QUOTE(IruteB @ 2017 11 25, 18:09)
Išdykęs Aleksas, bet ir naudos būna - sesė paskui jį ropoja, tai aš galiu valgyt padaryt ar dar ką 😃 Bet turbūt leisim į darželį, nes su puoduku jau susidraugavo, nelaimių pasitaiko, bet retai... 🙂
Neseniai sugalvojo "Aš beždžionis - lipu medžiais" 😃 Taip visad sako, o ne beždžionė 😃
Šiandien iš Kosto išmokęs padainavo "Pamačiau vorą, lipantį per tvorą" 🙂 Kostas sako "vorrrą", tai taip dramatiškai skamba 😃
Daržely praeitą savaitę kalbėjo apie duoną, o mano mama kepa senoviškoj duonkepėj, tai suorganizavom ekskursiją - vaikams pečių parodė, kartu su jais užmaišė duoną, leido plakt 🙂 Kitą dieną mama iškepė ir po pietų miego nuvežėm vaikams dar šiltos - sakė, kad vienas berniukas atsisakė vakarienės ir tik duoną valgė 😃 Likutį išdalino visiems į namus 🙂
smagi pramoga vaikams.
galit dažniau organizuoti.
jooo, darbas suryja visa asmeninį gyvenimą. nuo 8 iki 17 val su mokiniais yra daug... atsigaunu tik sestadieni. prie siuvimo beveik neprisedu, kas mane labai liudina.
reikia per si savaitgali pasisiuti sau suknele i darba.
Papildyta:
aš irgi už darželį. jau retai kuri ryta isgirstu is maziaus, kad nenoriu i darzeli. vis klausia, ar bus auketoja. paduodu aukletojai i rabkas, biski nuverkia, bet toliau buna linksmas, valgo gerai, miega gerai, jau draugu turi. pradejo labai daug kalbeti, daug nauju zodziu, delioja neblogus sakinukus. pvz kodel tu man neduodi savo alio? (telefono) dar vienas pliusas - tvarkytis pradejo
zaislus isvercia, bet ir surenka. laukia kaledu, kaip supratau darzely gal mokosi eilerastuka, nes siandien sake - seneli, duok duok dovanu. o veliau sake - duok duok lego
cia toks eilerastis kaledu seniui
darzely rinkom po 10 e, bus kaledu seniui, dovanelems ir aukletojoms bei auklytei. mokykloj pas dukra po 7 e.