Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Na aš kadangi dirbu iki 17h, tai man valandėlę anksčiau išsiprašyt tik reiks, o tai nėra didelė bėda. Vis patogiau nei vidury dienos. O tai tų kurie daro dieną šventė, ar nebūna vaikui paskui vėl stresas, kai tėvai atėjo pabuvo ir išeina? unsure.gifMan toks atrodo dvigubas stresinimas.
Į lėlių teatrą aš mielai, tik gal pati ir nuvešiu. Dar per maži man atrodo tokiai ekskursijai, kur ten visus sužiūrės, kas į wc, kas šiaip išsigastų, norėtų išeit. Čia variantas buvo, kad važiuoja tik su auklėtojom ir keliais lydinčiais tėvais unsure.gif
Dovanėles sugalvojo pati auklėtoja, reikės tik sunešt pinigus.

Ar vis dar labai stresuoja Jogailė?

Dičkiui prisimenu visaip išpuldavo švenčių laikai, ir iš ryto, ir dieną, ir vakare yra  buvę, tai mes paprastai po šventės namo eidavom, o kaip kitiems vaikams, kurių tėvai po šventės vėl į darbą išeidavo, neįsivaizduoju net, nesmagu mažu mažiausiai turėtų būt  :unsure: 

Bendradarbė pasakojo, kad jos 2,7 m vaikas važiavo su darželio grupe autobusu į lėlių teatrą, prisimenu kraipiau tik galva, na ir drąsi auklėtoja, kaip ji tokius mažius sužiūrėjo ten  :blink:

Vis dar stresuoja maniškė, truputėlį viskas geriau, bet tik truputėlį. Šią savaitę bandom eksperimentą su broliu, bet jei nepadės, neversiu jo ten su ja sėdėt, juolab, kad ir jis visai to nenori...

Atsakyti

nu nelabai suprantu tų baimių dėl išėjimo iš darbo vardan vaiko šventės :/ nejaugi jau tokie baudžiavos laikai. Juk neatleis iš darbo dėl tokios smulkmės. Svarbu iš anksto informuoti ir atidirbti kurią dieną. Gyvenimas ne tik gi iš darbo susideda. :unsure:

Atsakyti
QUOTE(ale-ruta @ 2017 11 15, 15:14)

</p><p>Irgi turim FB grupę, auklėtojos kartais įkelia foto.</p><p>Man tai kažkaip gaila maniškio darželį, grupėj jis pats vyriausias, visi jaunesni pusmečiu, kalbanti be maniškio yra viena mergaitė... Toks jausmas, kad jis ten ne progresuoja (kaip turėtų būt ugdymo įstaigoj) o regresuoja.... Jau imu svarstyt galimybę perkelt jį į vyresnių grupę, bet ar nebus paskui sunku mokykloj...</p>

Man irgi būtų gaila, kad su tokiais žymiai mažesniais būtų. Jei taviškis gabus ir pats vyriausias, tai jis neturės sau lygių žaidimų partnerių. Dėl to į darželį eiti bus neįdomu.

O kokie sunkumai mokykloj dėl to gali būti? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 11 15, 18:40)
<<p>O tu norėtum į lėlių teatrą? Pas mus senio nebus, ir ačiūD, vaikai grupėje parodys programą. Vaišių nešt vis tiek negalima. Dėl dovanėlių nuspres FB grupė, kurioje aš nedalyvauju  biggrin.gif</p>
<p>Jo, po pertraukos vėl tenka įsivažiuoti  console.gif</p>
<p> </p>
<p><strong>Semtamama</strong>, pas mus dičkio pirmoje klasėje buvo kažkas panašaus: nuo gruodžio 1 kas dieną visi paeiliui ruošė "staigmeną klasei". Daugumoj atvejų tai buvo saldumynai. Dar kartais pasveikinimai kiekvienam, eilėraščiai ir pan. O pas jus būtent užduotėles reikia sugalvot?  hmm.gif Gal kokią skaičiuotę išmokt ar dainelę?</p>
<p> </p>
<p><strong>Ale-Rūta</strong>, maniškė irgi vyriausia grupėje. Regreso nepastebėjau, bet aš ir nelaukiu kažkokio lavinimo iš darželio - lavinu pati  biggrin.gif  Pasigirsiu, jau išmokom raides su kaladėlėm, savaitgalį nupirkau knygą mokytis skiemenų   smile.gif</p>

Pas mus, deja, bus senis. Kažkodėl spėju, kad maniškė apsiverks unsure.gif
O kodėl FB nedalyvauji?

Pas mus būtent užduotėles reikia. Kilo idėja padaryti eglutės žaisliukų trafaretus kiekvienam ir tegul spalvina... Su eilėraštukais, nežinau, kaip auklėtojai jų 19 reikėtų mokinti... blink.gif

Oho, jau išmoko raideles taviškė. bigsmile.gif Kaip fainai. bigsmile.gif
Atsakyti

Ale-Rūta, maniškė irgi vyriausia grupėje. Regreso nepastebėjau, bet aš ir nelaukiu kažkokio lavinimo iš darželio - lavinu pati  :D  Pasigirsiu, jau išmokom raides su kaladėlėm, savaitgalį nupirkau knygą mokytis skiemenų   :)

Aš irgi manau, kad ugdosi jie daugiausia namie ir visko ką jis moka išmoko namie, bet kažkaip noris, kad jis darželį irgi galėtų bent jau tokia pat veikla užsiimt... 

Man asmeniškai visai nesinorėtų grįš tarkim į kolegiją ar universitetą ir vėl mokintis tą, ką aš ir taip jau žinau... Tai manau, kad ir vaikui yra nuobodu.

O kokie sunkumai mokykloj dėl to gali būti? blink.gif

Tiesiog, svarstau ar jis tikrai jau bus subrendęs eiti į mokyklą. Jis iš tų kur pabandė, nepavyko ir viskas, metė. Ir įkalbėt jį dar kartą pabandyt ganėtinai sunku..

Atsakyti
QUOTE(ale-ruta @ 2017 11 16, 09:21)

</p></div></blockquote><p></p><p>Tiesiog, svarstau ar jis tikrai jau bus subrendęs eiti į mokyklą. Jis iš tų kur pabandė, nepavyko ir viskas, metė. Ir įkalbėt jį dar kartą pabandyt ganėtinai sunku..</p>

Tai kai artės metas eiti į mokyklą, tada ir galvosi. Dabar nėra jokios įtakos mokyklai, ar vaikas lanko darželį su mažesniais, ar vyresniais, ar visai nelanko.
Atsakyti
semtama, o tu esi mūsų FB?
Atsakyti

semtama, o tu esi mūsų FB?

Ne.

Atsakyti

nu nelabai suprantu tų baimių dėl išėjimo iš darbo vardan vaiko šventės :/ nejaugi jau tokie baudžiavos laikai. Juk neatleis iš darbo dėl tokios smulkmės. Svarbu iš anksto informuoti ir atidirbti kurią dieną. Gyvenimas ne tik gi iš darbo susideda. :unsure:

Aš negaliu atidirbt jokią kitą dieną, nes gi ateinu į darbą iškart po darželio atidarymo, o išbėgu tik tik prieš uždarymą. Kada man atidirbt, nei naktį, nei savaitgalį įmonė nedirba  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 11 16, 20:13)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71889521" data-time="1510854075"><div><p>semtama, o tu esi mūsų FB?</p></div></blockquote><p>Ne.</p>

Tai prisijunk, man rodos Azazella administruoja ten viską smile.gif

QUOTE(dontstop @ 2017 11 16, 21:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Uoga_saujoj" data-cid="71888217" data-time="1510812705"><div><p>nu nelabai suprantu tų baimių dėl išėjimo iš darbo vardan vaiko šventės :/ nejaugi jau tokie baudžiavos laikai. Juk neatleis iš darbo dėl tokios smulkmės. Svarbu iš anksto informuoti ir atidirbti kurią dieną. Gyvenimas ne tik gi iš darbo susideda. unsure.gif</p></div></blockquote><p>Aš negaliu atidirbt jokią kitą dieną, nes gi ateinu į darbą iškart po darželio atidarymo, o išbėgu tik tik prieš uždarymą. Kada man atidirbt, nei naktį, nei savaitgalį įmonė nedirba  biggrin.gif​ </p>

O pas tave negalima iš anksto į priekį pasidaryt darbų? Aš gana dažnai turiu išsiprašinėt iš darbo tai tiesiog pasidarau sparčiau viską prieš išeidama.
Atsakyti

Tai prisijunk, man rodos Azazella administruoja ten viską smile.gif

O pas tave negalima iš anksto į priekį pasidaryt darbų? Aš gana dažnai turiu išsiprašinėt iš darbo tai tiesiog pasidarau sparčiau viską prieš išeidama.

Ne, aš turiu būti visada darbo vietoje, ir nieks be manęs tokių darbų įmonėje nedaro...

Atsakyti
O tai sirgti irgi neturėsi kada? Nu kas ten per darbas toks stebuklingas, kad neįmanoma nieko pakeisti. Gi ne robotai dirba. Kaip kiti tada elgiasi? Ką nieks niekur neišeina kai reikia? Tai kas tada iki tavęs darė tuos darbus kol nedirbai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 16 lapkričio 2017 - 23:12
Pas mano vyra tas pats, kaip pas Dontstop, nera realiai kito zmogaus pakeitimui. Todel neskubu ieskotis kazka dirbti, nes i biuletenius tik man reiketu eiti. Is jo maza pagalba.
Kai ima laisvas dienas del Adelijos, jos is atostogu minusuojas.
Nera darbas kazkoks ypatingas ar sunkus, tiesiog jame reikia buti. Firmoj 5 darbuotojai, kiekvienas turi savo sriti, gali viena kita diena ji pakeisti, bet ne savaitem.
Ima atostogas, kai buna maziau darbo, stengias iki ju nemazai atlikti ar vakare ilgiau likti.
Zodziu, pilnai isivaizduoju Dontstop situacija.
Atsakyti