QUOTE(semtama @ 2017 11 30, 08:44)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71907598" data-time="1511974962"><div><p>O kas prižiūrės ją dabar? Tu visai negali imt biuletenių?
Aš irgi pasirašiau darželio sutarty, kad duodu leidimą fotkint. Nežinau, ar kur deda viešai, bet šiaip tai kelia į mūsų privačią FB grupę, daugiau lyg niekur
Šiandien po ilgo laiko buvau pasiimti Aurėjos iš darželio. Tai aš darsyk pasidžiaugiau, kad šita pareiga vyrui tenka
nes OMG. Eit namo nenori, kol prikalbini eit rengtis, nori eit pažaist, pasysiot (pati nueina jau viena į wc), pamandravot prieš kitus. Man tiek nervų suėda visa tai
ir aplink tėvai visi taip pat matau, kas kuom tik nepapirkinėja, kad eitų jau rengtis
Darželio Kalėdinei šventei reikia šventinių kostiumų
kas kaip žadat rengt?</p></div></blockquote><p>Šį kartą žadėjau imti biuliotenį, bet anyta sako - neimk -atvežk pas mane. Mano tėtis irgi porai dienų į savaitę siųlosi atvažiuoti. Brolio dukra mokosi universitete Kaune. Jau irgi susakiusi kada laisvas laikas. O ir aš pati dirbu po pusdienį. Kai visiems trims išdalinu, tai labai nepervargsta su vaikų priežiūra. Vasarą susiradau "auklę" tokiems palikimams, tik dar nei kartą nepasinaudojau jos paslaugomis. Sukamės šeimos rate.</p><p></p><p>Aš saviškę pasiimu visada iš darželio. Tai kai ateinu sušoka laimės šokį, visiems grupėje esantiems praneša, kad atėjo mama ir išeinam šokio žingsniu. Nuveža vyras. Nepavydžiu jam, nes būna visaip rytais. </p><p></p><p>Kalėdų šventė pas mus laisva tema. Rengsiu ale fėja- princese. Kažkas atidavė karnavalinę šilkinę "pink" suknelę su sparneliais. Man ji baisi, bet merginos ją dievina. Uždėsiu karūną ir bus gerai.</p><p>Į šventę ves vyras. Man svarbi diena darbe. Tai kas ten vyks teks pažiūrėti tik nuotraukose ir filmuotoje medžiagoje.</p>
Kaip faina, kai tiek pagabininkų
Man rytais nuvežti į darželį problemų nebebūna visai, daugiausiai laiko užgaištam ryte kol pakeliu ir apsirengiam, nes panelė nori rengtis pati, o tai užtrunka visą amžinybę. Šiandien pasisekė man, susigalvojo, kad ji dabar leliukas ir mama turi aprengti ir nešti ją
sutaupiau galybę laiko
O aš nepirksiu nieko mandro šventei, paėmiau iš pigu.lt ale drugelio rinkinį - sparnai, lankelis ir lazdelė, papuošiu gražia patogia suknele ir tiek žinių
jie ten visą dieną papuošti turės būt, nes iš ryto auklėtojų spektaklis vaikams, o vakare jau šventė su tėvais ir Kalėdų seneliu, tai niekas neperrenginės tiek kartų.