Dontstop, minėjai, kad sūnus nori tokios dovanos 🙂
http://dovanusalis.l...a...=3&limit=50
Ačiū
Sveikos
Aš darbe būnu su marškiniais ir pieštuko formos sijonu, nors pas mus dress kodo nėra, bet toks mano supratimas apie dalykinę aprangą, tuo labiau, kad kol kas dirbu front office'e, kasdien būna kažkokie susitikimai, reikia atrodyt padoriai... Darbe pas mus šilta, nuolat palaikoma +24 laipsnių temperatūra. Bet iki darbo nueit ir pareit velkuosi ant tų marškinių megztinį Kitaip man šalta Ir žinoma seniai jau nešioju žieminį paltą, žieminius ilgaaulius (persiaunu darbe bateliais laiveliais), vilnonę kepurę, šaliką, pirštines... Einu į darbą pėstute. Rytais būna apie 0. Jei darbe reikia iš vieno pastato pereiti į kitą, einu persiaunu ilgaaulius, užsidedu paltą, kepurę ir tt, nesuprantu, kam šalt Nors kiti bendradarbiai laksto net be viršutinių rūbų, aš tai iškart susirgčiau
Su palaidinėm pas mane sudėtingi santykiai, aš nešioju tik natūralų pluoštą, tai grynos medvilnės marškinius dar galima rast, o kitokio tipo palaidines sunkiai Visur sintetika
Vyras šiandien išvežė dukrą į cirko pasirodymą Trolių tematika
Sūnui mokykloj buvo renginys, bet kol aš po darbo atskubėjau, viskas spėjo pasibaigt
Apie balius nieko negaliu pakomentuot, nevaikštau, bet tokios dovanojamos sumos nesuvokiamos
Ačiū
Sveikos
Aš darbe būnu su marškiniais ir pieštuko formos sijonu, nors pas mus dress kodo nėra, bet toks mano supratimas apie dalykinę aprangą, tuo labiau, kad kol kas dirbu front office'e, kasdien būna kažkokie susitikimai, reikia atrodyt padoriai... Darbe pas mus šilta, nuolat palaikoma +24 laipsnių temperatūra. Bet iki darbo nueit ir pareit velkuosi ant tų marškinių megztinį Kitaip man šalta Ir žinoma seniai jau nešioju žieminį paltą, žieminius ilgaaulius (persiaunu darbe bateliais laiveliais), vilnonę kepurę, šaliką, pirštines... Einu į darbą pėstute. Rytais būna apie 0. Jei darbe reikia iš vieno pastato pereiti į kitą, einu persiaunu ilgaaulius, užsidedu paltą, kepurę ir tt, nesuprantu, kam šalt Nors kiti bendradarbiai laksto net be viršutinių rūbų, aš tai iškart susirgčiau
Su palaidinėm pas mane sudėtingi santykiai, aš nešioju tik natūralų pluoštą, tai grynos medvilnės marškinius dar galima rast, o kitokio tipo palaidines sunkiai Visur sintetika
Vyras šiandien išvežė dukrą į cirko pasirodymą Trolių tematika
Sūnui mokykloj buvo renginys, bet kol aš po darbo atskubėjau, viskas spėjo pasibaigt
Apie balius nieko negaliu pakomentuot, nevaikštau, bet tokios dovanojamos sumos nesuvokiamos
Pavydžiu, kad visur eini pėstute, vis kažkiek pasportuoji. Aš į darbą - mašina, į darželį - mašina, į parduotuvę mašina ir pan.
Namie dėviu džinsus ir bliuskutes, darbe - sukneles.
Šiaip irgi galvojau vesti į tą spektakliuką Trolių tematika. Prieš savaitę tie patys rodė Anos ir Elzos pasirodymą. Bet maniškė bijo panašių vaidinimų... Tai nevežiau. Nors didelėje salėje gal taip nesijaustų.
<div>
<p>Dontstop, minėjai, kad sūnus nori tokios dovanos 🙂
<a data-ipb='nomediaparse' href='http://dovanusalis.lt/taupykle-aukso-luitas?page=3&limit=50'>http://dovanusalis.lt/taupykle-aukso-luita...=3&limit=50</a></p>
</div>
</blockquote>
<p>Ačiū </p>
<p> </p>
<p>Sveikos </p>
<p>Aš darbe būnu su marškiniais ir pieštuko formos sijonu, nors pas mus dress kodo nėra, bet toks mano supratimas apie dalykinę aprangą, tuo labiau, kad kol kas dirbu front office'e, kasdien būna kažkokie susitikimai, reikia atrodyt padoriai... Darbe pas mus šilta, nuolat palaikoma +24 laipsnių temperatūra. Bet iki darbo nueit ir pareit velkuosi ant tų marškinių megztinį Kitaip man šalta Ir žinoma seniai jau nešioju žieminį paltą, žieminius ilgaaulius (persiaunu darbe bateliais laiveliais), vilnonę kepurę, šaliką, pirštines... Einu į darbą pėstute. Rytais būna apie 0. Jei darbe reikia iš vieno pastato pereiti į kitą, einu persiaunu ilgaaulius, užsidedu paltą, kepurę ir tt, nesuprantu, kam šalt Nors kiti bendradarbiai laksto net be viršutinių rūbų, aš tai iškart susirgčiau </p>
<p> </p>
<p>Su palaidinėm pas mane sudėtingi santykiai, aš nešioju tik natūralų pluoštą, tai grynos medvilnės marškinius dar galima rast, o kitokio tipo palaidines sunkiai Visur sintetika </p>
<p> </p>
<p>Vyras šiandien išvežė dukrą į cirko pasirodymą Trolių tematika </p>
<p>Sūnui mokykloj buvo renginys, bet kol aš po darbo atskubėjau, viskas spėjo pasibaigt </p>
<p> </p>
<p>Apie balius nieko negaliu pakomentuot, nevaikštau, bet tokios dovanojamos sumos nesuvokiamos </p>
Pas mus darbe šalta, šildomės papildomai, turiu skarą arba kardiganą. Oficialiai rengtis labai nebūtina. Va džinsų paskutiniu metu nebemėgstu kažko, anksčiau nei dienos be jų
Kaip Jogailės sveikata? Kur čia tas pasirodymas vyko?
Pas mus darbe šalta, šildomės papildomai, turiu skarą arba kardiganą. Oficialiai rengtis labai nebūtina. Va džinsų paskutiniu metu nebemėgstu kažko, anksčiau nei dienos be jų
Kaip Jogailės sveikata? Kur čia tas pasirodymas vyko?
Tebevyksta šiuo metu VDU salėj Na ilgokai jie užtruko, kažin kada grįš
Sveikata gerai, nieko rimto ir nebuvo, be kosulio nieko nerado, prašiau vyro pasėdėt namie, kad neįsisirgtų smarkiai prieš kitą sav, kai bus išvažiavęs...
Pavydžiu, kad visur eini pėstute, vis kažkiek pasportuoji. Aš į darbą - mašina, į darželį - mašina, į parduotuvę mašina ir pan.
Namie dėviu džinsus ir bliuskutes, darbe - sukneles.
Šiaip irgi galvojau vesti į tą spektakliuką Trolių tematika. Prieš savaitę tie patys rodė Anos ir Elzos pasirodymą. Bet maniškė bijo panašių vaidinimų... Tai nevežiau. Nors didelėje salėje gal taip nesijaustų.
Aš galvojau į My little pony vest ir pražiopsojom tą filmą
Aš galvojau į My little pony vest ir pražiopsojom tą filmą
As vis noriu I leliu teatra nuvesti. Gal kaip nors prisiruosiu ...
Labai jie cia pergyvena del to privatumo, kad papuola i kadra ir svetimi vaikai, kai savo fotkini.
Beje,kai Adelia pradejo lankyti, reikejo tevams pasirasyti ar sutinkam, kad darzelis savo reikalams fotografuos vaika, pvz. prie spinteles maza foto priklijuota, paskui grupej ant plakato.
Labai jie cia pergyvena del to privatumo, kad papuola i kadra ir svetimi vaikai, kai savo fotkini.
Pas mus darželiuose pakvaišę dėl foto. Fotkina ir visaip kaip viešina daug. Vaikai jau net įpratę kaip kada turi pozuoti.
Mano vyresnėlė su ausų skausmais ir temperatūra, gavo antibiotiko ir dvi savaites atleidimą nuo darželio. Dabar grįš tiesiai į darželio kalėdines šventes. Nervuoja žiauriai tos ligos. Guodžiuosi, kad iki gruodžio vidurio turėtų būti sveika. Galėsim ramia sąžine palikti vaikus seneliams, o mes su vyru važiuosim į Rygą.
Papildyta:
Beje,kai Adelia pradejo lankyti, reikejo tevams pasirasyti ar sutinkam, kad darzelis savo reikalams fotografuos vaika, pvz. prie spinteles maza foto priklijuota, paskui grupej ant plakato.
Mes irgi tą dalyką pasirašėm. Tai numatyta priėmimo sutartyje į darželį.
O ar buvo kam kokių nemalonumų, jei paviešino svetimą vaiką? Kas už tai gresia?
Mano vyresnėlė su ausų skausmais ir temperatūra, gavo antibiotiko ir dvi savaites atleidimą nuo darželio. Dabar grįš tiesiai į darželio kalėdines šventes. Nervuoja žiauriai tos ligos. Guodžiuosi, kad iki gruodžio vidurio turėtų būti sveika. Galėsim ramia sąžine palikti vaikus seneliams, o mes su vyru važiuosim į Rygą.
Mes irgi tą dalyką pasirašėm. Tai numatyta priėmimo sutartyje į darželį.
O ar buvo kam kokių nemalonumų, jei paviešino svetimą vaiką? Kas už tai gresia?
Drauge (pusiau ruse), sake yra buve, pazistama ikele video is sventes i FB, suzinojo is tevu kazkas, pasiuto visi.
Is dalies suprantu, gal nefainai, kad visur tavo vaikas smezuoja nezinant, is kitos, kas jau turim visokius FB, instagramus apie slaptuma nebera ko daug galvoti. Keli ir nezinai, kur tavo foto gali atsidurti.
Matai, jus irgi pasiraset, sesers klausiau, sake, nieko nesirase jie.
Kazkaip atrodo, kad tavo merginos neretai antibiotiku gauna?
Kazkaip atrodo, kad tavo merginos neretai antibiotiku gauna?
Taip ir yra. Praeita sezona gere 4 kartus. Si sezona jau antras. Didziajai slogos baigiasi ausu skausmais, mazajai - ziaurias kosuliais, anginom. Del to ir skiria antibiotikus.
Darbe jau net geda sakyti kiek serga. Nes tada turbut gautusi, kad kalbeciau ta pati per ta pati.