Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(semtama @ 2017 10 09, 10:38)
Eisim pas ortopedę, nes bėgdama ir lipdama laiptais suka pėdas į vidų. Greičiausiai išrašys ortopedinę avalynę ir mankštas. Tik kažin kiek lengvai tokie dalykai susitvarko  hmm.gif </p>

Nusimato ir Adelijai vizitas pas ortopeda manau, kai buvom 2m. apziurai pas vaiku gydytoja, sake, kad pilnapade, neteisingai eina, stato irgi i vidu p e d a s, bet pagal amziu tipo dar normalu tai, va jau tuoj trys ir matau aiskiai, kad jos eisena negera.

QUOTE(dontstop @ 2017 10 09, 10:56)
Žvejojot?  bigsmile.gif 

Siaip plaukiojo su valtim, jinai iejo i namelio nuoma.
Taip, nuo rutinos atitrukti neblogai visada, tik kai taip sunkiai einasi kelionese, grizom pavarge, prisinervine, kazkaip nuotaikos nebuvo visa savaitgali.
Adelijos dar nevedziau siandien i darzeli, paakiai kazkokie pajuode, tegu pailsi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 09 spalio 2017 - 11:47
QUOTE(dontstop @ 2017 10 09, 10:56)
<p><strong>Sima_1</strong>, taip, ir namie maniškė ne kasdien užmiega, kokius 3 k per savaitę tai tikrai nemiega (vidutiniškai). Būdavo savaičių, kai visai nemiegodavo, ir savaičių, kai tik 1 k nemiegodavo, labai priklauso nuo užimtumo, dienos įspūdžių... Šiandien pirmą kartą išgirdau frazę "nenoriu į darželį"  doh.gif , negaliu patikėt, 8 mėnesiai lankom, nenoras išlindo tik dabar  mega_shok.gif 

Pasiimsiu mezginį, knygą  vacation1.gif Vyras galės eit į SPA procedūras. Yra ten ir vaikų žaidimų kambarys... Vis atsipūtimas, atsitraukimas nuo įprastos namų rutinos  thumb_yello.gif​ </p>

Tikėkimės laikinas tas nenoras 4u.gif
Va man būtų pats tas toks poilsis smile.gif
Atsakyti

Nusimato ir Adelijai vizitas pas ortopeda manau, kai buvom 2m. apziurai pas vaiku gydytoja, sake, kad pilnapade, neteisingai eina, stato irgi i vidu p e d a s, bet pagal amziu tipo dar normalu tai, va jau tuoj trys ir matau aiskiai, kad jos eisena negera.

Siaip plaukiojo su valtim, jinai iejo i namelio nuoma.
Taip, nuo rutinos atitrukti neblogai visada, tik kai taip sunkiai einasi kelionese, grizom pavarge, prisinervine, kazkaip nuotaikos nebuvo visa savaitgali.
Adelijos dar nevedziau siandien i darzeli, paakiai kazkokie pajuode, tegu pailsi..

Gal jum sprendimas būtų artimiausius kelerius metus atostogauti kažkur netoli namų ... aš nevažiuočiau kažkur toli, jei taip sudėtinga tai  :unsure: 

Tikėkimės laikinas tas nenoras 4u.gif
Va man būtų pats tas toks poilsis smile.gif

Laikinas, aišku, ir šuo gi kariamas pripranta  :D 

Man tiesą sakant patinka judriau, bet tokiu metu laiku gali tiesiog nesigaut  :)  Noris atitrūkt nuo namų bet kokiu atveju, tiesiog pakeist aplinką trumpam, jau gerai  :) 

Šeštadienį Vilniun, po dičkio pamokų galvoju apie Kačių kavinę, o kaip turiningai išnaudot tas 4 val, kol mokysies  :hmm: Kai vasarą planavom, atrodė, kad bent pirmus 2 mėn gamton pavyks važinėt, apžiūrėt visas apylinkes, bet oras labai nekoks  :huh2: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 09, 14:03)
Laikinas, aišku, ir šuo gi kariamas pripranta  biggrin.gif </p><p>Man tiesą sakant patinka judriau, bet tokiu metu laiku gali tiesiog nesigaut  smile.gif  Noris atitrūkt nuo namų bet kokiu atveju, tiesiog pakeist aplinką trumpam, jau gerai  smile.gif </p><p></p><p>Šeštadienį Vilniun, po dičkio pamokų galvoju apie Kačių kavinę, o kaip turiningai išnaudot tas 4 val, kol mokysies  hmm.gif Kai vasarą planavom, atrodė, kad bent pirmus 2 mėn gamton pavyks važinėt, apžiūrėt visas apylinkes, bet oras labai nekoks  huh.gif 

Tai, kad jūs ir taip dažnai atitrūkstat nuo tų namų, beveik kas savaitgalį kažkur keliaujat, aš palyginus namisėda absoliuti biggrin.gif Bet dabar iš naujų namų ir nesinori niekur, yra čia ką veikti, guli dėžės, ir taip sunku pradėt jas ten kraustyt, pervežant neišmetėm beveik nieko, tai dabar reikia atrinkt, surast, kas kur turi būti. Po šiai dienai dar nerandu Aurėjos patalynės, kažkur prapuolė blink.gif biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif maniškė šiandien darželyje žiūrės spektaklį, čia jai bus pirmas kartas rolleyes.gif
Atsakyti

maniškė šiandien darželyje žiūrės spektaklį, čia jai bus pirmas kartas rolleyes.gif

Ir pas maniškę šiandien daržely spektakliukas. Žiūrėjusi prieš gerus metus yra. Tada tai jai buvo vienodai. Dabar jau gal patiks.  :)

Atsakyti

maniškė šiandien darželyje žiūrės spektaklį, čia jai bus pirmas kartas rolleyes.gif

Ir pas maniškę šiandien daržely spektakliukas. Žiūrėjusi prieš gerus metus yra. Tada tai jai buvo vienodai. Dabar jau gal patiks.  :)

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 10 10, 06:59)
Pervežant neišmetėm beveik nieko..

Cia dabar?! Gaila buvo ar visko tikrai reikejo? biggrin.gif

Man persikraustymas nebutu beda, nes nemegstu kaupti daiktu, o ir ismesciau dali tikrai, kai reiketu pakuoti. Megstu mesti lauk. biggrin.gif

Vakar pas gydytoja buvom uzrasyti 14:50 i kazkoki tarpeli ikisti, bet pas ji tiek zmoniu amzinai, kad kol praejo visi su isankstiniais talonais, prieme tik pries 18val. blink.gif
Panasu, kad teks panelei adenoidus operuoti, kita treciadieni LOR dar karta apziures is nuspres.

Adelija labai lauke, kad gydytojas krutine paklausytu, laike pakelus maike, o jis tik nosi, ausis, gerkle paziurejo, kaip supyko, pradejo verkti. Gydytojas atsisedo prie kompo, vyras nese Adelija, kad paklausytu, iskart nurimo. Isizeide zmogus ne juokais del nepilnos apziuros. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 10 10, 07:59)
Tai, kad jūs ir taip dažnai atitrūkstat nuo tų namų, beveik kas savaitgalį kažkur keliaujat, aš palyginus namisėda absoliuti biggrin.gif Bet dabar iš naujų namų ir nesinori niekur, yra čia ką veikti, guli dėžės, ir taip sunku pradėt jas ten kraustyt, pervežant neišmetėm beveik nieko, tai dabar reikia atrinkt, surast, kas kur turi būti. Po šiai dienai dar nerandu Aurėjos patalynės, kažkur prapuolė blink.gif  biggrin.gif

Labas rytas 4u.gif maniškė šiandien darželyje žiūrės spektaklį, čia jai bus pirmas kartas rolleyes.gif

Mes kadangi esam beveik profesionalus persikraustytojai (per pastaruosius 10 metu kraustemes 5 kartus), tai as jau pakuodama daiktus i dezes ant deziu su markeriu rasau ne tik patalpos pavadinima, bet ir kas yra dezeje, pvz. "MIEGAMASIS-PATALYNE", "VIRTUVE-PUODAI". Labai patogu tada ieskotis ir issipakuoti pagal prioritetus.
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 10 10, 10:32)
Cia dabar?! Gaila buvo ar visko tikrai reikejo?  biggrin.gif

Man persikraustymas nebutu beda, nes nemegstu kaupti daiktu, o ir ismesciau dali tikrai, kai reiketu pakuoti. Megstu mesti lauk.  biggrin.gif
Vakar pas gydytoja buvom uzrasyti 14:50 i kazkoki tarpeli ikisti, bet pas ji tiek zmoniu amzinai, kad kol praejo visi su isankstiniais talonais, prieme tik pries 18val.  blink.gif
Panasu, kad teks panelei adenoidus operuoti, kita treciadieni LOR dar karta apziures is nuspres.

Adelija labai lauke, kad gydytojas krutine paklausytu, laike pakelus maike, o jis tik nosi, ausis, gerkle paziurejo, kaip supyko, pradejo verkti. Gydytojas atsisedo prie kompo, vyras nese Adelija, kad paklausytu, iskart nurimo. Isizeide zmogus ne juokais del nepilnos apziuros.  biggrin.gif

As irgi megstu metyti daiktus, man fiziskai skauda jei daiktas guli be naudos. Bet mano vyras tai tikras kaupikas, todel daiktu vis tiek turim laaaabai daug.

Motiejui krutines klausymas irgi labai labai patinka, sypsosi pilna burna kai stetoskopa delioja.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 10 10, 09:32)
Cia dabar?! Gaila buvo ar visko tikrai reikejo?  biggrin.gif
Man persikraustymas nebutu beda, nes nemegstu kaupti daiktu, o ir ismesciau dali tikrai, kai reiketu pakuoti. Megstu mesti lauk.  biggrin.gif

Žinok mes nesam kaupikai, kartas nuo karto pramėtom nereikalingus daiktus, rūbus. Tai persikraustydama išmečiau kelis rūbus, namų apyvokos daiktus, kelis atidaviau vyro sesei. Visa kita keliavo į naują butą. Be to ne aš viena pakavau, brolienė padėjo, tai ji viską dėjo į dėžęs, nerūšiavo. Dabar pagrinde liko neišpakuotos dėžės su dokumentais, popieriais, cd diskais, ir kita "kanceliarija", ten reikia peržiūrėt nuodugniau viską. Ir dar knygos mano.

QUOTE(Azazella @ 2017 10 10, 09:39)
Mes kadangi esam beveik profesionalus persikraustytojai (per pastaruosius 10 metu kraustemes 5 kartus), tai as jau pakuodama daiktus i dezes ant deziu su markeriu rasau ne tik patalpos pavadinima, bet ir kas yra dezeje, pvz. "MIEGAMASIS-PATALYNE", "VIRTUVE-PUODAI". Labai patogu tada ieskotis ir issipakuoti pagal prioritetus.

Tai ir mes taip darėm, visos dėžės sužymėtos buvo, ir iškart nešamos buvo į tam skirtą kambarį. Tačiau Aurėjos patalynė pasiklydo kažkur, nebuvo prie kitos patalynės, kur logiškai turėjo būt biggrin.gif
Atsakyti
Merginos Kaunietes, gal kuri gyvenat netoli Rytų gatvės?
Atsakyti

Merginos Kaunietes, gal kuri gyvenat netoli Rytų gatvės?

Pažiūrėjau žemėlapį. Ši gatvė ne itin toli nuo Telekomo. Tai lyg Sima1 būtų arčiausiai šios gatvės.

Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 10 10, 12:52)
Merginos Kaunietes, gal kuri gyvenat netoli  Rytų gatvės?

Aha, pažiūrėjau ir aš, kur tokia gatvė randasi biggrin.gif Tai kaip ir netoli man. Kas domina?
Papildyta:
Aš tik dabar pamačiau, kad čia vakar klausei, kažkodėl nerodė vakar unsure.gif
Atsakyti