QUOTE(IruteB @ 2017 10 20, 21:45)
Gal vertėtų paprašyti auklėtojų pafilmuoti paslapčia jos elgesį darželyje (ir jums namie), kad gydytojai galėtų paskui palygint ir geriau suprastų, kas jus ir auklėtojas neramina, nes žodžiais paaiškint kartais sunku... Tik siūlau, nes ir mane neramintų toks vaiko elgesys 🙂
Buciau visai nesuprasta su tokiu prasymu, mentalitetas kitoks, neina niekas i tokius asmeniskumus, kad prasyti filmuoti, plius kiti vaikai pakliutu i kadra, atsirastu nepatenkintu tevu, vaikai 2-6m. kas nors is vyresniu papasakotu namie, jog aukletoja su telefonu filmavo.
Cia nera tokio dalyko kaip Lietuvoj, kad fotkina ka vaikai veikia, kelia i FB grupes, tevams, neuzsiima tokiais dalykais.
Po tokio prasymo, pagalvotu, kad ir man su galva netvarkoj...
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 10 21, 08:07)
Dzeuse, aš manyčiau, kad viskas su ja gerai. Nepasiduok neigiamoms mintims, nes tas labai žudo ir įtikina.
Maniškį per naktį užpuolė tooookia sloga. Nėra dar tokios turėjęs. Užsikišę viskas, vos atkimšau. Jau pradžioj savaitės mačiau, kad kelios mergaitės su žaliais snargliais eina daržan, tai buvo mintis, kad pasigaus greit..et, o tiek darbų namie..
Blogom mintim nepasiduodu, tik po pokalbio su aukletojom suprantu, kad cia nepabaiga.. Praeis kiek laiko, vel kviesis..
Susirgo ir Adelia po nakties.
QUOTE(relita @ 2017 10 21, 08:26)
Dzeuse, as tai nemanau, kad Adelija turi kokiu sutrikimu. Tiesiog jautresnis vaikas. Nugi ne visi puola bendrauti su svetimais...
QUOTE(semtama @ 2017 10 21, 08:50)
Dzeuse - yra dar toks Aspergerio sindromas. Jei idomu, pasiskaitysi. Nors as irgi tikiu, kad ji tiesiog toks vaikas. Ne visi super bendraujantys.
Zinau sita sindroma, turiu pazistama, kurios sunus serga.
Aukletojoms nekeista, kad nebendrauja su vaikais, jos sako, kad tai turi susitvarkyti su laiku. O kliuva labiausiai tai, kad jinai nereaguoja kvieciama vardu, lyg negirdetu, neatsako kazko klausiama arba tiesiog pakartoja klausima. Mane, kad jai su klausa gal kazkas netvarkoj, negirdi. O va gaunasi, kad girdi.