Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Aš tai labai džiaugiuosi, jog pas mus yra darželio FB grupė, viską ten aptariam, nubalsuojam, išrenkam. Tad susirinkimo dėl Kalėdų nebus. Šventė bus grupėje su Kalėdų seneliu ir dovanėlėm, 16:30h patogiu laiku. Buvo variantas važiuot į lėlių teatrą, bet niekas už jį nebalsavo.
Maniškė po ligos labai nenoriai eina į darželį, vakarais sunkiai užmigdau, rytais sunkiai keliu. Vėl kol įsivažiuosim
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 11 14, 21:43)
Aš tai labai džiaugiuosi, jog pas mus yra darželio FB grupė, viską ten aptariam, nubalsuojam, išrenkam. Tad susirinkimo dėl Kalėdų nebus. Šventė bus grupėje su Kalėdų seneliu ir dovanėlėm, 16:30h patogiu laiku. Buvo variantas važiuot į lėlių teatrą, bet niekas už jį nebalsavo. 
Maniškė po ligos labai nenoriai eina į darželį, vakarais sunkiai užmigdau, rytais sunkiai keliu.  Vėl kol įsivažiuosim

Mes irgi turim tokią grupę. Dabar daug kas turi. Labai patogu.
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Buvau tėvų susirinkime darželyje. Labai nustebau, kad nuo šiol nebegalima per gimtadienius nešti jokio maisto, išskyrus vaisius ir daržoves. Ir auklėtojom saldainių ir kavų nebegalima  :P Taip nusprendė darželio valdžia, dėl galimų alergijų.

Dar grupėje gyvena venas toks ypatingas minkštas žaislas, kuris paeiliui lankysis kiekvieno vaiko namuose. Reikės su juo užsiimti ir tą veiklą nufotografuoti ir dar aprašyti ( :hmm: ) Ir dabar jis būna pajungiamas į veiklas, vaikai su juo kalba, šoka, dainuoja ir tt  :D (seriale Big little lies buvo tokia scena iš mokyklos gyvenimo. Beje, labai geras serialas, su Nicole Kidman  :) )

Kalėdinė šventė bus, kai vyras bus išvykęs, kažkaip darbe reikės tartis. Laikas labai nepatogus vidury dienos... Tema miškas, reikės ruošt žvėrelio kostiumą  :)

Pas mus irgi taip pat dėl maisto nešimo. Tik aš supratau, kad čia ne darželio valdžia nusprendė, o Kauno savivaldybė  :huh2: 

Mes irgi gavom darbelį. Tėvams reikia sugalvoti po vieną kalėdinę užduotį visiems grupės vaikams. Užduotėlės bus atliekamos nuo gruodžio1 iki Kalėdų po vieną kasdieną. Dar nežinau, ką čia sumąstyti...  :hmm: 

O kalėdinė šventė mums taip pat labai nepatogiu laiku: 11:30. Tada vyrui pats darbymetis, ir man negeras laikas išsiprašyti iš darbo. Kol kas negalvoju, dar toli... 

Atsakyti

Maniškė po ligos labai nenoriai eina į darželį, vakarais sunkiai užmigdau, rytais sunkiai keliu. Vėl kol įsivažiuosim

Maniškė po trijų savaičių pertraukos irgi labai nenori. Šiandien bandė išsiderėti, kad paimčiau prieš pietų miegą. Nuvedžiau į grupę kaip nelaimingiausią vaiką pasaulyje  :cray:  o dar ir paimti galėsiu tik po 6val vakaro..  :happy: 

Dar šiandien baigėm lankyti kojų mankštas. Viskas neblogai, tik kad mažai buvo skirta. Dabar užrašiau į grupines toje pačioje poliklinikoje. Baisiai gera kaina. Dešimt mankštų - dešimt eurų. Sunkiausia tik viską suderint: darbą, darželį ir šį sportą. 

Atsakyti
Pas mus gimtadienio proga neštis nieko negalima iš maisto ar gėrimų. Galima tik nebent balionų ar kažkokių kitų papuošimų. Aš iš tikro labai UŽ smile.gif
Atsakyti

pas mus nei fb grupės nėra, nei auklėtojos kažką mums siunčia. Net rudenėlio jokios šventės nebuvo :D Apie kalėdinį reikalą irgi tylu. Tokios neaktyvistės visai :D

šiandien nevedžiau ponaičio, nes lyg sloga kabinasi. Tai auklėtoja kad išgyrė mane :D kad nevedu dėl slogos. Nu sakau kol būnu namie, galiu nevest, paskui nežinia kaip bus. Sako nesvarbu, kitos būna namie ir vis tiek veda su sloga. Sako kad visos mamos tokios būtų rūpestingos :D haha kokia gėda buvo klausyt, nepratusi prie pagyrų :D dabar bus nesmagu vest su ta sloga kada :D

Atsakyti

Pas mus gimtadienio proga galima atsinešt šakotį ir sulčių.

Irgi turim FB grupę, auklėtojos kartais įkelia foto.

Man tai kažkaip gaila maniškio darželį, grupėj jis pats vyriausias, visi jaunesni pusmečiu, kalbanti be maniškio yra viena mergaitė... Toks jausmas, kad jis ten ne progresuoja (kaip turėtų būt ugdymo įstaigoj) o regresuoja.... Jau imu svarstyt galimybę perkelt jį į vyresnių grupę, bet ar nebus paskui sunku mokykloj...

Atsakyti

Pas mus gimtadienio proga galima atsinešt šakotį ir sulčių.

Irgi turim FB grupę, auklėtojos kartais įkelia foto.

Man tai kažkaip gaila maniškio darželį, grupėj jis pats vyriausias, visi jaunesni pusmečiu, kalbanti be maniškio yra viena mergaitė... Toks jausmas, kad jis ten ne progresuoja (kaip turėtų būt ugdymo įstaigoj) o regresuoja.... Jau imu svarstyt galimybę perkelt jį į vyresnių grupę, bet ar nebus paskui sunku mokykloj...

iš ko tu sprendi, kad regresuoja? Maniškis irgi vyriausias, bet aš nieko blogo nematau tame bent kol kas.

Atsakyti

iš ko tu sprendi, kad regresuoja? Maniškis irgi vyriausias, bet aš nieko blogo nematau tame bent kol kas.

Nu gal ir perstipriai sakyt, kad regresuosa, bet kad nejuda į priekį tai tikrai.

pvz. maniškiui dabar jau įdomios knygelės, reidės, skaičiai. Noriai spalvina piešia klijuoja.  O jo grupiokai mokos laikyt pieštuką. Spalvino nesenai visi skėčius - maniškis rankeną nuspalvimo mėlynai, o "galvą" skėčio žalią ir geltonus kvadratus nupiešė; pas kitus matos tokie tik pamakaliavimai. Tiesiog, nesutampa poreikiai. 

Atsakyti

nu aš nebent sunerimčiau, jei sugebėjimai prastėtų :D pvz.pradėdų krauti į kelnes ar nebekalbėtų normaliai..o tie piešinukai gi čia smulkmė. Kiti vaikai greitai pavys jį, o netruks praeiti metai ir eis su vyresniais :)

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Šią savaitę brolis sėdi po pusvalandį, o jei išeina, ir valandą darželyje kartu su sese, ramina ją, kai lieka viena. Bet ištisai rašo man žinutes, ale ateik greičiau, sesė verkia  :oh:  Tai nelabai padeda tokia taktika.

Sima_1, pas jus laikas 16:30 ir tau atrodo patogus, o pas mus 16:15, ir man atrodo labai nepatogus  :lol: , nes nu, kad aš spėčiau tokiu laiku ateit (ir dar ją perrengt kostiumu), turėčiau išeiti iš darbo vėliausiai 15:30, dviem valandom anksčiau už darbo pabaigą... :unsure:  Nežinau, kaip valdžia reaguos, tikriausiai nekaip, kol kas nieko nesakiau....

Dar pas mus gruodžio 1 eglutės įžiebimo šventė, bet čia tai brolis vietoj mūsų su vyru sudalyvaus  :)

O tu norėtum į lėlių teatrą? Pas mus senio nebus, ir ačiūD, vaikai grupėje parodys programą. Vaišių nešt vis tiek negalima. Dėl dovanėlių nuspres FB grupė, kurioje aš nedalyvauju  :D

Jo, po pertraukos vėl tenka įsivažiuoti  :console:

Semtamama, pas mus dičkio pirmoje klasėje buvo kažkas panašaus: nuo gruodžio 1 kas dieną visi paeiliui ruošė "staigmeną klasei". Daugumoj atvejų tai buvo saldumynai. Dar kartais pasveikinimai kiekvienam, eilėraščiai ir pan. O pas jus būtent užduotėles reikia sugalvot?  :hmm: Gal kokią skaičiuotę išmokt ar dainelę?

Ale-Rūta, maniškė irgi vyriausia grupėje. Regreso nepastebėjau, bet aš ir nelaukiu kažkokio lavinimo iš darželio - lavinu pati  :D  Pasigirsiu, jau išmokom raides su kaladėlėm, savaitgalį nupirkau knygą mokytis skiemenų   :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 15, 18:40)

<strong>Sima_1,</strong> pas jus laikas 16:30 ir tau atrodo patogus, o pas mus 16:15, ir man atrodo labai nepatogus  lotuliukas.gif , nes nu, kad aš spėčiau tokiu laiku ateit (ir dar ją perrengt kostiumu), turėčiau išeiti iš darbo vėliausiai 15:30, dviem valandom anksčiau už darbo pabaigą... unsure.gif  Nežinau, kaip valdžia reaguos, tikriausiai nekaip, kol kas nieko nesakiau....</p>
<p>Dar pas mus gruodžio 1 eglutės įžiebimo šventė, bet čia tai brolis vietoj mūsų su vyru sudalyvaus  smile.gif</p>
<p>O tu norėtum į lėlių teatrą? Pas mus senio nebus, ir ačiūD, vaikai grupėje parodys programą. Vaišių nešt vis tiek negalima. Dėl dovanėlių nuspres FB grupė, kurioje aš nedalyvauju  biggrin.gif</p>
<p>Jo, po pertraukos vėl tenka įsivažiuoti  console.gif</p>

Na aš kadangi dirbu iki 17h, tai man valandėlę anksčiau išsiprašyt tik reiks, o tai nėra didelė bėda. Vis patogiau nei vidury dienos. O tai tų kurie daro dieną šventė, ar nebūna vaikui paskui vėl stresas, kai tėvai atėjo pabuvo ir išeina? unsure.gif Man toks atrodo dvigubas stresinimas.
Į lėlių teatrą aš mielai, tik gal pati ir nuvešiu. Dar per maži man atrodo tokiai ekskursijai, kur ten visus sužiūrės, kas į wc, kas šiaip išsigastų, norėtų išeit. Čia variantas buvo, kad važiuoja tik su auklėtojom ir keliais lydinčiais tėvais unsure.gif
Dovanėles sugalvojo pati auklėtoja, reikės tik sunešt pinigus.

Ar vis dar labai stresuoja Jogailė?
Atsakyti