Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Azazella @ 2017 01 06, 14:41)
vartotojo įkelta nuotrauka

Prisiminiau bajeri kalbant apie tai kaip atpazista paveiksliukus ir juos ivardija.

Turim mes tokia knygele, kurioje yra pavaizduotos spalvos (foto auksciau). Tai buna, kad as Motiejaus klausineju kas kur, buna, jis baksnoja pirstu, sako ee ir as turiu ivardinti tai i ka jis beda pirstu. Na, baksnoja jis spalvas, as sakau,raudona, melyna ir t.t. Viskas ok. Beda i balta, assaku - balta (taip ir apacioj parasyta smile.gif  ), Motiejus zviegia, vel beda, vel sako ee, as vel sakau BALTA, nu zo, po trecio rato vos su knyga i galva negavau, kol man daejo, kad jis mato ten ne balta, o pilka spalva.

Nu va, tu ne taip atsakinėji biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 06, 15:05)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rutast" data-cid="71340413" data-time="1483704126">
<div>
<p>Mamai dovanojau Šantaramąbir jo tęsinį. Reiks pasiskolinti pasiskaityti.</p>
</div>
</blockquote>
<p><strong>Rutast,</strong> žinau iš Drops mezgi  biggrin.gif  Papasakok, jei turi laiko, kokie patiko, kokie ne? Aš mezgiau iš Baby merino ir Safran, kaupiuosi dideliam Drops užsakymui, kitus kokius nors noriu išbandyti. Na alpaką, cotton merino turbūt... hmm.gif</p>

Priklauso labai, ką nori megzti. smile.gif Alpaca - daug spalvų ir gali derinti tarpusavy, tsakant klasika, bet mezgiau išjų kepurę, tai man " kando".
G. mezgiau iš Merino Extra fine, tai vaikiškiems pats tas. Plaunant labai padidėja mezginys, bet išdžiuvęs grįžta į pirminę formą.
Dar patiko Cotton Merino- vilna su medvilne, minkšti ir formą išlaiko.

Parašyk, ką megsi, tada siūlus reik parinkt pagal storį, metražą ir t.t.

Kaip gaminti picosvtortą? Kokie lakštai? Pirktiniai?
Gal kokį nesunkų ir valgomą tortą gaminot mažių gimtadieniams? G. nelabai tortus valgo, daugiau minko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutast: 06 sausio 2017 - 14:47
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 06, 12:24)
Kaledoms gavau "Santaramas" knyga, kaip patinka, vakarais negaliu sustot skaityt, vakar iki 1 ir isjungiau sviesa tik todel, kad Adelia atsibudo.

"Šantaramas" į mano skaitymo istoriją įėjo kaip tikrai įsimintina knyga, ant kurios skaitydama labai siutau biggrin.gif, nes viskas joje nervino - ir turinys, ir herojus, ir jo pažiūros, bet negalėjau sustoti skaityti dėl siužeto ir intrigos, kas bus toliau. biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2017 01 06)
Gavau, gavau, atrašiau  smile.gif
Na, bent žinosiu, kad nusisiuntė. Man nei mano išsiųstų nerodo, nei tavo negavau. mastau.gif Reiks pasinagrinėt, kas čia kur neveikia.
Atsakyti
Nu fsio, galutinai įsitikinau, kad maniškis jau tikrai suvokia kas yra daryti sysiu biggrin.gif tik dažnai kantrybė mano baigiasi su tuo sėdėjimu, tai ir neišlaukiu.O vat pastebėjau, kad jei pasakau pabaigoj, kad greit daryk, eisim daryt tą aną, tas sustingsta ir tik ssssss..yra! biggrin.gif pramušė per 4 dienas kažkur. Ir tai tik pirmą dienos pusę sodinu, vakarop visai pamirštu. Nu tikiuosi ponaitis ir prašysis tuoj. Nes jau pampių gaila daros biggrin.gif

Apie kalbą beje..pas mus labai 'gera' 'mokykla' yra reklamos per teliką. Ypač kur prekybcentriai akcijas reklamuosa. Tai kartoja visus apelsinus, mėsytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 06, 15:52)
Nu fsio, galutinai įsitikinau, kad maniškis jau tikrai suvokia kas yra daryti sysiu biggrin.gif tik dažnai kantrybė mano baigiasi su tuo sėdėjimu, tai ir neišlaukiu.O vat pastebėjau, kad jei pasakau pabaigoj, kad greit daryk, eisim daryt tą aną, tas sustingsta ir tik ssssss..yra! biggrin.gif pramušė per 4 dienas kažkur. Ir tai tik pirmą dienos pusę sodinu, vakarop visai pamirštu. Nu tikiuosi ponaitis ir prašysis tuoj. Nes jau pampių gaila daros biggrin.gif

Apie kalbą beje..pas mus labai 'gera' 'mokykla' yra reklamos per teliką. Ypač kur prekybcentriai akcijas reklamuosa. Tai kartoja visus apelsinus, mėsytes biggrin.gif

Pampių ir man gaila. Nes metu nė kart neįmyžtus. Tiesiog nakčiai dedu dėl visa ko, o per pora naktų jie susigumuluoja ir sukietėja, todėl turiu išmest smile.gif
Atsakyti

Priklauso labai, ką nori megzti. smile.gifAlpaca - daug spalvų ir gali derinti tarpusavy, tsakant klasika, bet mezgiau išjų kepurę, tai man " kando".
G. mezgiau iš Merino Extra fine, tai vaikiškiems pats tas. Plaunant labai padidėja mezginys, bet išdžiuvęs grįžta į pirminę formą.
Dar patiko Cotton Merino- vilna su medvilne, minkšti ir formą išlaiko.

Parašyk, ką megsi, tada siūlus reik parinkt pagal storį, metražą ir t.t.

Aš planuoju nusimegzti kelis šiltus megztinius sau, konkrečių modelių nekelsiu, dar nesu jų atrinkus, milijoną prisisaugojau visokių, paskui jau rinksiuos, kai turėsiu siūlus  :) Ačiū už pastabas, na va, cotton merino reiškia mano prioritete bus  :)

Na, bent žinosiu, kad nusisiuntė. Man nei mano išsiųstų nerodo, nei tavo negavau. mastau.gifReiks pasinagrinėt, kas čia kur neveikia.

Man nieko nerodo, turiu pati savo žinutes atidaryti, tada matau naują žinutę. O sekančios iš to pačio žmogaus turiu jau ieškoti tarp "pokalbių"  :wacko:  Be galo nepatogi sistema, nes kiekvieną kartą kai man kas nors rašo a.ž., turi apie tai pranešti kokioj nors temoj, nes kitaip tų žinučių nesimato, o kasdien tikrint, ar neparašė kartais kas nors, yra nesąmonė  :mmm:​ 

Atsakyti
Nu aš apakus biggrin.gif ir vėl vaikas paklausė manęs ir padarė pats. Jau kažkoks azartas apima biggrin.gif tik kaži ar gerai taip organizmui, kai vos ne per prievartą daro. Kas kiek laiko reikia išvis sodint ant to puodo? unsure.gif
Atsakyti

Nu aš apakus biggrin.gifir vėl vaikas paklausė manęs ir padarė pats. Jau kažkoks azartas apima biggrin.giftik kaži ar gerai taip organizmui, kai vos ne per prievartą daro. Kas kiek laiko reikia išvis sodint ant to puodo? unsure.gif

4-8 kartus per parą, idealu, jei 7, taip mum sakė vaikų urologas  :4u:​ 

Atsakyti
Aa tai tada gerai. Tikrai neviršijau. Kažkur apie 6 gausis
Atsakyti
QUOTE(Digin* @ 2017 01 06, 13:39)
"Šantaramas" į mano skaitymo istoriją įėjo kaip tikrai įsimintina knyga, ant kurios skaitydama labai siutau biggrin.gif, nes viskas joje nervino - ir turinys, ir herojus, ir jo pažiūros, bet negalėjau sustoti skaityti dėl siužeto ir intrigos, kas bus toliau. biggrin.gif

Nu geras, man ten is vis nieko nervinancio, skaitau ir megaujuos.
Ieis i mano favoritus si knyga, salia Romain Gary "Ausros pazadas", Khaled Hosseini " Tukstantis sauliu skaisciu".

Atsiminiau, kuri mane nervino kaip ir atspalviai, tai Megre 'Anastasija', kelis kartus buvau padejus i sona, bet vis tiek perskaiciau visas dalis, jeigu jau knyga patenka pas mane, kad ir kokia butu nesamone, perskaitau iki galo.
Nepasakyciau, kad visai nepatiko, bet ir erzino turinys.
Papildyta:
QUOTE(rutast @ 2017 01 06, 13:02)
Mamai dovanojau Šantaramąbir jo tęsinį. Reiks pasiskolinti pasiskaityti.

Kaip faina yra reiskia tesinys, zinosiu.
Paprastai wikipedijoj paskaitau apie autoriu, jo kitus kurinius, bet per tel.man labai nepatogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 06 sausio 2017 - 17:07
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 01 06, 17:26)
Nu aš apakus biggrin.gif ir vėl vaikas paklausė manęs ir padarė pats. Jau kažkoks azartas apima biggrin.gif tik kaži ar gerai taip organizmui, kai vos ne per prievartą daro. Kas kiek laiko reikia išvis sodint ant to puodo?  unsure.gif

Kaip pavydžiu bigsmile.gif aš trečią dieną užsimu tuom, bet kolkas jokių rezultatų. Nepataikau vis. Nors ir pvz po miego sodinu su tuščiu pampiu, ale vistiek nieko. Supranta, ko prašau, stengiasi, pasteni, bet nieko.
Atsakyti
Rutast, internetu pirkai ar gyvai?
Atsakyti