Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 11 24, 18:11)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<p>Apie ką tylim?  ax.gif</p>
<p>Maniškė susirgo, parvedžiau iš darželio jau visai ligotą, kosti non stop. Ryt grįžta vyras ir bandys imti biuletenį nuo pirmadienio. Per savaitę reikės pasveikt, nes dar kitą sav irgi išvažiuoja...</p>
<p>Dičkio mokytoja atsiuntė kalėdinio vaidinimo scenarijų, kur pasakojau, kad tėvai vaidins, o vaikai žiūrės  lotuliukas.gif  Tai ačiūD įrašė mano vyrą būt Spragtuku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , o manęs pasigailėjo  blush2.gif</p>
<p>Dukros darželyje nuplėšė 20 eur už Kalėdinę šventę, ir čia tik dovanos vaikams (~6 eur, 2 knygutės ir dėlionė) ir auklėtojom su auklyte po 30 eur Akropolio čekiai. O jei reikėtų senį samdyt, vaišes ruošt, išvis kosmosą kainuotų  blink.gif​ </p>

Sveikatos! Aleksas ir Agnė irgi sloguoja... Mąstom po Naujų rašyt Aleksą į darželį, nes lyg yra laisva vieta... 🙂
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 24, 17:11)
Apie ką tylim?  ax.gif
  Tai ačiūD įrašė mano vyrą būt Spragtuku  lotuliukas.gif 

Tylim, nes visos dienos vienodos, tai sloga, tai kosuliai.
Nieko idomaus.
Kaledoms dovanos suruostos praktiskai.

Kaip vyrui Spragtuko vaidmuo, kokia reakcija? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 24, 18:11)
<p>Sveikos  4u.gif</p>
<p>Apie ką tylim?  ax.gif</p>
<p>Maniškė susirgo, parvedžiau iš darželio jau visai ligotą, kosti non stop. Ryt grįžta vyras ir bandys imti biuletenį nuo pirmadienio. Per savaitę reikės pasveikt, nes dar kitą sav irgi išvažiuoja...</p>
<p>Dičkio mokytoja atsiuntė kalėdinio vaidinimo scenarijų, kur pasakojau, kad tėvai vaidins, o vaikai žiūrės  lotuliukas.gif  Tai ačiūD įrašė mano vyrą būt Spragtuku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , o manęs pasigailėjo  blush2.gif</p>
<p>Dukros darželyje nuplėšė 20 eur už Kalėdinę šventę, ir čia tik dovanos vaikams (~6 eur, 2 knygutės ir dėlionė) ir auklėtojom su auklyte po 30 eur Akropolio čekiai. O jei reikėtų senį samdyt, vaišes ruošt, išvis kosmosą kainuotų  blink.gif​ </p>

Sveikatos Jogailei 4u.gif šaunuolė ir taip ilgai atslaikė.
Pas mus kalėdų šventei rinks tik auklėtojoms dovanoms, kalėdų senis ir vaikams dovanos iš fondo bus, kurį susirinkom rugsėjį.

QUOTE(dzeuse @ 2017 11 25, 10:44)
Nieko idomaus.

Kaip vyrui Spragtuko vaidmuo, kokia reakcija?  biggrin.gif

Papasakok, kokias dovanas suruošei mirksiukas.gif aš dar nieko neturiu unsure.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Jamam dienos, vyras pridavęs vaiką mokslams, duodasi po parduotuves, mes su panele kukuojam namie....

Sveikatos! Aleksas ir Agnė irgi sloguoja... Mąstom po Naujų rašyt Aleksą į darželį, nes lyg yra laisva vieta... 🙂

Ačiū  :4u:  Sveikatos ir taviškiams  :4u: Rašykit, bus lengviau tau pačiai  :) Kokios naujienos pas jus?

Nieko idomaus.

Kaip vyrui Spragtuko vaidmuo, kokia reakcija? biggrin.gif

Pas mane dar vienodesnės  :) Nu niekaip nepriprantu prie tos rutinos darbas-miegas  :mmm: Visiškai neturiu laisvalaikio, pramogų, įvykių kokių nors, juoduma.... :ninja: Dzeuse, kol tu nedirbi, išnaudok tą laiką  :laugh: Juk gali dabar daryti, ką nori, varyti kur nori  :laugh: 

Vyrui nusiunčiau scenarijų, tai net nepatikėjo  :hihihi:  Tada bandė derėtis, kad aš vietoj jo vaidinčiau. Tada supyko sakė nekalbės su manim mėnesį. Dar iki šiol nežinau, ar priėmė šią žinią, ar susitaikė  :laugh:  Dar nemačiau jo grįžusio, naktį grįžo, paryčiais išvažiavo jie su sūnum...

Ką pirkai dovanom?  :)​ 

Atsakyti

Labas  :) 

Dontsop - smagu, kad atsiradai, nes be tavęs, bijau, kad tema numirtų. 

IruteB- aišku, Aleksą leisk į darželį. Jau didelis, kiek atsimenu, išdykęs. Tau bus tik lengviau.

Aš buvau vakar Jamam dienose. Sau nusipirkau paltą, mažei suknelę, vyresnėlei tympas. Nors ir su nuolaida, už visus tris daiktus jaučiuosi permokėjusi.  :rolleyes: 

Pas mus darželyje jau irgi kalėdinės rinkliavos. Vyresnėlei nunešiau 15eurų, mažei  10 eurų. Pirks knygutę, modeliną ir auklėtojoms po 30 eurų dovanų kuponą.

Apie artimųjų dovanas jau irgi pradedu mąstyti. Kai kam jau turim. Kai kam "turiu galvoje". Kitiems dar reikės galvoti. Dovanų kaip kiekvienais metais reikia daug suruošti. Apie 20.

Šią savaitę po 5 metų pertraukos buvau kino teatre. Pakvietė draugė, spjoviau į visus šeimyninius reikalus ir išvariau. Kai grįžau, vyras su dukrom jau miegojo  :)  

Atsakyti

Šią savaitę po 5 metų pertraukos buvau kino teatre. Pakvietė draugė, spjoviau į visus šeimyninius reikalus ir išvariau. Kai grįžau, vyras su dukrom jau miegojo  :)  

Kokį filmą žiūrėjai?  :)​ 

Atsakyti
Dovanos, kam ko reikia.
Mamai - du kremai ir lupu dazai.
Tevui - su sese susimetem, tase nupirkom. Idesiu saldumynu tik i savo siuntini.
Sesei - pizama, jumpsuitas ir ale odines timpkes.
Seses dukrai - rubu visokiu.
Sunui - Star wars diskas.
Anytai - cekis i rubu parde, kokia bliuska nusipirks.
Drauges sunui - lego, betmenas kazkoks.
Dukrai jos - suknele, segtuku ir lentele su meskere, zuvimis is ali. (Adelijai patiko toks zaislas, kai buvo jos amziaus).
Vyrui - tradiciskai polo maike ir bliuzonas.
Liko seses vyras, nezinau, ka jam nupirkti. Praeitais metais siunciau puoduka/termosa, kavai gerti lauke, kai ka veikia ar masinoj.
Atsakyti

Kokį filmą žiūrėjai?  :)​ 

Rozmari. Norvegu filmas, tai stilius kitoks nei holivudiniu.  :)​ 

Atsakyti
Išdykęs Aleksas, bet ir naudos būna - sesė paskui jį ropoja, tai aš galiu valgyt padaryt ar dar ką 😃 Bet turbūt leisim į darželį, nes su puoduku jau susidraugavo, nelaimių pasitaiko, bet retai... 🙂

Neseniai sugalvojo "Aš beždžionis - lipu medžiais" 😃 Taip visad sako, o ne beždžionė 😃

Šiandien iš Kosto išmokęs padainavo "Pamačiau vorą, lipantį per tvorą" 🙂 Kostas sako "vorrrą", tai taip dramatiškai skamba 😃

Daržely praeitą savaitę kalbėjo apie duoną, o mano mama kepa senoviškoj duonkepėj, tai suorganizavom ekskursiją - vaikams pečių parodė, kartu su jais užmaišė duoną, leido plakt 🙂 Kitą dieną mama iškepė ir po pietų miego nuvežėm vaikams dar šiltos - sakė, kad vienas berniukas atsisakė vakarienės ir tik duoną valgė 😃 Likutį išdalino visiems į namus 🙂
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 11 25, 18:09)
Išdykęs Aleksas, bet ir naudos būna - sesė paskui jį ropoja, tai aš galiu valgyt padaryt ar dar ką 😃  Bet turbūt leisim į darželį, nes su puoduku jau susidraugavo, nelaimių pasitaiko, bet retai... 🙂

Neseniai sugalvojo "Aš beždžionis - lipu medžiais" 😃 Taip visad sako, o ne beždžionė 😃

Šiandien iš Kosto išmokęs padainavo "Pamačiau vorą, lipantį per tvorą" 🙂  Kostas sako "vorrrą", tai taip dramatiškai skamba 😃

Daržely praeitą savaitę kalbėjo apie duoną, o mano mama kepa senoviškoj duonkepėj, tai suorganizavom ekskursiją - vaikams pečių parodė, kartu su jais užmaišė duoną, leido plakt 🙂 Kitą dieną mama iškepė ir po pietų miego nuvežėm vaikams dar šiltos - sakė, kad vienas berniukas atsisakė vakarienės ir tik duoną valgė 😃 Likutį išdalino visiems į namus 🙂

smagi pramoga vaikams. mirksiukas.gif galit dažniau organizuoti.
jooo, darbas suryja visa asmeninį gyvenimą. nuo 8 iki 17 val su mokiniais yra daug... atsigaunu tik sestadieni. prie siuvimo beveik neprisedu, kas mane labai liudina. verysad.gif reikia per si savaitgali pasisiuti sau suknele i darba.
Papildyta:
aš irgi už darželį. jau retai kuri ryta isgirstu is maziaus, kad nenoriu i darzeli. vis klausia, ar bus auketoja. paduodu aukletojai i rabkas, biski nuverkia, bet toliau buna linksmas, valgo gerai, miega gerai, jau draugu turi. pradejo labai daug kalbeti, daug nauju zodziu, delioja neblogus sakinukus. pvz kodel tu man neduodi savo alio? (telefono) dar vienas pliusas - tvarkytis pradejo bigsmile.gif zaislus isvercia, bet ir surenka. laukia kaledu, kaip supratau darzely gal mokosi eilerastuka, nes siandien sake - seneli, duok duok dovanu. o veliau sake - duok duok lego biggrin.gif cia toks eilerastis kaledu seniui biggrin.gif
darzely rinkom po 10 e, bus kaledu seniui, dovanelems ir aukletojoms bei auklytei. mokykloj pas dukra po 7 e.
Atsakyti

Kiek daug dovanų visos perkat :O mes tik savo vaikam ir krikštasūniui. Šiemet po penkių metų pertraukos važiuosim į Lietuvą Kalėdom, bet jokių dovanų nevešim niekam 👌 tegul mumis džiaugiasi kaip dovanom :D  

Nojui nupirkom policijos ir gaisrinės mašinas, dar nori traktoriaus ir lego, tai dar reiks dapirkti šiuos ir padėti Lietuvoj po eglute. O anas mašinas paliksim Danijoj po eglute, kad grįžęs rastų ♥️🎁

Didžkei medinį lėlių namą su baldeliais ir medinėm lėlytėm. Dar nori Lego ir lėlę.  Ji klausė kaip mus Kalėdų senelis ras jei išvažiuosim :D

Sveikatos sergantiems 😏

Atsakyti

smagi pramoga vaikams. mirksiukas.gifgalit dažniau organizuoti.
jooo, darbas suryja visa asmeninį gyvenimą. nuo 8 iki 17 val su mokiniais yra daug... atsigaunu tik sestadieni. prie siuvimo beveik neprisedu, kas mane labai liudina. verysad.gifreikia per si savaitgali pasisiuti sau suknele i darba.
Papildyta:
aš irgi už darželį. jau retai kuri ryta isgirstu is maziaus, kad nenoriu i darzeli. vis klausia, ar bus auketoja. paduodu aukletojai i rabkas, biski nuverkia, bet toliau buna linksmas, valgo gerai, miega gerai, jau draugu turi. pradejo labai daug kalbeti, daug nauju zodziu, delioja neblogus sakinukus. pvz kodel tu man neduodi savo alio? (telefono) dar vienas pliusas - tvarkytis pradejo bigsmile.gifzaislus isvercia, bet ir surenka. laukia kaledu, kaip supratau darzely gal mokosi eilerastuka, nes siandien sake - seneli, duok duok dovanu. o veliau sake - duok duok lego biggrin.gifcia toks eilerastis kaledu seniui biggrin.gif
darzely rinkom po 10 e, bus kaledu seniui, dovanelems ir aukletojoms bei auklytei. mokykloj pas dukra po 7 e.

Rašei, kad ši savaitė paskutinė...Tai visgi gal liksi dirbti mokykloje nuolatiniam darbui?  :) 

Pavydu, kad taip gerai sekasi su darželiu.  :) 

Maniškė ten eina kaip į koncentracijos stovyklą. Vakare lovoje perklausia, ar reikės ryt į darželį, ir kai sužino, kad reikės, vėl apsiverkia  :huh2:  Su kalba, tai sakyčiau, kad net pablogėję. Pastebiu save, kad tenka perklausti, ką sako, nes nesuprantu. Gal tik su piešimu geriau. Vakar grupėje kabojo jos nuspalvintas šuo. Taip palyginus gerai, namie nėra nei karto nuspalvinusi. Nežinau, gal auklėtoja bus stipriai padėjusi su šiuo darbeliu. O ir rašo, valgo sėkmingai su abiem rankom vienodai. Nėra dominuojančios. 

Atsakyti