Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dzeuse @ 2017 10 18, 13:18)
<p>Dontstop, kaip mazai vaiku buna. Pas mus is 18 truksta 2-3, siaip pastoviai grupe pilna. Plius, kai nera draudimo sergancius vesti.</p><p>Juos priziuri 3 aukletojos, tai jeigu ateitu tik 6-7 keistai atrodytu.  smile.gif</p><p></p><p>Grizom is LOR, polypai dideli, skyre gydyma, jeigu nepades, operuos sausio 16d.</p>

O koks galimas gydymas polipams mazinti?
Atsakyti

Pries valgi ir po duoti homeopatinius zirniukus israse ir nakciai laselius i nosi(nehomeopatinius jau) . Sako, buna sumazeja, todel reikia pabandyti.  

Atsakyti

Sveikos  :4u:

Dzeuse, kad tik gydymas padėtų  :4u: 

Sima_1, smagi dovana  :) 

Atsakyti
Labas. Diena rasiau, bet ziuriu nera mano posto.
Rytoj vaziuosim namo. rolleyes.gif
Vakar mano vaikinas valge pirma savo gyvenime kiausini. Vos sumaitinau, turbut ilgai nenores. Reakcijos nebuvo. Bet va siandien sureagavo i kiausinio miltelius - isbere aplink burnyte, smakriuka. Tyrimus nutrauke.
Taigi dar pilnai valgyti negales. Galesiu duoti namie virta/kepta maista ne trumpiau 20 min, kietai virta kiausini, virta ne trumpiau 10 min. Bet visokiu kiausinieniu, blynu dar ne.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 10 18, 18:20)
Labas. Diena rasiau, bet ziuriu nera mano posto.
Rytoj vaziuosim namo.  rolleyes.gif
Vakar mano vaikinas valge pirma savo gyvenime kiausini. Vos sumaitinau, turbut ilgai nenores. Reakcijos nebuvo. Bet va siandien sureagavo i kiausinio miltelius - isbere aplink burnyte, smakriuka. Tyrimus nutrauke.
Taigi dar pilnai valgyti negales. Galesiu duoti namie virta/kepta maista ne trumpiau 20 min, kietai virta kiausini, virta ne trumpiau 10 min. Bet visokiu kiausinieniu, blynu dar ne.

Kaip tik zadejau klausti kaip sekasi ir radau posta.
Kokiu produktu dar negalima jam visai valgyti?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 10 18, 21:35)
Kaip tik zadejau klausti kaip sekasi ir radau posta.
Kokiu produktu dar negalima jam visai valgyti?

Tik kiausinio negalima. Ypatingai baltymo. Na dabar jau tik vengti zalio ir kiausinio milteliu. Bet nepulsim grize kiausiniais maitintis, bandysim isivesti pamazu ir kol kas darzely nesakysiu.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 10 18, 21:57)
Tik kiausinio negalima. Ypatingai baltymo. Na dabar jau tik vengti zalio ir kiausinio milteliu. Bet nepulsim grize kiausiniais maitintis, bandysim isivesti pamazu ir kol kas darzely nesakysiu.

Tik vistos negalima ar apskritai?
O kuo jums darzelyje keicia produktus su kiausiniu?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 10 19, 08:18)
Tik vistos negalima ar apskritai?
O kuo jums darzelyje keicia produktus su kiausiniu?

Visu kiausiniu negalima.
Darzely kai ko negauna, pvz jei sriuba su makaronais, jis nevalgo. O visokius kotletus gamina jam be kiausinio. Ir vakarienes nevalgo, pasiimu pries vakariene. Nes ten praktiskai visur kiausinis dedasi.
Siandien vaziuojam namo, laukiam nesulaukiam kada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 10 19, 10:55)
Visu kiausiniu negalima.
Darzely kai ko negauna, pvz jei sriuba su makaronais, jis nevalgo. O visokius kotletus gamina jam be kiausinio. Ir vakarienes nevalgo, pasiimu pries vakariene. Nes ten praktiskai visur kiausinis dedasi.
Siandien vaziuojam namo, laukiam nesulaukiam kada smile.gif

Tai ir as pamasciau, kad darzelyje sudetinga su mityba turetu buti. Atrodo, va vienas produktas, bet kai ta kiausini visur deda, plius dsrzeliuose meniu vien blynai blynai blynai, lietiniai, varskeciai, mieliniai ir t.t.

Man irgi labai sudetinga su maitinimu. Glitimo negalima, pieno produktu negalima. Tai vien grikiais su ryziais ir maitina ta vargsa vaika darzelyje. Ir tos koses ant vandens kaip vistai. Be pieno, be sviesto, be nieko... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 10 19, 12:14)
Tai ir as pamasciau, kad darzelyje sudetinga su mityba turetu buti. Atrodo, va vienas produktas, bet kai ta kiausini visur deda, plius dsrzeliuose meniu vien blynai blynai blynai, lietiniai, varskeciai, mieliniai ir t.t.

Man irgi labai sudetinga su maitinimu. Glitimo negalima, pieno produktu negalima. Tai vien grikiais su ryziais ir maitina ta vargsa vaika darzelyje. Ir tos koses ant vandens kaip vistai. Be pieno, be sviesto, be nieko... verysad.gif

Eina sau, tai mums dar tada ne tokia beda. O mesos su darzovem irgi neduoda?
Atsakyti

aš niekaip neatsistebiu už ką tau likimas siunčia tiek išbandymų. Pamenu vien tavo nėštumą..Turbūt ne veltui sako, kad visus sunkumus siunčia dievulis stipriems žmonėms. Tiek tu, tiek Kusiuka esat toooks įkvėpimas kitoms. Tikrai vieną dieną atsipirks tas vargas

sveikos :4u:

Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 10 19, 12:06)
Eina sau, tai mums dar tada ne tokia beda. O mesos su darzovem irgi neduoda?

Ne, ne, mesa, darzoves galima ir duoda, bet cia per pietus. O vat pusryciai ir vakariene - liudesys. Nors galima jam ir ryziu, ir grikiu , ir avizu, pagaliau omleta galima iskepti. Bet virtuvej turbut paprsciausia isvirti grikiu ant vandens. Tai juos ir kisa be sustojimo.
Jau praejusia savaite buvau pas vedeja siuo klausimu.
Papildyta:
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2017 10 19, 13:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Azazella" data-cid="71849049" data-time="1508400843"><div><p>Tai ir as pamasciau, kad darzelyje sudetinga su mityba turetu buti. Atrodo, va vienas produktas, bet kai ta kiausini visur deda, plius dsrzeliuose meniu vien blynai blynai blynai, lietiniai, varskeciai, mieliniai ir t.t.

Man irgi labai sudetinga su maitinimu. Glitimo negalima, pieno produktu negalima. Tai vien grikiais su ryziais ir maitina ta vargsa vaika darzelyje. Ir tos koses ant vandens kaip vistai. Be pieno, be sviesto, be nieko... vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>aš niekaip neatsistebiu už ką tau likimas siunčia tiek išbandymų. Pamenu vien tavo nėštumą..Turbūt ne veltui sako, kad visus sunkumus siunčia dievulis stipriems žmonėms. Tiek tu, tiek Kusiuka esat toooks įkvėpimas kitoms. Tikrai vieną dieną atsipirks tas vargas
</p><p></p><p>sveikos 4u.gif
</p>

Zinai, as irgi kazkuriuo momentu bandziau taip galvoti, uz ka man visa tai. Bet supratau, kad tai beviltiskas uzsiemimas.
Siap, jei atvirai, tai kaip pernai prasidejo spalio menesi visos juodybes, tai ir tesiasi iki siol. Pries metus mamai sirdi operavo, toks sunkus pooperacinis periodas buvo, pasku su Motiejaus bedomis po truputi eme rysketi reikalas, tada vyresnysis su encefalitu atkrito, pries menesi tetis vos nenumire nuo plauciu uzdegmo. Juodziausi metai mano gyvenime.
Bet po tokiu isbandymu kaizkaip labai viskas issigrynina galvoje. Anksciau turejau daug noru ir svajoniu, bambedavau del menku nepatogumu ir nereiksmingu smulkmenu. Dabar turiu viena nora ir viena svajone. Visa kita - bala nemate. 4u.gif
Atsakyti