QUOTE(dontstop @ 2017 10 11, 07:33)
Dzeuse, nenori dar su kitu gydytoju pasikonsultuot, Adelija gi net neserga, o siūlo adenoidus šalint
Vaiku gydytojas sake, kad nemazi adenoidai, turbut reikes operuoti, kita treciadieni apziures LOR ir jis nuspres.
Jeigu ir neoperuos kazkada reikia daryti vis tiek, nes jinai kaip suniukas kvepuoja dienos metu irgi gana girdimai, kai buvom atostogose net brolio zmona sako, kodel Adelia taip kvepuoja, pastebejo. O naktim tai visai sunkiai traukia ora ir budinejas del to n kartu.
Buvo dar mintis man gal alergija kokia, ten uzburke pas ja viskas, bet knarkia jau senokai, tik tiek kad paskutiniai pora menesiu zymiai pablogeje.
Gydytojas sake, kai taip knarkia jinai ir atsibudus jauciasi nepailsejus, kas gryna teisybe, pastoviai kazkokiais tamsiais paakiais.
Man darzely sake, nevesti kol kas nuo 8val, nes ji ir taip pavargsta tipo, sako, buna gulineja ant zemes, ziovauja.
Realiai ji ne darzely pavargsta, viskas susiveda i ta knarkima, atsikelia nepailsejus.
Kai su ja miegu, tai matyt pripratus buvau, nu knarkia.. o kai atostogose jau trise miegojom, vyras negalejo miegot, sake, siaubas, kas su vaiku cia darosi, jis ir uzregistravo iskart pirmadieni pas gydytoja.
Na, LOR pamatys kur problema ar tik adeniodai, ar kas kitas jai trukdo kvepuoti normaliai.
Man jau paranoja, kad jinai ten prisikisus ko i nosi..
Papildyta:Kas nematet, rekomenduoju, daug Grammy siais metais gaves, idomaus siuzeto serialas
Tarnaitės pasakojimas / The Handmaid's Tale (2017)