Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Labas rytas  :4u: 

Sima_1, Semtamama, smagu dėl spektaklių, pas mus dar nebuvo  :) 

Dzeuse, nenori dar su kitu gydytoju pasikonsultuot, Adelija gi net neserga, o siūlo adenoidus šalint  :unsure: 

Lyja, lyja, žiūriu serialą kiaurom dienom, mezgu vyrui megztinį Kalėdom...

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 10 11, 08:21)
Aha, pažiūrėjau ir aš, kur tokia gatvė randasi biggrin.gif Tai kaip ir netoli man. Kas domina?
Papildyta:
Aš tik dabar pamačiau, kad čia vakar klausei, kažkodėl nerodė vakar  unsure.gif

Ten yra parduotuve coliukai.lt, man reiketu vieno maza dalykeli ten nupirkti, beda ta, kad jie nesiuncia, gali tik pirkti gyvai. Jei galetum pagelbeti, parasyk man FB 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 11, 07:33)
Dzeuse, nenori dar su kitu gydytoju pasikonsultuot, Adelija gi net neserga, o siūlo adenoidus šalint  unsure.gif

Vaiku gydytojas sake, kad nemazi adenoidai, turbut reikes operuoti, kita treciadieni apziures LOR ir jis nuspres.
Jeigu ir neoperuos kazkada reikia daryti vis tiek, nes jinai kaip suniukas kvepuoja dienos metu irgi gana girdimai, kai buvom atostogose net brolio zmona sako, kodel Adelia taip kvepuoja, pastebejo. O naktim tai visai sunkiai traukia ora ir budinejas del to n kartu.
Buvo dar mintis man gal alergija kokia, ten uzburke pas ja viskas, bet knarkia jau senokai, tik tiek kad paskutiniai pora menesiu zymiai pablogeje.
Gydytojas sake, kai taip knarkia jinai ir atsibudus jauciasi nepailsejus, kas gryna teisybe, pastoviai kazkokiais tamsiais paakiais.
Man darzely sake, nevesti kol kas nuo 8val, nes ji ir taip pavargsta tipo, sako, buna gulineja ant zemes, ziovauja.
Realiai ji ne darzely pavargsta, viskas susiveda i ta knarkima, atsikelia nepailsejus.
Kai su ja miegu, tai matyt pripratus buvau, nu knarkia.. o kai atostogose jau trise miegojom, vyras negalejo miegot, sake, siaubas, kas su vaiku cia darosi, jis ir uzregistravo iskart pirmadieni pas gydytoja.
Na, LOR pamatys kur problema ar tik adeniodai, ar kas kitas jai trukdo kvepuoti normaliai.
Man jau paranoja, kad jinai ten prisikisus ko i nosi..
Papildyta:

Kas nematet, rekomenduoju, daug Grammy siais metais gaves, idomaus siuzeto serialas Tarnaitės pasakojimas / The Handmaid's Tale (2017)
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 10 11, 09:46)
Vaiku gydytojas sake, kad nemazi adenoidai, turbut reikes operuoti, kita treciadieni apziures LOR ir jis nuspres.
Jeigu ir neoperuos kazkada reikia daryti vis tiek, nes jinai kaip suniukas kvepuoja dienos metu irgi gana girdimai, kai buvom atostogose net brolio zmona sako, kodel Adelia taip kvepuoja, pastebejo. O naktim tai visai sunkiai traukia ora ir budinejas del to n kartu.
Buvo dar mintis man gal alergija kokia, ten uzburke pas ja viskas, bet knarkia jau senokai, tik tiek kad paskutiniai pora menesiu zymiai pablogeje.
Gydytojas sake, kai taip knarkia jinai ir atsibudus jauciasi nepailsejus, kas gryna teisybe, pastoviai kazkokiais tamsiais paakiais.
Man darzely sake, nevesti kol kas nuo 8val, nes ji ir taip pavargsta tipo, sako, buna gulineja ant zemes, ziovauja.
Realiai ji ne darzely pavargsta, viskas susiveda i ta knarkima, atsikelia nepailsejus.
Kai su ja miegu, tai matyt pripratus buvau, nu knarkia.. o kai atostogose jau trise miegojom, vyras negalejo miegot, sake, siaubas, kas su vaiku cia darosi, jis ir uzregistravo iskart pirmadieni pas gydytoja.
Na, LOR pamatys kur problema ar tik adeniodai, ar kas kitas jai trukdo kvepuoti normaliai.
Man jau paranoja, kad jinai ten prisikisus ko i nosi..
Papildyta:
Kas nematet, rekomenduoju, daug Grammy siais metais gaves, idomaus siuzeto serialas Tarnaitės pasakojimas / The Handmaid's Tale (2017)

O seniai ji taip knarkia? Kažkaip niekad nepasakojai, ar aš neatsimenu. Gal tikrai tas miegas toks prastas dėl to, kad sunku kvėpuot.

Ačiū už rekomendaciją, reiks pažiūrėt. Dabar užsikabinau žiūrėt "Svetimšalę", kažkada knygas esu skaičius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 10 11, 10:18)
O seniai ji taip knarkia? Kažkaip niekad nepasakojai, ar aš neatsimenu. Gal tikrai tas miegas toks prastas dėl to, kad sunku kvėpuot.

Ačiū už rekomendaciją, reiks pažiūrėt. Dabar užsikabinau žiūrėt "Svetimšalę", kažkada knygas esu skaičius smile.gif

Seniai knarkia, neminejau turbut, nes neatrode rimtas dalykas, as pati knarkiu nuo vaikystes, tai kazkaip normalu atrode. Geras pusmetis tai tikrai, tik budavo ir ramiu naktu, dabar visas grynai knarkia. Miegas prastas nuo 8men. tai nesusije, nors dabar aisku, dar labiau pablogejo, nes knarkimas kelia kosuli, tai vis budinejas, pyksta, koseja.

Idomus ''Svetimsale''?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 10 11, 10:30)
Seniai knarkia, neminejau turbut, nes neatrode rimtas dalykas, as pati knarkiu nuo vaikystes, tai kazkaip normalu atrode. Geras pusmetis tai tikrai, tik budavo ir ramiu naktu, dabar visas grynai knarkia. Miegas prastas nuo 8men. tai nesusije, nors dabar aisku, dar labiau pablogejo, nes knarkimas kelia kosuli, tai vis budinejas, pyksta, koseja.

Idomus ''Svetimsale''?

Man tai atrodytų rimtas dalykas knarkimas. Pas mus niekas neknarkia, nepamiegočiau šalia knarkiančio. Maniškė tik dantimis būna pagriežia.

Paskaityk aprašymą, apie senovinius laikus su fantastikos elementu biggrin.gif Man asmeniškai nepatinka tokie apie senovę, bet šitas visai užkabino, gal kad buvau skaičius knygas ir nebelabai atsimenu siužeto. Yra keli sezonai, aš kolkas tik pirmą žiūriu, nežinau, kiek nenusibos.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 10 11, 10:34)
Man tai atrodytų rimtas dalykas knarkimas. Pas mus niekas neknarkia, nepamiegočiau šalia knarkiančio. Maniškė tik dantimis būna pagriežia.

Paskaityk aprašymą, apie senovinius laikus su fantastikos elementu  biggrin.gif  Man asmeniškai nepatinka tokie apie senovę, bet šitas visai užkabino, gal kad buvau skaičius knygas ir nebelabai atsimenu siužeto. Yra keli sezonai, aš kolkas tik pirmą žiūriu, nežinau, kiek nenusibos.

O man knarkimas atrode kaip ir normalu, nes aplinkoj knarkaliu nemazai, nesiejau to su kazkokiais sveikatos sutrikimais, kol va visai nepablogejo.
Dantim Adelia nera griezus iki siol..

Reikes paziureti ta seriala, man patinka ir senoviski, ir su fantastika.
Orange... jau paziurejai visus sezonus?
Papildyta:

Kaip neramu dabar del uteliu, gal nereikejo Adelijos vesti, kitoj grupej salia, bet gal jos toli nueina, nesu ne maciusi.
Rytoj turiu pas reumatologa vaziuoti, negaliu jos imti su savim, tik darzelis lieka.
Tie pabegeliu vaikai visokio velnio prinesa.. Niezai, uteles.. pas Adelija yra du, tai visada rizika, kad ir ju grupej uzveis kazko..
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 10 11, 11:00)
O man knarkimas atrode kaip ir normalu, nes aplinkoj knarkaliu nemazai, nesiejau to su kazkokiais sveikatos sutrikimais, kol va visai nepablogejo.
Dantim Adelia nera griezus iki siol..

Reikes paziureti ta seriala, man patinka ir senoviski, ir su fantastika.
Orange... jau paziurejai visus sezonus?
Papildyta:

Kaip neramu dabar del uteliu, gal nereikejo Adelijos vesti, kitoj grupej salia, bet gal jos toli nueina, nesu ne maciusi.
Rytoj turiu pas reumatologa vaziuoti, negaliu jos imti su savim, tik darzelis lieka.
Tie pabegeliu vaikai visokio velnio prinesa.. Niezai, uteles.. pas Adelija yra du, tai visada rizika, kad ir ju grupej uzveis kazko..

Orange pažiūrėjau tris ar keturis sezonas, paskui pasimečiau. Šito irgi nežinau, kiek sužiūrėsiu.

Bet tai uteles išnaikint tai nemažai reikalų ten yra blink.gif linkiu, kad nepasigautų
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 10 11, 12:12)
Orange pažiūrėjau tris ar keturis sezonas, paskui pasimečiau. Šito irgi nežinau, kiek sužiūrėsiu.

Bet tai uteles išnaikint tai nemažai reikalų ten yra  blink.gif linkiu, kad nepasigautų

As uteliu ne macius nesu gyvenime, kasytis prades, tada suprasiu, kazin ar sokineja jos toliau ar tik po galva vaiksto. Reikia google paskaityti placiau apie jas.

As visada serialus ziuriu iki galo, juk neidomu taip nutraukti ir nebezinoti, kas toliau vyksta. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 10 11, 10:46)

Aciu 4u.gif
Atsakyti

Utėlės gali būti perduotos kartu su skolintas drabužiais, šukomis, plaukų aksesuarais ir kitais asmeninio naudojimo daiktais, taip pat per bendrą lovą, patalynę, rankšluosčius ir etc. Vis dėlto dažniausiai jos plinta tiesioginiu būdu – iš galvos į galvą.

Gal pavyks isvengti, neaisku kaip su tais adenoidais bus, dar betruko uteliu uzsiveisti..
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 10 11, 13:09)
As uteliu ne macius nesu gyvenime, kasytis prades, tada suprasiu, kazin ar sokineja jos toliau ar tik po galva vaiksto. Reikia google paskaityti placiau apie jas.

As visada serialus ziuriu iki galo, juk neidomu taip nutraukti ir nebezinoti, kas toliau vyksta.  smile.gif

Pas mane iš filmai.in (pet kurį žiūrėdavau serialus) dingo tas serialas nuo kažkurio sezono, per kitur neberadau jo tai tuo ir baigėsi man tas žiūrėjimas. Tingėjau jau daugiau ir beieškot.
Atsakyti