Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 10 31, 21:53)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Ar yra švenčiančių Helovyną?  biggrin.gif </p><p>Pas mus jau drožiamas moliūgas  biggrin.gif  biggrin.gif </p><p><strong>
</strong></p><p><strong>Azazella</strong>, man akivaizdu, kodėl viskas taip yra pas mus, kaip yra.Viskas buvo gerai, kol ji ėjo po kelias valandas per dieną. Auklėtoja perspėjo, kad gali viskas apsiverst, kai pradės eiti pilną dieną. Tada tik ir prasidėjo mum tikra adaptacija. Labai pablogina viską tas buvimas vienudu tik su auklėtoja vakarais, kai kitus pasiima, o jos ne. Bet kitaip nieko nebus, iš darbo aš tikrai neišeisiu. Reikia tiesiog apsiprast mum visiems...</p>

mes vakar šventėm helowyna su kompanija.prigalvojom daug žaidimų vaikams, buvo labai smagu smile.gif
aš dar pagalvojau, negerai, kad ilgai lankė tik pusę dienos. kuo ilgiau, tuo sunkiau persiorientuot.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 31, 18:53)
Ar yra švenčiančių Helovyną?  biggrin.gif </p><p>Pas mus jau drožiamas moliūgas  biggrin.gif 
Viskas buvo gerai, kol ji ėjo po kelias valandas per dieną.

Helovyno nesvenciam, gal kitais metais, kai Adelia bus didesne kazka jau darysim.
Vakar ir gimtadienis mano buvo, kurio taip pat niekaip nepaminejom.
Adelia nera pilnai pasveikusi, nebuvo upo niekam.

As irgi manau, kad kol darzelis buvo pramoga, patiko Jogailei, kai tai pasidare ir jos 'darbu', visas fainumas dingo. Su maniske irgi pilnai tikiu, kad situacija pasikeistu.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Vyras su sūnum išvažiavo ant kapų, kadangi į kitą miestą ir kelias kapines lankys, tai visai dienai. Mes su pana namie sėdim. Užmigdžiau ją pietų jau 11 val  :P  :lol: 

Relita, smagiai pašventėt  :4u: 

Dzeuse, su praėjusiu  :4u:  Kaip čia taip, visai nepaminėjot  :blink: Net po taurę vyno su vyru neišgėrėt??

Va va, ką ir sakau. Kaip viena grupioko mama išsireiškė, kol vaikas ėjo keliom valandom kaip į žaidimų kambarį, viskas buvo liuks. Visai dienai eiti, valgyti ten, miegoti, ant puodo sėstis, laikytis jų taisyklių, rutinos, išsiskirti su mama (mūsų atveju - dar ir su papu  :oh: ) ilgam, tai visai kas kita, tada jau ir pramogos, draugai neatsveria tų visų minusų... Kaip rodo paskutinė patirtis, nepasiruošus maniškė dar moraliai išsiskirti su manim visai dienai, net liekant su vyru, ką jau sakyt apie svetimus žmones...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 01, 10:46)
Dzeuse, su praėjusiu  4u.gif  Kaip čia taip, visai nepaminėjot  blink.gif Net po taurę vyno su vyru neišgėrėt??

Va va, ką ir sakau. Kaip viena grupioko mama išsireiškė, kol vaikas ėjo keliom valandom kaip į žaidimų kambarį, viskas buvo liuks. Visai dienai eiti, valgyti ten, miegoti, ant puodo sėstis, laikytis jų taisyklių, rutinos, išsiskirti su mama (mūsų atveju - dar ir su papu  doh.gif )

Aciu smile.gif Ne, ne po taure negerem. Is anksto nusipirke neturejom, o vakar ir siandien nedarbo dienos, viskas uzdaryta. Praejo visiskai kaip eiline diena, kazkaip taip gavosi siais metais.

Ka darysit, jeigu Jogaile susirgs, tu imsi biuleteni ar vyras?
Kada jis isvyks kur nors?
Atsakyti

Aciu smile.gifNe, ne po taure negerem. Is anksto nusipirke neturejom, o vakar ir siandien nedarbo dienos, viskas uzdaryta. Praejo visiskai kaip eiline diena, kazkaip taip gavosi siais metais.

Ka darysit, jeigu Jogaile susirgs, tu imsi biuleteni ar vyras?
Kada jis isvyks kur nors?

Na jūs duodat  :)  Ir atsargų namie nelaikot?  :D

Aš biuletenių imti negaliu. Ty pagal įstatymą galiu, bet realiai mes iš darbo iškart, ypač kol bandomasis. Mano darbo pobūdis toks, kad aš turiu būti darbo vietoje visada. Bijau, kad ir su mamadieniais gali nieko nesigauti, nėra kam manęs pavaduoti  :hmm:  Man nepavyko net susitart dėl trumpesnės darbo dienos pietų sąskaita, nes vėl gi nėra kam tą vakarinį pusvalandį manęs pavaduot. Dabartinėje darbo vietoje aš esu laikinai, paskui pereisiu į kitą įmonę, priklausančią tam pačiam holdingui. Tik nežinau, kada tai bus  :unsure: Ten jau aš būsiu viena iš daugelio, atliekančio tą patį darbą, t y mano darbai man nesant pasiskirstis tarp kitų bendradarbių. Kiek pavyko sužinot, ten dirbančios moteris ima mamadienius  :D

Tai va, o vyras gali imti biuletenius, bet jis gi nuolat išvykęs  :hmm: Po savaitės išvažiuoja 2 savaitėm, gruodį taip pat, gruodžio gale turės atostogų apie savaitę laiko  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 01, 12:07)
Na jūs duodat  smile.gif  Ir atsargų namie nelaikot?  biggrin.gif
Aš biuletenių imti negaliu. Ty pagal įstatymą galiu, bet realiai mes iš darbo iškart..
Tai va, o vyras gali imti biuletenius, bet jis gi nuolat išvykęs  hmm.gif Po savaitės išvažiuoja 2 savaitėm, gruodį taip pat, gruodžio gale turės atostogų apie savaitę laiko  smile.gif​ 

Skanias atsargas vezemes i Danija tada, kelis butelius, namie like tik stiprus gerimai kaip viskis, lietuviska samane.. biggrin.gif Nieko skanaus. smile.gif

Na, gal pasiseks, nesirgs Jogaile ilgai, bet vis tiek kai ziema tuoj, tikimybe didele.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 01, 11:46)
<p>Sveikos  4u.gif </p><p>Vyras su sūnum išvažiavo ant kapų, kadangi į kitą miestą ir kelias kapines lankys, tai visai dienai. Mes su pana namie sėdim. Užmigdžiau ją pietų jau 11 val  tongue.gif  lotuliukas.gif </p><p></p><p><strong>Relita</strong>, smagiai pašventėt  4u.gif </p><p><strong>Dzeuse</strong>, su praėjusiu  4u.gif  Kaip čia taip, visai nepaminėjot  blink.gif Net po taurę vyno su vyru neišgėrėt??
</p><p></p><p>Va va, ką ir sakau. Kaip viena grupioko mama išsireiškė, kol vaikas ėjo keliom valandom kaip į žaidimų kambarį, viskas buvo liuks. Visai dienai eiti, valgyti ten, miegoti, ant puodo sėstis, laikytis jų taisyklių, rutinos, išsiskirti su mama (mūsų atveju - dar ir su papu  doh.gif ) ilgam, tai visai kas kita, tada jau ir pramogos, draugai neatsveria tų visų minusų... Kaip rodo paskutinė patirtis, nepasiruošus maniškė dar moraliai išsiskirti su manim visai dienai, net liekant su vyru, ką jau sakyt apie svetimus žmones...</p>

Kaip čia taip anksti pietų užmigdei? bigsmile.gif
Mano atveju kai pernai leidom į darželį irgi nepasiteisino palaipsninis vedimas, t.y. labai ilgai po pusdienį, o tik paskui po pilną. Aišku dar ir ligos stabdė viską. Linkiu, kad kuo greičiau praeitų šitas sunkus jums visiems etapas ir kad tik nesusirgtų iš streso 4u.gif

Mes Helovyno nešvenčiam, niekad nesam šventę ax.gif gal kai Aurėja paaugs ir bus smagu. Dabar manau ir bijotų visokių persirengėlių.
Užsiėmėm ūkiškais reikalais - ryte vyras nuvažiavo ant kapų, paskui visi kartu į garažą pasikeist padangų į žiemines, mašiną išsisiurbėm, paskui važiavom nusiplaut. Aurėja paskutiniu metu baisiai sužavėta visokiais auto dalykais - mašinom, autobusais, fūrom biggrin.gif galėtų žiūrėt ir žiūrėt kaip taiso mašinas, keičia ratus (gyvenam prie auto serviso, tai dažnai matom), plauna mašinas. Namie su atsuktuvu viską "remontuoja" smile.gif
Tėtis atsiuntė foto, mano tėviškėj prisnigę bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 11 01, 13:01)
Aurėja paskutiniu metu baisiai sužavėta visokiais auto dalykais - mašinom, autobusais, fūrom biggrin.gif galėtų žiūrėt ir žiūrėt kaip taiso mašinas, keičia ratus (gyvenam prie auto serviso, tai dažnai matom), plauna mašinas. Namie su atsuktuvu viską "remontuoja" smile.gif
Tėtis atsiuntė foto, mano tėviškėj prisnigę bigsmile.gif

Pas mus labai atsalo +8 +10. Kalba, kad siais metais bus salta ziema Vokietijoj. Kazin kokia Lietuvoj numatoma?

Adelijai nuo mazens labai patinka visi su masinom susije dalykai.
Gimtadieniui mano sesuo ir tevai norejo padovanoti virtuvele, bet nutarem, kad neverta dar, jos nedomina tokie seimininkiski dalykai, tad atsius pinigais as cia nupirksiu gaisrines stoti arba kazka tokio panasaus.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 11 01, 14:18)
Pas mus labai atsalo +8 +10. Kalba, kad siais metais bus salta ziema Vokietijoj. Kazin kokia Lietuvoj numatoma?

Adelijai nuo mazens labai patinka visi su masinom susije dalykai.
Gimtadieniui mano sesuo ir tevai norejo padovanoti virtuvele, bet nutarem, kad neverta dar, jos nedomina tokie seimininkiski dalykai, tad atsius pinigais as cia nupirksiu gaisrines stoti arba kazka tokio panasaus.
vartotojo įkelta nuotrauka

Aurėjai toks rinkinys irgi patiktų. Bet ir virtuvėlė patinka smile.gif
Liko 7 savaitės iki Kalėdų bigsmile.gif nežinau kokią žada žiemą, nesidomėjau.
Atsakyti

Lietuvoj jau šalta. Aš kadangi einu pėstute į darbą, jau nešioju žieminį paltą ir vilnonę kepurę, vilnonį šalį, pirštines, buvo jau ir minuso rytais. Labai man trūksta žieminių ilgaaulių, tikiuosi rasti savaitgalį Lenkijoje.

Virtuvė ir visi virtuviniai rakandai pas mus tope :bigsmile: , o dar labai mėgsta žaisti parduotuvę: turim ir kasos aparatą, ir pirkinių vežimėlį su 40 pirkinių, tai vaidinam vieną kartą, kad ji pirkėja, o aš kasininkė, kitą kartą atvirkščiai  :lol:

O dar pas mus didžiulė meilė Sylvanian family  :wub: Turim namą ir kelis papildomus rinkinius, 2 šeimynėles jau surinkom, visokių baldelių, rakandų  :) 

5054131045312.PT05_uk.jpg

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 01, 16:49)
<p>Lietuvoj jau šalta. Aš kadangi einu pėstute į darbą, jau nešioju žieminį paltą ir vilnonę kepurę, vilnonį šalį, pirštines, buvo jau ir minuso rytais. Labai man trūksta žieminių ilgaaulių, tikiuosi rasti savaitgalį Lenkijoje.</p><p></p><p>Virtuvė ir visi virtuviniai rakandai pas mus tope bigsmile.gif , o dar labai mėgsta žaisti parduotuvę: turim ir kasos aparatą, ir pirkinių vežimėlį su 40 pirkinių, tai vaidinam vieną kartą, kad ji pirkėja, o aš kasininkė, kitą kartą atvirkščiai  lotuliukas.gif
</p><p></p><p>O dar pas mus didžiulė meilė Sylvanian family  wub.gif Turim namą ir kelis papildomus rinkinius, 2 šeimynėles jau surinkom, visokių baldelių, rakandų  smile.gif </p><p></p><p>​vartotojo įkelta nuotrauka</p><p></p><p></p>

Pas mus iš tokių smulkių tai Playmobile figūrėlės su namuku, gaisrine patinka. Senukuose nusižiūrėjom kai eidavo pažaist biggrin.gif
Kokį dydį nešioji? Aš kaip tik pardavinėju seniai savo 37 žieminius ilgaaulius ant kulno.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 11 01, 13:07)

<p>Na jūs duodat  smile.gif  Ir atsargų namie nelaikot?  biggrin.gif</p>
<p>Aš biuletenių imti negaliu. Ty pagal įstatymą galiu, bet realiai mes iš darbo iškart, ypač kol bandomasis. Mano darbo pobūdis toks, kad aš turiu būti darbo vietoje visada. Bijau, kad ir su mamadieniais gali nieko nesigauti, nėra kam manęs pavaduoti  hmm.gif  Man nepavyko net susitart dėl trumpesnės darbo dienos pietų sąskaita, nes vėl gi nėra kam tą vakarinį pusvalandį manęs pavaduot. Dabartinėje darbo vietoje aš esu laikinai, paskui pereisiu į kitą įmonę, priklausančią tam pačiam holdingui. Tik nežinau, kada tai bus  unsure.gif Ten jau aš būsiu viena iš daugelio, atliekančio tą patį darbą, t y mano darbai man nesant pasiskirstis tarp kitų bendradarbių. Kiek pavyko sužinot, ten dirbančios moteris ima mamadienius  biggrin.gif</p>
<p>Tai va, o vyras gali imti biuletenius, bet jis gi nuolat išvykęs  hmm.gif Po savaitės išvažiuoja 2 savaitėm, gruodį taip pat, gruodžio gale turės atostogų apie savaitę laiko  smile.gif​ </p>

pas mus irgi alkoholio atsargu nerastum namie biggrin.gif

Bet ziuriu, versle, kazkokie laukianiai vakarai...
Atsakyti