Aš kai pagalvoju apie perkėlimą į kitą kambarį, įsivaizduoju, kad naktį teks lakstyti ten ... O man baisiausias dalykas keltis ir eiti kažkur. Greičiausiai dar palauksim kurį laiką.

Aišku, kad sunku

Pas mane irgi tokia situacija, pati ponia pareiske nora savo lovoj miegot ir ka tu jai:) sianakt irgi i wc norejo, nunesiau ir jau pas save bandziau nestis, tai uzpriestaravo is kart:) jei ji is kart po wc nenuluzta tai as jai pasakau kad as laaabai noriu miegelio ir noriu i lova savo tai pasiraso kartais pas mus ateiti. Bet jau buna naktu kad ir visai neprabunda, aisku tai nereiskia kad as nenueinu pas ja - einu ziuret ar viskas ok vaikui kad neatsibudo.
Sveikos
Gal iš įdomumo bent norės išbandyt
arba prašys, kad tu kartu gultumeisi
Maniškė miega tai šen tai ten, kartais lovytėj savo kambary pamiega, bet naktį tenka man pas ją nueit ne kartą..
Na, kartu pagulinėt man tenka ir su dičkiu, o jam jau 9 Iki sesės gimimo prieš miegą paskaitydavom jo lovoj, dabar prašo prieš miegą padaryti masažą
Tai tokio jau visiškai savarankiško miegojimo aš net neįsivaizduoju, bet ir bėgiot naktį nesinori
Kaip tik dabar vartau Avon žurnaliuką. Mąstau, gal vyrui skutimosi želę nupirktiNustebtų - įpratęs nieko negauti ir garantuotai pasakytų, kad nereikėjo pirkti, nes turi, šita negera ir pan.
Oi, aš du tokia kuklia dovana neprasisukčiau
Pasėdėjau vakar prie pc ir radau 3 idėjas, kas maniškiui patiktų: išmanioji apyrankė (kuri vibruoja, skambant telefonu, skaičiuoja žingsnius, kalorijas ir tt, žadina kažkokiu ten ypatingai tausojančiu būdu ir pan), pirštinės liečiamajam ekranui (kad žiemą nereikėtų nusiiminėt pirštinių panorėjus lauke pasinaudot telefonu) ir ištisinis šliaužtas po namus nešioti
Aleksas sumąstė įsikąst ir čiulpt marškinėlių apykaklę. Kelias dienas vis aiškinom, kad negalima, negražu, barėm ir t.t. Šiandien paprašiau Nerijaus patept apykaklę pipirais - vis bando palaižyt, bet pradeda žviegt, kad neskanu. Kai pamažu nusilaižė, vėl užtepėm 😊 Linksma namie visiems, išskyrus Aleksą... 😃
Nu pavarot
dontstop, kur tų pirštinių nužiūrėjai? Turbūt vis tiek lyginai kainas, kur geriausia?
Pigiausia, jei tinka sintetika - http://www.yolo-d.lt...amiems-ekranams2,99 eur
Vilnonės - http://meiven.lt/Vilnones-pirstines-Touch-Mint?search=pirštinės5 eur
Gyvai nupirkti galima Dovanu šalyje Bige, Madoj, Vcupe, Savanorių pr (sintetines)
Aleksas sumąstė įsikąst ir čiulpt marškinėlių apykaklę. Kelias dienas vis aiškinom, kad negalima, negražu, barėm ir t.t. Šiandien paprašiau Nerijaus patept apykaklę pipirais - vis bando palaižyt, bet pradeda žviegt, kad neskanu. Kai pamažu nusilaižė, vėl užtepėm 😊 Linksma namie visiems, išskyrus Aleksą... 😃
Mūsų penkiametis krikštasūnis tai čiulpia visas apykakles, viskas šlapia vos ne iki bambos ištisai.
Bet man čia ne taip baisu kaip mano dukra penkiametė irgi, ji čiulpia nykštį 🙉🙊🙈 va kaip šito įpročio atsikratyt tai nebeturim visiškai idėjų