Oho, kiek žmonių... Tai gruodį prieš Kalėdas kas bus.
O kurioje vietoje maždaug tas bariukas? Gal ir mums tiktų...
Čia žemėlapiukas Šalia Pepco ir Biedronka
Prieš Kalėdas aš ir pas mus prekybcentrių vengiu, ką jau sakyt apie Suvalkus
Oho, kiek žmonių... Tai gruodį prieš Kalėdas kas bus.
O kurioje vietoje maždaug tas bariukas? Gal ir mums tiktų...
Nojui kažkaip irgi problemų nekyla ant puoduko, pats pasitaiso pimpę jei tas iššokt iš puodo nori kakū daro ant toleto, be jokių dangčių. Tada jau pagalbos reikia. Daržely žemi toletai tai irgi pats susitvarko.
Aš jau ir taip džiaugiuosi kad tas pampių, soskių, butelių periodas baigėsi, nebenoriu daugiau
Nojus nuo praeitos savaitės jau eina į darželį. Negali atsidžiaugt kad nebereikia pietų miegot. Kasdien pasakoja kad nemiegojo, o žaidė lauke didelėj aikštelėj ir dar kad valgo iš savo maisto dėžutės irgi labai didelis džiaugsmas
Lyg ir pakeliui butu. O kaip ten zmoniu? Ne minios?
Nojui kažkaip irgi problemų nekyla ant puoduko, pats pasitaiso pimpę jei tas iššokt iš puodo nori kakū daro ant toleto, be jokių dangčių. Tada jau pagalbos reikia. Daržely žemi toletai tai irgi pats susitvarko.
Aš jau ir taip džiaugiuosi kad tas pampių, soskių, butelių periodas baigėsi, nebenoriu daugiau
Nojus nuo praeitos savaitės jau eina į darželį. Negali atsidžiaugt kad nebereikia pietų miegot. Kasdien pasakoja kad nemiegojo, o žaidė lauke didelėj aikštelėj ir dar kad valgo iš savo maisto dėžutės irgi labai didelis džiaugsmas
Negi visi vaikai nemiega? maniske turbut toj didelej aiksteleje nuluztu, arba prie savo pietu dezutes... Kretoje va taip bevalgydama ledus prie stalo uzmigdavo.
Negi visi vaikai nemiega? maniske turbut toj didelej aiksteleje nuluztu, arba prie savo pietu dezutes... Kretoje va taip bevalgydama ledus prie stalo uzmigdavo.
Iš beveik 30 vaikų man atrodo du yra miegantys. Nojui irgi nunešta kaldra, pagalvė. Sakė jei matys kad jam reikia dar miego tada guldys, bet miegotų tiesiog ant žemės ant čiužinio, nėr jokių lovų, nes tiesiog čia darželinukams nėra jau privaloma miegoti. Bet kur tau jis miegos kai tuo metu vaikai lauke žaidžia keliasi Nojus 5.30. vakare 19 val gulam į lovą, lūžta per max 15 min. Bet ir nepasakyčiau kad po darželio būtų labai pervargęs ir piktas. Dar žaidžia grįžęs namo
Labas,
Maniskis daro ant tualeto. Ir be spec dangcio. Bet as ji pasodinu.
As ryt einu i darba. I paruosiamuku klase. Tik keliom savaitem, kol ju mokytoja ant biuletenio. Jaudulio yra. Dar eisiu ruostis. Dabar vaikus migdau. Mazius kaip tycia velai pietu numigo, tai nezinau kada dabar uzmigs... ir jau aisku ryt sunkiai kelsis, o reiks dar anksciau is namu isvaziuot. Ryte bus chaosas...
Sėkmingos ir lengvos pirmosios dienos
O kokios perspektyvos paskui, po tos mokytojos biuletenio?