Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikos  :4u:

Aleksui viskas gerai - ieško būdų, kaip naujų guzų ir mėlynių užsistatyt 😲😃 Skalbinius džiausčiau, tai jis ant bliūdo kraštų lipo ir balansuot bandė unsure.gif

AčiūD, kad viskas gerai  :4u:  

Oho, nemažai auklėtojos sau gali leisti jei taip sako blink.gifDaugumoje darželių kelia tas nuotraukas. Mano nuomone kartais net per daug.

Pas vyrą darbe kalėdinė akcija: atnešti iš namų žaislų pabėgėlių vaikams. Kai grįžo namo ir pasakė dukroms, kad reikės duoti žaisliukų neturintiems jų vaikučiams, mano mažė apsiverkė. Pavyko iš jos išprašyti kelis sagučius į plaukus, rankinuką, dar kelis niekučius. Sakė jo žaislų krūvelė buvo mažiausia lyginant su kitais unsure.gif

Na, aš mūsų auklėtojas šiuo klausimu palaikau  :)  Darbo valandomis tegu vaikus geriau žiūri. O po darbo nieks dirbti papildomai neapmokant neprivalo  :D

Oi, aš kalnus pririnkčiau  :)  Pernai bandžiau darželiui prastumti berods apie 20 pliuškių, neėmė. Paskui nešiau daug knygų. Dabar per susirinkimą sakė, kad mielai priima žaislus (tik ne pliušinius). Reiks ką parinkt. Aš ir nemokamai tiesiog per skelbimus esu nemažai atidavus. Pas mus labai kaupiasi jie, ir jei yra nepaklausių, nenoriu laikyti, tik vietą užima. Darželyje sako greitai sulaužo vaikai, nuolat reikia naujų žaislų. Namie pas mus beveik nėra "apyvartos", retai kas sulūžta...o vyras tempia pilnus lagaminus iš komandiruočių...

O tai nedaugiau laiko užima cd įrašinėjimas nei sukelt į FB? biggrin.gif
Mūsu sukelia kiekvieno mėnesio gale to mėnesio foto iš užsiėmimų, švenčių ir t.t. Man, o ir kitiems tėvams, labai smagu jas pažiūrėti smile.gifNieko ten ypatingo, bet vistiek, matai, kaip tavo vaikas leidžia dienas darželyje.

Na matai, CD įrašo tik 1 kartą per metus ir spėju, kad ten nuotraukų būna mažiau, nei pas jus per mėnesį  :D  Pvz, per šiuos pirmus 3 mėn kol kas yra 8 (iškabina rūbinėje)  :)

------------------------

Darbe paskutines porą savaičių daugiausia užsiimu naujų darbuotojų atranka. Reikia priimti 3 naujus žmones. Tai skaitau cv (teko peržiūrėti šiomis dienomis ne veną šimtą), pravedu pokalbius. Dieve, dieve, kokių bajerių tik nemačiau  :blink: 99 % rašo CV su klaidom, ir tai išsilavinę žmonės, dauguma per 30 metų amžiaus, pretenduojantys į atsakingas pareigas. Nuotraukos pridėtos ir iš balių, ir su chalatais, ir pusnuogių :oh: Toliau dar gražiau, į pokalbį atvyksta gerai, jei trečdalis  :blink:  Tik vienas sugebėjo perspėti, kad neatvažiuos, kiti tiesiog nepasirodo  :dry2:  Apie neatitikimus tarp realybės ir CV parašytos informacijos net nekalbu...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 01, 19:03)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="71909297" data-time="1512065879">
<div>
<p>Aleksui viskas gerai - ieško būdų, kaip naujų guzų ir mėlynių užsistatyt 😲😃 Skalbinius džiausčiau, tai jis ant bliūdo kraštų lipo ir balansuot bandė vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>AčiūD, kad viskas gerai  4u.gif  </p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71909732" data-time="1512111995">
<div>
<p>Oho, nemažai auklėtojos sau gali leisti jei taip sako vartotojo įkelta nuotraukaDaugumoje darželių kelia tas nuotraukas. Mano nuomone kartais net per daug.
Pas vyrą darbe kalėdinė akcija: atnešti iš namų žaislų pabėgėlių vaikams. Kai grįžo namo ir pasakė dukroms, kad reikės duoti žaisliukų neturintiems jų vaikučiams, mano mažė apsiverkė. Pavyko iš jos išprašyti kelis sagučius į plaukus, rankinuką, dar kelis niekučius. Sakė jo žaislų krūvelė buvo mažiausia lyginant su kitais vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Na, aš mūsų auklėtojas šiuo klausimu palaikau  smile.gif  Darbo valandomis tegu vaikus geriau žiūri. O po darbo nieks dirbti papildomai neapmokant neprivalo  biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p>Oi, aš kalnus pririnkčiau  smile.gif  Pernai bandžiau darželiui prastumti berods apie 20 pliuškių, neėmė. Paskui nešiau daug knygų. Dabar per susirinkimą sakė, kad mielai priima žaislus (tik ne pliušinius). Reiks ką parinkt. Aš ir nemokamai tiesiog per skelbimus esu nemažai atidavus. Pas mus labai kaupiasi jie, ir jei yra nepaklausių, nenoriu laikyti, tik vietą užima. Darželyje sako greitai sulaužo vaikai, nuolat reikia naujų žaislų. Namie pas mus beveik nėra "apyvartos", retai kas sulūžta...o vyras tempia pilnus lagaminus iš komandiruočių...</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71909739" data-time="1512112193">
<div>
<p>O tai nedaugiau laiko užima cd įrašinėjimas nei sukelt į FB? vartotojo įkelta nuotrauka

Mūsu sukelia kiekvieno mėnesio gale to mėnesio foto iš užsiėmimų, švenčių ir t.t. Man, o ir kitiems tėvams, labai smagu jas pažiūrėti vartotojo įkelta nuotraukaNieko ten ypatingo, bet vistiek, matai, kaip tavo vaikas leidžia dienas darželyje.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Na matai, CD įrašo tik 1 kartą per metus ir spėju, kad ten nuotraukų būna mažiau, nei pas jus per mėnesį  biggrin.gif  Pvz, per šiuos pirmus 3 mėn kol kas yra 8 (iškabina rūbinėje)  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>------------------------</p>
<p>Darbe paskutines porą savaičių daugiausia užsiimu naujų darbuotojų atranka. Reikia priimti 3 naujus žmones. Tai skaitau cv (teko peržiūrėti šiomis dienomis ne veną šimtą), pravedu pokalbius. Dieve, dieve, kokių bajerių tik nemačiau  blink.gif 99 % rašo CV su klaidom, ir tai išsilavinę žmonės, dauguma per 30 metų amžiaus, pretenduojantys į atsakingas pareigas. Nuotraukos pridėtos ir iš balių, ir su chalatais, ir pusnuogių doh.gif Toliau dar gražiau, į pokalbį atvyksta gerai, jei trečdalis  blink.gif  Tik vienas sugebėjo perspėti, kad neatvažiuos, kiti tiesiog nepasirodo  dry.gif  Apie neatitikimus tarp realybės ir CV parašytos informacijos net nekalbu...</p>

Pakeitė pareigas? Sveikinu 🙂
Atsakyti

Pakeitė pareigas? Sveikinu 🙂

Dar ne, kol neradau nieko į savo vietą  :unsure: 

Rast be galo sunku  :sad:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 01, 20:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="71910671" data-time="1512152384"><div><p>Pakeitė pareigas? Sveikinu 🙂</p></div></blockquote><p>Dar ne, kol neradau nieko į savo vietą  unsure.gif </p><p>Rast be galo sunku  sad.gif​ </p>

Siūlyčiau saviškiui, bet mums Kaunas toli... Linkiu greit rast tinkamą žmogų! 🙂
Atsakyti
Labas.
Ka savaitgali veikiat? Mes namuose. Skalbimais uzsiimu, siuvuosi sau pora paprastu sukneliu i darba. Dar turiu uzsakyma kepurei su mova. Papietavom, kibsiu i darbus.
Nupirkau vaikams batus, rinkausi is musu mazyliu devetus, bet nenunesiotus, labai geros bukles. Sunui radau vikingus, dukrai d.d.step. tikiuosi busim patenkinti, kai gausim.
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Taigi pamiršau vakar paminėti mūsų darželio eglutės įžiebimo šventę  :D  Grandiozinė šventė buvo, su šokiais, dainom, auklėtojų vaidinimais, fejerverkais  :bigsmile:  Aš aišku grožėjausi tik nuotraukose ir video įraše...

Siūlyčiau saviškiui, bet mums Kaunas toli... Linkiu greit rast tinkamą žmogų! 🙂

Tai vyras be darbo šiuo metu?  :unsure:  

Labas.
Ka savaitgali veikiat? Mes namuose. Skalbimais uzsiimu, siuvuosi sau pora paprastu sukneliu i darba. Dar turiu uzsakyma kepurei su mova. Papietavom, kibsiu i darbus.
Nupirkau vaikams batus, rinkausi is musu mazyliu devetus, bet nenunesiotus, labai geros bukles. Sunui radau vikingus, dukrai d.d.step. tikiuosi busim patenkinti, kai gausim.

Pas mus ką, vyrs 2 sekančias savaites bus išvažiavęs, tai vadinasi savaitgalis bus pašvęstas buitiniams darbams. Jau apvažiavom kelias parduotuves, išsiunčiau siuntas. Per savaitgalį tikiuosi spėt numegzt vyrui kepurę, kad nesušaltų komandiruotėje. Pradedu jau ir generalinį prieššventinį  tvarkymąsi. Per šiandien arba ryt planuoju peržiūrėt vaistus ir dokumentus, vyrui bus pavesta iškuopti balkonus. Kitą savaitgalį tvarkysim vaikų kambarį, planuojam iš Ikėjos parsivežt dviaukštę lovytę, čiužinį ir spintelę. Lovytė išrinkta jau per ankstesnius Vilniuj praleistus šeštadienius, o dėl spintelės galvoju... Tuo pačiu  perkeldinėsim lentynas, veidrodį, noriu viską iš pagrindų keisti, mesti lauk visokius nereikalingus žaislus, daiktus, va, į darželį suruošiu ką nunešt  :rolleyes:

Dabar vyras su dukra miega, sūnus užsiėmęs užduotėlėm, aš traukiu virbalus ir jungiu youtubę  :vacation1:​ 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes iš ryto apsipirkinėjom, aš - Kalėdinių dovanų, vyras su dukra po Akropolį davėsi, paskui visi kartu ėjom papietaut ir dar ant karuselių pasupom Aurėją porą kart. Nemokamai beje karuselės veikia bigsmile.gif paprastos ten tokios, kur ant arkliukų ar pan sėdėt, kas būsit Akropoly nueikit mirksiukas.gif

Tolimesnių planų neturiu, eiliniai darbai namie. Susipakuot dovanas, maisto pasiruošt.
Atsakyti

Sveikos 4u.gif
Mes iš ryto apsipirkinėjom, aš - Kalėdinių dovanų, vyras su dukra po Akropolį davėsi, paskui visi kartu ėjom papietaut ir dar ant karuselių pasupom Aurėją porą kart. Nemokamai beje karuselės veikia bigsmile.gifpaprastos ten tokios, kur ant arkliukų ar pan sėdėt, kas būsit Akropoly nueikit mirksiukas.gif

Tolimesnių planų neturiu, eiliniai darbai namie. Susipakuot dovanas, maisto pasiruošt.

Anksčiau tokia pramoga vaikams buvo Prismoje. Gerai, kad ir Akropolis pagaliau kažką nemokamai suorganizavo. Nes iki šiol vaikų jie niekaip neviliodavo...

Atsakyti

Labas.

Aš užsikrėčiau nuo vaikų, tai savaitgalis neįdomus namie. Praeitą savaitgalį vyras prasirgo,- neišvažiavom kaip planavom į Lenkiją. Matau jau nespėsim šiais metais.. Teks suktis Lt su apsipirkimais. O dar vos ne visas dovanas supirkti. Deja, nieko originalaus nesugalvojom.. Gaila.  :dry2:​ 

Kas dar... Vyras skelbimuose rado namą kurį nori pirkti. Pradžioje nepriėmiau to rimtai. Bet jau visą savaitę tą patį šneka. Aš baisiai nenoriu... Susigyvenom su kaimynais, vaikai turi savo chebrą. Jau nekalbant, kad vėl tektų su bankais turėti reikalų.. Tikiuosi, gal kas nors greitu laiku nupirks tą namą, bet jei ne. Nzn kaip čia viskas baigsis.  :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 12 02, 13:32)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<p> </p>
<p>Taigi pamiršau vakar paminėti mūsų darželio eglutės įžiebimo šventę  biggrin.gif  Grandiozinė šventė buvo, su šokiais, dainom, auklėtojų vaidinimais, fejerverkais  bigsmile.gif  Aš aišku grožėjausi tik nuotraukose ir video įraše...</p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="71911047" data-time="1512200316">
<div>
<p>Siūlyčiau saviškiui, bet mums Kaunas toli... Linkiu greit rast tinkamą žmogų! 🙂</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>Tai vyras be darbo šiuo metu?  unsure.gif  </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="71911253" data-time="1512213175">
<div>
<p>Labas.

Nupirkau vaikams batus, rinkausi is musu mazyliu devetus, bet nenunesiotus, labai geros bukles. Sunui radau vikingus, dukrai d.d.step. tikiuosi busim patenkinti, kai gausim.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Pas mus ką, vyrs 2 sekančias savaites bus išvažiavęs, tai vadinasi savaitgalis bus pašvęstas buitiniams darbams. Jau apvažiavom kelias parduotuves, išsiunčiau siuntas. Per savaitgalį tikiuosi spėt numegzt vyrui kepurę, kad nesušaltų komandiruotėje. Pradedu jau ir generalinį prieššventinį  tvarkymąsi. Per šiandien arba ryt planuoju peržiūrėt vaistus ir dokumentus, vyrui bus pavesta iškuopti balkonus. Kitą savaitgalį tvarkysim vaikų kambarį, planuojam iš Ikėjos parsivežt dviaukštę lovytę, čiužinį ir spintelę. Lovytė išrinkta jau per ankstesnius Vilniuj praleistus šeštadienius, o dėl spintelės galvoju... Tuo pačiu  perkeldinėsim lentynas, veidrodį, noriu viską iš pagrindų keisti, mesti lauk visokius nereikalingus žaislus, daiktus, va, į darželį suruošiu ką nunešt  rolleyes.gif</p>
<p>Dabar vyras su dukra miega, sūnus užsiėmęs užduotėlėm, aš traukiu virbalus ir jungiu youtubę  vacation1.gif​ </p>

Sakau, gal geresnis darbas tavo vietoj 😃
Atsakyti

Sakau, gal geresnis darbas tavo vietoj 😃

Na jau, aš pati noriu kuo greičiau pabėgt  :lol: , o jei nepavyks rast kito darbuotojo ar radus nieks nepagerės man, tai išeisiu, pakol dar bandomasis  :dry2:​ 

Atsakyti

Aš užsikrėčiau nuo vaikų, tai savaitgalis neįdomus namie. Praeitą savaitgalį vyras prasirgo,- neišvažiavom kaip planavom į Lenkiją. Matau jau nespėsim šiais metais.. Teks suktis Lt su apsipirkimais. O dar vos ne visas dovanas supirkti. Deja, nieko originalaus nesugalvojom.. Gaila.  :dry2:​ 

Kas dar... Vyras skelbimuose rado namą kurį nori pirkti. Pradžioje nepriėmiau to rimtai. Bet jau visą savaitę tą patį šneka. Aš baisiai nenoriu... Susigyvenom su kaimynais, vaikai turi savo chebrą. Jau nekalbant, kad vėl tektų su bankais turėti reikalų.. Tikiuosi, gal kas nors greitu laiku nupirks tą namą, bet jei ne. Nzn kaip čia viskas baigsis.  :huh2:

Kaip čia taip ne iš šio, ne iš to vyras pradėjo namus žiūrinėti  :unsure:​  Turbūt kažkokių planų turėjot...?

Atsakyti