Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Labas rytas  :4u:

Azazella, ačiū už patarimus  :4u:  O gal žinai, ar priklauso man mamadieniai ir bandomojo laikotarpio metu?

Vakar važiavom Vilniun. Matyt jau įpratom, taip greitai pats kelias pasijautė, tik atrodo įsėdau, žurnalą išsitraukiau, mezginį, o jau ir vietoje buvom. Per laisvą laiką tik maisto apsipirkti spėjom  :blink: Vis dar neatrandam tinkamos vietos pietauti. Pirmus kartus pietavom Ikejoj, nepatinka, kad toli važiuot ir daug laiko sugaištama per jų priverstinį pasivaikščiojamą per skyrius  :dry2: Vakar pabandėm pavalgyt Rimi, dar brangiau gavosi (nes mažos porcijos, vyras sau ėmėsi tris, sūnus - dvi), pasirinkimas itin siauras - 2 rūšių kotletai, bulvių košė, salotos, nieko kito nebuvo  :oh:

Šiandien nusimato žygis į bazes  :bijau2:  Vaikis nepataisomai suplėšė uniforminį švarką. Kažin dar ar rasiu ką ne sezono metu  :hmm:  Ir dar planuoju pirkti audinių, kad mama pasiūtų dukrai kelis patalynės komplektus  :)

Vakar po 2 sav pertraukos pažiūrėjau filmą  :yahoo: Wind River, labai patiko, rekomenduoju  :4u:

http://www.imdb.com/title/tt5362988/

Atsakyti
Maciau sita filma, patiko irgi.

Klajokle, kodel nusprendet keltis i Kauna, ne i Klaipeda pvz.?

Savaitgalis namie, nieko idomaus. Vokietijoj nedarbo dienos 31 ir 1, tai dauguma pasidare ilga savaitgali, vyras tik ketvirtadieni i darba.
Vakar buvo mano sunaus gimtadienis, 14m., net keista pagalvojus, kad buciau jau toki dideli vaika turejus.

Kai pagulde pirmadieni, Adelia pasvere ir pamatavo.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 29 spalio 2017 - 10:50

Labas rytas  :4u:

Azazella, ačiū už patarimus  :4u:  O gal žinai, ar priklauso man mamadieniai ir bandomojo laikotarpio metu?

Vakar važiavom Vilniun. Matyt jau įpratom, taip greitai pats kelias pasijautė, tik atrodo įsėdau, žurnalą išsitraukiau, mezginį, o jau ir vietoje buvom. Per laisvą laiką tik maisto apsipirkti spėjom  :blink: Vis dar neatrandam tinkamos vietos pietauti. Pirmus kartus pietavom Ikejoj, nepatinka, kad toli važiuot ir daug laiko sugaištama per jų priverstinį pasivaikščiojamą per skyrius  :dry2: Vakar pabandėm pavalgyt Rimi, dar brangiau gavosi (nes mažos porcijos, vyras sau ėmėsi tris, sūnus - dvi), pasirinkimas itin siauras - 2 rūšių kotletai, bulvių košė, salotos, nieko kito nebuvo  :oh:

Šiandien nusimato žygis į bazes  :bijau2:  Vaikis nepataisomai suplėšė uniforminį švarką. Kažin dar ar rasiu ką ne sezono metu  :hmm:  Ir dar planuoju pirkti audinių, kad mama pasiūtų dukrai kelis patalynės komplektus  :)

Vakar po 2 sav pertraukos pažiūrėjau filmą  :yahoo: Wind River, labai patiko, rekomenduoju  :4u:

http://www.imdb.com/title/tt5362988/

Į Talluti eikit, dar ir nesuvalgysit visko :D

Aš vakar pravėmiau visą dieną, naktį temperatūra. Teks vėl žygius atnaujinti dėl skrandžio. Ir kaip tyčia viena su vaiku buvau, vyras Švedijoj. Ne kažką vienai kai sergi

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 29 spalio 2017 - 15:05
QUOTE(dontstop @ 2017 10 29, 08:26)
<p>Labas rytas  4u.gif</p>
<p><strong>Azazella</strong>, ačiū už patarimus  4u.gif  O gal žinai, ar priklauso man mamadieniai ir bandomojo laikotarpio metu?</p>

pati negaliu atsakyti, bet galiu pasiklausti darbe, turim stipria personaliste.
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 10 29, 16:04)

<p>Į Talluti eikit, dar ir nesuvalgysit visko biggrin.gif</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>Aš vakar pravėmiau visą dieną, naktį temperatūra. Teks vėl žygius atnaujinti dėl skrandžio. Ir kaip tyčia viena su vaiku buvau, vyras Švedijoj. Ne kažką vienai kai sergi</p>

Paziurejau internetini puslapi, kokia idomi kavine, nezinojau tokios. Reikia isbandyti kita savitgali gal. Daug ten viduj vietos, zmoniu buna uzsesta?

Sveik 4u.gif
Atsakyti

Papildyta:

Būčiau dėkinga  :4u:

Uoga_saujoj, žinau Talutti, yra ir Kaune, skanu, bet ne pagal kišenę mum nuolat ten būtų lankytis  :blush-anim-cl:  Reikia gal kokios valgyklos ar pan, šaltuoju metų laiku nesivalgo sumuštiakai mašinoje  :unsure:

Sveikatos  :4u:

Dzeuse, didelė Adelija  :4u:  Maniškė pradėjus valgyti darželyje pakūdo, prastai valgo ten, dažnai atsisako patiekalo visiškai. 12,9 kg su rūbais

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 29 spalio 2017 - 19:42

Papildyta:

Paziurejau internetini puslapi, kokia idomi kavine, nezinojau tokios. Reikia isbandyti kita savitgali gal. Daug ten viduj vietos, zmoniu buna uzsesta?

Sveik 4u.gif

Garsus tas Tallutis gana. Dėl didelių porcijų. Kainos irgi nemažos. Tik du kartus esu buvusi, tai pirmą kartą teko eilėj pastovėti (vakare), kitą kartą buvom 11 dienos, tai tuščia buvo, paskui pamažu užsipildė. Daug vietos ten pasirodo. Ilgas koridorius su salytėmis. Užkliuvo tik toks glavnas gėjukas pas juos, alia padavėjas, alia administratorius. Nu toks naglas. Vien dėl jo nesinori ten eiti :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 29 spalio 2017 - 19:50
QUOTE(dontstop @ 2017 10 29, 20:41)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Azazella" data-cid="71863934" data-time="1509292268">
<div>
<p>pati negaliu atsakyti, bet galiu pasiklausti darbe, turim stipria personaliste.
Papildyta:
 </p>
</div>
</blockquote>
<p>Būčiau dėkinga  4u.gif</p>
<p> </p>
<p><strong>Uoga_saujoj</strong>, žinau Talutti, yra ir Kaune, skanu, bet ne pagal kišenę mum nuolat ten būtų lankytis  blush-anim-cl.gif  Reikia gal kokios valgyklos ar pan, šaltuoju metų laiku nesivalgo sumuštiakai mašinoje  unsure.gif</p>
<p>Sveikatos  4u.gif</p>
<p><strong>Dzeuse</strong>, didelė Adelija  4u.gif  Maniškė pradėjus valgyti darželyje pakūdo, prastai valgo ten, dažnai atsisako patiekalo visiškai. 12,9 kg su rūbais</p>

Keista man girdeti, kad taviske nevalgo darzelyje, is kelioniu pasakojimu man susidare ispudis, kad ji valgo viska. Maniskis tai sakes kokios problemos darze su maistu. Maza to, kad jam daug ko negalima, nei pieno, nei glitimo, tai ji vis grikiu kose matina, ant vandens isvirta, tai jis dar ir pietu patiekalu mazai ka megsta. Jokiu cepeplinu. kugeliu ir koldunu is tolo nepadupk, desreliu i burna irgi neima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 29 spalio 2017 - 20:59
Jeigu darzely Adelijai tektu valgyti irgi butu problema, daug ko nemegsta.
Azazella, o ka megsta Motiejus? Moka pats ar maitina?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 10 30, 10:32)
Jeigu darzely Adelijai tektu valgyti irgi butu problema, daug ko nemegsta.
Azazella, o ka megsta Motiejus? Moka pats ar maitina?

Mėgsta įvairias košės ir sriubas, daržovių troškinius su mėsa ar žuvimi, omletus ir blynus iš daržovių su kiaušiniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 30 spalio 2017 - 10:58
QUOTE(Azazella @ 2017 10 30, 09:57)
Mėgsta įvairias košės ir sriubas, daržovių troškinius su mėsa ar žuvimi, omletus ir blynus iš daržovių su kiaušiniu.

Pas mus su kosem vargas, nenori visai, kaip ir blynu, virtiniu visokiu, kiausiniu.
Aplamai nieko miltiniu nemegsta.
Desreles galetu kasdien valgyti, pomidorus, obuolius, bananus ir sriubas.
Atsakyti
Maniškė tai mėgsta darželio maistą. Visos sriubos, mėsiniai patiekalai jai kaip tik. Per visą lankymo laiką jau priaugo 1kg blink.gif Dabar apie 13kg sveria.
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 10 30, 10:57)

Pas mus paryškinti patiekalai dažniausiai ir būna darželyje. Negi pas jus ne? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 30 spalio 2017 - 14:36
Sveikos,

Maniškė darželio maistą visą valgo, ką paduoda, tą valgo. Namie daugiau išsidirbinėja, bet šiaip valgo normaliai viską daug maž. Jau pradėjo ir blynai patikt.
Apie maistą kalbant, prisitroškinau šonkauliukų su raugintais kopūstais, ragauju kaip tik, niam bigsmile.gif

Kaip ligonių sveikatos? Maniškė jau antra diena nebekarščiuoja, dabar tik sloga likus ir pakosti.

Savaitgalį galutinai įrengėm Aurėjos kambarį, pastatėm lovytę, tai spėkit kur panelė nori miegot biggrin.gif nesitikėjau, kad taip greit norės, bet dabar tik savo lovytėj ir taškas. Kaip keista man, va taip ir supranti, kad vaikai užauga.. unsure.gif
Atsakyti