Namie tai mes traukiam vieną vaiką ir vieną suaugusį, taip išvengiam didelių išlaidų. Beeet šiemet kadangi visi susipykę tai gal dar labiau sutaupysim
O man dovanom negaila pinigu, nors siaip esu taupi. Ypac patinga dovanoti daiktus kuriu zmonem reikia, arba zinai, kad tikrai patiks.
Uoga saujoj - o pas jus dar pykciai nesibaigia? Atrodo jau ilgai tesiasi...
Ar noretum prisijungti prie musu grupes FB ?
Norėčiau... Tik, kad aš tokia užsislaptinusi.. neviešinu ten nei savo, nei savo vaikų foto.. tai nežinau ar mane tokią priimsit
Na, musu grupe irgi slapta, jos niekas isskyrus mus nemato, ir per paieska jos irgi neimanoma surasti. Mes ten ne tik foto keliam, betir diskutuojam ivairiais klausimais, operatyviau nei SM gaunasi. Nors man asmeniskai, SM formatas labiau patinka
Tai tu pagalvok, ir jei ka, parasyk man i az, pasakysiu kaip mane rasti fb.
vyrui dar prieš išeidama į darbą numezgiau megztinį, bet galvoju mažokas bus, vyras vis auga ir auga , gal dabar trauksiu jį į dienos šviesą, juolab jis šiandien sau siūlų nusipirko Ta prasme megztiniui, kad aš jam iš jų numegzčiau :
Mes irgi mamai plansete rugseji gimtadieniui pirkom dovanu.
Kaip jus tuos megztinius nesiojat, mano pats nemegstamiausias drabuzis turbut, vyras irgi nenesioja praktiskai, turi koki viena ar du n metu.
Pas mus su aukletoju dovanom taip, padeta koridoriuj taupykle, viena ant viso darzelio (3 grupiu) kas kiek nori, tas imeta, paskui suskaiciuos ir visoms kazka nupirks po smulkmena. Viska atliks tevai, kurie isrinkti darzelio reikalams.
Jau kalėdinėm nuotaikom gyvenat . Pas mus mokykloj renka po 20eur.,eis į laipiojimo kambarį, dovanos bilietus į spektaklį vaikams.
Sveikos
Vyras ant biuletenio savaitei. Kaip gerai Nereikia nei ryte į darželį antrankų ponią tempt, nei po darbo skubėt, nei antrą pamainą prie puodų dirbt
Kaip jus tuos megztinius nesiojat, mano pats nemegstamiausias drabuzis turbut, vyras irgi nenesioja praktiskai, turi koki viena ar du n metu.
Neįsivaizduoju kaip galima gyvent be megztinių Ką tada nešiot nuo rugsėjo iki gegužės? Nešiojam visa šeima kasdien, o vasarą ant maikės vasarinius megztinius, kai vėsu
Neįsivaizduoju kaip galima gyvent be megztinių Ką tada nešiot nuo rugsėjo iki gegužės? Nešiojam visa šeima kasdien, o vasarą ant maikės vasarinius megztinius, kai vėsu
Neturim nei megztinių, nei šiltų žieminių batų nei striukių 😂 viliamės kad Lietuvoj nebus labai šalta
Neturim nei megztinių, nei šiltų žieminių batų nei striukių 😂 viliamės kad Lietuvoj nebus labai šalta
Na nežinau, aš asmeniškai neišsiversčiau be šitų dalykų
Jei I lauka neisit - tai issisuksit. Bet jei noresit kazkur lauke pavaikstineti - nezinau tada kaip be siltu drabuziu apsieisit.