Sima_1, mano darbas, namai ir darželis - visi toj pačioj gatvėj Nepaisant to, kelionė iš darbo iki darželio trunka pusvalandį. Kol išeinu iš pastato, iš teritorijos.. kol nueinu, į darželio teritoriją įeinu.. Žo, paskutinę minutę įbėgu. Vieną dieną mane užlaikė 3 minutėm po darbo pabaigos, tai jau mačiau, kad vėluoju, rašiau sūnui, kad bėgtų pas sesę į darželį, pradėtų rengti. Planuoju susitarti su auklėtoja, kad leistų mano sūnui pasėdėt grupėje, jis iš būrelių eina pro darželį 17:30. Kaip tik sunkiausią paskutinį pusvalandį pabūtų kartu, jei ji leis Ar yra vaikų kitose grupėse, nežinau. Kai išeinam, auklėtoja užrakina darželio lauko duris, išeinam patys paskutiniausi iš visų grupių
Jum greičiau sveikt
Klajokle, nesidomėjau, ar yra tam viešbuty programa, jei ir yra - neisim. Su vaikais sėdėt restorane ir žiūrėt programą - misija neįmanoma Šiaip planavom, kad mano mama kartu važiuos, net numerį užsisakėm keturvietį dvikambarį, o ji ėmė ir atsisakė Galvojom, su vaikais ji pabus, kol mes švęsim Dabar teks elgtis pagal situaciją, jei nemiegos vaikai, išeisim į miesto aikštę, viešbutis pačiam senamiesty, kur vyks visas veiksmas, niekur eit nereikės. Jei miegos, švęsim viešbučio kambariuose. Mum vieniems kaip tik patogiau, nereikės derintis prie svetimos šeimos norų/ritmo...