Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Grizom namo 12val.

Kelemes 3 nakties, kad maziau eismo kliutu. As nezinau, kas su Adelia yra, bet nemiega masinoj ir viskas, net taip anksti pakelta. Verke verke verke... Veme. Pavargom, issinervinom, susiedem su vyru masinoj.

Laikas eina, Adelia auga, bet keliauti su ja lengviau nesidaro.

Kita vasara esam su dar viena seima suplanave i Kroatija vaziuoti, atsauksim. Neturiu as tiek nervu ir vaiko gaila.

Grize uzsidarem roletus, kad butu visai tamsu, ejom miegoti, geras tris valandas pramiegojom.

Atsikele uzsisakem pica, prisivalgem, ilsimes.

Adelijai sriubos viriau, viduriuoja kazko.. Dabar laukia skalbimo kruva. 

Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Dzeuse, sveika sugrįžus  :4u:  Gaila Adelijos, gaila ir jūsų, sunkios jūsų kelionės  :unsure: 

Pas mus ryškus pablogėjimas darželio reikaluose pradėjus ten miegot. Nemiega, trukdo ir kitiems vaikams. Perkėlė ją toliau nuo kitų, nes plepa, triukšmauja. Jau ir entuziazmas rytais jos nebe toks, kai žino, kad migdys...

Atsakyti

Kiek dienu jau buvo su pietu miegu, ne vieno karto neuzmigo?

Atsakyti

Kiek dienu jau buvo su pietu miegu, ne vieno karto neuzmigo?

Buvo 5 dienas, vieną kartą užmigo, bet jau į galą miego, tai iškart ir žadino, nes gi režimas  :wacko:​ 

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 10 07, 19:03)
<p>Grizom namo 12val.
</p><p>Kelemes 3 nakties, kad maziau eismo kliutu. As nezinau, kas su Adelia yra, bet nemiega masinoj ir viskas, net taip anksti pakelta. Verke verke verke... Veme. Pavargom, issinervinom, susiedem su vyru masinoj.
</p><p>Laikas eina, Adelia auga, bet keliauti su ja lengviau nesidaro.
</p><p>Kita vasara esam su dar viena seima suplanave i Kroatija vaziuoti, atsauksim. Neturiu as tiek nervu ir vaiko gaila.
</p><p>Grize uzsidarem roletus, kad butu visai tamsu, ejom miegoti, geras tris valandas pramiegojom.
</p><p>Atsikele uzsisakem pica, prisivalgem, ilsimes.
</p><p> Adelijai sriubos viriau, viduriuoja kazko.. Dabar laukia skalbimo kruva. </p>

Kaip gaila, kad sitaip sunkiai Adelija keliauja. O taip viliojanciai atrode tas tavo pasakojimas, kai minejai, kad ji su vyru pasivaikscioti isejo, o tu likeri geri terasoje smile.gif

Mrs zinok, is tikruju irgi viska viska prie Motiejaus rezimo ir poreikiu derinam. Per jo pietu miega as niekada nieko neplanuoju, vakare irgi visad laiku bunam, kad is rezimo neiskristi. Jei zinau, kad kazkokiu pramogu, pasibuvimu nemegsta, tai irgi atsisakom, uzuot vaziave, nervavesi, vaika bliuvine. Daugeliui mano draugu nesuprantama tokia musu pozicija, va, pvz. vakar, kviete mus i svecialarienei su pasisedejimu, zmones musus amziaus, mazu vaiku nera pas juos, reiskia ir uzsiemimo M neturetu, nes jokiu zaislu nera, plius pas juos suo, M nepakencia sunu, plius, pasisedejimas pries stalo su suaugusiais jam neidomus. Tai ir nevaziavom, ir turejau pusvalandi dar aiskintis, kodel nevaziuojam smile.gif Bet likau nesuprasta.
Atsakyti

Kaip gaila, kad sitaip sunkiai Adelija keliauja. O taip viliojanciai atrode tas tavo pasakojimas, kai minejai, kad ji su vyru pasivaikscioti isejo, o tu likeri geri terasoje smile.gif

Mrs zinok, is tikruju irgi viska viska prie Motiejaus rezimo ir poreikiu derinam. Per jo pietu miega as niekada nieko neplanuoju, vakare irgi visad laiku bunam, kad is rezimo neiskristi. Jei zinau, kad kazkokiu pramogu, pasibuvimu nemegsta, tai irgi atsisakom, uzuot vaziave, nervavesi, vaika bliuvine. Daugeliui mano draugu nesuprantama tokia musu pozicija, va, pvz. vakar, kviete mus i svecialarienei su pasisedejimu, zmones musus amziaus, mazu vaiku nera pas juos, reiskia ir uzsiemimo M neturetu, nes jokiu zaislu nera, plius pas juos suo, M nepakencia sunu, plius, pasisedejimas pries stalo su suaugusiais jam neidomus. Tai ir nevaziavom, ir turejau pusvalandi dar aiskintis, kodel nevaziuojam smile.gifBet likau nesuprasta.

Derinam ir mes  :sutinku:  Toks dabar periodas ir jis nėra labai ilgas, kuo didesnis vaikas, tuo laisviau visom prasmėm...  :) 

Kitą savaitę teks praleisti tėvų susirinkimą,  pirmą kartą gyvenime  :D  Vyras bus komandiruotėje, palikt panos nėra su kuo. Prieš 2 metus dar buvau pasiėmus į susirinkimą kartu, bet tokio amžiaus jau nepaimsi, neišsėdės tyliai  :hmm: 

Atsakyti

Dzeuse - tikrai gaila dėl nekokios kelionės... Net nežinau, kaip kitais metais tavo vietoje elgčiausi dėl Kroatijos. Po metų gal situacija pasikeis nors kažkiek į gerą.

Azazella - pas mus po pirmo vaiko ryškiai sumažėjo susitikimai su draugais, po antro vaiko - tapo minimalūs. Tiesiog, kai tai labiau vargina, nei džiugina, tai kam kankintis. Kam susitikti su žmonėmis, jeigu vaikams vistiek reikės skirti didesnį dėmesį nei svečiams.  Ai, tiesiog toks gyvenimo periodas, taip reikia. Kita vertus, atradau daug naujų draugių - mamų  :D  , kurių dienos režimas daugmaž sutampa.

Relita - smagių vestuvių. Seniai jau buvau tokioje šventėje, tai irgi norėčiau.  :rolleyes: 

Dontstop - tu kaip visada - puiki mama, kad tik pirmas susirinkimas, į kurį negali nueiti. Aš jau praleidau didžiosios susirinkimą. Taip sutapo, kad ir man, ir vyrui buvo svarbi diena darbuose, tai ir nenuėjom. Na bet buvau pas mažę. Baisiai jis man nepatiko dėl tėvų didelių laisvių, bet tai ką dabar...

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 08, 13:34)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Azazella" data-cid="71832226" data-time="1507453804"><div><p>Kaip gaila, kad sitaip sunkiai Adelija keliauja. O taip viliojanciai atrode tas tavo pasakojimas, kai minejai, kad ji su vyru pasivaikscioti isejo, o tu likeri geri terasoje vartotojo įkelta nuotrauka

Mrs zinok, is tikruju irgi viska viska prie Motiejaus rezimo ir poreikiu derinam. Per jo pietu miega as niekada nieko neplanuoju, vakare irgi visad laiku bunam, kad is rezimo neiskristi. Jei zinau, kad kazkokiu pramogu, pasibuvimu nemegsta, tai irgi atsisakom, uzuot vaziave, nervavesi, vaika bliuvine. Daugeliui mano draugu nesuprantama tokia musu pozicija, va, pvz. vakar, kviete mus i svecialarienei su pasisedejimu, zmones musus amziaus, mazu vaiku nera pas juos, reiskia ir uzsiemimo M neturetu, nes jokiu zaislu nera, plius pas juos suo, M nepakencia sunu, plius, pasisedejimas pries stalo su suaugusiais jam neidomus. Tai ir nevaziavom, ir turejau pusvalandi dar aiskintis, kodel nevaziuojam vartotojo įkelta nuotraukaBet likau nesuprasta.</p></div></blockquote><p>Derinam ir mes  drinks_cheers.gif  Toks dabar periodas ir jis nėra labai ilgas, kuo didesnis vaikas, tuo laisviau visom prasmėm...  smile.gif </p><p></p><p>Kitą savaitę teks praleisti tėvų susirinkimą,  pirmą kartą gyvenime  biggrin.gif  Vyras bus komandiruotėje, palikt panos nėra su kuo. Prieš 2 metus dar buvau pasiėmus į susirinkimą kartu, bet tokio amžiaus jau nepaimsi, neišsėdės tyliai  hmm.gif </p><p></p>

As i tevu susirinkimus mokykloje (kol lanke valdiska mokykla), vaiksciojau tik pradzioje, paskui jau eidavau labai retai, nes supratau kad tai yra absoliutus laiko gaisinimas. Kai sunus perejo i privacia mokykla, tokiu susirinkimu is viso mokykla neorganizavo. bendruosius dalykus ir reikalus perduodavo zodziu per vaikus, jei vaikai dideli, maziukams isdalindavo rastelius su info. O jei iskildavo kazkokiu problemu su vaiku del mokymosi ir del elgesio, niekas susirinkimo nelaukdavo, pranesdavo telefonu cia ir dabar, jei reikedavo (mano atveju nepasitaike), kviesdavosi i mokykla. Ir va toks reikalu organizavimas man labai patikdavo.
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 10 08, 16:43)
<p>Dzeuse - tikrai gaila dėl nekokios kelionės... Net nežinau, kaip kitais metais tavo vietoje elgčiausi dėl Kroatijos. Po metų gal situacija pasikeis nors kažkiek į gerą.</p><p></p><p>Azazella - pas mus po pirmo vaiko ryškiai sumažėjo susitikimai su draugais, po antro vaiko - tapo minimalūs. Tiesiog, kai tai labiau vargina, nei džiugina, tai kam kankintis. Kam susitikti su žmonėmis, jeigu vaikams vistiek reikės skirti didesnį dėmesį nei svečiams.  Ai, tiesiog toks gyvenimo periodas, taip reikia. Kita vertus, atradau daug naujų draugių - mamų  biggrin.gif  , kurių dienos režimas daugmaž sutampa.</p><p></p><p>Relita - smagių vestuvių. Seniai jau buvau tokioje šventėje, tai irgi norėčiau.  rolleyes.gif </p><p></p><p>Dontstop - tu kaip visada - puiki mama, kad tik pirmas susirinkimas, į kurį negali nueiti. Aš jau praleidau didžiosios susirinkimą. Taip sutapo, kad ir man, ir vyrui buvo svarbi diena darbuose, tai ir nenuėjom. Na bet buvau pas mažę. Baisiai jis man nepatiko dėl tėvų didelių laisvių, bet tai ką dabar...</p>

ka norejai pasakyti paskutiniu sakiniu, nesupratau? Kas per tevu laisves?
Atsakyti

Pirmiausia dėl ligų. Sutartyse pasirašėme, kad į darželį negalime vesti sergančių vaikų (sloguojančių, kosinčių ir pan),jeigu tokius vedame, kaip ir nesilaikome sutarties sąlygų, bet už tai mums niekas negresia. Maždaug - tėveliai, būkite sąmoningi ir tiek. 

Toliau iškilo klausimas - dėti ar ne užkandžių vaikams. Sprendimas - kaip kuris nori, taip ir daro.

Valgyti su šakutėmis ar šaukštais. Pasiūlymų vėl visokiausių, bet jau aš auklėtojoms sakiau, kad nusręstų taip, kaip joms atrodo.

Dar dėl puodukų. Atsirado mamų, kurios norėtų savo puodukus atnešti į grupę. Bet visgi buvo daugiau prieštaraujančių, tai supratau, kad tų puodukų nebus.

Tiesiog pasigedau tvirtų taisyklių, prie kurių mes, tėvai su vaikais turėtume taikytis. O ne maždaug:" tėveliai, kaip darom". O kai visi tėveliai pareiškia savo pageidavimus, tai galutinai gaunasi bardakas.

Atsakyti
Labas,
Dzeuse, gaila, kad kelione atgal nevykus. O kaip siaip laika praleidot? Pailsejai kazkiek?
As buvau vestuvese. Be vaiku ir be vyro. Aisku but smagiau su vyru, bet kai jis toli, teko eiti vienai. Gerai, kad buvo daugiau vienisu moteru, vis smagiau. Bet labai grazi ir smagi svente buvo, atsiguliau 4 val ryto, mazius prikele 7 val. Bet ir taip blogai miegojau, visiskai negaliu gerti jokio alkoholio, isgeriau gal pora tauriu sampano ir viena taure vyno ir taip blogai miegojau, blaskiausi. Man visada taip.
Isbandziau dziovykle. Drabuziai isdziuvo, lanksciau ir dejau i spinta. Azazella, ar tu dedi maikutes su lipdukais? Ar ziuri i etiketes, ka galima dziovinti ir ka ne?
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 10 08, 18:40)

Isbandziau dziovykle. Drabuziai isdziuvo, lanksciau ir dejau i spinta. Azazella, ar tu dedi maikutes su lipdukais? Ar ziuri i etiketes, ka galima dziovinti ir ka ne?

Dedu.
I etiketes ziuriu. Ir jei rubas vertingas ir jei labai baisu sugadinti, tai atsizvelgiu i etiketes rekomendacijas nedziovinti. Bet jei koks jau nunesiotas, rizikuoju. Dazniausiai nieko neatsitinka tiems rubams, ant kuriu buvo parasyta nedziovinti. Aisku, vilnos, merinu ir angoru nebandyk dziovinti, tikrai susitrauks.
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 10 08, 17:08)
<p>Pirmiausia dėl ligų. Sutartyse pasirašėme, kad į darželį negalime vesti sergančių vaikų (sloguojančių, kosinčių ir pan),jeigu tokius vedame, kaip ir nesilaikome sutarties sąlygų, bet už tai mums niekas negresia. Maždaug - tėveliai, būkite sąmoningi ir tiek. </p><p>Toliau iškilo klausimas - dėti ar ne užkandžių vaikams. Sprendimas - kaip kuris nori, taip ir daro.</p><p>Valgyti su šakutėmis ar šaukštais. Pasiūlymų vėl visokiausių, bet jau aš auklėtojoms sakiau, kad nusręstų taip, kaip joms atrodo.</p><p>Dar dėl puodukų. Atsirado mamų, kurios norėtų savo puodukus atnešti į grupę. Bet visgi buvo daugiau prieštaraujančių, tai supratau, kad tų puodukų nebus.</p><p></p><p>Tiesiog pasigedau tvirtų taisyklių, prie kurių mes, tėvai su vaikais turėtume taikytis. O ne maždaug:" tėveliai, kaip darom". O kai visi tėveliai pareiškia savo pageidavimus, tai galutinai gaunasi bardakas.</p>

Bet jei nevesti nei pakosincio nei su snargliu, tai pvz. mano vaikas niekada beveik negaletu eiti darzan, na, gal dvi dienas per menesi. Kosulys kosuliui nelygu, sloga slogai. As jei matau kad pakosti ir nosis bega, o dazniausiai pakosti nuo slogytes, bet jei vaikas gerai jauciasi, neturi tempos, as vedu darzelin.
Atsakyti

As taip kaip Azazella darau. Vyro maikes ant kuriu parasyta kad negalima dziovint tai traukiasi po biski, tai nebedziovinu. 

Beje Azazella kur tuos kamuolius dziovyklei pirkt gal zinai?
Atsakyti