Šita geriausia naujiena ką vaidinsit?
Aš tikrai nieko. Greičiausiai net neisim, jei taip... Na man visiškai nepriimtina tokia mintis Ir dovanos tik saldainius, kurių maniškiui net negalima. Bereikalingos išlaidos tik
<div>
<p>Šita geriausia naujiena ką vaidinsit? </p>
</div>
</blockquote>
<p>Aš tikrai nieko. Greičiausiai net neisim, jei taip... Na man visiškai nepriimtina tokia mintis Ir dovanos tik saldainius, kurių maniškiui net negalima. Bereikalingos išlaidos tik </p>
Nu čia tikrai topinė mintis, įdomu, kiek tėvų labai jau nori vaidint Kas čia taip sugalvojo?
O nenusimins taviškis, kad neisit?
Nu čia tikrai topinė mintis, įdomu, kiek tėvų labai jau nori vaidint Kas čia taip sugalvojo?
O nenusimins taviškis, kad neisit?
Sugalvojo mamos, kurios buvo susirinkime, na bent jau taip mokytoja sako, kad visos 14, kurios dalyvavo, audringai palaikė šitą idėją Vaidmenį atsiųs per tamo (elektroninį dienyną). Kaip jos žada repetuot, neįsivaizduoju Vaikis paprastai niekur nenori, tempt jėga reikia, bet gal ir nuliūs, kai visi dalinsis įspūdžiais... Bet būna žiemą kalėdiniu periodu daug kitų renginių, vienu mažiau, vienu daugiau...
oho, net keista, kad mamos taip vaidinti nori. as tai nenoreciau. bet mokytojai gerai, nereiks ruostis.
del saldainiu tai ir idomiai. negi jau nera ka dovanot? bus matyt ka pas mus nuspres. susirinkimas spalio gale, net idomu, ar jau apie kaledas kalbesim. nes dar buna susirinkimas pries sventes.
O nenusimins taviškis, kad neisit?</p></div></blockquote><p>Sugalvojo mamos, kurios buvo susirinkime, na bent jau taip mokytoja sako, kad visos 14, kurios dalyvavo, audringai palaikė šitą idėją Vaidmenį atsiųs per tamo (elektroninį dienyną). Kaip jos žada repetuot, neįsivaizduoju Vaikis paprastai niekur nenori, tempt jėga reikia, bet gal ir nuliūs, kai visi dalinsis įspūdžiais... Bet būna žiemą kalėdiniu periodu daug kitų renginių, vienu mažiau, vienu daugiau... </p>
Vakarais eis kažkur repetuot matyt nu man žiauriai juokinga kažkodėl visa šita idėja, kvatoju vis
cha cha, drauge gyvena uk, vaikas eina i mokykla, gavo namu darbu visa seima - ieskoti meskino ir su juo surengti piknika. atsiusti vaizdine medziaga - foto arba video, kaip viskas vyko
Ai dar žinot, mūsų mokytoja gi veda dramos būrelį, o vieno vaiko tėvai abu yra profesionalūs teatro aktoriai (pernai jie vaikams vaidino, bet tik dviese). Tai kaip ir aišku, iš kur idėja Su dovanom mum "nesiseka", daržely ištisai buvo saldainiai, pirmoj klasėj irgi, antroj - bilietai į kiną, kuriuos mes ir taip gaunam nemokamai, bet nenorėjau išsiskirt iš minios, sumokėjau tuos 8 eur bereikalingai , dabar vėl saldainiai.... Bet neturiu teisės piktintis, pati juk neapsiimsiu kažką kitą pirkt, va net neatėjau kitų idėjų siūlyt
Zvengiu
Papildyta:
Bet kaip keistai, atrodo, kad karo metas, vaikai tu saldainiu nemate..
Yra visokiu kitokiu smulkmenu, kurios patiktu vaikams pagal amziu.
cha cha, drauge gyvena uk, vaikas eina i mokykla, gavo namu darbu visa seima - ieskoti meskino ir su juo surengti piknika. atsiusti vaizdine medziaga - foto arba video, kaip viskas vyko
Kaip meškino?
Zvengiu
Papildyta:
Bet kaip keistai, atrodo, kad karo metas, vaikai tu saldainiu nemate..
Yra visokiu kitokiu smulkmenu, kurios patiktu vaikams pagal amziu.
Nu tikrai, ką gali pradžiuginti saldainiai
<p>Aš tikrai nieko. Greičiausiai net neisim, jei taip...
As irgi neiciau jei taip...
ka zinau, cia jau kaip fantazija neša. gali tėvas pasirengt meškinu ir pasislėpt, o vaikas rast. ar žaislinį. gerai, kad pas mus tokių nesąmonių nesugalvoja