Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 10 13, 06:05)
na ir dar trečia naujiena, pati "smagiausia" - Kalėdų šventei bus nuomojamos teatro patalpos ir patys tėveliai turės vaidint, o vaikai žiūrėt  ninja.gif  schmoll.gif  ohmy.gif

Šita geriausia naujiena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ką vaidinsit? bigsmile.gif
Atsakyti

Šita geriausia naujiena biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gifką vaidinsit? bigsmile.gif

Aš tikrai nieko. Greičiausiai net neisim, jei taip... Na man visiškai nepriimtina tokia mintis  :mmm:  Ir dovanos tik saldainius, kurių maniškiui net negalima. Bereikalingos išlaidos tik  :ninja:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 13, 07:24)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71839579" data-time="1507871265">
<div>
<p>Šita geriausia naujiena vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaką vaidinsit? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Aš tikrai nieko. Greičiausiai net neisim, jei taip... Na man visiškai nepriimtina tokia mintis  schmoll.gif  Ir dovanos tik saldainius, kurių maniškiui net negalima. Bereikalingos išlaidos tik  ninja.gif</p>

Nu čia tikrai topinė mintis, įdomu, kiek tėvų labai jau nori vaidint biggrin.gif Kas čia taip sugalvojo?
O nenusimins taviškis, kad neisit?
Atsakyti

Nu čia tikrai topinė mintis, įdomu, kiek tėvų labai jau nori vaidint biggrin.gifKas čia taip sugalvojo?
O nenusimins taviškis, kad neisit?

Sugalvojo mamos, kurios buvo susirinkime, na bent jau taip mokytoja sako, kad visos 14, kurios dalyvavo, audringai palaikė šitą idėją  :D  Vaidmenį atsiųs per tamo (elektroninį dienyną). Kaip jos žada repetuot, neįsivaizduoju  :hmm:  Vaikis paprastai niekur nenori, tempt jėga reikia, bet gal ir nuliūs, kai visi dalinsis įspūdžiais... Bet būna žiemą kalėdiniu periodu daug kitų renginių, vienu mažiau, vienu daugiau... :angel_not:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 13, 09:24)
<p>Aš tikrai nieko. Greičiausiai net neisim, jei taip... Na man visiškai nepriimtina tokia mintis  schmoll.gif  Ir dovanos tik saldainius, kurių maniškiui net negalima. Bereikalingos išlaidos tik  ninja.gif</p>

oho, net keista, kad mamos taip vaidinti nori. as tai nenoreciau. bet mokytojai gerai, nereiks ruostis. biggrin.gif
del saldainiu tai ir idomiai. negi jau nera ka dovanot? bus matyt ka pas mus nuspres. susirinkimas spalio gale, net idomu, ar jau apie kaledas kalbesim. nes dar buna susirinkimas pries sventes.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 13, 07:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71839606" data-time="1507872793"><div><p>Nu čia tikrai topinė mintis, įdomu, kiek tėvų labai jau nori vaidint vartotojo įkelta nuotraukaKas čia taip sugalvojo?
O nenusimins taviškis, kad neisit?</p></div></blockquote><p>Sugalvojo mamos, kurios buvo susirinkime, na bent jau taip mokytoja sako, kad visos 14, kurios dalyvavo, audringai palaikė šitą idėją  biggrin.gif  Vaidmenį atsiųs per tamo (elektroninį dienyną). Kaip jos žada repetuot, neįsivaizduoju  hmm.gif  Vaikis paprastai niekur nenori, tempt jėga reikia, bet gal ir nuliūs, kai visi dalinsis įspūdžiais... Bet būna žiemą kalėdiniu periodu daug kitų renginių, vienu mažiau, vienu daugiau... angel_not.gif​ </p>

Vakarais eis kažkur repetuot matyt biggrin.gif nu man žiauriai juokinga kažkodėl visa šita idėja, kvatoju vis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 10 13, 09:50)
Vakarais eis kažkur repetuot matyt biggrin.gif nu man žiauriai juokinga kažkodėl visa šita idėja, kvatoju vis biggrin.gif  biggrin.gif

cha cha, drauge gyvena uk, vaikas eina i mokykla, gavo namu darbu visa seima - ieskoti meskino ir su juo surengti piknika. atsiusti vaizdine medziaga - foto arba video, kaip viskas vyko biggrin.gif
Atsakyti

Ai dar žinot, mūsų mokytoja gi veda dramos būrelį, o vieno vaiko tėvai abu yra profesionalūs teatro aktoriai (pernai jie vaikams vaidino, bet tik dviese). Tai kaip ir aišku, iš kur idėja  :)  :rolleyes: Su dovanom mum "nesiseka", daržely ištisai buvo saldainiai, pirmoj klasėj irgi, antroj - bilietai į kiną, kuriuos mes ir taip gaunam nemokamai, bet nenorėjau išsiskirt iš minios, sumokėjau tuos 8 eur bereikalingai  :D , dabar vėl saldainiai.... Bet neturiu teisės piktintis, pati juk neapsiimsiu kažką kitą pirkt, va net neatėjau kitų idėjų siūlyt  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 13, 06:05)
.. na ir dar trečia naujiena, pati "smagiausia" - Kalėdų šventei bus nuomojamos teatro patalpos ir patys tėveliai turės vaidint, o vaikai žiūrėt  ninja.gif  schmoll.gif  ohmy.gif

Zvengiu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 10 13, 08:03)
Su dovanom mum "nesiseka", daržely ištisai buvo saldainiai..

Bet kaip keistai, atrodo, kad karo metas, vaikai tu saldainiu nemate..
Yra visokiu kitokiu smulkmenu, kurios patiktu vaikams pagal amziu.
Atsakyti

cha cha, drauge gyvena uk, vaikas eina i mokykla, gavo namu darbu visa seima - ieskoti meskino ir su juo surengti piknika. atsiusti vaizdine medziaga - foto arba video, kaip viskas vyko biggrin.gif

Kaip meškino?  :blink: 

Zvengiu lotuliukas.gif
Papildyta:
Bet kaip keistai, atrodo, kad karo metas, vaikai tu saldainiu nemate..
Yra visokiu kitokiu smulkmenu, kurios patiktu vaikams pagal amziu.

Nu tikrai, ką gali pradžiuginti saldainiai  :unsure:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 13, 08:24)

<p>Aš tikrai nieko. Greičiausiai net neisim, jei taip...

As irgi neiciau jei taip...
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 13, 13:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="71839644" data-time="1507874468"><div><p>cha cha, drauge gyvena uk, vaikas eina i mokykla, gavo namu darbu visa seima - <strong>ieskoti meskino</strong> ir su juo surengti piknika. atsiusti vaizdine medziaga - foto arba video, kaip viskas vyko vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Kaip meškino?  blink.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="71839745" data-time="1507878961"><div><p>Zvengiu vartotojo įkelta nuotrauka

ka zinau, cia jau kaip fantazija neša. gali tėvas pasirengt meškinu ir pasislėpt, o vaikas rast. biggrin.gif ar žaislinį. gerai, kad pas mus tokių nesąmonių nesugalvoja
Atsakyti