Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Dzeuse - musiškei adenoidus operavo dėl tavo išvardintų priežasčių. Tiesiog gaila vaiko buvo, kai kvėpavimas pastoviai apsunkintas. Ir naktimis dėl to dažniau prabudinėdavo. Atsimenu, žiemą pietų migdydavau mašinoje, nes kai šaltenis oras, adenoidai labiau susitraukia, tai lengviau kvėpuodavo.

Šią savaitę ir mums auklėtoja pasakė, kad grupėje yra vienas vaikas su utėlėmis. Dabar jis nelankys, kol neatneš pažymos iš gydytojos, kad susitvarkė. Bet irgi kažkaip nesmagu. Vis žiūriu į mažės plaukus, ar kas nebėgioja. Nežinau, kaip reikėtų išnaikinti. Auklėtoja sakė, kad pasirodo tai nėra retas dalykas. Dažnai vaikai užsikrečia mokyklose. Ir mūsų grupę lankantis berniukas užsikrėtė nuo savo sesės, lankančios mokyklą.
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 10 11, 13:44)
Dzeuse - musiškei adenoidus operavo dėl tavo išvardintų priežasčių. Tiesiog gaila vaiko buvo, kai kvėpavimas pastoviai apsunkintas. Ir naktimis dėl to dažniau prabudinėdavo. Atsimenu, žiemą pietų migdydavau mašinoje, nes kai šaltenis oras, adenoidai labiau susitraukia, tai lengviau kvėpuodavo.

Šią savaitę ir mums auklėtoja pasakė, kad grupėje yra vienas vaikas su utėlėmis. Dabar jis nelankys, kol neatneš pažymos iš gydytojos, kad susitvarkė. Bet irgi kažkaip nesmagu. Vis žiūriu į mažės plaukus, ar kas nebėgioja. Nežinau, kaip reikėtų išnaikinti. Auklėtoja sakė, kad pasirodo tai nėra retas dalykas. Dažnai vaikai užsikrečia mokyklose. Ir mūsų grupę lankantis berniukas užsikrėtė nuo savo sesės, lankančios mokyklą.

O ar daznai sloga kamavo, nes sako, labiau sloguoja vaikai, kurie turi padidejusius adenoidus?
Adelijai sloga buvo birzeli Lietuvoj, daugiau lyg ne..

As neatsimenu is savo mokyklos laiku, kad butu kas uteliu tureje, sesers sunus darzeli lanke, siandien su ja kalbejom, sako, irgi nebuvo girdeti jokiu uteliu, matyt pasiseke.
O va DE, kai pripludo tu pabegeliu is vyro sesiu pastoviai girdziu, tai niezai, tai uteles.
Atplaukia visokiose valtyse su maisais, rubais, daiktais, kruvom miega palapinese. Nedyvai, kad ten visko pas juos knibzda.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 10 11, 15:04)
O ar daznai sloga kamavo, nes sako, labiau sloguoja vaikai, kurie turi padidejusius adenoidus?

As neatsimenu is savo mokyklos laiku, kad butu kas uteliu tureje, sesers sunus darzeli lanke, siandien su ja kalbejom, sako, irgi nebuvo girdeti jokiu uteliu, matyt pasiseke.
O va DE, kai pripludo tu pabegeliu is vyro sesiu pastoviai girdziu, tai niezai, tai uteles.
Atplaukia visokiose valtyse su maisais, rubais, daiktais, kruvom miega palapinese. Nedyvai, kad ten visko pas juos knibzda.

Nesloguodavo dažnai. Tik kai kvėpuoti sunkiau, tai atrodydavo gal dėl užsikimšusios nosies. Darė tyrimą ir dėl alergijos. Viskas ok. Taigi, tik dėl adenoidų tas kvėpavimas buvo.

Bent jau Lt turi pranašumą prieš vakarų Europos šalis dėl pabėgėlių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 10 11, 14:16)

Bent jau Lt turi pranašumą prieš vakarų Europos šalis dėl pabėgėlių  biggrin.gif

Joo, patys pabėgeliai čia nenori, arba pabėga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 10 11, 14:20)
Joo, patys pabėgeliai čia nenori, arba pabėga  biggrin.gif

Ta pati vyrui kazkada pasakojau, kad is Lietuvos pabegeliai bega. biggrin.gif
Atsakyti

Maniškė irgi nedaug sirgo prieš operaciją. Bet taip blaškydavosi per miegus nuo knarkimo... ir dieną per burną kvėpuodavo ištisai, jei per nosį tai labai garsiai ir sunkiai. Išoperavus palengvėjo iškart kvėpavimas, pagerėjo miegas, bet padažnėjo angina...

Atsakyti
Skaiciau, kad buna angina padazneja.
Na, idomu, ka kita treciadieni pasakys LOR.

O sutinus lupa, beje, praejo savaime pries pat kelione namo is Danijos, tai kol kas neisiu pas gydytoja.
Ir taip pastoviai visokie vizitai tai ten, tai ten.. atsibodo jau..
Siais metais nebuvo turbut, kad bent viena menesi nereiketu pas gydytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 11 spalio 2017 - 16:04

Labas rytas  :4u: 

Dzeuse, na viskas aišku, reikia tai reikia  :) 

Orange.., tai Orange is a new black? Kaip tik esu trečiam sezone  :) 

Utėlių ir LT darželiuose pasitaiko, nors pati asmeniškai nesusidūriau  :unsure: 

Praleidau tėvų susirinkimą, bet vis tiek šiandien einu į mokyklą - privaloma ateit už kažką ten pasirašyt  :oh: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 12, 06:09)
<p>Labas rytas  4u.gif </p><p><strong>Dzeuse</strong>, na viskas aišku, reikia tai reikia  smile.gif </p><p>Orange.., tai Orange is a new black? Kaip tik esu trečiam sezone  smile.gif </p><p>Utėlių ir LT darželiuose pasitaiko, nors pati asmeniškai nesusidūriau  unsure.gif </p><p></p><p>Praleidau tėvų susirinkimą, bet vis tiek šiandien einu į mokyklą - privaloma ateit už kažką ten pasirašyt  doh.gif </p>

Taip, tas pats smile.gif aš 4 sezonus pažiūrėjau.
Atsakyti

Taip, tas pats smile.gifaš 4 sezonus pažiūrėjau.

Man kažkaip laikui bėgant visi serialai atsibosta. Nesu nei vieno pabaigus turbūt  :blush-anim-cl:​  Šio irgi pirmas sezonas super buvo, paskui tas pats per tą patį, įjungiu dėl fono tik...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 12, 07:19)
Man kažkaip laikui bėgant visi serialai atsibosta. Nesu nei vieno pabaigus turbūt  blush-anim-cl.gif​  Šio irgi pirmas sezonas super buvo, paskui tas pats per tą patį, įjungiu dėl fono tik...</p>

As visus paziuriu iki galo, kitaip negaliu naujo pradeti jeigu zinau, kad nebaigta kazkas, tas pats su knygom. smile.gif
Filma pasitaiko, kad nepaziuriu iki galo, bet labai labai retai. Jau nebent buna per daug meiliu seiliu romantikos, nemegstu tokiu, neturiu kantrybes 'daziuret'.

Orange.. visus sezonus paziurejau, paskutinis visai nesamones..

Buvau pas reumatologa, gydymas truks dar metus, paskui gal leis mazinti vaistus..
Atsakyti

Buvau pas reumatologa, gydymas truks dar metus, paskui gal leis mazinti vaistus..

Na bent jau aiškus planas  :) 

Labas rytas  :) 

Aš vakar ėjau į mokyklą. Kadangi tėvų susirinkimą praleidau, o vis tiek reikėjo ten vienoj vietoj pasirašyti. Sužinojau, kad sūnų mano filmavo, buvo mokykloj Konstitucijos egzaminas, siuntė nuo klasės pasireikšt. Aišku, nieko apie tai namie net neužsiminė... Užtat mokytojai buvo pamelavęs, kad jam jau galima cukrų, tai sėkmingai valgė visų gimtadienių vaišes nuo rugsėjo pradžios  :fool: , na ir dar trečia naujiena, pati "smagiausia" - Kalėdų šventei bus nuomojamos teatro patalpos ir patys tėveliai turės vaidint, o vaikai žiūrėt  :ninja:  :mmm:  :ohmy: Na ir pinigų aišku paprašė į fondą  :D​ 

Atsakyti