Sveikos
Pagaliau savaitgalis
Savaitė buvo labai labai sunki
Azazella, jei leis - imsiu mamadienius žinoma. Dar apie tai su vadovais nešnekėjau...
Semtamama, lengvo ir greito gydymo
Mano vyras dirba Vln, grįžta po 19 val, o daržas dirba iki 18 val. Tai jokia pagalba su pasiėmimu iš jo pusės neįmanoma.
Dėl sūnaus, prailginta grupė veikia tik iki 15 val. Mūsų atveju ji nieko neišspręstų. Būreliai, kuriuos jis lanko, prasideda nuo 16 val ir yra ne mokykloje. Be to, neaišku, kaip tada pietautų, nes mokykliniai pietūs mum netinka. Žo, man reikia, kad jis iškart po mokyklos eitų namo, ten valgytų paliekamus jam pietus ir eitų paskui į būrelius Pamokas žiūrim kartu vakare, retai kada ką užduoda. Daugiau vargo su akademijos užduotimis.
Dzeuse, pagaliau jūs namie
Dekretas mano problemų neišspręstų. Juk anksčiau ar vėliau reikėtų iš jo grįžti, neisiu gi į dekretus vis kas keli metai iki pensijos Kol kas trečio dekreto neplanuoju. Tikslių terminų neturiu, laikas manęs nespaudžia. Pirmą reikia bandomąjį praeit, paskui finansines skyles lopyt. Iki kito dekreto norėčiau ir pakeliaut, ir remontus padaryt, ir mašiną keisim, ir pinigų pritaupyt reikės... Beje, pirma būsima alga jau suplanuota ir net dalinai išleista Jau nupirkau mamai kompą, o tai gyvena kaip akmens amžiuje. Dar pirksim pagaliau šiuolaikišką teliką ir vaikams dviaukštę lovą. Ir dar kelis rūbų komplektus man į darbą, baisiai pasidarė gėda prieš naujus bendradarbius dėl mano seniai nebemadingų priešdekretinių apdarų