Na aš kadangi dirbu iki 17h, tai man valandėlę anksčiau išsiprašyt tik reiks, o tai nėra didelė bėda. Vis patogiau nei vidury dienos. O tai tų kurie daro dieną šventė, ar nebūna vaikui paskui vėl stresas, kai tėvai atėjo pabuvo ir išeina? Man toks atrodo dvigubas stresinimas.
Į lėlių teatrą aš mielai, tik gal pati ir nuvešiu. Dar per maži man atrodo tokiai ekskursijai, kur ten visus sužiūrės, kas į wc, kas šiaip išsigastų, norėtų išeit. Čia variantas buvo, kad važiuoja tik su auklėtojom ir keliais lydinčiais tėvais
Dovanėles sugalvojo pati auklėtoja, reikės tik sunešt pinigus.
Ar vis dar labai stresuoja Jogailė?
Dičkiui prisimenu visaip išpuldavo švenčių laikai, ir iš ryto, ir dieną, ir vakare yra buvę, tai mes paprastai po šventės namo eidavom, o kaip kitiems vaikams, kurių tėvai po šventės vėl į darbą išeidavo, neįsivaizduoju net, nesmagu mažu mažiausiai turėtų būt
Bendradarbė pasakojo, kad jos 2,7 m vaikas važiavo su darželio grupe autobusu į lėlių teatrą, prisimenu kraipiau tik galva, na ir drąsi auklėtoja, kaip ji tokius mažius sužiūrėjo ten
Vis dar stresuoja maniškė, truputėlį viskas geriau, bet tik truputėlį. Šią savaitę bandom eksperimentą su broliu, bet jei nepadės, neversiu jo ten su ja sėdėt, juolab, kad ir jis visai to nenori...