Nu grazu.. ir ka su tom mergom daryt..
Kaip darbe savaite praejo?
Aš tai visai nesuku sau galvos dėl to Gal kažkiek pergyvenau, kaip bus kitais metais, kai jau ne tik kad su pampiais į darželio grupę nepriims, o ten net ir puodukų nebebus, jau tualetukai, bet viena kolegė, papuolusi lygiai į tokią pat situaciją, papasakojo, kad nieko blogo neatsitiko. Nunešė kalną rūbų ir keitė auklėtojos primyžtus ištįsai, o vaikas po kurio laiko visgi pradėjo eiti ant to tualetuko, tiesa, gerokai ne iš karto, na bet nieks iki 18 metų su pampersais nebūna Pas jus gi išvis į tai atlaidžiai žiūrima, iš viso nėra ko pergyventi
Štai atidirbau jau 4 savaites. Na ką aš žinau...vis dar jaučiuosi praradus save ir savo gyvenimą Toks jausmas, kad ne dirbu tam, kad gyvenčiau, o atvirkščiai, gyvenu tam, kad dirbčiau. Iš ryto keliuosi ir bėgte į darbą, po darbo menkas vakaro likutis skiriamas pasiruošimui sekančiai darbo dienai. Savaitgalis - pasiruošimui sekančiai darbo savaitei...O gyventi nėra kada. Jaučiu, kad visos kitos gyvenimo sferos apleistos, vyro nematau, vaikų nematau, apie savo pomėgius ir poreikius išvis tyliu. Per 4 savaites sportavau lygiai 1 kartą, pažiūrėjau lygiai 1 filmą, atsisakiau sekamų forumuose temų, youtubės, serialų, mezgu tik savaitgaliais mašinoje kai kur nors važiuojam, knygą paskaitau 10 min vakare prieš miegą Namai užleisti žiauriai, sūnus tvarkosi daug mažiau ir prasčiau, negu su mano priežiūra. Vyras pyksta, sako, kad jaučiasi "išnaudojamas kaip vergas", nes prašau įvairių dalykų, ko pati nebegaliu padaryti - periodiškai gaminti, nes pana vakarais ištįsai kabo ant papo, prašiau sūnų nuvesti pas dantistą, užsiimti jo užduotimis iš akademijos, paieškoti informacijos internete ir tt ir pan, žo anksčiau aš jo šiokiadieniais nejudindavau, dabar siunčiu užduotis net kai jis būna komandiruotėje , nes šį bei tą gali padaryti ir nuotoliniu būdu
Pana jau labiau apsipratus su pokyčiais, rytai jau nebe visi tokie sunkūs, būna linksma nubėga į grupę, būna verkia kabinasi į kojas, nesuprasi nuo ko priklauso. Vis dar nori, kad neščiau ją į darželį ir iš darželio ant rankų ir rytais bei vakarais ištįsai su ja būčiau, bet naktį jau miega geriau, neieško manęs. Visumoj su ja padėtis gerėja.
Sūnui sakyčiau pokyčiai net šiek tiek į naudą, nebe toks irzlus, ne taip jaučiasi trintis tarp mūsų, pasiilgsta, vėl sako, kad myli, noriai pasakoja apie dienos įvykius, savarankiškėja, vis daugiau pavedimų padaro, daugiau buitinių dalykų išmoksta. Bet nori ir dėmesio sau ir nors persiplėšk tarp dviejų vaikų su skirtingais jų poreikiais. Vienas nori pvz, šachmatais žaist, kitas tuo pat metu pasakų klausyt, ir aišku abu su manim, ir vienu metu į bendrą veiklą jų nepajungsi
Darbe su savo pereigom dar neapsipratau, kasdieną kažkokie iššūkiai. Būna ir verkiu namo grįžus, kaip sunku, kaip viskas nepatinka, nesimato prošvaisčių
Kitas dvi savaites vyras bus išvažiavęs, prisidės įtampa, kad tik vaikas nesusirgtų.
Darbe patinka tik 2 dalykai - atstumas nuo namų ir darbo grafikas (tam tikra prasme, geriau aišku būtų dirbti ne pilną etatą). Spėju po darželio prieš darbą užsukt į mokyklą, jei reikia, per pietų pertrauką - grįžt namo patikrinti sūnų. Kitą savaitę tėvų susirinkimas, susitariau, kad mane paleis anksčiau