Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Klajokle @ 2017 10 22, 13:42)
Sveikos. Pora puslapiu paskaitinejau kaip gyvenat.donstop sveikinu isidarbinus smile.gif Ar bevaziyojate i lenkus pirktis maisto?
Kaip suprantu Kaunieciu mamyciu pas mus tik donstop?
Noriu paprasyt biski konsultaciju. Vasara planuojam issikelt i Kauna ar Kauno r gyvent... Vyras dirba uzsienyje jau pastovu darba,tai nuoma issimokesim 😂Taiva idomu kaip ten su darzeliais reikalai? Kaip greit imanoma patekt ir kokios mokyklos geresnes? Kolkas tiek smile.gif

Labas smile.gif yra yra ir daugiau kauniečių biggrin.gif
Mes mieste gyvenam, tai tiek pirmą kart tiek kai keitėm daržely pasikeitus gyvenamaja vietai, nebuvo problemos gaut darželį. Rajone gal kiek sudėtingiau, bet vėlgi nuo rajono priklauso. Apie mokyklas nieko nepasakysiu, dar neaktualu, neaktualu.
Atsakyti

Noriu paprasyt biski konsultaciju. Vasara planuojam issikelt i Kauna ar Kauno r gyvent... Vyras dirba uzsienyje jau pastovu darba,tai nuoma issimokesim 😂Taiva idomu kaip ten su darzeliais reikalai? Kaip greit imanoma patekt ir kokios mokyklos geresnes? Kolkas tiek smile.gif

Kiek domėjausi, sudėtingiausia su darželiais Šilainiuose ir Aleksote. Ir su mokyklom panašiai. Dėl Kauno rajonų, jei galvojat apie esančius prie Kauno, tai irgi sudėtinga. Tarkim netoli mūsų yra valstybinis ir privatus darželis. Tai mano mažoji nepateko nei į vieną.

Atsakyti

Oho. Šaunuolė kokia
Ačiū, tiek ir šaunumo, priešnėštuminiam darbe tokių kalbų reikėjo, jie ir išmokino vietoje  :)     Na ką, grįžom, kelionė buvo nuostabi, būtinai važiuosim vėl kada  :) Ryt vakare, jei dar būsiu gyva, papasakosiu plačiau, gal ir nuotraukų įmesiu  :)
Atsakyti

man net negera pagalvojus apie grįžimą į darbą..nors pats darbas ir patinka, bet alga, žmonės, sistema-vemt verčia.  Bet kito varianto neturiu. Nieko nemoku absoliučiai, anglų išvis pamiršau, nesureplenčiau normalaus sakinio. Kam tokių reikia. Tai ri teks trinti užpakalį ten toliau. Nenoriu namų palikti visai.. su ta sloga Kajaus tai nesuprantu. Šiandien kaip nebūta. Sesuo įtaria, kad jam gali išlindinėti alergija nuo katės. Yra požymių. Bet taip nenoriu vežti tirti..reiks susikaupti kada

Anglų galima atgaivint ir papildyt žinias, pilna yotube pamokų  :) Aš prieš darbo paiešką kokį mėnesį kasdien tobulinau tarimą, kad gerai pasirodyčiau per pokalbius... :4u:

Atsakyti

Kol kas niekur nevesiu, palauksiu 3m. apziuros, ka gydytojas pasakys, nezinau kaip LT vyksta, pas mus ne tik sveria, matuoja, visokius testus pildo pagal amziu. Arba iki tol jau aukletojos vel kazka sakys, tada vesim anksciau. Naktis bemiega, sloga, kosulys, tik sikart temperaturos nera visai. Nuo adenoidu ten uzdara viskas, dar sloga, tai kur pamiegos zmogus. Skaitinejau lietuviskai apie adenoidu gydyma, tai ziuriu irgi raso, kad homeopatiniais zirniukais ir nakciai laseliais gydo, ta pati gydymo sistema, DE duoda 3men. pagerejimui, ne tai ne.. Isivaizduoju, Dontstop, kaip gaila apleisti filmus, mezgima, visa kasdienybe pasikeite. Kaip kolektyvas, viena kabinete ar keliese?

Sėdžiu open space tipo kabinete su daug daug daug žmonių  :) Apie kolektyvą kol kas nieko negaliu pasakyti, nespėjau pabendrauti...

Sveikatos  :4u:

Atsakyti

Sveikos. Pora puslapiu paskaitinejau kaip gyvenat.donstop sveikinu isidarbinus Ar bevaziyojate i lenkus pirktis maisto? Kaip suprantu Kaunieciu mamyciu pas mus tik donstop? Noriu paprasyt biski konsultaciju. Vasara planuojam issikelt i Kauna ar Kauno r gyvent... Vyras dirba uzsienyje jau pastovu darba,tai nuoma issimokesim 😂Taiva idomu kaip ten su darzeliais reikalai? Kaip greit imanoma patekt ir kokios mokyklos geresnes? Kolkas tiek
Važinėjam į lenkus kaip ir anksčiau kas du mėn, artimiausiu metu važiuosim, jau verkiant reikia  :) Apie darželius nežinau ką bepridurt, priklauso nuo rajono, Dainavos raj manau nebūtų problemų  :hmm:  Dėl mokyklos žinoma rinkčiausi artimiausią nuo namų gimnaziją, nesvarbu kokią. Aš kadangi neturiu galimybės vežiot, o arti nėra, tai užrašiau į progimnaziją, Dainavos. Trūksta šiek tiek tvarkos šitai mokyklai, organizuotumo, bet šiaip viskas ok. Jei rinksitės Kaune rajoną, kur gyventi, rekomenduoju Dainavos  :D Nuoma pigi, yra pigus turgus, prekybcentrių daug, visko, ko reikia šeimai, ramu, vieni pensininkai. Antroj vietoj -Žaliakalnis, pigi nuoma privačiuose namuose, pigus turgus, arti centras. Nerekomenduoju baisių rajonų: Žemieji Šančiai, Panemunė, Petrašiūnai, aišku Slobodkė (Vilijampolė)  :D Pigi nuoma, bet pavojinga gyventi  :huh2: Šilainiai - populiarus didelis rajonas, daug jaunų šeimų. Nuoma kiek brangesnė, nei Dainavos raj. Tolokai nuo centro, be auto nelabai patogus rajonas IMHO.  Dėl užmiesčio nieko negaliu pakomentuot...
Atsakyti

Na kas čia blogai apie mano rajoną atsiliepia ☺ panemunė arčiau smetonos al gal ne tokia ir baisi? ☺

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 22, 21:46)

<p>Sėdžiu open space tipo kabinete su daug daug daug žmonių  smile.gif

Cia tai blogis mano akimis ziurint. Man butu labai sunku tokiomis salygomis.
Atsakyti

Dontstop, gerai būtų, kad tik tarimą reiktų pakoreguot :D su gramatika man visad prastai buvo. Ir žodžių daug nemoku. Žiūrėjom čia kada filmą specifinį. Nu taiiip sunku buvo žiūrėt. Pastoviai į titrus įsisteibelėjus, žodžiai kosmosas. Pavargau net nuo žiūrėjimo. Iš girdėjimo man kosmosas suprasti jei tik kokia specifinė tematika. Nu bent 'tarnaitės pasakojimą' supratau :D bet dažniausiai renkuosi rusišką variantą jei būna. Man kažkaip tada nereikia ausų įtempti

išleidau ponaitį daržan. Kaip tik pirmadienis, taip pilna verkiančių. Nors vaikų pas mus vis tiek ne daugiau 11-12 būna. Yra tokių kur išvis dar nesirodė, tik vietą laiko

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uoga_saujoj: 23 spalio 2017 - 08:23
labas rytas,
Dontstop, linkiu kuo greičiau įsivažiuoti į ritmą.
ir aš išvedžiau vaikiną į darželį po 2 savaičių pertraukos. o jau verkė unsure.gif 3 vakai grupėj, kiti sergantys kosintys namuose sėdi.
pas dukrą grupėj turbūt yra utėlių mad.gif ryt sesutė galvas tikrins.
Atsakyti

ir aš išvedžiau vaikiną į darželį po 2 savaičių pertraukos. o jau verkė unsure.gif3 vakai grupėj, kiti sergantys kosintys namuose sėdi.
pas dukrą grupėj turbūt yra utėlių mad.gifryt sesutė galvas tikrins.

Pas mus dabar bus 2 savaičių pertrauka. Pas mažę jau tempos nėra, lyg ir mažiau kosti. Bet po antibiotikų dar savaitę būtų gerai namie palaikyti. Šią savaitę ramu - vyras biulioteny. Bet kitą savaitę jau teks skambinti giminaičiams ir artimiesiems, kad pabūtų su vaikais. Gerai, kad dar lapkričio 1 išeiginė. Tai bent tą dieną nereikės galvoti kur palikti. 

Tai va, pasirodo utėlės ugdymo įstaigose jokia retenybė  :huh2:  Mūsų darželio grupėje irgi buvo. 

Atsakyti
Aciu visom atsakiusiom smile.gif pasizymejau viska. kaiptik apie silainius ar aleksota ir galvojau... tai su darzeliais sunku ten sakot.
Dainavoj sesuo gyvena,tikrai pensininku rajonas 😂 tik su jais dar sunkiau gyvent,skundu puodai... na reiktu atsizvelgt nuomojantis,bet labai labai labai i buta nenoriu...net purto pagalvojus.
DONSTOP,kaip kainos lenkuose ar baisiai uzkilo? Nes ir kursas nukrites stipriai... puse metu jau nebuve mes,tai gal papasakosi naujausias aktualijas- ar visdar apsimoka vaziuoti. Gruodi grys vyriokas reiks lekt,nes pusbadziu jau vos ne sukames,is principo nenoriu nieko pirkt tokiom nesveikom kainom. Cia kaime durnynas isvis...
Papildyta:
Visa vasara DK praleidom visa seimyna. Tai daug kas net pigiau nei pas mus! Pieno produktai,mesa ir zuvis brangiau siektiek.Bet kur ju atlyginimai o kur musu lietuveles...
Dar kolkas temsim lietuvoj, o veliau bus matyt emigruosim ar ne.
O siaip gyvenam puikiai smile.gif
Atsakyti