QUOTE(sima_1 @ 2017 10 10, 07:59)
Tai, kad jūs ir taip dažnai atitrūkstat nuo tų namų, beveik kas savaitgalį kažkur keliaujat, aš palyginus namisėda absoliuti
Bet dabar iš naujų namų ir nesinori niekur, yra čia ką veikti, guli dėžės, ir taip sunku pradėt jas ten kraustyt, pervežant neišmetėm beveik nieko, tai dabar reikia atrinkt, surast, kas kur turi būti. Po šiai dienai dar nerandu Aurėjos patalynės, kažkur prapuolė
Labas rytas
maniškė šiandien darželyje žiūrės spektaklį, čia jai bus pirmas kartas
Mes kadangi esam beveik profesionalus persikraustytojai (per pastaruosius 10 metu kraustemes 5 kartus), tai as jau pakuodama daiktus i dezes ant deziu su markeriu rasau ne tik patalpos pavadinima, bet ir kas yra dezeje, pvz. "MIEGAMASIS-PATALYNE", "VIRTUVE-PUODAI". Labai patogu tada ieskotis ir issipakuoti pagal prioritetus.
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 10 10, 10:32)
Cia dabar?! Gaila buvo ar visko tikrai reikejo?
Man persikraustymas nebutu beda, nes nemegstu kaupti daiktu, o ir ismesciau dali tikrai, kai reiketu pakuoti. Megstu mesti lauk.
Vakar pas gydytoja buvom uzrasyti 14:50 i kazkoki tarpeli ikisti, bet pas ji tiek zmoniu amzinai, kad kol praejo visi su isankstiniais talonais, prieme tik pries 18val.
Panasu, kad teks panelei adenoidus operuoti, kita treciadieni LOR dar karta apziures is nuspres.
Adelija labai lauke, kad gydytojas krutine paklausytu, laike pakelus maike, o jis tik nosi, ausis, gerkle paziurejo, kaip supyko, pradejo verkti. Gydytojas atsisedo prie kompo, vyras nese Adelija, kad paklausytu, iskart nurimo. Isizeide zmogus ne juokais del nepilnos apziuros.
As irgi megstu metyti daiktus, man fiziskai skauda jei daiktas guli be naudos. Bet mano vyras tai tikras kaupikas, todel daiktu vis tiek turim laaaabai daug.
Motiejui krutines klausymas irgi labai labai patinka, sypsosi pilna burna kai stetoskopa delioja.