Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(IruteB @ 2017 09 29, 19:39)
Dzeuse, gerų atostogų! 🙂

Aciu ☺️

Kelemes vakar 5val., buvo sutarta, kad namelio rakta pasiimsim 14val jau Danijoj, o pakliuvom i toki kamsti Vokietijoj, kad atvykom tik po 19val.
Kokia pasiutus Adelia ir nemiegojo kelionej visai.
Ziurejo filmukus, kol kompas issikrove, siaip visaip linksminau, pavargom juodai. Kai liko 6 gal km apsiveme, buvau zvakute kisus pries isvaziuojant matyt jau nebeveike vakare.
Bet siaip sakyciau masinoj lengviau buvo nei, kad skridom lektuvu. Stot daug negalejom, lijo istisai. Gavom maudyti, perrengti tik atvyke, namelis saltas, vonioj plyteles ledines, drebejo visa po vemimu, taip bijojau, kad susirgs, bet nieko lyg, tvarkoj..
Dabar su tevu i zvejyba isejus, as geriu kremini likeri terasoj, vidury baltos dienos. alc.gif
Yra tas brolio suo, turi uzsiemima Adelia, vis paskui ji.
Atsakyti
O mes pagaliau persikraustėm bigsmile.gif nuvargom vakar irgi labai, bet gerai, kad pagalba turėjom. Mano mama užsiėmė su Aurėja visą dieną praktiškai, tai nelipo man ant galvos, vyro sesuo padėjo viską pakuotis ir išpakuoti, jei ne ji tai būčiau pakavusis dvi savaites biggrin.gif
Keista tokiam dideliam bute būt bigsmile.gif Aurėjai tai didelį įspūdį padarė jos kambarys, vadina jį "žaidimų kambariu" biggrin.gif paskui dar tualetas kažko labai patinka, pastoviai eina sysiot biggrin.gif
Man tai viskas patinka tik dar dėžėm apsistatę kurį laiką gyvensim, ne visi daiktai rado savo vietą. Ir .. koks geras išradimas ta indaplovė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 10 01, 16:43)
O mes pagaliau persikraustėm bigsmile.gif nuvargom vakar irgi labai, bet gerai, kad pagalba turėjom. Mano mama užsiėmė su Aurėja visą dieną praktiškai, tai nelipo man ant galvos, vyro sesuo padėjo viską pakuotis ir išpakuoti, jei ne ji tai būčiau pakavusis dvi savaites biggrin.gif
Keista tokiam dideliam bute būt bigsmile.gif Aurėjai tai didelį įspūdį padarė jos kambarys, vadina jį "žaidimų kambariu" biggrin.gif paskui dar tualetas kažko labai patinka, pastoviai eina sysiot biggrin.gif
Man tai viskas patinka tik dar dėžėm apsistatę kurį laiką gyvensim, ne visi daiktai rado savo vietą. Ir .. koks geras išradimas ta indaplovė rolleyes.gif

Oho, kokie jus greiti. Mes kraustomes menesi maziausiai. Dvi savaites iki issivezimo is seno buto pakuojam daiktus, is esmes tai pakuojam knygas, kuriu tukstanciai. Tada daiktu nesimas iki masinos ir atnesimas is masinos naujoje vietoje. Tai daro trys vyrai (turiu omeny pakrovima ir iskrovima) ir tai vyko paskutini karta 14 valandu, vyrai dirbo be sustojimo, nezinau kaip ir atlaike. Deziu buna kokie trys simtai, maziausiai. Na, o tada dvi savaites issipakavimo ir issideliojimo.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 10 01, 18:08)
Oho, kokie jus greiti. Mes kraustomes menesi maziausiai. Dvi savaites iki issivezimo is seno buto pakuojam daiktus, is esmes tai pakuojam knygas, kuriu tukstanciai. Tada daiktu nesimas iki masinos ir atnesimas is masinos naujoje vietoje. Tai daro trys vyrai (turiu omeny pakrovima ir iskrovima) ir tai vyko paskutini karta 14 valandu, vyrai dirbo be sustojimo, nezinau kaip ir atlaike. Deziu buna kokie trys  simtai, maziausiai. Na, o tada dvi savaites issipakavimo ir issideliojimo.

Oho blink.gif Va ką reiškia namie biblioteką turėt.
na pas mus vyras po kelias dėželes nuveždavo vis vakarais, rūsį perkraustė. O didžioji likusi dalis vakar. Išsinuomavom priekabą su tentu didžiulę, nešiojo trys vyrai, mes mergos pakavom. Darė du reisus nuo vieno buto iki kito. Iškraustėm būtiniausius dalykus bute, dar daug kas dežėse.. Dar trūksta miegamojo spintos kolkas nepasidarėm, tūliko spintelės ir Aurėjai lovytės ir lentynų. Nu toks bardakėlis.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 10 01, 16:12)
Aciu ☺️

Kelemes vakar 5val., buvo sutarta, kad namelio rakta pasiimsim 14val jau Danijoj, o pakliuvom i toki kamsti Vokietijoj, kad atvykom tik po 19val.
Kokia pasiutus Adelia ir nemiegojo kelionej visai.
Ziurejo filmukus, kol kompas issikrove, siaip visaip linksminau, pavargom juodai. Kai liko 6 gal km apsiveme, buvau zvakute kisus pries isvaziuojant matyt jau nebeveike vakare.
Bet siaip sakyciau masinoj lengviau buvo nei,  kad skridom lektuvu. Stot daug negalejom, lijo istisai. Gavom maudyti, perrengti tik atvyke, namelis saltas, vonioj plyteles ledines, drebejo visa po vemimu, taip bijojau, kad susirgs, bet nieko lyg, tvarkoj..
Dabar su tevu i zvejyba isejus, as geriu kremini likeri terasoj, vidury baltos dienos.  alc.gif
Yra tas brolio suo, turi uzsiemima Adelia, vis paskui ji.

Faina jums, pavydziu smile.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

Dzeuse, sunkiausia praeity, dabar ilsėkis  :vacation1: 

Sima_1, su įkurtuvėm  :4u: Kai mes kraustėmės, dviese vyras su pusbroliu viską pervežė dviem lengvosiom mašinom, nuo 14 val iki 23 val užtrūko. Pakavom ir nešiojom po truputį mėnesį prieš tai. Išsidėliojimui, susitvarkymui iškvietėm mano mama, per 4 dienas išsipakavom bendrom jėgom  :) Indaplovė jo, super dalykas  :D 

Na o mūsų savaitgalis irgi buvo neblogas, dičkį šeštadienį vežėm Vilniun, kol jis ten džiovino smegenis, labai smagiai prasinešėm per parduotuves  :rolleyes:  Šiek tiek gailiuosi, kad paskui nenuvažiavom kur pasišašlykint, buvo geras oras, kaži ar dar bus progų. Kitiems kartams reikės ieškot muziejų, parodų, didelių prekybcentrių, jei lauke bus blogas oras  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 10 02, 06:04)
<strong>Sima_1</strong>, su įkurtuvėm  4u.gif

Ačiū 4u.gif va dar koks pasikeitimas, šitas butas daug šaltesnis, tiksliau gal normalus, mes prieš tai gyvenom tropikuose biggrin.gif ten pastoviai būdavo 24-25 šilumos, vaikščiodavom basi su maikutėm, šitam tik 21, o po nakties išvis buvo tik 19, tai baisiai šalta, keista būt su kojinėm, storais rūbais biggrin.gif
Atsakyti

Ačiū 4u.gifva dar koks pasikeitimas, šitas butas daug šaltesnis, tiksliau gal normalus, mes prieš tai gyvenom tropikuose biggrin.giften pastoviai būdavo 24-25 šilumos, vaikščiodavom basi su maikutėm, šitam tik 21, o po nakties išvis buvo tik 19, tai baisiai šalta, keista būt su kojinėm, storais rūbais biggrin.gif

Pas mus irgi šalta, dabar šildomės dviem šildytuvais... vilnonės kojinės must-have nuo rugsėjo iki gegužės imtinai  :) 

Persikrausčius į didesnį butą aš dar kelis mėnesius negalėjau apsiprasti su padidėjusiais tvarkymosi mastais. Kol nesukūriau naujos sistemos  :D 

Atsakyti
Labas,
Sima, su ikurtuvem 4u.gif pas mane vakar buvo 20 silumos, kuriau peciu.
Dzeuse, na gerai, kad tik keliones pabaigoj apsiveme. Pailsek 4u.gif
As dziovykles paieskose. Kas turit, gal pasidalintumet nuomonem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 10 02, 10:26)
Labas,
Sima, su ikurtuvem  4u.gif pas mane vakar buvo 20 silumos, kuriau peciu.
Dzeuse, na gerai, kad tik keliones pabaigoj apsiveme. Pailsek  4u.gif
As dziovykles paieskose. Kas turit, gal pasidalintumet nuomonem  4u.gif

mes jau irgi namie kurenames. Vos vos atsisukau siluma, bet is karto jaukiau namie.

Mes turim dziovykle. Man tai daiktas numeris vienas. Kas tave domina? Modelis, funkcijos?
Atsakyti
Šildomės ir mes, pečiuką įsijungėm. Bet kai didelis butas, tai nelabai jaučiasi, kad šildo. Laukiu šildymo sezono pradžios biggrin.gif
Dėl padidėjusios kvadratūros tvarkymo tai jau matau, kad bus daugiau darbo. dontstop, primink kas per sistema pas tave rolleyes.gif Man kolkas teko tik siurbt ir plaut, užtrukau ilgai nes vis pamiršdavau kokį kambarį biggrin.gif
Atsakyti

Šildomės ir mes, pečiuką įsijungėm. Bet kai didelis butas, tai nelabai jaučiasi, kad šildo. Laukiu šildymo sezono pradžios biggrin.gif
Dėl padidėjusios kvadratūros tvarkymo tai jau matau, kad bus daugiau darbo. dontstop, primink kas per sistema pas tave rolleyes.gifMan kolkas teko tik siurbt ir plaut, užtrukau ilgai nes vis pamiršdavau kokį kambarį biggrin.gif

Mano sistema nelabai jum tiks, o ir keičiasi ji, priklausomai nuo aplinkybių. Dabar, kai nedirbu ir turiu marias laiko, tai pati viską darau, po biškį kasdien, palieku laisvus savaitgalius, bet laikausi nuomonės, kad vaikai turi prisidėti prie tvarkymosi vis tiek. Tai dičkis turi kasdienių savo pareigų + kasdien atlieka po 1 pavedimą, mažoji taip pat prisideda.

Šiek tiek anksčiau, iki darželis atėjo į mūsų gyvenimą, turėjom tokią sistemą: su dičkiu tvarkydavom po 1 kambarį per šiokiadienį, savaitgaliai laisvi. Pvz pirmadienį virtuvė, antradienį svetainė ir tt. Tikslaus grafiko nebūdavo, žiūrėdavau pagal situaciją, katras kambarys labiau apleistas atrodo tą dieną. Pagrindinės 5 zonos buvo virtuvė-vonia-svetainė-miegamasis-vaikų kambarys, kitos zonos (balkonai, drabužinė, prieškambaris ir tt) būdavo prijungiamos prie mažiau užimtų dienų periodiškai. + kasdien, nepriklausomai nuo tvarkomo kambario, reikėdavo sutvarkyti 3 dalykus - dulkės, grindys, stalas (pagrindinis stalas, už kuriuo mes ir valgom, ir piešiam, ir viską darom, tas pats, kur ir pas jus toks pat yra  :D ). Tai dulkės ir stalas buvo ir yra sūnaus atsakomybė, grindis dalinam perpus. Visus grindų paviršius (o turim ir parketą, ir kilimą, ir linoleumą, ir plyteles) aš siurbliuoju siurbliu! Taip ir greičiau, ir patogiau.

Jei pasirodė, kad vyras į šią sistemą neįsipaišo, tai taip nėra - aš jam padarau savaitgaliui darbų sąrašą  :D   Jei žinau, kad savaitgaliui išvažiuojam, išmėtau tuos darbus šiokiadieniams po vieną per dieną. Bet paprastai šiokiadieniais aš jo nejudinu. Na ir dažniausiai jo vis tiek nėra namie...Pagrindinės  jo pareigos ir atsakomybės  :laugh: : smulkus buitinis remontas, rūsio tvarkymas, išlaidų suvedimas, mokesčiai, maisto užpirkimas savaitei, nuvežimas-parvežimas, jei mum kur reikia (gydytojai, parduotuvės), dėmių išėmimas iš skalbinių, skalbimas ir džiaustymas  :showoff:​ 

Atsakyti