Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Mjoo tos rinkliavos užknisa biggrin.gif tiesą sakant nesuprantu kodėl atsirado tradicija pvz.auklėtojoms kažką pirkti. Ar neužtektų kažko simboliškai? Dabar 2 auklėtojos ir padėjėja, po 30 €. Jopšik nu...negana to pas mus užsiprašė dar nupirkti žaislų į grupę. Pvz virtuvėlę, berniukams trasa mašinoms ir pan. What..man čia panašu į ilgalaikį turtą biggrin.gif norėtųsi, kad labiau užsiimtų su vaikais, o ne prie žaislų numuilintų..šiaip jaučiu būtų nemažai kas pasipriešinę, bet viena tokia mama yra paranojikė biggrin.gif išlepinusi tą savo vaiką, pati jauna, ir ryškiai kažkokįvadovaujamą darbą dirba biggrin.gif tai kai pakėlė šumą, tipo ką jums gaila vaikams?? biggrin.gif ne negaila, bet ar būtina? Smulkių daiktų ir taip pripirkom..tai kitais metais vėl kiti kažką gal pirks biggrin.gif

Namie tai mes traukiam vieną vaiką ir vieną suaugusį, taip išvengiam didelių išlaidų. Beeet šiemet kadangi visi susipykę tai gal dar labiau sutaupysim biggrin.gif
Atsakyti

O man dovanom negaila pinigu, nors siaip esu taupi. Ypac patinga dovanoti daiktus kuriu zmonem reikia, arba zinai, kad tikrai patiks.

Uoga saujoj - o pas jus dar pykciai nesibaigia? Atrodo jau ilgai tesiasi...

Atsakyti
Aha nesibaigia..bet aš dar kaip ir nesusipykusi su niekuo biggrin.gif čia tik mama su sese toliau varo serialą..tai ant jų lb pykstu. Nusibodoooo
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 11 26, 19:45)
<p>O man dovanom negaila pinigu, nors siaip esu taupi. Ypac patinga dovanoti daiktus kuriu zmonem reikia, arba zinai, kad tikrai patiks.</p><p></p><p>Uoga saujoj - o pas jus dar pykciai nesibaigia? Atrodo jau ilgai tesiasi...</p>

Ar noretum prisijungti prie musu grupes FB ?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 11 27, 13:25)
Ar noretum prisijungti prie musu grupes FB ?

Norėčiau... Tik, kad aš tokia užsislaptinusi.. neviešinu ten nei savo, nei savo vaikų foto.. tai nežinau ar mane tokią priimsit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 11 27, 14:19)
Norėčiau... Tik, kad aš tokia užsislaptinusi..  neviešinu ten nei savo, nei savo vaikų foto.. tai nežinau ar mane tokią priimsit  blush2.gif

Na, musu grupe irgi slapta, jos niekas isskyrus mus nemato, ir per paieska jos irgi neimanoma surasti. Mes ten ne tik foto keliam, betir diskutuojam ivairiais klausimais, operatyviau nei SM gaunasi. Nors man asmeniskai, SM formatas labiau patinka smile.gif

Tai tu pagalvok, ir jei ka, parasyk man i az, pasakysiu kaip mane rasti fb.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 25, 20:26)
mamai - nešiojamąjį kompą;</p>
vyrui dar prieš išeidama į darbą numezgiau megztinį, bet galvoju mažokas bus, vyras vis auga ir auga tongue.gif , gal dabar trauksiu jį į dienos šviesą, juolab jis šiandien sau siūlų nusipirko  biggrin.gif  Ta prasme megztiniui, kad aš jam iš jų numegzčiau  :

Mes irgi mamai plansete rugseji gimtadieniui pirkom dovanu.
Kaip jus tuos megztinius nesiojat, mano pats nemegstamiausias drabuzis turbut, vyras irgi nenesioja praktiskai, turi koki viena ar du n metu.

Pas mus su aukletoju dovanom taip, padeta koridoriuj taupykle, viena ant viso darzelio (3 grupiu) kas kiek nori, tas imeta, paskui suskaiciuos ir visoms kazka nupirks po smulkmena. Viska atliks tevai, kurie isrinkti darzelio reikalams.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Jau kalėdinėm nuotaikom gyvenat smile.gif. Pas mus mokykloj renka po 20eur.,eis į laipiojimo kambarį, dovanos bilietus į spektaklį vaikams.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Vyras ant biuletenio savaitei. Kaip gerai  :geda:  Nereikia nei ryte į darželį antrankų ponią tempt, nei po darbo skubėt, nei antrą pamainą prie puodų dirbt  :geda: 

Kaip jus tuos megztinius nesiojat, mano pats nemegstamiausias drabuzis turbut, vyras irgi nenesioja praktiskai, turi koki viena ar du n metu.

Neįsivaizduoju kaip galima gyvent be megztinių  :) Ką tada nešiot nuo rugsėjo iki gegužės?   :D Nešiojam visa šeima kasdien, o vasarą ant maikės vasarinius megztinius, kai vėsu  :D  :D​ 

Atsakyti

Neįsivaizduoju kaip galima gyvent be megztinių  :) Ką tada nešiot nuo rugsėjo iki gegužės?   :D Nešiojam visa šeima kasdien, o vasarą ant maikės vasarinius megztinius, kai vėsu  :D  :D​ 

Neturim nei megztinių, nei šiltų žieminių batų nei striukių 😂 viliamės kad Lietuvoj nebus labai šalta :D

Atsakyti

Neturim nei megztinių, nei šiltų žieminių batų nei striukių 😂 viliamės kad Lietuvoj nebus labai šalta :D

Na nežinau, aš asmeniškai neišsiversčiau be šitų dalykų  :hmm:​ 

Atsakyti

Jei I lauka neisit - tai issisuksit. Bet jei noresit kazkur lauke pavaikstineti - nezinau tada kaip be siltu drabuziu apsieisit.  :)​ 

Atsakyti