Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Azazella @ 2017 11 01, 19:59)
pas mus irgi alkoholio atsargu nerastum namie biggrin.gif

Bet ziuriu, versle, kazkokie laukianiai vakarai...

Pas mus dar nuo mūsų vestuvių yra likę alkoholio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 11 01, 22:04)
Pas mus dar nuo mūsų vestuvių yra likę alkoholio biggrin.gif

Pas mus irgi smile.gif

Dėl helovyno - nežinau kaip švęsti. Moliūgų drožinėti nemokam. Nors vis kirba mintis, kad gal reikėtų pabandyti...

Bet džiaugiuosi, kad vakar pavyko aplankyti artimųjų kapus, uždegti žvakutes. Buvo visai neblogas oras, tai važiavom su dukrom.
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 11 01, 19:59)
Bet ziuriu, versle, kazkokie laukianiai vakarai...

Čia gal kaip kuri firma. Kiek žinau iš aplinkinių, tai ima ir mamadienius- tėvadienius, ir darbo laiką kažkiek pasikoreguoja. Nors... draugės vyras dirba transporto - logistikos srityje. Tai ten situacija panaši, kaip dontstop aprašė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 02 lapkričio 2017 - 08:21

Sveikos  :4u: 

Sima_1, aviu 35 dydį. Kaip žieminius, tai pirksiu 36, kad būtų galimybė vilnonę kojinę užsimaut į vidų. Ir rinksiuos plokščiapadžius, aš gi bėgte atstumą tarp darbo ir darželio įveikiu, kur gi man su kablais kulniuot   :unsure: 

Klausei, kaip užmigdžiau saviškę vakar 11 ryto  :D  Nežinau, koks stebuklas įvyko  :)  Mačiau, kad jau sminga prie papo, tai greit supokavau į lauko rūbus ir nešiau į balkoną. Užmigo akimirksniu  :) 

Semtamama, man šiandien bendradarbiai pasakė, kad jei praeisiu bandomąjį čia, transporte, paskui niekur nebus baisu dirbti  :hihihi:  Bet jie ar nematė mano priešnėštuminės vergovės  :mega_shok:  Čia tai man palyginti kurortas  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 02, 18:54)
 </p><p></p><p><strong>Semtamama</strong>, man šiandien bendradarbiai pasakė, kad jei praeisiu bandomąjį čia, transporte, paskui niekur nebus baisu dirbti  hihihi.gif   rolleyes.gif </p>

Ne kartą esu girdėjusi apie Senukus taip kalbant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 02, 18:54)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p><strong>Sima_1</strong>, aviu 35 dydį. Kaip žieminius, tai pirksiu 36, kad būtų galimybė vilnonę kojinę užsimaut į vidų. Ir rinksiuos plokščiapadžius, aš gi bėgte atstumą tarp darbo ir darželio įveikiu, kur gi man su kablais kulniuot   unsure.gif </p><p>Klausei, kaip užmigdžiau saviškę vakar 11 ryto  biggrin.gif  Nežinau, koks stebuklas įvyko  smile.gif  Mačiau, kad jau sminga prie papo, tai greit supokavau į lauko rūbus ir nešiau į balkoną. Užmigo akimirksniu  smile.gif </p><p></p><p><strong>Semtamama</strong>, man šiandien bendradarbiai pasakė, kad jei praeisiu bandomąjį čia, transporte, paskui niekur nebus baisu dirbti  hihihi.gif  Bet jie ar nematė mano priešnėštuminės vergovės  mega_shok.gif  Čia tai man palyginti kurortas  rolleyes.gif </p>

O kiek laiko bandomasis? 3 mėn?
Atsakyti
Gal koki faina filma ar seriala rekomenduotumet?
Atsakyti

Gal koki faina filma ar seriala rekomenduotumet?

ar Narcos žiūrėjai?

Atsakyti
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 11 04, 11:34)
Narcos žiūrėjai?

Ne, nesu maciusi.
Atsakyti

Ne, nesu maciusi.

man tokio tipo labai patinka, visokie tikrais faktais paremti. O po šito serialo (bet jis neilgas) tapau Escobaro gerbėja :D

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Vakar puikiai apsipirkom Lenkijoje  :)

Pavargau, 9 vakaro užmigau su visais rūbais  :)

Šiandien nuobodi buitinė dieną - maisto gaminimas, tvarkymasis ir tt  :sleep:

Ne kartą esu girdėjusi apie Senukus taip kalbant smile.gif

O taip, apie Senukus sklando legendos  :D

O kiek laiko bandomasis? 3 mėn?

Taip  :)​ 

Atsakyti

Pas mus šventė - vakar nupirkom naują puoduką, tokį kaip visa vaikiška kėdutė ir į jos vidų įsistato puodukas - ir šiandien įvyko istorinis įvykis - pirmas sysiukas pagautas  :lol:​ 

Paprotinta bendradarbių nupirkau dar ir dangtį ant tualeto.

Na ir nuo penktadienio darželyje laiko ją be pamperso (taip paprašė pati), ryt auklėtojos prašė atnešt daug daug ir triusų, ir pėdkelnių, paruošiau didelį maišą  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 05 lapkričio 2017 - 08:12
QUOTE(dontstop @ 2017 11 05, 08:10)
<p>Pas mus šventė - vakar nupirkom naują puoduką, tokį kaip visa vaikiška kėdutė ir į jos vidų įsistato puodukas - ir šiandien įvyko istorinis įvykis - pirmas sysiukas pagautas  lotuliukas.gif​ </p>
<p>Paprotinta bendradarbių nupirkau dar ir dangtį ant tualeto.</p>
<p>Na ir nuo penktadienio darželyje laiko ją be pamperso (taip paprašė pati), ryt auklėtojos prašė atnešt daug daug ir triusų, ir pėdkelnių, paruošiau didelį maišą  smile.gif</p>

Sveikinam su istoriniu įvykiu 4u.gif Maniškė ant puoduko jau nebedaro, tik ant tualeto, tas dangtis cool dalykas. Jei pasiektų pati užlipt tai išvis neleistų jos net lydėt biggrin.gif ant tiek gi panelė nori būt savarankiška.

Maniškiai dar miega, aš atsikėliau, išsimaudžiau, ramiai papusryčiavau rolleyes.gif išsiderinom žiauriai per šitą biuletenį su miegu, kaip sunku bus ryt grįžt į rėžimą. Pietų miego miegodavo 15-18 h, paskui naktinėdavom unsure.gif Nenoriu į darbą biggrin.gif
Atsakyti