QUOTE(dontstop @ 2017 10 08, 13:34)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Azazella" data-cid="71832226" data-time="1507453804"><div><p>Kaip gaila, kad sitaip sunkiai Adelija keliauja. O taip viliojanciai atrode tas tavo pasakojimas, kai minejai, kad ji su vyru pasivaikscioti isejo, o tu likeri geri terasoje
Mrs zinok, is tikruju irgi viska viska prie Motiejaus rezimo ir poreikiu derinam. Per jo pietu miega as niekada nieko neplanuoju, vakare irgi visad laiku bunam, kad is rezimo neiskristi. Jei zinau, kad kazkokiu pramogu, pasibuvimu nemegsta, tai irgi atsisakom, uzuot vaziave, nervavesi, vaika bliuvine. Daugeliui mano draugu nesuprantama tokia musu pozicija, va, pvz. vakar, kviete mus i svecialarienei su pasisedejimu, zmones musus amziaus, mazu vaiku nera pas juos, reiskia ir uzsiemimo M neturetu, nes jokiu zaislu nera, plius pas juos suo, M nepakencia sunu, plius, pasisedejimas pries stalo su suaugusiais jam neidomus. Tai ir nevaziavom, ir turejau pusvalandi dar aiskintis, kodel nevaziuojam
Bet likau nesuprasta.</p></div></blockquote><p>Derinam ir mes
Toks dabar periodas ir jis nėra labai ilgas, kuo didesnis vaikas, tuo laisviau visom prasmėm...
</p><p></p><p>Kitą savaitę teks praleisti tėvų susirinkimą, pirmą kartą gyvenime
Vyras bus komandiruotėje, palikt panos nėra su kuo. Prieš 2 metus dar buvau pasiėmus į susirinkimą kartu, bet tokio amžiaus jau nepaimsi, neišsėdės tyliai
</p><p></p>
As i tevu susirinkimus mokykloje (kol lanke valdiska mokykla), vaiksciojau tik pradzioje, paskui jau eidavau labai retai, nes supratau kad tai yra absoliutus laiko gaisinimas. Kai sunus perejo i privacia mokykla, tokiu susirinkimu is viso mokykla neorganizavo. bendruosius dalykus ir reikalus perduodavo zodziu per vaikus, jei vaikai dideli, maziukams isdalindavo rastelius su info. O jei iskildavo kazkokiu problemu su vaiku del mokymosi ir del elgesio, niekas susirinkimo nelaukdavo, pranesdavo telefonu cia ir dabar, jei reikedavo (mano atveju nepasitaike), kviesdavosi i mokykla. Ir va toks reikalu organizavimas man labai patikdavo.
Papildyta:
QUOTE(semtama @ 2017 10 08, 16:43)
<p>Dzeuse - tikrai gaila dėl nekokios kelionės... Net nežinau, kaip kitais metais tavo vietoje elgčiausi dėl Kroatijos. Po metų gal situacija pasikeis nors kažkiek į gerą.</p><p></p><p>Azazella - pas mus po pirmo vaiko ryškiai sumažėjo susitikimai su draugais, po antro vaiko - tapo minimalūs. Tiesiog, kai tai labiau vargina, nei džiugina, tai kam kankintis. Kam susitikti su žmonėmis, jeigu vaikams vistiek reikės skirti didesnį dėmesį nei svečiams. Ai, tiesiog toks gyvenimo periodas, taip reikia. Kita vertus, atradau daug naujų draugių - mamų
, kurių dienos režimas daugmaž sutampa.</p><p></p><p>Relita - smagių vestuvių. Seniai jau buvau tokioje šventėje, tai irgi norėčiau.
</p><p></p><p>Dontstop - tu kaip visada - puiki mama, kad tik pirmas susirinkimas, į kurį negali nueiti. Aš jau praleidau didžiosios susirinkimą. Taip sutapo, kad ir man, ir vyrui buvo svarbi diena darbuose, tai ir nenuėjom. Na bet buvau pas mažę. Baisiai jis man nepatiko dėl tėvų didelių laisvių, bet tai ką dabar...</p>
ka norejai pasakyti paskutiniu sakiniu, nesupratau? Kas per tevu laisves?