Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(semtama @ 2017 12 04, 14:42)
Ar ne per sunku kėlinėtis naktį?  rolleyes.gif
Aš kai pagalvoju apie perkėlimą  į kitą kambarį, įsivaizduoju, kad naktį teks lakstyti ten ... O man baisiausias dalykas keltis ir eiti kažkur. Greičiausiai dar palauksim kurį laiką.  unsure.gif

Aišku, kad sunku biggrin.gif o kai ateinu pas ją ir prigulu šalia, aišku ir užmingu smile.gif tada pabundu ir vėl einu pas save. Aš irgi mieliau miegočiau ramiai kartu su ja ir nereiktų keltis. Bet jei pareiškia norą miegot savo kambary, nenoriu stabdyt ir nukalbinėt, tegu po biški pratinasi.
Atsakyti

Pas mane irgi tokia situacija, pati ponia pareiske nora savo lovoj miegot ir ka tu jai:) sianakt irgi i wc norejo, nunesiau ir jau pas save bandziau nestis, tai uzpriestaravo is kart:) jei ji is kart po wc nenuluzta tai as jai pasakau kad as laaabai noriu miegelio ir noriu i lova savo tai pasiraso kartais pas mus ateiti. Bet jau buna naktu kad ir visai neprabunda, aisku tai nereiskia kad as nenueinu pas ja - einu ziuret ar viskas ok vaikui kad neatsibudo.

Atsakyti
labas,
merginos, gal pasiulytumet kur nuvaziuoti nakvynei su seima, kad butu vandens pramogu ir kaina norali. galvojau apie trasali, bet paskaicius atsiliepimus, persigalvojau.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 12 04, 15:32)
labas,
merginos, gal pasiulytumet kur nuvaziuoti nakvynei su seima, kad butu vandens pramogu ir kaina norali. galvojau apie trasali, bet paskaicius atsiliepimus, persigalvojau.

Garsiausi šioje srityje Druskininkai. Ten du vandens parkai. Galima į Birštoną (lyg ten buvai). Jei nori geros kainos - Suvalkai.

Trasali nebuvusi, bet irgi iš kažkur girdėjusi neigiamų atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 12 04, 16:32)
labas,

Buvom pernai trasaly, baseinai faina, bet kambariai ir maistas baisus biggrin.gif. Šiemet buvom Druskininkuose akva viešbuty, lyg tai taip vadinasi, tai labai viskas patiko.
Atsakyti

Sveikos  :) 

Gal iš įdomumo bent norės išbandyt ax.gifarba prašys, kad tu kartu gultumeisi biggrin.gif
Maniškė miega tai šen tai ten, kartais lovytėj savo kambary pamiega, bet naktį tenka man pas ją nueit ne kartą..

Na, kartu pagulinėt man tenka ir su dičkiu, o jam jau 9  :lol:  Iki sesės gimimo prieš miegą paskaitydavom jo lovoj, dabar prašo prieš miegą padaryti masažą  :blush-anim-cl: 

Tai tokio jau visiškai savarankiško miegojimo aš net neįsivaizduoju, bet ir bėgiot naktį nesinori  :unsure: 

Kaip tik dabar vartau Avon žurnaliuką. Mąstau, gal vyrui skutimosi želę nupirkti hmm.gifNustebtų - įpratęs nieko negauti ir garantuotai pasakytų, kad nereikėjo pirkti, nes turi, šita negera ir pan. tongue.gif

Oi, aš du tokia kuklia dovana neprasisukčiau  :hihihi: 

Pasėdėjau vakar prie pc ir radau 3 idėjas, kas maniškiui patiktų: išmanioji apyrankė (kuri vibruoja, skambant telefonu, skaičiuoja žingsnius, kalorijas ir tt, žadina kažkokiu ten ypatingai tausojančiu būdu ir pan), pirštinės liečiamajam ekranui (kad žiemą nereikėtų nusiiminėt pirštinių panorėjus lauke pasinaudot telefonu) ir ištisinis šliaužtas po namus nešioti  :topsecret:​ 

Atsakyti
Aleksas sumąstė įsikąst ir čiulpt marškinėlių apykaklę. Kelias dienas vis aiškinom, kad negalima, negražu, barėm ir t.t. Šiandien paprašiau Nerijaus patept apykaklę pipirais - vis bando palaižyt, bet pradeda žviegt, kad neskanu. Kai pamažu nusilaižė, vėl užtepėm 😊 Linksma namie visiems, išskyrus Aleksą... 😃
Atsakyti

dontstop, kur tų pirštinių nužiūrėjai? Turbūt vis tiek lyginai kainas, kur geriausia?

Atsakyti

Aleksas sumąstė įsikąst ir čiulpt marškinėlių apykaklę. Kelias dienas vis aiškinom, kad negalima, negražu, barėm ir t.t. Šiandien paprašiau Nerijaus patept apykaklę pipirais - vis bando palaižyt, bet pradeda žviegt, kad neskanu. Kai pamažu nusilaižė, vėl užtepėm 😊 Linksma namie visiems, išskyrus Aleksą... 😃

Nu pavarot  :D

Atsakyti

dontstop, kur tų pirštinių nužiūrėjai? Turbūt vis tiek lyginai kainas, kur geriausia?

Pigiausia, jei tinka sintetika - http://www.yolo-d.lt...amiems-ekranams2,99 eur

Vilnonės - http://meiven.lt/Vilnones-pirstines-Touch-Mint?search=pirštinės5 eur 

Gyvai nupirkti galima Dovanu šalyje Bige, Madoj, Vcupe, Savanorių pr (sintetines)  :4u:​ 

Atsakyti

Mūsų penkiametis krikštasūnis tai čiulpia visas apykakles, viskas šlapia vos ne iki bambos ištisai.

Bet man čia ne taip baisu kaip mano dukra penkiametė irgi, ji čiulpia nykštį 🙉🙊🙈 va kaip šito įpročio atsikratyt tai nebeturim visiškai idėjų  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(risaulyte @ 2017 12 04, 20:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="71913966" data-time="1512410143"><div><p>Aleksas sumąstė įsikąst ir čiulpt marškinėlių apykaklę. Kelias dienas vis aiškinom, kad negalima, negražu, barėm ir t.t. Šiandien paprašiau Nerijaus patept apykaklę pipirais - vis bando palaižyt, bet pradeda žviegt, kad neskanu. Kai pamažu nusilaižė, vėl užtepėm 😊 Linksma namie visiems, išskyrus Aleksą... 😃</p><p></p></div></blockquote><p>Mūsų penkiametis krikštasūnis tai čiulpia visas apykakles, viskas šlapia vos ne iki bambos ištisai.</p><p>Bet man čia ne taip baisu kaip mano dukra penkiametė irgi, ji čiulpia nykštį 🙉🙊🙈 va kaip šito įpročio atsikratyt tai nebeturim visiškai idėjų  unsure.gif​ </p>

Agnė čiulpė nuo gimimo, bet išdygo viršutiniai dantys ir pamiršo 🙂 Net naktį pabusdavau nuo piršto čiulpimo garso, o ne nuo verkimo 😃
Atsakyti