Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 10 24, 18:01)
<p>neįsivaizduoju kaip reiktų vaiką nulaikyti ligoninėj..užjaučiu verysad.gif
</p><p></p><p>pažiūrėjau, kad 4 vaikai atlankė beveik visas dienas nuo rugsėjo 1. Maniškis tarp jų, bet ir tai 1,5 savaitės nelankė. Kiti reiškiais dar ilgiau. Įdomi pas mus grupė. Daug sergančių..
</p>

Pas mus 3 vaikai grupej...
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Sveikatos sergantiems  :4u: Drebu ir aš kiekvieną dieną, kad tik maniškė nesusirgtų  :( 

Dzeuse, šakės, nu ir nesiseka, sveikit greičiau  :console: 

Azazella, ramiai tupėt namie niekada nesinori, nuobodybė gi  :happy: 

Man irgi nelengva ši savaitė, pradėjau jau dirbt savarankiškai, anksčiau, nei pagal planą, reikės pačiai kapanotis aiškintis... Ir vyras komandiruotėje... Nu nors mažiau šokių virtuvėje antroj pamainoj :wink:​ Praleidau tėvų susirinkimą šiandien sėkmingai  :angel_not:  

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 10 24, 11:54)
Mes vakar atsidurem ligoninej, pirmiau i priemima, paskui pagulde.
Jeigu anksciau turejom problema auksta sunkiai musama temperatura, tai dabar nauja prikibo, dusina kosejant, savaitgali pakosejo nemazai, vakar jau pradejo bronchus spazmuoti, vakare kazkokia melsva pasidare, negalejo itraukti oro.
Prijunge stebeti kiek deguonies gauna, sako, nesaugu namie laikyti. Tai naktis bemiege, vis verke, sedosi, saugojau laidus, plius laseline. Grizau dabar namo, vyras pakeite, pamiegosiu biski jeigu iseis.
Kraujas rodo bakterine infekcija, antibiotikus skyre, dar pora naktu ijungs rasyti kvepavima, paskui isleis namo.

Sveikateles jums...

Donstop aciu uz reportaza,idomu buvo.
As su sesem buvau isvykus i tenerife,bet jau beveik metai praejo... Nepamenu ar pasakojau. Labai noriu su visa srima kazkur pakeliaut,bet su vaikais biski kaina didoka gaunas...

Kokie planai naujametiniai jusu visu mamytes? Noris kazkaip idomiau sutikt naujus,ne namie vieniems kaip visada...

Gal kuri papasakos kaip ikelt cia nuotrauka? Pamirsus as visai supermama. Telefone naudoju senaja versija,nesusigaudau naujojoj.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 10 24, 11:44)
na ir nesiseka  4u.gif Adelijai sveikatos  4u.gif

QUOTE(Azazella @ 2017 10 24, 13:17)
Na nieko sau, sveikatos  4u.gif

Dekui, nesiseka mums rimtai siais metais, jeigu ne as, tai Adelia.

QUOTE(sima_1 @ 2017 10 24, 14:34)
dzeuse, eina sau, nejuokais čia jums.. Sveikit. Kuom užsiima Adelia ligoninėj? Jaučiu kaip sunku su tokio amžiaus vaiku nusidėt palatoj/lovoj..

Palatoj sunku nulaikyti, ypac problema su miegojimu, nes dviem mano lovoj labai mazai vietoj, o atskirai nemiega, bilda i grotas, kai daznai budinejas tuoj pajaucia, kad atskirai paguldyta, tai pacioj pradzioj nakties atskirai, paskui pasiimu. *****, siryt vos kakla pajudinau, nusigulejau kazkaip..
Siaip bendrai salygos labai geros, palata erdvi, dusas, tualetas prie jos. Sesuciu irgi nereikia niekad paciai ieskoti, spaudi mygtuka, atsiliepia is sienos, pasakai ko reikia.
Zaidimu kambarys liuksiskas, didelis, pilna visko. Tai ten pastoviai mes. Vaiku kitu nebuna, palatose matyt sedi, dviese mes jame beveik visada.

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 10 24, 16:01)
<p>neįsivaizduoju kaip reiktų vaiką nulaikyti ligoninėj..užjaučiu verysad.gif

Jei ne tas zaidimu kambarys, sakes butu, nedomina nei multikai, nei knygutes.

QUOTE(dontstop @ 2017 10 24, 17:43)
Dzeuse, šakės, nu ir nesiseka, sveikit greičiau  console.gif 

Sveiksta, bet letokai, polipai trukdo, apsunkina situacija. Iskart matau, kad yra skirtumas su jais ar be ju sirgdavo. Rytoj isleis namo, ligonine suteikia pirma pagalba, paskui gydyma tesia vaiku gydytojas.

QUOTE(Klajokle @ 2017 10 25, 07:09)
Sveikateles jums...

Gal kuri papasakos kaip ikelt cia nuotrauka? Pamirsus as visai supermama. Telefone naudoju senaja versija,nesusigaudau naujojoj.

Per telefona nesu kelusi, nemoku irgi..
Atsakyti

Labas vakaras  :) 

Vis rašydavau labas rytas, o dabar keičiasi režimas  :D 

Naujuosius suplanuota sutikti Rygoj, jau prieš kurį laiką rezervavom viešbutį.

Nuotraukas pirmą reikia patalpinti kur nors internetinėje erdvėje, pvz aš talpinu yandex.fotki.com. Paskui įklijuot čia nuorodas  :4u: Kaip telefonu padaryt, nežinau...

Atsakyti
dzeuse, tai visa laimė, kad yra žaidimų kambarys. Ramios paskutinės nakties. Puikiai atsimenu kaip "gerai miegasi" siauroje ligoninės lovoje.

Pas mus visgi išlindo laringitas. Loja nuo vakar vakaro ir visą naktį unsure.gif

Apie naujuosius dar nei minties nėra, greičiausiai namie, gal pasikviesim kokių svečių..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 25 spalio 2017 - 18:23

man naujieji kaip ir gimtadienis yra pati liūdniausia 'šventė' :D nešvenčiam, nebent draugai užsikviečia. Bet iš esmės tai eilinis baliukas.

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 10 25, 19:22)
Pas mus visgi išlindo laringitas. Loja nuo vakar vakaro ir visą naktį unsure.gif

Kaip gydot?

Pas mus visgi pūlinga angina. Antrą kartą šiais metais. verysad.gif
Nežinau kaip ateityje nuo jos apsisaugoti...

Dėl naujų, tikiuosi bus tyliai ramiai namie. Bent jau taip aš norėčiau. Pažiūrim su vaikais fejerverkus ir miegoti. Nes baliukų ir taip tuo laikotarpiu pakaks. Prieš Kalėdas važiuosim švęsti į Rygą, tada Kalėdos pas mano ir vyro tėvus. Tuo laikotarpiu dar su kaimynais pasisėdėjimas. Iškart po naujų reikia galvoti apie mažės gimtadienį. Taigi vėl pas mus bus pilna svečių. Jau šurmulio man per akis ir be naujametinio vakarėlio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 26 spalio 2017 - 07:33
QUOTE(sima_1 @ 2017 10 25, 19:22)
dzeuse, tai visa laimė, kad yra žaidimų kambarys. Ramios paskutinės nakties. Puikiai atsimenu kaip "gerai miegasi" siauroje ligoninės lovoje.

Sveikatos. Mano vyresnysis viena karta sirgo laringitu, gerai pamenu ta baisu kosuli. Gal tik kokliusinis kosulys man baisiau pasirode.

QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 10 25, 23:07)
<p>man naujieji kaip ir gimtadienis yra pati liūdniausia 'šventė' biggrin.gif nešvenčiam, nebent draugai užsikviečia. Bet iš esmės tai eilinis baliukas.
</p>

Man taip pat.

QUOTE(semtama @ 2017 10 26, 08:31)
Kaip gydot?

Pas mus visgi pūlinga angina. Antrą kartą šiais metais.  verysad.gif
Nežinau kaip ateityje nuo jos apsisaugoti...

Gal reiketu tonziles operuoti jei jau taip?

Motiejus antra diena darzelyje vienintelis vaikas grupeje smile.gif Trys personalo darbuotojai ir vienas vaikas. Net juokas jau sueme siandien. Sakau, na, busi jau tikrai gerai priziuretas smile.gif
Atsakyti
Labas,
Maniskis vis dar lieka su asarom, nors po to viskas buna gerai - valgo, miega, eina i wc, isitraukia i bendra veikla. Vakar grupej buvo 5-iese.

Mes naujus gal svesim pas mus namuose su draugais. Galvojam apie temini vakareli.
Atsakyti
Labas,
Maniskis vis dar lieka su asarom, nors po to viskas buna gerai - valgo, miega, eina i wc, isitraukia i bendra veikla. Vakar grupej buvo 5-iese.

Mes naujus gal svesim pas mus namuose su draugais. Galvojam apie temini vakareli.
Atsakyti

Kajus irgi vis paverkia kai išsiskiriam. Bet tik tiek

Atsakyti