Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 09 27, 08:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71815820" data-time="1506490454"><div><p>Pabandyk tikrąjį išsilaikyt, nepamaišys vartotojo įkelta nuotrauka
Gera, kaip čia taip sumastėt dėl Rygos? vartotojo įkelta nuotraukaManiau, kad nešvenčiat naujųjų vartotojo įkelta nuotrauka

o aš pasigirsiu, maniškė jau visai be pamperso būna (tik miegui), ir darželyje daro ant tualeto, jau trys dienos, kaip sausi rūbai, nebūna avarijų vartotojo įkelta nuotraukair šiaip, manau, adaptacija jau baigėsi, nebeverkia paliekama, neverkia pasiimama, išeit iš darželio neskuba vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Turėjom planų važiuoti į Rygą vasaros pradžioje, bet nuvažiavom į Torūnę... Paskui kai planavom vasaros pabaigos kelionę, numatyta buvo Ryga, 2 sykius užsukom į Latviją, bet į kitur.. Tada galvojom dar iki mokslo metų pradžios nuvažiuosim atskirai, bet kažkaip nespėjom. Na gal paskutinę metų dieną visgi pavyks, jei nesusirgs vaikai  topsecret.gif </p><p>O švęst tai mes švenčiam turbūt daugiausia švenčių, sprendžiant pagal kitų pasisakymus  hihihi.gif , nes gi mes švenčiam ir metines, ir rgs 1, ir kovo 8, ir valentinkę  laugh.gif Ir tėvo dieną, ir mamos, ir aišku gimtadienius, Kalėdas, Velykas... Naujuosius irgi švenčiam, tik paskutinius 3 metus (kuomet nėštumas, paskui mažas vaikas), tai koks šventimas gali būti. Na pagamint kažką skaniai, 12 val pašaut fejerverkus, apsikeičiam dovanomis, nieko įdomiau nesugalvodavom  sad.gif  Prieš tai stengdavomės išvažiuot į nedidelę kelionę tomis dienomis. Esam šventę Naujuosius Stokholme, Helsinkyje, Taline. Kitais metais norėčiau švęst Prahoje, o dar kitais - Laplandijoje  laugh.gif </p><p></p><p>Šaunuolė Aurėja, džiaugiuosi kartu su jumis  thumbup.gif </p>

Na taip... biggrin.gif švenčiat tikrai daugiau nei mes čia visos matyt biggrin.gif Tai ir mes švesdavom Naujuosius ypač audringai, bet iki vaiko rolleyes.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Dontstop - geri planai  :mirksiukas: 

Mes irgi važuosim į kalėdinį vakarėlį Rygoje, taipogi jei vaikai nesirgs.

Sima1 - smagu, kad Aurėja gerai jaučiasi  :)  maniškė, tikiuosi, irgi jau priprato. Nebūna jokių verkšlenimų nei ryte, nei pasiimant. Ir auklėtoja sako, kad viskas gerai.

Atsakyti
Kraunu siandien lagamina, ruosiames i kelione. Adelia palikau namie, nevedziau i darzeli.
Rytoj isvyksim 6 ryto, kad eismas mazesnis butu bent dali kelio.
673km. laukia.
Imsim kompa, irasiau multiku, pritvirtins ant atverciamo staliuko, gales ponia ziureti.
Nupirkau nauju knygu, playmobil figureliu.
Tikiuos, kad sitai +- palengvins kelione. karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 29 rugsėjo 2017 - 11:04

Kraunu siandien lagamina, ruosiames i kelione. Adelia palikau namie, nevedziau i darzeli.
673km. laukia.
Imsim kompa, irasiau multiku, pritvirtins ant atverciamo staliuko, gales ponia ziureti.
Tikiuos, kad sitai +- palengvins kelione. karsta.gif

Dzeuse, lengvos kelionės, smagaus poilsio  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 09 27, 09:00)
<p><strong>Dontstop</strong> - geri planai  mirksiukas.gif </p><p>Mes irgi važuosim į kalėdinį vakarėlį Rygoje, taipogi jei vaikai nesirgs.</p><p></p><p><strong>Sima1</strong> - smagu, kad Aurėja gerai jaučiasi  smile.gif  maniškė, tikiuosi, irgi jau priprato. Nebūna jokių verkšlenimų nei ryte, nei pasiimant. Ir auklėtoja sako, kad viskas gerai.</p>

Ačiū 4u.gif smagu, kad ir jums viskas gerai mirksiukas.gif

QUOTE(dzeuse @ 2017 09 29, 11:00)
673km. laukia.
Tikiuos, kad sitai +- palengvins kelione.  karsta.gif

O jeee, lengvos ir greitos kelionės biggrin.gif turėsi ten internetą? Parašyk, kaip kelionė praėjo, ir šiaip, gero poilsio 4u.gif

Mes savaitgalį kraustomės, šiandien atvažiuoja mano tėvai.
Atsakyti

Mes savaitgalį kraustomės, šiandien atvažiuoja mano tėvai.

Sima_1, o tau lengvo kraustymosi  :4u: 

Aš įsisukus į darbo paieškas. Šiandien valandą aušinau burną angliškai. Tuo gerai pasirodžiau, bet kitką buvau prastai paruošus. Ėjau dėl darbo, susijusio su specialybe, bet nė galvon nešovė, kad gali kažko klausinėt iš mokslų. Negalėjau prisiminti net kokia tema rašiau baigiamąjį darbą  :blush-anim-cl: Bet stebuklas, įmonėje laisvas grafikas, galima ateiti kada nori ir išeiti kada nori, pusdienį dirbti iš namų  :bigsmile:  

Kita savaitė bus irgi intensyvi. Ir aš pati dar niekur nesiunčiu, mane randa personalo atrankų įmonės ir siūlo variantus. Aš tik pasakau, kokio atlyginimo noriu, kokie kiti mano reikalavimai (netoli namų, palankus grafikas), ir jie parenka.  Per ankstesnes paieškas nieko panašaus nebūdavo   :bigsmile: Pati turėdavau siųst šimtus cv, o paskambindavo vienas kitas..

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 29, 12:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71819104" data-time="1506680130"><div><p>
Mes savaitgalį kraustomės, šiandien atvažiuoja mano tėvai.</p></div></blockquote><p><strong>Sima_1</strong>, o tau lengvo kraustymosi  4u.gif </p><p></p><p>Aš įsisukus į darbo paieškas. Šiandien valandą aušinau burną angliškai. Tuo gerai pasirodžiau, bet kitką buvau prastai paruošus. Ėjau dėl darbo, susijusio su specialybe, bet nė galvon nešovė, kad gali kažko klausinėt iš mokslų. Negalėjau prisiminti net kokia tema rašiau baigiamąjį darbą  blush-anim-cl.gif Bet stebuklas, įmonėje laisvas grafikas, galima ateiti kada nori ir išeiti kada nori, pusdienį dirbti iš namų  bigsmile.gif  
</p><p>Kita savaitė bus irgi intensyvi. Ir aš pati dar niekur nesiunčiu, mane randa personalo atrankų įmonės ir siūlo variantus. Aš tik pasakau, kokio atlyginimo noriu, kokie kiti mano reikalavimai (netoli namų, palankus grafikas), ir jie parenka.  Per ankstesnes paieškas nieko panašaus nebūdavo   bigsmile.gif Pati turėdavau siųst šimtus cv, o paskambindavo vienas kitas..</p>

Ačiū, daug vargelio laukia.. biggrin.gif O kas čia per darbas būtų kur toks laisvas grafikas? bigsmile.gif
Atsakyti

Ačiū, daug vargelio laukia.. biggrin.gifO kas čia per darbas būtų kur toks laisvas grafikas? bigsmile.gif

Žmogiškų išteklių srityje, bet aš neisiu ten, net jei ir kvies, yra rimtų minusų be šio didelio didelio pliuso  :)​ 

Atsakyti
Labas.
Sima, kaip faina nauji namai wub.gif
Dzeuse, geros keliones, jei turesi is kur parasyk kaip sekasi. Primink, kur vaziuojate. Kaip ten orai? Ar stosit pailset keliones metu?
Dontstop, oho nu faina, kad tau taip siulo darbus. Paklausia specialybe turi
Atsakyti

Dontstop, oho nu faina, kad tau taip siulo darbus. Paklausia specialybe turi

Kaip tik nepaklausią ir pagal specialybę aš neieškau, tik pagal turimą patirtį  :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 29, 12:12)
Dzeuse, lengvos kelionės, smagaus poilsio  4u.gif </p>

Aciu smile.gif

QUOTE(sima_1 @ 2017 09 29, 12:15)
O jeee, lengvos ir greitos kelionės  biggrin.gif turėsi ten internetą? Parašyk, kaip kelionė praėjo, ir šiaip, gero poilsio  4u.gif
Ten bus internetas, taip raso prie info apie nameli.

Kaip keistai jauciu bus, kad namai kiti, kol apsiprasi, kas cia jau jusu. smile.gif

QUOTE(relita @ 2017 09 29, 13:00)
Dzeuse, geros keliones, jei turesi is kur parasyk kaip sekasi. Primink, kur vaziuojate. Kaip ten orai? Ar stosit pailset keliones metu?

Vaziuojam i Danija prie ezero savaitei.
Orai ir Vokietijoj, ir ten sia savaite labai geri, o va kita jau tik +14 +15 ir gali buti, kad nemazai lis, zodziu, nieko gero, bet tikiuos, kad nebus labai vejuota bent.

Vaziuos ir vyro brolio seima, bus du berniukai 7 ir 9m. ramoki jie, tai tikiuos, kad Adelija nulips man nuo galvos ir tures kitu uzsiemimu, dar suni vesis.

Buvom mes pas broli praeita savaitgali, tai tas mazasis istisai paskui Adelia vaiksciojo, labai norejo priziureti mergaite, tai gal ir ten draugaus.

Su jais susitiksim jau ivaziave i Danija, nes is skirtingu vietu vykstam.
Atsakyti
Dzeuse, gerų atostogų! 🙂

Dontstop, smagu, kad taip domisi ir ieško darbdaviai 🙂

Sima, lengvo kraustymosi! 🙂
Atsakyti