Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 12 02, 17:31)
Na jau, aš pati noriu kuo greičiau pabėgt  lotuliukas.gif , o jei nepavyks rast kito darbuotojo ar radus nieks nepagerės man, tai išeisiu, pakol dar bandomasis  dry.gif​ </p>

Nusprendei vis tik pabegti?

Visa diena sveciu turejom. Adelia ka tik uzmigdziau, dabar ramybej ilsesiuos as. Su ausinem ka nors per kompa ziuresiu ant sofos, vyras kaip visada karuose ir dokumentinese laidose iki velumu prie TV.
Atsakyti

Kaip čia taip ne iš šio, ne iš to vyras pradėjo namus žiūrinėti  :unsure:​  Turbūt kažkokių planų turėjot...?

Net nežinau... Kažkada prieš vestuves vyras norėjo namo, aš - buto. Jis dirba su kompais, bet jo tikroji aistra - ūkininkavimas. Man lauko darbai ne itin. Nusipirkom kotedžą kaip kompromisinį variantą (aišku, ir pinigai didelį vaidmenį suvaidino). Dabar įsipareigojimų bankui neturim. Vieta kur gyvenam, kai pirkom buvo žymiai erdvesnė, mažiau namų stovėjo. Dabar, per penkis metus gyventojų padaugėjo dvigubai jei ne daugiau, laisvo ploto vis mažiau lieka. Netoli mūsų buvo pelkė. Gatvės vaikai (ir mūsiškės) ten braidydavo, antis perėjo - lesino, o per šią savaitę išsiurbė vandenį, privežė žvyro ir jau daro pamatus. Dar tiesa, dabar turim tris mašinas, (vienos niekaip neparduodam), kieme vos susisukam, ypač jei svečių atvažiuoja. Toks jausmas, kad vietos trūksta... Matyt, todėl ir pradėjo žiūrinėt.  

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Maniškiai visi dar miega, aš nuo 6 ryto mėgaujuosi tyla-ramybe  :rolleyes: 

Nusprendei vis tik pabegti?

Dar nieko nenusprendžiau, reikia vietoj savęs rasti žmogų , pereiti į kitą tam pačiam savininkui priklausančią įmonę, apsižiūrėti, kaip ten kas, kas per darbas, kolektyvas, vadovas, fizinė darbo vieta... ir visą tai spėti padaryti iki bandomojo pabaigos, kad netektų paskui 3 sav atidirbinėt  :bijau2: Tada jau spręsiu, nes dabar esu čia, kur esu, laikinai ir darau neaišku ką, ką liepia, tą darau. Nieks labai su mano perkėlimu neskuba, suinteresuota tik aš pati. Pasiūlymą kitai vietai gavau antrąją savo darbo savaitę, o va jau atidirbau 7 ir vis dar esu ten, kur esu :( O kur esu tikrai šiai dienai nepatinka... Visų pirma, nėra kažkokio apibrėžtumo, ką būtent aš įmonėje darau, už ką atsakinga, kiekvieną dieną primeta visokių darbų, ko nėra kam daryti. Man taip nepatinka, kai eini į darbą ir nežinau tiksliai, ką tą dieną veiksi. Nuolatiniai iššūkiai, stresas  :bijau2:  Noriu turėti apibrėžtas pareigas, geriausia net tikslią instrukciją, ko būtent iš manęs nori, ir daryti kasdien daugmaž tą patį  :laugh: Būna gi žmonių, kurie nepakenčia monotonijos, nemėgsta rutinos, nori, kad darbas būtų ne tik prie kompo ir tt, va tokio žmogaus ir ieškau, energingo, iniciatyvaus, drąsaus, veržlaus, aš tai ne tokia esu  :wink: 

Net nežinau... Kažkada prieš vestuves vyras norėjo namo, aš - buto. Jis dirba su kompais, bet jo tikroji aistra - ūkininkavimas. Man lauko darbai ne itin. Nusipirkom kotedžą kaip kompromisinį variantą (aišku, ir pinigai didelį vaidmenį suvaidino). Dabar įsipareigojimų bankui neturim. Vieta kur gyvenam, kai pirkom buvo žymiai erdvesnė, mažiau namų stovėjo. Dabar, per penkis metus gyventojų padaugėjo dvigubai jei ne daugiau, laisvo ploto vis mažiau lieka. Netoli mūsų buvo pelkė. Gatvės vaikai (ir mūsiškės) ten braidydavo, antis perėjo - lesino, o per šią savaitę išsiurbė vandenį, privežė žvyro ir jau daro pamatus. Dar tiesa, dabar turim tris mašinas, (vienos niekaip neparduodam), kieme vos susisukam, ypač jei svečių atvažiuoja. Toks jausmas, kad vietos trūksta... Matyt, todėl ir pradėjo žiūrinėt.  

Na, turit motyvų namo pirkimui  :) 

Atsakyti

Don't stop - jei tokio aktyvisto iesko vietoj taves - tai ilgai teks ieskoti  :huh2:​ 

Atsakyti

Don't stop - jei tokio aktyvisto iesko vietoj taves - tai ilgai teks ieskoti  :huh2:​ 

Atsakyti
dontstop, iš tavo aprašymo aš irgi nenorėčiau tokio darbo. Teko kažkada dirbti biuro administratore, panašiai irgi buvo, ką liepdavo, tą turėdavau daryt. Nuo darbinių iki asmeninių šefo reikalų - pvz nuvežti jo šunį į kirpyklą, nuo žmonos dangstyt ir pan. biggrin.gif Nesąmonė man toks neapibrėžtumas. Arba turi labai jau gerai mokėt už tokį darbą.

Atsakyti

dontstop, iš tavo aprašymo aš irgi nenorėčiau tokio darbo. Teko kažkada dirbti biuro administratore, panašiai irgi buvo, ką liepdavo, tą turėdavau daryt. Nuo darbinių iki asmeninių šefo reikalų - pvz nuvežti jo šunį į kirpyklą, nuo žmonos dangstyt ir pan. biggrin.gifNesąmonė man toks neapibrėžtumas. Arba turi labai jau gerai mokėt už tokį darbą.

Ne nu tokių darbų man nepaveda  :lol:  Visgi atsižvelgia į ankstesnę patirtį ir įgūdžius. Bet principas panašus  :laugh:

----------------------------

Šiandien apsipirkom konkrečiai  :)

Dukrai jau turiu visas dovanas: rinkinys "Veterinarijos klinika", stalo žaidimas, konstruktorius iš kimbančių detalių. Sūnus savo iniciatyva iš kišenpinigių irgi nupirko jai Kalėdinę dovaną - vaikiškų papuošaliukų rinkinį. Šiemet is jau abejoja Kalėdų Seneliu  :hihihi: , sako, o jei jis visgi neegzistuoja ir neateis, sesė labai nusimins nieko neradus po egle  :hihihi:

Sūnui vyras dabar išvažiavo į Senukus sniego paspirtuko pirkt, užsakiau taupyklę-aukso luitą iš interneto.

Dar nupirkom dėžių vaikų kambariui ir mazgei žieminę antklodę. Ir lapės kostiumą darželio šventei   :nail:

Vyrui nieko nesugalvoju  :(​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 03 gruodžio 2017 - 13:08

dontstop, iš tavo aprašymo aš irgi nenorėčiau tokio darbo. Teko kažkada dirbti biuro administratore, panašiai irgi buvo, ką liepdavo, tą turėdavau daryt. Nuo darbinių iki asmeninių šefo reikalų - pvz nuvežti jo šunį į kirpyklą, nuo žmonos dangstyt ir pan. biggrin.gifNesąmonė man toks neapibrėžtumas. Arba turi labai jau gerai mokėt už tokį darbą.

Vajej  :blink:​  aciu D kad nezinau ka reiskia toks darbas.

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 03, 12:58)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71912236" data-time="1512297571">
<div>
<p>dontstop, iš tavo aprašymo aš irgi nenorėčiau tokio darbo. Teko kažkada dirbti biuro administratore, panašiai irgi buvo, ką liepdavo, tą turėdavau daryt. Nuo darbinių iki asmeninių šefo reikalų - pvz nuvežti jo šunį į kirpyklą, nuo žmonos dangstyt ir pan. vartotojo įkelta nuotraukaNesąmonė man toks neapibrėžtumas. Arba turi labai jau gerai mokėt už tokį darbą.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ne nu tokių darbų man nepaveda  lotuliukas.gif  Visgi atsižvelgia į ankstesnę patirtį ir įgūdžius. Bet principas panašus  laugh.gif</p>
<p> </p>
<p>----------------------------</p>
<p>Šiandien apsipirkom konkrečiai  smile.gif</p>
<p>Dukrai jau turiu visas dovanas: rinkinys "Veterinarijos klinika", stalo žaidimas, konstruktorius iš kimbančių detalių. Sūnus savo iniciatyva iš kišenpinigių irgi nupirko jai Kalėdinę dovaną - vaikiškų papuošaliukų rinkinį. Šiemet is jau abejoja Kalėdų Seneliu  hihihi.gif , sako, o jei jis visgi neegzistuoja ir neateis, sesė labai nusimins nieko neradus po egle  hihihi.gif</p>
<p>Sūnui vyras dabar išvažiavo į Senukus sniego paspirtuko pirkt, užsakiau taupyklę-aukso luitą iš interneto.</p>
<p>Dar nupirkom dėžių vaikų kambariui ir mazgei žieminę antklodę. Ir lapės kostiumą darželio šventei   nail.gif</p>
<p> </p>
<p>Vyrui nieko nesugalvoju  verysad.gif​ </p>

Ar jau kraustysi Jogailę su broliu miegot, kai pastatysit lovą dviaukštę?
Mes su vyru vienas kitam jau nieko nebepirksim rolleyes.gif aš sau dovaną jau pasidovanojau, jis sau irgi. Užsisakė kažkokią kamerytę mažą, slidinėjimui.
Galvojam ar ne per anksti jau puošt eglutę šiandien biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 12 03, 14:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71912236" data-time="1512297571"><div><p>dontstop, iš tavo aprašymo aš irgi nenorėčiau tokio darbo. Teko kažkada dirbti biuro administratore, panašiai irgi buvo, ką liepdavo, tą turėdavau daryt. Nuo darbinių iki asmeninių šefo reikalų - pvz nuvežti jo šunį į kirpyklą, nuo žmonos dangstyt ir pan. vartotojo įkelta nuotraukaNesąmonė man toks neapibrėžtumas. Arba turi labai jau gerai mokėt už tokį darbą.</p></div></blockquote><p>Vajej  blink.gif​  aciu D kad nezinau ka reiskia toks darbas.</p>

Jo, dabar kai pagalvoji nei už ką neičiau tokio dirbt, bet tada jauna buvau, pirmas "rimtas" darbas ofise biggrin.gif
Atsakyti

Ar jau kraustysi Jogailę su broliu miegot, kai pastatysit lovą dviaukštę?
Mes su vyru vienas kitam jau nieko nebepirksim rolleyes.gifaš sau dovaną jau pasidovanojau, jis sau irgi. Užsisakė kažkokią kamerytę mažą, slidinėjimui.
Galvojam ar ne per anksti jau puošt eglutę šiandien biggrin.gif

Nežinau, kaip tokią žinduklę atkraustyt, bet lovą jau statysim iškart, čiužinį pirksiu, pagalvę ir antklodę nupirkom, patalynes močiutė pasiūs kiek vėliau, bet jei ką - turim brolio patalynių, jei toks stebuklas įvyks, kad ji norės ten miegot  :D 

Aišku ne per anksti  :newyear:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 03, 15:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71912375" data-time="1512306165"><div><p>Ar jau kraustysi Jogailę su broliu miegot, kai pastatysit lovą dviaukštę?
Mes su vyru vienas kitam jau nieko nebepirksim vartotojo įkelta nuotraukaaš sau dovaną jau pasidovanojau, jis sau irgi. Užsisakė kažkokią kamerytę mažą, slidinėjimui.
Galvojam ar ne per anksti jau puošt eglutę šiandien vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Nežinau, kaip tokią žinduklę atkraustyt, bet lovą jau statysim iškart, čiužinį pirksiu, pagalvę ir antklodę nupirkom, patalynes močiutė pasiūs kiek vėliau, bet jei ką - turim brolio patalynių, jei toks stebuklas įvyks, kad ji norės ten miegot  biggrin.gif </p><p></p><p>Aišku ne per anksti  newyear.gif​ </p>

Gal iš įdomumo bent norės išbandyt ax.gif arba prašys, kad tu kartu gultumeisi biggrin.gif
Maniškė miega tai šen tai ten, kartais lovytėj savo kambary pamiega, bet naktį tenka man pas ją nueit ne kartą..
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 12 04, 13:32)
Gal iš įdomumo bent norės išbandyt  ax.gif arba prašys, kad tu kartu gultumeisi biggrin.gif
Maniškė miega tai šen tai ten, kartais lovytėj savo kambary pamiega, bet naktį tenka man pas ją nueit ne kartą..

Ar ne per sunku kėlinėtis naktį? rolleyes.gif
Aš kai pagalvoju apie perkėlimą į kitą kambarį, įsivaizduoju, kad naktį teks lakstyti ten ... O man baisiausias dalykas keltis ir eiti kažkur. Greičiausiai dar palauksim kurį laiką. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 12 03, 12:58)
<p>Vyrui nieko nesugalvoju  verysad.gif​ </p>

Kaip tik dabar vartau Avon žurnaliuką. Mąstau, gal vyrui skutimosi želę nupirkti hmm.gif Nustebtų - įpratęs nieko negauti ir garantuotai pasakytų, kad nereikėjo pirkti, nes turi, šita negera ir pan. tongue.gif
Atsakyti