Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Dontstop, minėjai, kad sūnus nori tokios dovanos 🙂

http://dovanusalis.l...a...=3&limit=50
Atsakyti

Dontstop, minėjai, kad sūnus nori tokios dovanos 🙂

http://dovanusalis.l...a...=3&limit=50

Ačiū  :4u:  :4u:  :4u:

Sveikos  :4u:

Aš darbe būnu su marškiniais ir pieštuko formos sijonu, nors pas mus dress kodo nėra, bet toks mano supratimas apie dalykinę aprangą, tuo labiau, kad kol kas dirbu front office'e, kasdien būna kažkokie susitikimai, reikia atrodyt padoriai... Darbe pas mus šilta, nuolat palaikoma +24 laipsnių temperatūra. Bet iki darbo nueit ir pareit velkuosi ant tų marškinių megztinį  :D  Kitaip man šalta  :)  Ir žinoma seniai jau nešioju žieminį paltą, žieminius ilgaaulius (persiaunu darbe bateliais laiveliais), vilnonę kepurę, šaliką, pirštines... Einu į darbą pėstute. Rytais būna apie 0. Jei darbe reikia iš vieno pastato pereiti į kitą, einu persiaunu ilgaaulius, užsidedu paltą, kepurę ir tt, nesuprantu, kam šalt  :lol: Nors kiti bendradarbiai laksto net be viršutinių rūbų, aš tai iškart susirgčiau  :)

Su palaidinėm pas mane sudėtingi santykiai, aš nešioju tik natūralų pluoštą, tai grynos medvilnės marškinius dar galima rast, o kitokio tipo palaidines sunkiai  :hmm: Visur sintetika  :hmm:

Vyras šiandien išvežė dukrą į cirko pasirodymą Trolių tematika  :rev:

Sūnui mokykloj buvo renginys, bet kol aš po darbo atskubėjau, viskas spėjo pasibaigt  :sad:

Apie balius nieko negaliu pakomentuot, nevaikštau, bet tokios dovanojamos sumos nesuvokiamos  :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 28 lapkričio 2017 - 18:30

Ačiū  :4u:  :4u:  :4u:

Sveikos  :4u:

Aš darbe būnu su marškiniais ir pieštuko formos sijonu, nors pas mus dress kodo nėra, bet toks mano supratimas apie dalykinę aprangą, tuo labiau, kad kol kas dirbu front office'e, kasdien būna kažkokie susitikimai, reikia atrodyt padoriai... Darbe pas mus šilta, nuolat palaikoma +24 laipsnių temperatūra. Bet iki darbo nueit ir pareit velkuosi ant tų marškinių megztinį  :D  Kitaip man šalta  :)  Ir žinoma seniai jau nešioju žieminį paltą, žieminius ilgaaulius (persiaunu darbe bateliais laiveliais), vilnonę kepurę, šaliką, pirštines... Einu į darbą pėstute. Rytais būna apie 0. Jei darbe reikia iš vieno pastato pereiti į kitą, einu persiaunu ilgaaulius, užsidedu paltą, kepurę ir tt, nesuprantu, kam šalt  :lol: Nors kiti bendradarbiai laksto net be viršutinių rūbų, aš tai iškart susirgčiau  :)

Su palaidinėm pas mane sudėtingi santykiai, aš nešioju tik natūralų pluoštą, tai grynos medvilnės marškinius dar galima rast, o kitokio tipo palaidines sunkiai  :hmm: Visur sintetika  :hmm:

Vyras šiandien išvežė dukrą į cirko pasirodymą Trolių tematika  :rev:

Sūnui mokykloj buvo renginys, bet kol aš po darbo atskubėjau, viskas spėjo pasibaigt  :sad:

Apie balius nieko negaliu pakomentuot, nevaikštau, bet tokios dovanojamos sumos nesuvokiamos  :blink:

Pavydžiu, kad visur eini pėstute, vis kažkiek pasportuoji. Aš į darbą - mašina, į darželį - mašina, į parduotuvę mašina ir pan.

Namie dėviu džinsus ir bliuskutes, darbe - sukneles.

Šiaip irgi galvojau vesti į tą spektakliuką Trolių tematika. Prieš savaitę tie patys rodė Anos ir Elzos pasirodymą. Bet maniškė bijo panašių vaidinimų... Tai nevežiau. Nors didelėje salėje gal taip nesijaustų.  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 28, 18:29)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="71905702" data-time="1511872909">
<div>
<p>Dontstop, minėjai, kad sūnus nori tokios dovanos 🙂

<a data-ipb='nomediaparse' href='http://dovanusalis.lt/taupykle-aukso-luitas?page=3&limit=50'>http://dovanusalis.lt/taupykle-aukso-luita...=3&limit=50</a></p>
</div>
</blockquote>
<p>Ačiū  4u.gif  4u.gif  4u.gif</p>
<p> </p>
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<p>Aš darbe būnu su marškiniais ir pieštuko formos sijonu, nors pas mus dress kodo nėra, bet toks mano supratimas apie dalykinę aprangą, tuo labiau, kad kol kas dirbu front office'e, kasdien būna kažkokie susitikimai, reikia atrodyt padoriai... Darbe pas mus šilta, nuolat palaikoma +24 laipsnių temperatūra. Bet iki darbo nueit ir pareit velkuosi ant tų marškinių megztinį  biggrin.gif  Kitaip man šalta  smile.gif  Ir žinoma seniai jau nešioju žieminį paltą, žieminius ilgaaulius (persiaunu darbe bateliais laiveliais), vilnonę kepurę, šaliką, pirštines... Einu į darbą pėstute. Rytais būna apie 0. Jei darbe reikia iš vieno pastato pereiti į kitą, einu persiaunu ilgaaulius, užsidedu paltą, kepurę ir tt, nesuprantu, kam šalt  lotuliukas.gif Nors kiti bendradarbiai laksto net be viršutinių rūbų, aš tai iškart susirgčiau  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Su palaidinėm pas mane sudėtingi santykiai, aš nešioju tik natūralų pluoštą, tai grynos medvilnės marškinius dar galima rast, o kitokio tipo palaidines sunkiai  hmm.gif Visur sintetika  hmm.gif</p>
<p> </p>
<p>Vyras šiandien išvežė dukrą į cirko pasirodymą Trolių tematika  rev.gif</p>
<p>Sūnui mokykloj buvo renginys, bet kol aš po darbo atskubėjau, viskas spėjo pasibaigt  sad.gif</p>
<p> </p>
<p>Apie balius nieko negaliu pakomentuot, nevaikštau, bet tokios dovanojamos sumos nesuvokiamos  blink.gif</p>

Pas mus darbe šalta, šildomės papildomai, turiu skarą arba kardiganą. Oficialiai rengtis labai nebūtina. Va džinsų paskutiniu metu nebemėgstu kažko, anksčiau nei dienos be jų biggrin.gif
Kaip Jogailės sveikata? Kur čia tas pasirodymas vyko? ax.gif
Atsakyti

Pas mus darbe šalta, šildomės papildomai, turiu skarą arba kardiganą. Oficialiai rengtis labai nebūtina. Va džinsų paskutiniu metu nebemėgstu kažko, anksčiau nei dienos be jų biggrin.gif
Kaip Jogailės sveikata? Kur čia tas pasirodymas vyko? ax.gif

Tebevyksta šiuo metu VDU salėj  :)  Na ilgokai jie užtruko, kažin kada grįš  :) 

Sveikata gerai, nieko rimto ir nebuvo, be kosulio nieko nerado, prašiau vyro pasėdėt namie, kad neįsisirgtų smarkiai prieš kitą sav, kai bus išvažiavęs...

Atsakyti

Pavydžiu, kad visur eini pėstute, vis kažkiek pasportuoji. Aš į darbą - mašina, į darželį - mašina, į parduotuvę mašina ir pan.

Namie dėviu džinsus ir bliuskutes, darbe - sukneles.

Šiaip irgi galvojau vesti į tą spektakliuką Trolių tematika. Prieš savaitę tie patys rodė Anos ir Elzos pasirodymą. Bet maniškė bijo panašių vaidinimų... Tai nevežiau. Nors didelėje salėje gal taip nesijaustų.  :hmm:​ 

Aš galvojau į My little pony vest ir pražiopsojom tą filmą  :geda:​ 

Atsakyti

Aš galvojau į My little pony vest ir pražiopsojom tą filmą  :geda:​ 

As vis noriu I leliu teatra nuvesti. Gal kaip nors prisiruosiu ... :sleep:​ 

Atsakyti
Visokiu renginiu nusimato gruodi darzely, prie duru pakabintas lapelis, filmuoti darzelio teritorijoj ir fofografuoti draudziama, del vaiku saugumo ir privatumo.
Labai jie cia pergyvena del to privatumo, kad papuola i kadra ir svetimi vaikai, kai savo fotkini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 29 lapkričio 2017 - 13:39
Skambinau drauges paklausti kaip ju darzely, sako, mamos per sventes susitaria, kad galima fotografuoti vaikus, jeigu ir salia ju papuls i kadra, bet jeigu ruosies foto kelti i koki FB is sventes, turi pasakyti, paklausti leidimo, nes jeigu nieko nesakes ikelsi ir salia dalinai, ar fone matysis jos vaikas, tragedija bus.

Beje,kai Adelia pradejo lankyti, reikejo tevams pasirasyti ar sutinkam, kad darzelis savo reikalams fotografuos vaika, pvz. prie spinteles maza foto priklijuota, paskui grupej ant plakato.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 11 29, 13:38)
Visokiu renginiu nusimato gruodi darzely, prie duru pakabintas lapelis, filmuoti darzelio teritorijoj ir fofografuoti draudziama, del vaiku saugumo ir privatumo.
Labai jie cia pergyvena del to privatumo, kad papuola i kadra ir svetimi vaikai, kai savo fotkini.

Pas mus darželiuose pakvaišę dėl foto. Fotkina ir visaip kaip viešina daug. Vaikai jau net įpratę kaip kada turi pozuoti. smile.gif

Mano vyresnėlė su ausų skausmais ir temperatūra, gavo antibiotiko ir dvi savaites atleidimą nuo darželio. Dabar grįš tiesiai į darželio kalėdines šventes. Nervuoja žiauriai tos ligos. Guodžiuosi, kad iki gruodžio vidurio turėtų būti sveika. Galėsim ramia sąžine palikti vaikus seneliams, o mes su vyru važiuosim į Rygą.
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 11 29, 17:10)
Skambinau drauges paklausti kaip ju darzely, sako, mamos per sventes susitaria, kad galima fotografuoti vaikus, jeigu ir salia ju papuls i kadra, bet jeigu ruosies foto kelti i koki FB is sventes, turi pasakyti, paklausti leidimo, nes jeigu nieko nesakes ikelsi ir salia dalinai, ar fone matysis jos vaikas, tragedija bus.

Beje,kai Adelia pradejo lankyti, reikejo tevams pasirasyti ar sutinkam, kad darzelis savo reikalams fotografuos vaika, pvz. prie spinteles maza foto priklijuota, paskui grupej ant plakato.

Mes irgi tą dalyką pasirašėm. Tai numatyta priėmimo sutartyje į darželį.

O ar buvo kam kokių nemalonumų, jei paviešino svetimą vaiką? Kas už tai gresia?
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 11 29, 16:17)
Pas mus darželiuose pakvaišę dėl foto. Fotkina ir visaip kaip viešina daug. Vaikai jau net įpratę kaip kada turi pozuoti.  smile.gif

Mano vyresnėlė su ausų skausmais ir temperatūra, gavo antibiotiko ir dvi savaites atleidimą nuo darželio. Dabar grįš tiesiai į darželio kalėdines šventes. Nervuoja žiauriai tos ligos. Guodžiuosi, kad iki gruodžio vidurio turėtų būti sveika. Galėsim ramia sąžine palikti vaikus seneliams, o mes su vyru važiuosim į Rygą.

Mes irgi tą dalyką pasirašėm. Tai numatyta priėmimo sutartyje į darželį.

O ar buvo kam kokių nemalonumų, jei paviešino svetimą vaiką? Kas už tai gresia?

Drauge (pusiau ruse), sake yra buve, pazistama ikele video is sventes i FB, suzinojo is tevu kazkas, pasiuto visi.

Is dalies suprantu, gal nefainai, kad visur tavo vaikas smezuoja nezinant, is kitos, kas jau turim visokius FB, instagramus apie slaptuma nebera ko daug galvoti. Keli ir nezinai, kur tavo foto gali atsidurti.

Matai, jus irgi pasiraset, sesers klausiau, sake, nieko nesirase jie.

Kazkaip atrodo, kad tavo merginos neretai antibiotiku gauna?
Atsakyti

Kazkaip atrodo, kad tavo merginos neretai antibiotiku gauna?

Taip ir yra. Praeita sezona gere 4 kartus. Si sezona jau antras. Didziajai slogos baigiasi ausu skausmais, mazajai - ziaurias kosuliais, anginom. Del to ir skiria antibiotikus.

Darbe jau net geda sakyti kiek serga. Nes tada turbut gautusi, kad kalbeciau ta pati per ta pati. 

Atsakyti