Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Nakčiai jau sunkiai, tada apie 22:30h kokią tik užmigdavo.

Maniske taip praktiskai kas dien uzmiega, nenori anksciau miegot ji.

Atsakyti

Nakčiai jau sunkiai, tada apie 22:30h kokią tik užmigdavo.

Tai vedei visgi su tuo bėrimu ar praėjo?

Pas mus šiandien irgi ašarų buvo daug, sunkiai ėjo, dar ne jos mylima auklėtoja buvo, o kita, tai išvis nenorėjo eit unsure.gif

tai vedžiau, nes jau apie 23 val nebebuvo jokių bėrimų..neatsekiau nuo ko ten buvo

Atsakyti
QUOTE(mimimimimimimi @ 2017 11 06, 13:18)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71874139" data-time="1509958021"><div><p>Nakčiai jau sunkiai, tada apie 22:30h kokią tik užmigdavo.
</p></div></blockquote><p>Maniske taip praktiskai kas dien uzmiega, nenori anksciau miegot ji.</p>

Aš darbo dienom kai eina į darželį migdau nuo 20h-20:30h, kitaip šakės, mažai jai miego.
Atsakyti

Aš darbo dienom kai eina į darželį migdau nuo 20h-20:30h, kitaip šakės, mažai jai miego.

O kada keliasi? Maniske tik apie 7.45 tai jai kazkaip uztenka to miego, visada su sypsena nubunda. Man 20 valanda dar gaila vest butu, nes tik kokia 19 namo parsirandam, mazai laiko kartu pabut liktu:)

Atsakyti
labas,
ir pas mus rytas su isterijom. pirmiausia tai mazius pabudo su manim 6 val ir pradejo verkti, kad ateiciau su juo miegot. atsikelem, negerai, vel nesiau i lova, vel isterija. na ka, teko ignoruoti. paskui abu su sese atsikele, susiruosem. bent isvaziavom laiku. aisku prie darzelio vel asareles gailios riedejo, nu toks nabagas verysad.gif liūdna bežiūrint.
na o man diena praėjo neblogai, kolegos labai malonūs, visi pasirengę padėti, mokytojos tuoj pasikvietė kavos, susipažinom. tai smagu, kai visi geranoriškai nusiteikę. smile.gif ir vaikai faini, žingeidūs ir šiltai mane priėmė. smile.gif
reikia ruoštis rytojui. vakare dar važiuosim sveikint uošvį su gimtadieniu, bet ilgai nesėdėsim, nes vėl mažius neišsimiegos.
Atsakyti
QUOTE(mimimimimimimi @ 2017 11 06, 14:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71874448" data-time="1509969892"><div><p>Aš darbo dienom kai eina į darželį migdau nuo 20h-20:30h, kitaip šakės, mažai jai miego.</p></div></blockquote><p>O kada keliasi? Maniske tik apie 7.45 tai jai kazkaip uztenka to miego, visada su sypsena nubunda. Man 20 valanda dar gaila vest butu, nes tik kokia 19 namo parsirandam, mazai laiko kartu pabut liktu:)</p>

Aš ją keliu 6:50h maždaug taip, darželyje pamiega apie 1,5 val kaip suprantu, kai namie tuo tarpu ir po 3 val išmiega. Vakarais sunku susikalbėti būna, pavargus, irzli ir t.t. Mažai ir man laiko su ja vakarais, vos pora valandų.. unsure.gif
Atsakyti

Sveikinu, Jogailes laikas atejo. smile.gifParasyk vakare, kaip darzely be pamperso sekesi.

Sveikos  :4u: 

Palaukit visos sveikint  :D , dar mes tik kelio pradžioj. Be to vieno karto kol kas daugiau nieko, darželyje pamiršo triusiką uždėt, su pampersu pralaikė. Sakė, ryt atveskit iškart su triusiku, taip gal nepamiršim  :blink:   Bet iškart ji gali nenorėt, dabar vat nenumausi pampio  :dry2: 

Šiandien darželyje buvo pyragų diena, pyrago nekepiau, bet pinigų paaukojau (tokia buvo renginio mintis, pardavinėti vieni kitiems pyragus, o surinktus pinigus kažkur ten aukoja).

Relita, tai kur darbas tas, mokykloje ar darželyje?  :) 

Atsakyti

Kaip su ligom pas jus reikalai, neserga Nojus?

Būna visokių virusų parsineša iš darželio, bet taip kad rimčiau su kokia tempa kelias dienas kankintųs tai tik praeitą žiemą tėra buvę. Dabar aišku gali būti daugiau peršalimų, daržely taip neprižiūri tų vaikų

Atsakyti
QUOTE(risaulyte @ 2017 11 06, 21:10)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="71874010" data-time="1509954410"><div><p>
Kaip su ligom pas jus reikalai, neserga Nojus?

</p></div></blockquote><p>Būna visokių virusų parsineša iš darželio, bet taip kad rimčiau su kokia tempa kelias dienas kankintųs tai tik praeitą žiemą tėra buvę. Dabar aišku gali būti daugiau peršalimų, daržely taip neprižiūri tų vaikų</p>

Ka reiskia taip nepriziuri?
Atsakyti
Dontstop, darbas mokykloje. Paruosiama grupe mokykloje iki 12 val, bet kol issiskirsto tai ir pirma val ateina.
Atsakyti

Ka reiskia taip nepriziuri?

Azazella, ar pavyko ką sužinot dėl mamadienių bandomojo laikotarpio metu?  :blush-anim-cl:  Šį mėn bus tėvų susirinkimas dėl Kalėdų, kitą mėn - Kalėdinė šventelė darželyje, o dar kitą - panos gimtadienis, norėčiau visus tuos kartus išeiti anksčiau 1-2 val ir noriu dėl to prašyt mamadienio valandų (jei ne dienų), tik nežinau, ar turiu tam pagrindo  :) 

Atsakyti

Dontstop, darbas mokykloje. Paruosiama grupe mokykloje iki 12 val, bet kol issiskirsto tai ir pirma val ateina.

Iki pirmos val  vis tiek super, marios laisvo laiko  :sokiai:​ 

Atsakyti