą dieną, nes Kostas tarpais vis pakosėja, nosį patrauko, bet visi "ligos" požymiai dingsta, kai būna užsiėmęs: Valgo, žaidžia ar miega 🙂

Aleksas šiandien apykaklės nebečiulpia 😎
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 12 05, 21:55)
Kostas po savaitės sirgimo vakar išėjo į darželį. Ryte pareiškė "Aš vėl sirgsiu!", tai Nerijus perspėjo auklėtojas, kad stebėtų. Juokiasi jos jau antrą dieną, nes Kostas tarpais vis pakosėja, nosį patrauko, bet visi "ligos" požymiai dingsta, kai būna užsiėmęs: Valgo, žaidžia ar miega 🙂

Nemėgsta į darželį eiti?
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 12 06, 14:17)
Nemėgsta į darželį eiti?

Mėgsta, jei prieš miegą pasiimam 😃
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Šiandien po daržo su pana ant rankų variau pas dičkio mokytoją individualaus pokalbio. Išklausiau daug priekaištų, kad pasiplauna po pamokų, nelieka atsiskaitinėt, negroja dūdele, atsisako šokti, dainos kažkokios neišmokęs, nevalgo priešpiečių, meluoja, kad mama neįdeda (neseniai buvau prigavus, kad išmeta kasdien, dabar gaminasi pats. Tik ne faktas, kad suvalgo, gal tebemeta), sąsiuviniai apkramtyti, aplankalai įplyšę...Stropumo, motyvacijos mokytis nerasta. Bet žiūrint sausai tik į balus, geriausias mokinys klasėje  :wink: 

Gavau jau tas išmaniąsias pirštines  :hihihi: , na labai fainos, atrodo, kaip tiesiog pirštinės, neįtartum, kad kažkokios kitokios, bet tikrai veikia, patikrinau su telefonu, fotiku, žiauriai smagi technologija  :bigsmile: Tik viena bėda, manau mano vyro letenai bus mažokos, o man didokos....

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 06, 19:30)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Šiandien po daržo su pana ant rankų variau pas dičkio mokytoją individualaus pokalbio. Išklausiau daug priekaištų, kad pasiplauna po pamokų, nelieka atsiskaitinėt, negroja dūdele, atsisako šokti, dainos kažkokios neišmokęs, nevalgo priešpiečių, meluoja, kad mama neįdeda (neseniai buvau prigavus, kad išmeta kasdien, dabar gaminasi pats. Tik ne faktas, kad suvalgo, gal tebemeta), sąsiuviniai apkramtyti, aplankalai įplyšę...Stropumo, motyvacijos mokytis nerasta. Bet žiūrint sausai tik į balus, geriausias mokinys klasėje  ...</p><p></p><p></p><p></p><p></p>

Kaip fainai, kad nereikia sukti galvos dėl mokslų. Tos pastabos, mano galva, smulkmenos.

Mūsų vaikai nuo vakar pas senelius. Su vyru pagaliau galim žiūrėti filmus vakarais smile.gif Šiandien reikia galutinai supirkti dovanas, namų kalėdines puošmenas, rasti suknelę Rygos baliui. smile.gif Žodžiu, malonūs reikalai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 12 05, 21:55)
Aleksas šiandien apykaklės nebečiulpia 😎

Pipirai veiksmingi buvo biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2017 12 06, 19:30)
Gavau jau tas išmaniąsias pirštines  hihihi.gif

Iš kur jas pirkai? Koks dydis?

QUOTE(semtama @ 2017 12 07, 08:33)

Mūsų vaikai nuo vakar pas senelius. Su vyru pagaliau galim žiūrėti filmus vakarais  smile.gif  Šiandien reikia galutinai supirkti dovanas, namų kalėdines puošmenas, rasti suknelę Rygos baliui.  smile.gif  Žodžiu, malonūs reikalai  smile.gif

Šį savaitgalį kelionė? ax.gif smagaus laiko 4u.gif neįsivaizduoju, ką reiktų veikti vieniems be vaiko biggrin.gif sokiai.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 12 07, 08:52)
Šį savaitgalį kelionė?  ax.gif smagaus laiko  4u.gif neįsivaizduoju, ką reiktų veikti vieniems be vaiko  biggrin.gif  sokiai.gif

Ne šį, kitą savaitgalį. smile.gif
Atsakyti

po galais, nebėra tų vilnonių iš meiven :cry2: o kaip tik atsisėdau užsakyt. Dontstop, gal kur dar žinai? Noriu būtent vilnonių. Randu tik medvilnines

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 12 07, 12:09)
Ne šį, kitą savaitgalį.  smile.gif

Ai tai šiaip vaikus seneliam pasidžiaugt leidot? smile.gif
Atsakyti

Mano vyresnėlė tik šį savaitgalį baigia gerti antibiotikus todėl negaliu leisti į darželį. Biuliotenio nepasiėmėm, tai vaikų priežiūra dalinasi mano ir vyro tėvai. Mažės irgi neleidžiu, kad pakartotinai neparneštų iš daržo kokios zarazos.

Atsakyti