Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Sima_1, mano darbas, namai ir darželis - visi toj pačioj gatvėj  :) Nepaisant to, kelionė iš darbo iki darželio trunka pusvalandį. Kol išeinu iš pastato, iš teritorijos.. kol nueinu, į darželio teritoriją įeinu.. Žo, paskutinę minutę įbėgu. Vieną dieną mane užlaikė 3 minutėm po darbo pabaigos, tai jau mačiau, kad vėluoju, rašiau sūnui, kad bėgtų pas sesę į darželį, pradėtų rengti. Planuoju susitarti su auklėtoja, kad leistų mano sūnui pasėdėt grupėje, jis iš būrelių eina pro darželį 17:30. Kaip tik sunkiausią paskutinį pusvalandį pabūtų kartu, jei ji leis  :hmm:  Ar yra vaikų kitose grupėse, nežinau. Kai išeinam, auklėtoja užrakina darželio lauko duris, išeinam patys paskutiniausi iš visų grupių  :blink:

Jum greičiau sveikt  :4u:

Klajokle, nesidomėjau, ar yra tam viešbuty programa, jei ir yra - neisim. Su vaikais sėdėt restorane ir žiūrėt programą - misija neįmanoma  :D Šiaip planavom, kad mano mama kartu važiuos, net numerį užsisakėm keturvietį dvikambarį, o ji ėmė ir atsisakė  :)  Galvojom, su vaikais ji pabus, kol mes švęsim  :D Dabar teks elgtis pagal situaciją, jei nemiegos vaikai, išeisim į miesto aikštę, viešbutis pačiam senamiesty, kur vyks visas veiksmas, niekur eit nereikės. Jei miegos, švęsim viešbučio kambariuose. Mum vieniems kaip tik patogiau, nereikės derintis prie svetimos šeimos norų/ritmo...

Atsakyti

Per pirmas dvi darbo savaites numečiau 2,5 kg  :)  Nors nesportavau nė karto, valgiau saldumynus kiekvieną dieną (darbe vis kažkas atneša), sočiausiai valgiau vakare, PO 18 val. Paneigiau visus lieknėjimo principus  :D  Stresas, stresas, stresas.....

Atsakyti
dontstop, tai tikrai pasisekė, kad viskas vienoj vietoj, jei pvz tektų iš kokio centro važinėt tai būtų visai prastai.. Gal tikrai brolis pagelbėtų šitoj situacijoj smile.gif

Visoms smagaus/ramaus/įdomaus (pagal poreikį biggrin.gif ) savaitgalio 4u.gif

Klajokle, pilnai suprantu kompanijos poreikį, jei retai kada turit tokias progas.
O beje kaip nusprendėt į Kauną keltis? Kur jūs dabar gyvenat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 27, 18:49)
<p>Per pirmas dvi darbo savaites numečiau 2,5 kg  smile.gif  Nors nesportavau nė karto, valgiau saldumynus kiekvieną dieną (darbe vis kažkas atneša), sočiausiai valgiau vakare, PO 18 val. Paneigiau visus lieknėjimo principus  biggrin.gif  Stresas, stresas, stresas.....</p>

O tu žinai, kad gali imti ne mamadienį kaip laisvą dieną viena kartą per mėnesį, o trumpinti darbo savaitę dviem valandomis?
Atsakyti

O tu žinai, kad gali imti ne mamadienį kaip laisvą dieną viena kartą per mėnesį, o trumpinti darbo savaitę dviem valandomis?

Žinau, žinau, bet ne faktas, kad darbdavis taip sutiks...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 28, 07:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Azazella" data-cid="71862240" data-time="1509131470"><div><p>O tu žinai, kad gali imti ne mamadienį kaip laisvą dieną viena kartą per mėnesį, o trumpinti darbo savaitę dviem valandomis?</p></div></blockquote><p>Žinau, žinau, bet ne faktas, kad darbdavis taip sutiks...</p>

na, istatymas tavo puseje, o ir siaip, is salies ziurint, man atrodo, kad darbdaviui palankiau, kad tu truputi anksciau darba baigtum darba, negu visa diena nebutum. Cia gaunasi viso labo 20 minuciu per diena. As taip esu pasidarius, nes kitaip i darzeli nespeju. Iseinu is darbo 35 minutem anksciau nei visi (as dsr plius ir pietu pertrauka pasitrumpinus iki pusvalandzio).
Atsakyti

Azazella - o tau priklauso mamadieniai?  :huh2:​  galvojau tik tiem, pas ka du ar daugiau mazameciu vaiku...

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 10 28, 11:41)
<p>Azazella - o tau priklauso mamadieniai?  huh.gif  galvojau tik tiem, pas ka du ar daugiau mazameciu vaiku...</p>

Priklauso. Mano vaikas turi negalią.
Atsakyti

Priklauso. Mano vaikas turi negalią.

Aišku. Supratau.

Atsakyti

Per pirmas dvi darbo savaites numečiau 2,5 kg  :)  Nors nesportavau nė karto, valgiau saldumynus kiekvieną dieną (darbe vis kažkas atneša), sočiausiai valgiau vakare, PO 18 val. Paneigiau visus lieknėjimo principus  :D  Stresas, stresas, stresas.....

Žinau šitą lieknėjimo būdą. Bet niekam nelinkėčiau. Prie krentančio svorio ir plaukai slenka, ir oda tamsėja, ir akys nespindi, o svarbiausia krenta imunitetas. 

Na o mano mažoji jau atsigavo po ligos. Vakar gydytoja įvertino kaip sveiką, bet.... vyresnėlė su temperatūra, skundžiasi gerklės, ausų skausmais. Gerklė raudona. Garantuotai nuo mažės užsikrėtė. Atrodo nieko naujo, jau turėjau priprasti, bet kaip mane išmuša iš vėžių tokie dvigubi smūgiai  :unsure:​  vakar vakare net apsižliumbiau...

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 10 28, 15:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dontstop" data-cid="71861964" data-time="1509119383"><div><p>Per pirmas dvi darbo savaites numečiau 2,5 kg  smile.gif  Nors nesportavau nė karto, valgiau saldumynus kiekvieną dieną (darbe vis kažkas atneša), sočiausiai valgiau vakare, PO 18 val. Paneigiau visus lieknėjimo principus  biggrin.gif  Stresas, stresas, stresas.....</p></div></blockquote><p></p><p>Žinau šitą lieknėjimo būdą. Bet niekam nelinkėčiau. Prie krentančio svorio ir plaukai slenka, ir oda tamsėja, ir akys nespindi, o svarbiausia krenta imunitetas. </p><p></p><p></p><p>Na o mano mažoji jau atsigavo po ligos. Vakar gydytoja įvertino kaip sveiką, bet.... vyresnėlė su temperatūra, skundžiasi gerklės, ausų skausmais. Gerklė raudona. Garantuotai nuo mažės užsikrėtė. Atrodo nieko naujo, jau turėjau priprasti, bet kaip mane išmuša iš vėžių tokie dvigubi smūgiai  unsure.gif​  vakar vakare net apsižliumbiau...</p>

Visad pagalvoju, kad kai du mazgiai namie, tai turbut nera kada ir dirbti, ne vienas tai kitas nuolat serga. Laikykis 4u.gif Ir sveikit 4u.gif
Atsakyti

Visad pagalvoju, kad kai du mazgiai namie, tai turbut nera kada ir dirbti, ne vienas tai kitas nuolat serga. Laikykis 4u.gifIr sveikit 4u.gif

Ačiū  :4u: 

Realiai panašiai ir būtų. Todėl ir dirbu ne pilnu krūviu. Ir be galo džiaugiuosi, kad kartais mano tėvai, uošviai ar kiti giminaičiai padeda. O kitiems vaikus prižiūrėti pusę dienos ar visą - yra skirtumas.

Atsakyti