Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(semtama @ 2017 11 29, 18:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="71907475" data-time="1511969279"><div><p>
Kazkaip atrodo, kad tavo merginos neretai antibiotiku gauna?</p></div></blockquote><p></p><p>Taip ir yra. Praeita sezona gere 4 kartus. Si sezona jau antras. Didziajai slogos baigiasi ausu skausmais, mazajai - ziaurias  kosuliais, anginom. Del to ir skiria antibiotikus.</p><p>Darbe jau net geda sakyti kiek serga. Nes tada turbut gautusi, kad kalbeciau ta pati per ta pati. </p><p></p>

O kas prižiūrės ją dabar? Tu visai negali imt biuletenių?

Aš irgi pasirašiau darželio sutarty, kad duodu leidimą fotkint. Nežinau, ar kur deda viešai, bet šiaip tai kelia į mūsų privačią FB grupę, daugiau lyg niekur unsure.gif

Šiandien po ilgo laiko buvau pasiimti Aurėjos iš darželio. Tai aš darsyk pasidžiaugiau, kad šita pareiga vyrui tenka biggrin.gif nes OMG. Eit namo nenori, kol prikalbini eit rengtis, nori eit pažaist, pasysiot (pati nueina jau viena į wc), pamandravot prieš kitus. Man tiek nervų suėda visa tai biggrin.gif ir aplink tėvai visi taip pat matau, kas kuom tik nepapirkinėja, kad eitų jau rengtis biggrin.gif

Darželio Kalėdinei šventei reikia šventinių kostiumų doh.gif kas kaip žadat rengt?
Atsakyti

pas mus nykštukai šiemet. Neįdomu :D pasiūsiu kokį paprastą kostiumėlį. Turiu medžiagos visai tinkamos.

Kaip aš džiaugiuosi, kad maniškis ir nueina ir pareina be problemų iš daržo :D nulis vargo bent kol kas

Atsakyti
Aleksas bėgo per kambarį, užkliuvo už Agnės ir pylė kakta į radiatorių. Nunušėm į vonią, nes kraujas pasileido, paskui su rankšluosčiu ant kaktos į kambarį. Pasikviečiau tėtį, kad pasakytų iš šalies ar siūti nereikia (armijoj greitojoj dirbo). Kai nustojo kraujuot, jau patiems aiškiai pasimatė, kad ne taip baisiai prakirsta... Randas liks, bet ką jau čia - vyras 😎

Vyras sako, kad sukabintų gal porą siūlių, tai geriau randas negu žviegimas per visą ligoninę, o ir turbūt nesiūtų tokio mažo Šilalėj - reiktų į Tauragę vežt, tai tiek to...
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Nu fainas vakar tas Trolių pasirodymas buvo. Maniškė nerealiai patenkina  :clap:  Davė namo parsinešt 2 šviečiančius lankelius, tai ir miegojo su jais  :hihihi:  Jei bus vėl kažkas panašaus, vesim būtinai.

Be galo patogu, kai vyras namie, neatsidžiaugiu  :)  Šiandien nuvedė dičkį pas dantistą. Paskui paskambino treneriui ir mokytojai. Turėjom abejonių, ar lanko karatė užsiėmimus, ar tik apsimeta  :oh: Ir mokytoja terorizuoja visokiom pastabom, reikėjo galų gale išsiaiškinti, kaip ten kas. Penktadienį vyras ves į darželio eglutės įžiebimo šventę, atkrito dar vienas galvosopis. Nes šventė 16:30, ir jei nedalyvauji, reikia būtinai paimti vaiką iki to laiko  :wacko:  Nes mažiukų pagal kažkokias ten taisykles negalima vesti į lauką sutemus, vienų grupėje palikti irgi negalima, o pačios auklėtojos vaidins. Ir nors užsimušk, jei esi dirbantis  :frusty:  Ir beje aš vienintelė grupėje su tokia problema, visos kitos mamos gali dalyvaut  :sleep:​ 

Darželyje pasirašiau leidimą fotografuot. Nuotraukas kelia į darželio internetinį puslapį. 

Kostiumas pas mus gali būti bet koks, tinkantis pagal temą "Miško žvėrys". Turiu nuo brolio likusius ežio ir zuikio kostiumus. Zuikio jau vilkėjo pernai per Velykas, tai bus ežiu  :hihihi: Kiek mažokas jai tas kostiumas, bet tikrai nieko kito neplanuoju ruošti dėl pusvalandžio  :irnesakyk:

Semtamama, sveikatos  :4u: Ką planuojat lankyt Rygoj? O gal jau klausiau  :geda:

Atsakyti

Aleksas bėgo per kambarį, užkliuvo už Agnės ir pylė kakta į radiatorių. Nunušėm į vonią, nes kraujas pasileido, paskui su rankšluosčiu ant kaktos į kambarį. Pasikviečiau tėtį, kad pasakytų iš šalies ar siūti nereikia (armijoj greitojoj dirbo). Kai nustojo kraujuot, jau patiems aiškiai pasimatė, kad ne taip baisiai prakirsta... Randas liks, bet ką jau čia - vyras 😎

Vyras sako, kad sukabintų gal porą siūlių, tai geriau randas negu žviegimas per visą ligoninę, o ir turbūt nesiūtų tokio mažo Šilalėj - reiktų į Tauragę vežt, tai tiek to...

Ojei, o jeigu smegenų sutrenkimas?  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 29, 20:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="71907699" data-time="1511978226"><div><p>Aleksas bėgo per kambarį, užkliuvo už Agnės ir pylė kakta į radiatorių. Nunušėm į vonią, nes kraujas pasileido, paskui su rankšluosčiu ant kaktos į kambarį. Pasikviečiau tėtį, kad pasakytų iš šalies ar siūti nereikia (armijoj greitojoj dirbo). Kai nustojo kraujuot, jau patiems aiškiai pasimatė, kad ne taip baisiai prakirsta... Randas liks, bet ką jau čia - vyras 😎

Vyras sako, kad sukabintų gal porą siūlių, tai geriau randas negu žviegimas per visą ligoninę, o ir turbūt nesiūtų tokio mažo Šilalėj - reiktų į Tauragę vežt, tai tiek to...</p></div></blockquote><p>Ojei, o jeigu smegenų sutrenkimas?  unsure.gif​ </p>

Gal nebus... Kostas pirmiau miegot nuėjo, tai turbūt viskas gerai...
Atsakyti

O kas prižiūrės ją dabar? Tu visai negali imt biuletenių?

Aš irgi pasirašiau darželio sutarty, kad duodu leidimą fotkint. Nežinau, ar kur deda viešai, bet šiaip tai kelia į mūsų privačią FB grupę, daugiau lyg niekur unsure.gif

Šiandien po ilgo laiko buvau pasiimti Aurėjos iš darželio. Tai aš darsyk pasidžiaugiau, kad šita pareiga vyrui tenka biggrin.gifnes OMG. Eit namo nenori, kol prikalbini eit rengtis, nori eit pažaist, pasysiot (pati nueina jau viena į wc), pamandravot prieš kitus. Man tiek nervų suėda visa tai biggrin.gifir aplink tėvai visi taip pat matau, kas kuom tik nepapirkinėja, kad eitų jau rengtis biggrin.gif

Darželio Kalėdinei šventei reikia šventinių kostiumų doh.gifkas kaip žadat rengt?

Šį kartą žadėjau imti biuliotenį, bet anyta sako - neimk -atvežk pas mane. Mano tėtis irgi porai dienų į savaitę siųlosi atvažiuoti. Brolio dukra mokosi universitete Kaune. Jau irgi susakiusi kada laisvas laikas. O ir aš pati dirbu po pusdienį. Kai visiems trims išdalinu, tai labai nepervargsta su vaikų priežiūra. Vasarą susiradau "auklę" tokiems palikimams, tik dar nei kartą nepasinaudojau jos paslaugomis. Sukamės šeimos rate.

Aš saviškę pasiimu visada iš darželio. Tai kai ateinu sušoka laimės šokį, visiems grupėje esantiems praneša, kad atėjo mama ir išeinam šokio žingsniu. Nuveža vyras. Nepavydžiu jam, nes būna visaip rytais. 

Kalėdų šventė pas mus laisva tema. Rengsiu ale fėja- princese. Kažkas atidavė karnavalinę šilkinę "pink" suknelę su sparneliais. Man ji baisi, bet merginos ją dievina. Uždėsiu karūną ir bus gerai.

Į šventę ves vyras. Man svarbi diena darbe. Tai kas ten vyks teks pažiūrėti tik nuotraukose ir filmuotoje medžiagoje.

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Nu fainas vakar tas Trolių pasirodymas buvo. Maniškė nerealiai patenkina  :clap: 

Semtamama, sveikatos  :4u: Ką planuojat lankyt Rygoj? O gal jau klausiau  :geda:

Smagu, kad patiko. Šiaip jie organizuoja panašius pasirodymas kelis kartus į metus. 

Važiuojam į vyro kalėdinį darbo balių. Būna jie rimti, daug užsieniečių iš visos Europos, koncertas, fejerverkai. Viešbutis užsakytas visam savaitgaliui, tai tikiuos ištaikysim progą pasivaikščioti po Rygos centrą.  

Atsakyti

Gal nebus... Kostas pirmiau miegot nuėjo, tai turbūt viskas gerai...

Aišku viskas gerai. Kai namie tiek vaikų, tai be traumų neįmanoma.  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 11 30, 08:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71907598" data-time="1511974962"><div><p>O kas prižiūrės ją dabar? Tu visai negali imt biuletenių?

Aš irgi pasirašiau darželio sutarty, kad duodu leidimą fotkint. Nežinau, ar kur deda viešai, bet šiaip tai kelia į mūsų privačią FB grupę, daugiau lyg niekur vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien po ilgo laiko buvau pasiimti Aurėjos iš darželio. Tai aš darsyk pasidžiaugiau, kad šita pareiga vyrui tenka vartotojo įkelta nuotraukanes OMG. Eit namo nenori, kol prikalbini eit rengtis, nori eit pažaist, pasysiot (pati nueina jau viena į wc), pamandravot prieš kitus. Man tiek nervų suėda visa tai vartotojo įkelta nuotraukair aplink tėvai visi taip pat matau, kas kuom tik nepapirkinėja, kad eitų jau rengtis vartotojo įkelta nuotrauka

Darželio Kalėdinei šventei reikia šventinių kostiumų vartotojo įkelta nuotraukakas kaip žadat rengt?</p></div></blockquote><p>Šį kartą žadėjau imti biuliotenį, bet anyta sako - neimk -atvežk pas mane. Mano tėtis irgi porai dienų į savaitę siųlosi atvažiuoti. Brolio dukra mokosi universitete Kaune. Jau irgi susakiusi kada laisvas laikas. O ir aš pati dirbu po pusdienį. Kai visiems trims išdalinu, tai labai nepervargsta su vaikų priežiūra. Vasarą susiradau "auklę" tokiems palikimams, tik dar nei kartą nepasinaudojau jos paslaugomis. Sukamės šeimos rate.</p><p></p><p>Aš saviškę pasiimu visada iš darželio. Tai kai ateinu sušoka laimės šokį, visiems grupėje esantiems praneša, kad atėjo mama ir išeinam šokio žingsniu. Nuveža vyras. Nepavydžiu jam, nes būna visaip rytais. </p><p></p><p>Kalėdų šventė pas mus laisva tema. Rengsiu ale fėja- princese. Kažkas atidavė karnavalinę šilkinę "pink" suknelę su sparneliais. Man ji baisi, bet merginos ją dievina. Uždėsiu karūną ir bus gerai.</p><p>Į šventę ves vyras. Man svarbi diena darbe. Tai kas ten vyks teks pažiūrėti tik nuotraukose ir filmuotoje medžiagoje.</p>

Kaip faina, kai tiek pagabininkų thumbup.gif
Man rytais nuvežti į darželį problemų nebebūna visai, daugiausiai laiko užgaištam ryte kol pakeliu ir apsirengiam, nes panelė nori rengtis pati, o tai užtrunka visą amžinybę. Šiandien pasisekė man, susigalvojo, kad ji dabar leliukas ir mama turi aprengti ir nešti ją biggrin.gif sutaupiau galybę laiko biggrin.gif

O aš nepirksiu nieko mandro šventei, paėmiau iš pigu.lt ale drugelio rinkinį - sparnai, lankelis ir lazdelė, papuošiu gražia patogia suknele ir tiek žinių smile.gif jie ten visą dieną papuošti turės būt, nes iš ryto auklėtojų spektaklis vaikams, o vakare jau šventė su tėvais ir Kalėdų seneliu, tai niekas neperrenginės tiek kartų.
Atsakyti

bet aš neatsistebiu savų auklėtojų abejingumu kas liečia šventes :D nu nieeeko mes dar realiai nežinom. Nei susirinkimas koks nei kas..per kažkur tik nugirdom, kad nykštukai ir kad 19 dieną. Viskas..nu keistoka darosi. Rudenėlio šventės irgi jokios nebuvo, nors turėjo

Atsakyti
Pas mus nera is vis tokio dalyko kaip kostiumai ir t.t.
Svente bus 6d., ka jie ten veiks nezinau.
Namams, tevams retai duoda kazka daryti, ruosti, niekas skaitosi laiko neturi tokiems dalykams, neapsunkina.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 11 29, 19:07)
Darželyje pasirašiau leidimą fotografuot. Nuotraukas kelia į darželio internetinį puslapį.

Tu neturi FB ar nesi pries, kad Jogaile paklius i kadra pas kitus tevus ir jie kels viesai paskui tas fotkes?

Vakar dar su vyro sese kalbejau, pasirodo, cia tikrai nejuokais supyks, jeigu neatsiklauses svetima vaika ikelsi papuolusi i kadra.

Risaulyte, kaip pas jus su tuo dalyku? Ar leidziama darzely fotografuoti?

Pas mus dar parasyta, kad ne tik del vaiku saugumo, privatumo, bet dar ir del to, kad fotografavimas blasko, trukdo gerai leisti laika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 30 lapkričio 2017 - 13:53