Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Azazella gal dar kokių niuansų daugia sužinos, bet iš bendros peržiūros tai nematau jokio pagrindo, kodėl per bandomąjį laikotarpį galėtų nepriklausyti mamadieniai. :hmm: (Iš esmės skiriasi tik supaprastinta atleidimo tvarka.)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 06, 23:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="71875122" data-time="1509997093"><div><p>Dontstop, darbas mokykloje. Paruosiama grupe mokykloje iki 12 val, bet kol issiskirsto tai ir pirma val ateina.</p></div></blockquote><p>Iki pirmos val  vis tiek super, marios laisvo laiko  sokiai.gif​ </p>

Ne tokios ir marios to laiko. Dar kelias dienas dirbsiu prailgintoj grupej iki 17 val. Ir dar pamokom pasiruosti reikia. Prigalvoti zaidimu, veiklos, uzduoteliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo relita: 06 lapkričio 2017 - 23:14
QUOTE(dontstop @ 2017 11 06, 21:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Azazella" data-cid="71875081" data-time="1509995652"><div><p>Ka reiskia taip nepriziuri?</p></div></blockquote><p><strong>Azazella</strong>, ar pavyko ką sužinot dėl mamadienių bandomojo laikotarpio metu?  blush-anim-cl.gif  Šį mėn bus tėvų susirinkimas dėl Kalėdų, kitą mėn - Kalėdinė šventelė darželyje, o dar kitą - panos gimtadienis, norėčiau visus tuos kartus išeiti anksčiau 1-2 val ir noriu dėl to prašyt mamadienio valandų (jei ne dienų), tik nežinau, ar turiu tam pagrindo  smile.gif </p>

Taip, visos lengvatos tau priklauso. Mamadieniai tame tarpe.
Atsakyti

Taip, visos lengvatos tau priklauso. Mamadieniai tame tarpe.

:victory2:​ 

Atsakyti

Ka reiskia taip nepriziuri?

Reiškia tai, kad lopšelį labiau kiekvieną vaiką apšokinėja, aprengia/kepurės/pirštinės ir t.t. daržely nori dedas kepurę nori nesideda, ar ten lauke kur pirštines nusiėmė, turškias pobalas, purvynus, niekas dėmesio nekreipia  :B​  na ćia taip jau yra, sunku ir nupasakot jų požiūrį į vaikų priežiūrą :D

Atsakyti
QUOTE(risaulyte @ 2017 11 07, 21:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Azazella" data-cid="71875081" data-time="1509995652"><div><p>Ka reiskia taip nepriziuri?</p></div></blockquote><p>Reiškia tai, kad lopšelį labiau kiekvieną vaiką apšokinėja, aprengia/kepurės/pirštinės ir t.t. daržely nori dedas kepurę nori nesideda, ar ten lauke kur pirštines nusiėmė, turškias pobalas, purvynus, niekas dėmesio nekreipia  cool.gif​  na ćia taip jau yra, sunku ir nupasakot jų požiūrį į vaikų priežiūrą biggrin.gif</p>

Savotiska prieziura... As tai jau ziauriai stresuociau ...
Atsakyti

Reiškia tai, kad lopšelį labiau kiekvieną vaiką apšokinėja, aprengia/kepurės/pirštinės ir t.t. daržely nori dedas kepurę nori nesideda, ar ten lauke kur pirštines nusiėmė, turškias pobalas, purvynus, niekas dėmesio nekreipia  :B​  na ćia taip jau yra, sunku ir nupasakot jų požiūrį į vaikų priežiūrą :D

Keistai ten viskas,nesiryztu as gyvent DK...

Apie puodukus kalbejot tai pasisakysiu ir as :) Pijus dabar daro tik i wc,kaskart turiu begt su juo uzkelt ant klozeto. Vienakart cia nesenai,kazkaip pele neten uzspaudem,tai buvau apsisiota :D O jau Pijui juoko buvo :D Retkarciais,jeigu jau labai negaliu nueit,atsiseda ant puoduko pats ir ispila pats. 

Kai isvaziavom i DK iskart kibau i pratinima prasytis, greit ir ismoko.Avariju aisku buvo daug,ir triusiku prikakotu daug ismetem...Kazkaip stebuklingai ten ir sestis ant puodo pradejo,ko namuose ne uz ka nedare. Neimanoma pasodint buvo. Matyt ne laikas dar buvo jam arba kitas puodukas labiau patiko. Del varymu pro sali,tai iskart rodziau aiskinau,kad pele reikia nuleisti,jei neidavo,prilaikydavo ranka.

Dabar jau ir naktim nebesikelia sisiot,i lova ne karto neprisisiojo. Kazkaip ne vienas is vaiku nesisiojo i lova.Pasiseke.

O su dangciu mums nepavyko...tokia maza ta skyle,kad sisiukai eina bilekur :D Visai neprilipo,atidaviau. 

Papildyta:
Dzeuse , parekomenduosiu man labai patikusii seriala Svetimsale.Skotija,meile ir sukrecianti senove... Itrauke mane labai. pradzios daina tai uzburia...

Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2017 11 07, 23:18)
Dzeuse , parekomenduosiu man labai patikusii seriala Svetimsale.Skotija,meile ir sukrecianti senove... Itrauke mane labai. pradzios daina tai uzburia...

Šitą mes abi su dzeuse dabar ir žiūrim smile.gif tiksliau dzeuse jau peržiūrėjo, aš vejuosi smile.gif vakar užbaigiau 2 sezoną su ašarom biggrin.gif ir pradėjau 3.

Labas rytas 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 11 07, 20:33)
Savotiska prieziura... As tai  jau ziauriai stresuociau ...

Pas mus tas pats kaip Danijoj aprase. Siandien +6 ne vieno vaiko su kepure, kai kurios mamos ateina su leliukais, vezimais, tai ir tie be kepuriu. I sale is grupes eina per lauka, i kita pastata, garantija ir Adelijai neuzdes, ne striukiu neuztraukia, apmauna ir tokie atsilapoje eina su basankem.

QUOTE(Klajokle @ 2017 11 07, 22:18)

Jau Sima parase, ziurim ji, laukiu kol iseis 3 sezono 9 serija. smile.gif

QUOTE(sima_1 @ 2017 11 08, 06:59)
Šitą mes abi su dzeuse dabar ir žiūrim smile.gif tiksliau dzeuse jau peržiūrėjo, aš vejuosi smile.gif vakar užbaigiau 2 sezoną su ašarom  biggrin.gif ir pradėjau 3.

Cia rimtai su asarom? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 11 08, 10:43)
Cia rimtai su asarom?  smile.gif

jo biggrin.gif įsijaučiau labai biggrin.gif
O tu visai nesigraudinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 08 lapkričio 2017 - 11:28
QUOTE(sima_1 @ 2017 11 08, 10:22)
jo biggrin.gif įsijaučiau labai biggrin.gif
O tu visai nesigraudinai?

Kad ne.

Gyvenime buvo trys filmai, per kuriuos apsiasarojau, kai buvau gerokai jaunesne- Sibiro kirpejas, Eugenijus Oneginas, Hachiko. O dabar jau seniai nera buve, kad taip paveiktu.

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 11 08, 11:46)
Kad ne.

Gyvenime buvo trys filmai, per kuriuos apsiasarojau, kai buvau gerokai jaunesne- Sibiro kirpejas, Eugenijus Oneginas, Hachiko. O dabar jau seniai nera buve, kad taip paveiktu.

Oj aš stabiliai pabliaunu vis kokioj jautresnėj vietoj smile.gif
Atsakyti