Sveikos
Aleksui viskas gerai - ieško būdų, kaip naujų guzų ir mėlynių užsistatyt 😲😃 Skalbinius džiausčiau, tai jis ant bliūdo kraštų lipo ir balansuot bandė
AčiūD, kad viskas gerai
Oho, nemažai auklėtojos sau gali leisti jei taip sako Daugumoje darželių kelia tas nuotraukas. Mano nuomone kartais net per daug.
Pas vyrą darbe kalėdinė akcija: atnešti iš namų žaislų pabėgėlių vaikams. Kai grįžo namo ir pasakė dukroms, kad reikės duoti žaisliukų neturintiems jų vaikučiams, mano mažė apsiverkė. Pavyko iš jos išprašyti kelis sagučius į plaukus, rankinuką, dar kelis niekučius. Sakė jo žaislų krūvelė buvo mažiausia lyginant su kitais
Na, aš mūsų auklėtojas šiuo klausimu palaikau Darbo valandomis tegu vaikus geriau žiūri. O po darbo nieks dirbti papildomai neapmokant neprivalo
Oi, aš kalnus pririnkčiau Pernai bandžiau darželiui prastumti berods apie 20 pliuškių, neėmė. Paskui nešiau daug knygų. Dabar per susirinkimą sakė, kad mielai priima žaislus (tik ne pliušinius). Reiks ką parinkt. Aš ir nemokamai tiesiog per skelbimus esu nemažai atidavus. Pas mus labai kaupiasi jie, ir jei yra nepaklausių, nenoriu laikyti, tik vietą užima. Darželyje sako greitai sulaužo vaikai, nuolat reikia naujų žaislų. Namie pas mus beveik nėra "apyvartos", retai kas sulūžta...o vyras tempia pilnus lagaminus iš komandiruočių...
O tai nedaugiau laiko užima cd įrašinėjimas nei sukelt į FB?
Mūsu sukelia kiekvieno mėnesio gale to mėnesio foto iš užsiėmimų, švenčių ir t.t. Man, o ir kitiems tėvams, labai smagu jas pažiūrėti Nieko ten ypatingo, bet vistiek, matai, kaip tavo vaikas leidžia dienas darželyje.
Na matai, CD įrašo tik 1 kartą per metus ir spėju, kad ten nuotraukų būna mažiau, nei pas jus per mėnesį Pvz, per šiuos pirmus 3 mėn kol kas yra 8 (iškabina rūbinėje)
------------------------
Darbe paskutines porą savaičių daugiausia užsiimu naujų darbuotojų atranka. Reikia priimti 3 naujus žmones. Tai skaitau cv (teko peržiūrėti šiomis dienomis ne veną šimtą), pravedu pokalbius. Dieve, dieve, kokių bajerių tik nemačiau 99 % rašo CV su klaidom, ir tai išsilavinę žmonės, dauguma per 30 metų amžiaus, pretenduojantys į atsakingas pareigas. Nuotraukos pridėtos ir iš balių, ir su chalatais, ir pusnuogių Toliau dar gražiau, į pokalbį atvyksta gerai, jei trečdalis Tik vienas sugebėjo perspėti, kad neatvažiuos, kiti tiesiog nepasirodo Apie neatitikimus tarp realybės ir CV parašytos informacijos net nekalbu...