Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sveikos  :4u:

Vyras ant biuletenio savaitei. Kaip gerai  :geda:  Nereikia nei ryte į darželį antrankų ponią tempt, nei po darbo skubėt, nei antrą pamainą prie puodų dirbt  :geda:

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Vyras ant biuletenio savaitei. Kaip gerai  :geda:  Nereikia nei ryte į darželį antrankų ponią tempt, nei po darbo skubėt, nei antrą pamainą prie puodų dirbt  :geda:

Neįsivaizduoju kaip galima gyvent be megztinių  :) Ką tada nešiot nuo rugsėjo iki gegužės?   :D Nešiojam visa šeima kasdien, o vasarą ant maikės vasarinius megztinius, kai vėsu  :D  :D​ 

Mano vyrui ryt tevadienis. Galvoju, po darbo vaziuosiu kalediniu dovanu ieskoti.

Atsakyti

Jei I lauka neisit - tai issisuksit. Bet jei noresit kazkur lauke pavaikstineti - nezinau tada kaip be siltu drabuziu apsieisit.  :)​ 

Tai taip, pagrinde į mašiną iš mašinos, kol visus aplankysim, porą savaičių nepastebimai pralėks. Dar šventės, jubiliejai, nebus nė kada po tą lauką vaikščioti. 

Pas mus žiemos su kelių laipsnių pliusine temperatūra, šlapia. Pernai nei vieno karto nebuvo prisnigę. Dukra net verkė kad negali besmegenio pastatyt. Jei bus Lt sniego, vaikai norės juo pasidžiaugti. Paimsiu kombius, išsiversim kaip nors :)

Atsakyti

Dar klausimą turiu. Kiek dabar yra normalu dovanoti pinigais jubiliejaus proga?? 🤔 Konkrečiai - labai artimas draugas, jo 40metis. Šiaip labai nenoriu pinigais, bet išsiaiškinom, kad kažkokį didelį norą norėtų įgyvendinti ir pinigai jam būtų geriausia. 

Atsakyti

Dar klausimą turiu. Kiek dabar yra normalu dovanoti pinigais jubiliejaus proga?? 🤔 Konkrečiai - labai artimas draugas, jo 40metis. Šiaip labai nenoriu pinigais, bet išsiaiškinom, kad kažkokį didelį norą norėtų įgyvendinti ir pinigai jam būtų geriausia. 

Sakyciau 50euru jei norit paprastai pasveikinti. Jei visa seima einat I prasmatnu baliu tai 100euru mazokai.

Atsakyti
QUOTE(risaulyte @ 2017 11 27, 20:23)
<p>Dar klausimą turiu. Kiek dabar yra normalu dovanoti pinigais jubiliejaus proga?? 🤔 Konkrečiai - labai artimas draugas, jo 40metis. Šiaip labai nenoriu pinigais, bet išsiaiškinom, kad kažkokį didelį norą norėtų įgyvendinti ir pinigai jam būtų geriausia. </p>

Labai sunku atsakyti, kas yra "normalu" biggrin.gif Priklausomai, kiek kas sau gali leisti. Aš šimtą metų nebuvau tokiam baliuj, kur pinigais dovanot, neįsivaizduoju, bet manau 100 Eur būtų gerai ax.gif
Atsakyti

Labai sunku atsakyti, kas yra "normalu" biggrin.gifPriklausomai, kiek kas sau gali leisti. Aš šimtą metų nebuvau tokiam baliuj, kur pinigais dovanot, neįsivaizduoju, bet manau 100 Eur būtų gerai ax.gif

Normalu tai kad nebūtų per mažai :D 

Atsakyti

nu aš į eilinį gimtadienį neščiau 30, į jubiliejų 50. 100 Eur į vestuves nebent. Aš vis dar litais pasiverčiu mintyse, nes žiūriu visi kaip išprotėję taškosi tais eurais ir apvalina į dvigubą pusę

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 11 28, 11:10)
<p>nu aš į eilinį gimtadienį neščiau 30, į jubiliejų 50. 100 Eur į vestuves nebent. Aš vis dar litais pasiverčiu mintyse, nes žiūriu visi kaip išprotėję taškosi tais eurais ir apvalina į dvigubą pusę
</p>

tas tai tiesa..Bet ir kainos sukilę dabar labai, nieko jau ir nebenupirksi normalaus už tuos buvusius 100 Lt
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 27, 17:52)
Neįsivaizduoju kaip galima gyvent be megztinių  smile.gif Ką tada nešiot nuo rugsėjo iki gegužės?   biggrin.gif Nešiojam visa šeima kasdien, o vasarą ant maikės vasarinius megztinius, kai vėsu  biggrin.gif  biggrin.gif​ 

Nesioju marskinius visokius, kai jau grynai salta, tada sweatshirt tipo bliuskas.

I jubilieju nesciau 100 euru.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 11 28, 11:58)
Nesioju marskinius visokius, kai jau grynai salta, tada sweatshirt tipo bliuskas.

I jubilieju nesciau 100 euru.

O aš priešingai, marškinių išvis nemėgstu, turiu dalykinius baltus darbui, o namie tai mane labai varžytų tokie. Nebent tu kokius didelius, laisvo tipo nešioji? Aš namie su maikutėm, į darbą megztukai įvairūs.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 11 28, 11:58)
O aš priešingai, marškinių išvis nemėgstu, turiu dalykinius baltus darbui, o namie tai mane labai varžytų tokie. Nebent tu kokius didelius, laisvo tipo nešioji? Aš namie su maikutėm, į darbą megztukai įvairūs.

Namuos laisvus nesioju, bet ir prigludusius, manes nevarzo, pripratus gal.. sesuo vis stebisi kaip namie as su dzinsais vaikstau, sako, nepatogu juk, jinai su timpkes visada, as timpkiu visai nemegstu, turiu kelias, bet i metus kokius tris kartus gal apsimaunu.
Megztiniai su kaklu, golfai visokie man is vis tragedija, nemegstu, kai virsuj priglude buna, todel ir saliku nemegstu.
Taip kaip neisivaizduoju, kaip moterys gali nuogos miegoti, man ziauriai nepatogu, vasara bute kaip pirty buna, vis tiek negaliu nuoga miegoti.
Kiekviena su savo iprociais. smile.gif
Atsakyti