Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dzeuse @ 2017 11 08, 10:43)
Pas mus tas pats kaip Danijoj aprase. Siandien +6 ne vieno vaiko su kepure, kai kurios mamos ateina su leliukais, vezimais, tai ir tie be kepuriu. I sale is grupes eina per lauka,  i kita pastata, garantija ir Adelijai neuzdes, ne striukiu neuztraukia, apmauna ir tokie atsilapoje eina su basankem.
Jau Sima parase, ziurim ji, laukiu kol iseis 3 sezono 9 serija.  smile.gif
Cia rimtai su asarom?  smile.gif

Asaroju ir as 😂 as laukiu kol isvers i lietuviu kalba,6 serija... taip nervina,ilgai laukiu... 😡
O jus lietuviskai jau ziurit???

Beja mamytes,o kaip sausinukams sekasi su kalba? Ar visi aiskiai kalba ar dar visaip? Mano Pijus nekazka.... Daug sneka,ciauska... bet suprast man sunkokia ji,spelioju visalaik pagal siruacija ka jis nori man pasakyt... o vaiks vargsas vis kartoja i akis ziuredamas,taip nori kad suprasciau... gaila pasidaro.
Papildyta:
QUOTE(Klajokle @ 2017 11 08, 13:48)
Asaroju ir as 😂 as laukiu kol isvers i lietuviu kalba,6 serija... taip nervina,ilgai laukiu... 😡

Beja mamytes,o kaip sausinukams sekasi su kalba? Ar visi aiskiai kalba ar dar visaip? Mano Pijus nekazka.... Daug sneka,ciauska... bet suprast man sunkokia ji,spelioju visalaik pagal siruacija ka jis nori man pasakyt... o vaiks vargsas vis kartoja i akis ziuredamas,taip nori kad suprasciau... gaila pasidaro.

Dabar ziuriu seriala "MES". Idomus.Gyvenimiskas toks,be poslu scenu,apie seima su trim vaikais. Idomiai taip pateiktas,rodo ir dabarti ir praeiti.
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2017 11 08, 13:57)
Dabar ziuriu seriala "MES". Idomus.Gyvenimiskas toks,be poslu scenu,apie seima su trim vaikais. Idomiai taip pateiktas,rodo ir dabarti ir praeiti.

Mes vienodus serialus žiūrim biggrin.gif aš irgi šitą neseniai peržiūrėjau.
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2017 11 08, 12:57)

Dabar ziuriu seriala "MES".

Maciau sita seriala. O Svetimsale ziuriu rusu kalba, ten 8 serijos ikeltos. 11d. devinta bus.

Adelia kalba gana suprantamai, bet kai maiso dvi kalbas, tai jos normaliai nei lietuvis, nei vokietis negali suprasti, tik as.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 11 08, 12:47)
Oj aš stabiliai pabliaunu vis kokioj jautresnėj vietoj smile.gif

Aš irgi tokia pat. Atsimenu, dar mokyklos, universiteto laikais kažkaip gėdydavausi, o dabar leidžiu sau apsiverkti kai tik norisi.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 11 08, 14:50)
Aš irgi tokia pat. Atsimenu, dar mokyklos, universiteto laikais kažkaip gėdydavausi, o dabar leidžiu sau apsiverkti kai tik norisi.

Aš verksnė ir jautri nuo mažumės, čia toks kaip ir minusas, nes kaikuriose situacijose labai nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 06, 18:45)
>Šiandien darželyje buvo pyragų diena, pyrago nekepiau, bet pinigų paaukojau (tokia buvo renginio mintis, pardavinėti vieni kitiems pyragus, o surinktus pinigus kažkur ten aukoja

Mūsų darželyje irgi tokia diena buvo. Aukojama onkologinėmis ligomis sergančių vaikų gydymui. Direktorė parašė asmeniškai laišką. Pasirodo mūsų darželyje vienam trimečiam vaikui diagnozuotas vėžys. Va to vaiko šeimai visas darželis ir aukojo. Maniškės šią savaitę nėjo į darželį. Tai mes nepaaukojom. Sąžinė dar dabar graužia...
Papildyta:
QUOTE(Klajokle @ 2017 11 08, 13:57)
Beja mamytes,o kaip sausinukams sekasi su kalba? Ar visi aiskiai kalba ar dar visaip?

Negaliu skųstis, gerai kalba. Aplinkiniai retai kurio žodžio nesupranta.

Relita - kaip sekasi darbe? Kažkodėl man atrodo, kad tai labai sunkus darbas. Na bet svarbiausia, kad patiktų. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 11 08, 14:52)
Aš verksnė ir jautri nuo mažumės, čia toks kaip ir minusas, nes kaikuriose situacijose labai nepadeda.

Aš dabar optimistiškiau stengiuosi žiūrėti. Ta pati savybė vienose situacijose gali būti minusu, kitose - pliusu. smile.gif O tobula ir nereikia būti. smile.gif
Atsakyti

Nu va pas mus grynai kaip Vokietijoj. Kad ir suaugę taip vaikšto, su žiemine striuke ir šortais ir tapkėm kokiom. Vaikai bent su batais, bet atsilapoję kaip Dzeusė sakė. Bet aš jau susitaikius, viskas normaliai atrodo :D

Nojus kartais neatsikelia naktį, prisisioja į lovą. Dieną nebūna avarijų nei namie nei daržely.

Dėl kalbos, tai labai maišo lietuvių ir danų. Į sakinį abi kalbas suplaka. Nors daržely auklės sakė puikiai susikalba. Uźtat lietuviai jo nesupranta. 

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 11 08, 15:08)
Maniškės šią savaitę nėjo į darželį. Tai mes nepaaukojom. Sąžinė dar dabar graužia...

Tai juk bet kada gali paaukot susiradus tą šeimą, ar bet kam kitam rolleyes.gif

QUOTE(risaulyte @ 2017 11 08, 18:16)
Nu va pas mus grynai kaip Vokietijoj. Kad ir suaugę taip vaikšto, su žiemine striuke ir šortais ir tapkėm kokiom. Vaikai bent su batais, bet atsilapoję kaip Dzeusė sakė. Bet aš jau susitaikius, viskas normaliai atrodo biggrin.gif

Man čia kosmosas būtų biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif
vakar apturėjau sunkią dieną, mirė draugės tėtis, vakare ant greičio važiavom į šermenis, nes šiandien jau laidoja. Kelionė 250 km į vieną pusę blink.gif Grįžom naktį, šiandien jaučiuosi kaip sudaužyta. Aurėja pirmą kartą užmigo su tėčiu kai aš ne namie rolleyes.gif
Atsakyti

Tai juk bet kada gali paaukot susiradus tą šeimą, ar bet kam kitam rolleyes.gif

vakar apturėjau sunkią dieną, mirė draugės tėtis, vakare ant greičio važiavom į šermenis, nes šiandien jau laidoja. Kelionė 250 km į vieną pusę blink.gifGrįžom naktį, šiandien jaučiuosi kaip sudaužyta. Aurėja pirmą kartą užmigo su tėčiu kai aš ne namie rolleyes.gif

Taip, tiesa.

Užuojauta dėl draugės tėčio. :4u:​ 

Šiandien man "mamadienis". Sužinojau, kad šią savaitę Kaune "Mole" knygų mugė. Tai baigiu kavą gerti, aprengiu mergaites ir važiuojam  :) 

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 11 09, 09:13)
Man čia kosmosas būtų  biggrin.gif

vakar apturėjau sunkią dieną, mirė draugės tėtis, vakare ant greičio važiavom į šermenis, nes šiandien jau laidoja. Kelionė 250 km į vieną pusę blink.gif Grįžom naktį, šiandien jaučiuosi kaip sudaužyta. Aurėja pirmą kartą užmigo su tėčiu kai aš ne namie rolleyes.gif

As kaip ir Risaulyte, pripratau prie ju plikinejimo, kol va neliecia asmeniskai, kai Adelia i darzeli pradejo eiti, tada jau neramu, kad ir maniske tokia pati atsilapojus vaiksto.
O siaip ir pati as linkus i plikinejima, neturiu megztiniu storu, saliku, ziemines striukes normalios.
Taip buvo ir Lietuvoj, mama vis pykdavo, matyt, jau esu uzsigrudinus 3xtfu, nes jokios persalimo ligos nekimba.
Saliku tai nekenciu tiesiog, man pradeda kaklas niezeti jei ten kas apsivynioje, buna skarele uzsidedu, bet retai.

Su kuo vaziavai, kad rasai 'grizom nakti'?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 11 09, 10:38)
Su kuo vaziavai, kad rasai 'grizom nakti'?

Važiavom su jos kitom draugėm, susikoperavom 3 panos. Visos palikom mažus vaikus tėčiam
Atsakyti
Dontstop, kaip su pampersais reikalai?
Atsakyti