Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

oho tik dabar dangtį pirkai?? Aš maniau jau seniai turit, tik panelė atsisako sėst. Maniškiui pamenu patiko labai tas dangtis. Nors dabar lekia ant puodo vis tiek. Darželyje kol kas nekakojo :/ kenčia ir daro tik namie

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 05, 08:10)
<p>Pas mus šventė - vakar nupirkom naują puoduką, tokį kaip visa vaikiška kėdutė ir į jos vidų įsistato puodukas - ir šiandien įvyko istorinis įvykis - pirmas sysiukas pagautas  lotuliukas.gif​ </p>
<p>Paprotinta bendradarbių nupirkau dar ir dangtį ant tualeto.</p>
<p>Na ir nuo penktadienio darželyje laiko ją be pamperso (taip paprašė pati), ryt auklėtojos prašė atnešt daug daug ir triusų, ir pėdkelnių, paruošiau didelį maišą  smile.gif</p>

Liuks. Pamatysi, dabar labai greitai pajudes reikalai link gyvenimo be pamperso.
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 11 05, 08:55)
Sveikinam su istoriniu įvykiu 4u.gif Maniškė ant puoduko jau nebedaro, tik ant tualeto, tas dangtis cool dalykas. Jei pasiektų pati užlipt tai išvis neleistų jos net lydėt biggrin.gif ant tiek gi panelė nori būt savarankiška.

Maniškiai dar miega, aš atsikėliau, išsimaudžiau, ramiai papusryčiavau rolleyes.gif išsiderinom žiauriai per šitą biuletenį su miegu, kaip sunku bus ryt grįžt į rėžimą. Pietų miego miegodavo 15-18 h, paskui naktinėdavom unsure.gif Nenoriu į darbą biggrin.gif

Pas mus tai kol kas geba tik nusiimti kelnes ir atsisesti, bet jis nesupranta, kad dar reikia ir vyriska organa nukreipti i puodo vidu, o ne sau ant pilvo sysioti, tai kol kas be pagalbos - niekaip.

O kaip kitu berniukai su sia problema tvarkosi?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 11 05, 09:44)
Liuks. Pamatysi, dabar labai greitai pajudes reikalai link gyvenimo be pamperso.
Papildyta:
Pas mus tai kol kas geba tik nusiimti kelnes ir atsisesti, bet jis nesupranta, kad dar reikia ir vyriska organa nukreipti i puodo vidu, o ne sau ant pilvo sysioti, tai kol kas be pagalbos - niekaip.

Kažkaip savaime tas atributas žiūri į apačią, tai viskas gerai 🙂 Bet pats jis nesėda - pasiprašo ir reikia kelnes numaut ir pasodint 🙂 Miega naktį dar su sauskelnėm - kartą neleido uždėt, o naktį blaškėsi, bet ant puoduko pasodint neleido, tai atsukėlėm visi šlapi unsure.gif Agnė tą pačią naktį irgi taip prikrovė į pampį, kad teko viską skalbt biggrin.gif
Atsakyti

Visaip būna, bet dažniausiai viskas tvarkoj. Pas mus puodas su paaukštinimu tarp kojų, tai viskas gerai, o pas senelius yra dar mano laikų puodas, tai dažnai sėdėdamas ant puodo į kelnias pavaro...

O va klūziko dangtis visiškai nepasiteisinęs pirkinys, nė vienas vaikas juo nesinaudoja....

Atsakyti

maniškis pats apsitvarko tą reikalą. Aš tik iš tolo paklausiu 'ar pipis vietoj :D' Padeda pasilenkimas į priekį, tada jei ir negerai ten kas stovi, būna uždaryti visi vartai į laisvę :D

negaliu patikėti, saulė šviečia. Lėksim laukan

Atsakyti

oho tik dabar dangtį pirkai?? Aš maniau jau seniai turit, tik panelė atsisako sėst. Maniškiui pamenu patiko labai tas dangtis. Nors dabar lekia ant puodo vis tiek. Darželyje kol kas nekakojo :/ kenčia ir daro tik namie

Turim nuo brolio likusį, bet yra jis kažkur užkištas rūsy. Aš vis vyrą judinau, kad nueitų paieškot, bet tas vis atsikalbinėja, rytoj, rytoj   :D  Vakar kai po parduotuves vaikščiojom ir puodo ieškojom, atsitiktinai krito ant akių ir nupirkau, pravers jei ne dabar, tai gal vėliau  :)  Kol kas nenori ji ant to dangčio sėstis, bijo.

Sūnui pravertė, bet žymiai vėlesniam amžiuje  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 11 05, 08:55)
Sveikinam su istoriniu įvykiu 4u.gif Maniškė ant puoduko jau nebedaro, tik ant tualeto, tas dangtis cool dalykas. Jei pasiektų pati užlipt tai išvis neleistų jos net lydėt biggrin.gif ant tiek gi panelė nori būt savarankiška.

Maniškiai dar miega, aš atsikėliau, išsimaudžiau, ramiai papusryčiavau rolleyes.gif išsiderinom žiauriai per šitą biuletenį su miegu, kaip sunku bus ryt grįžt į rėžimą. Pietų miego miegodavo 15-18 h, paskui naktinėdavom unsure.gif Nenoriu į darbą biggrin.gif

Pakojuko neturit? Tadui puikiai jį atstodavo vyro įrankių dėžutė - nuo ~2m nebereikia pagalbos tsisėdant 🙂
Atsakyti

pas mus toks nepamainomas: http://www.ikea.com/...ducts/60248418/

Atsakyti

Dontstop - ar daug žmonių Lenkijoje? Gal ir mes po poros savaičių važiuosime..  Su pasiekimais jus  :4u: aš  dar dabar džiaugiuosi, kad visi pampersai - jau praeitas etapas.  :)  Po darželio lankymo, jau ir pati sugeba nulėkti ir užsiropšti ant klozeto. Kartais pati ant jo dangtį užsideda ir daro, kartais atsitempia puoduką ir daro į jį. Bet dar viską nuvalyti reikia man... 

Pradėjau skaityti romaną "Bėgantis paskui aitvarą:" Dar neįpusėjau, o spėjau porą kartų apsiverkti. Galvoju, ar visada tokia buvau, ar "ant senatvės" verksminga pasidariau. 

Vakar abi dukras išleidau į kiemą. O ten kaimynų vaikai (pirmokai - antrokai) žaidžia krepšinį. Mano mažė priėjo, rodo lėlę ir sako: va kokį leliuką turiu. Girdžiu vienas iš vaikų - "šūdas čia". Mano mažė: "Tu negeras berniukas". O tas girdžiu supyko, ir durninina ją. Tada mano vyresnėlė pasiėmė sesę už rankos, nusivedė kitur ir matau jau jos dviese prie balos žaidžia. Galvoju, kaip gerai, kad šeimoje ne vienas vaikas. Va panašiose situacijose pastovės viena už kitą... 

Atsakyti

Semtamama, labai daug žmonių dabar ten, didelės eilės. Iki pietų dar dar gavom nuolaidinių produktų, popiet kur buvom, jau nebe, iššluota viskas. Labiausiai nustebino, kad Tesco prie tualeto didžiausia eilė buvo, tiek ankstyvą rytą, tiek popiet (taip gavosi, kad 2 kartus užvažiavom, ryte maisto, popiet - batų), nestovėjau, nes tikrai milžiniška eilė pasirodė :bijau2:  Pačiam Tesco ir Kauflande viduj prie mėsos skyriaus irgi neįveikiamos eilės buvo, nestovėjom. Viena iš Biedronkų užsidarius. Nuvažiavom į dar nelankytą, deja, mažiau patiko, viskas išpirkta buvo.

Visumoj vis tiek gerai apsipirkom  :)

Kursas 4,22 rožiniam namuky.

Radom pavalgyt neblogą vietą - Planeta Pizzy bariukas. Užsisakėm didžiausią picą, 60 cm skersmens, labai stora ir su daug visko prikrauta, tai tik pusę įveikėm, pusę parsivežėm namo  :bigsmile: Picų 58 rūšys, yra ir labai įdomių sudėčių, ir kitokio maisto irgi yra, taip pat yra vaikų kampelis  :)

Sesės šaunuolės, drąsios  :super:​ 

Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 11 05, 12:48)
Pakojuko neturit? Tadui puikiai jį atstodavo vyro įrankių dėžutė - nuo ~2m nebereikia pagalbos tsisėdant 🙂

Turim pakojuką, naudojam vonioj jį prie kriauklės pasilipt praustis. Galvoju gal reiktų ir į tualetą kito. smile.gif

O dėl dangčio, tai maniškė pamatė svečiuose jį ir kaip patiko jai ir patys nupirkom. Bet tada nedarė namuose wc tik ant puoduko, šitam bute atvirkščiai kažkas persisuko, tik į wc vaikšto, puodukas jau paslėptas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 05 lapkričio 2017 - 15:02

Semtamama, labai daug žmonių dabar ten, didelės eilės. Iki pietų dar dar gavom nuolaidinių produktų, popiet kur buvom, jau nebe, iššluota viskas. Labiausiai nustebino, kad Tesco prie tualeto didžiausia eilė buvo, tiek ankstyvą rytą, tiek popiet (taip gavosi, kad 2 kartus užvažiavom, ryte maisto, popiet - batų), nestovėjau, nes tikrai milžiniška eilė pasirodė :bijau2:  Pačiam Tesco ir Kauflande viduj prie mėsos skyriaus irgi neįveikiamos eilės buvo, nestovėjom. Viena iš Biedronkų užsidarius. Nuvažiavom į dar nelankytą, deja, mažiau patiko, viskas išpirkta buvo.

Visumoj vis tiek gerai apsipirkom  :)

Kursas 4,22 rožiniam namuky.

Radom pavalgyt neblogą vietą - Planeta Pizzy bariukas. Užsisakėm didžiausią picą, 60 cm skersmens, labai stora ir su daug visko prikrauta, tai tik pusę įveikėm, pusę parsivežėm namo  :bigsmile: Picų 58 rūšys, yra ir labai įdomių sudėčių, ir kitokio maisto irgi yra, taip pat yra vaikų kampelis  :)

Sesės šaunuolės, drąsios  :super:​ 

Oho, kiek žmonių... Tai gruodį prieš Kalėdas kas bus.  :huh2: 

O kurioje vietoje maždaug tas bariukas? Gal ir mums tiktų...

Atsakyti