Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(dontstop @ 2017 09 26, 09:12)
<p><strong>Sima_1</strong>, ačiū, aš jau ir pati buvau radus visus konkursus Kaune, tai deja, iš rugsėjį įdėtų nei vienas man netiko, o ir šiaip ne prūdai jų  unsure.gif Blogai, kad darbo laiko keist negalima, nuo 8 netinka man net ir pradžioj dirbt  hmm.gif O kaip dėl užsienio kalbos, taip supratau, kad kažkur reikia važiuoti, kad ją patikrintų?</p>

Jo, reikia nusistatyti kalbos lygį, susirandi kalbos centrą, kuris akredituotas tą daryti ir eina laikytis testo.
Papildyta:
QUOTE(mimimimimimimi @ 2017 09 26, 09:51)
<p>Nu nezinau, as i darzeli ziuriu kaip i ugdymo istaiga, ne tik prieziuros. Tai man svarbu kad vaikas butu ugdomas, juolab kad daugumai vaiku visi darbeliai, uzsiemimai patinka tai cia tik suaugusio idirbio klausimas kiek pasirengusi aukletoja skirti laiko.</p>
<p>O del lauko vedimo tai nesuprantu kaip gali nevest, juk tai geriausia prevencija ligoms, plius kada tada patalpas vedina jei visa diena vaikai grupej trinasi. </p>

Sutinku, kad auklėtoja turi užsiimti, aš apie papildomus būrelius jokius kolkas nesvarstau, iš saviškės pasakojimų susidarau vaizdą, kad ir taip daug užsiėmimų būna, nenuobodžiauja.

Dėl lauko tai ir aš norėčiau, kad dažniau vestų, matyt pagal galimybes veda, kai geras oras plius. Pas mus nėra normalaus kieme (neįrengtas dar), tai eina pasivaikščiot į stadioną.
Vėdinasi išėję į koridorių.
Atsakyti
Na nesakau, kad mano vaikas nieko nedaro. atsiuntė auklėtoja trumpą video, kaip salėj vyksta muzikos pamoka. atsiuntė nuotraukų iš grupėje vykstančios veiklos, matau, kad jie ne tik laiką stumdo, bet ir vyksta ugdymas. bet praėjus mėnesiui dar nekaba nei vienas darbelis rūbinėj, bet nedarau iš to tragedijos. manau kitą mėnesį tų darbelių tikrai bus.
dėl lauko irgi. būtent mano yra naujokas, ir būtent maniškis išvetas į lauką bliovė išsižiojęs, kiek gėrio rėkti lauke, nežinau, bet kad parėkęs gali susirgti irgi yra tikimybė. todėl irgi nedarau problemos, kad retai eina į lauką.
buvo susirinkimas, auklėtojos viską paaiškino dėl lauko, dėl darbelių. pačios pripažįsta, kad visa tai užtruko ilgiau, nes daug besiadaptuojančių vaikų ir kad jiems nebūtų per didelio streso, daug derinasi prie jų. beje, ne visi vaikai ir mėgsta daryti tuos darbelius. pvz maniškis iš pradžių daugiau stebi, tik vėliau įsijungia į veiklą.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 26, 10:01)

Tikrai gaila. O į kurį jūs darželį einat?

Šilainiuose į Žvangutį.

Pas mus į lauką veda praktiškai kiekvieną dieną, ir darbelių būna pakabinta.
Atsakyti

Sima_1, o kaip manai, kiek konkursų reikia praeiti, kad gaut vietą? Ar daug būna kandidatuojančių, didelė konkurencija?

Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 09 26, 09:14)
aš tai nereikli tokiems dalykams, vaikas dar mažas, tegul apsipranta naujoj aplinkoj. svarbiausia, kad gerai jaustųsi.

As irgi, jiems 3m. nera, spes dar pasiugdyti.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 26, 10:19)
<p><strong>Sima_1</strong>, o kaip manai, kiek konkursų reikia praeiti, kad gaut vietą? Ar daug būna kandidatuojančių, didelė konkurencija?</p>

Oj čia kaip kur. Sunku pasakyt vienareikšmiškai. Priklauso nuo įstaigos ir pareigybės. Tai konkursas vienas, laimi arba ne smile.gif Aišku jei daug etatų reikia būna ir kelios vietos, keli konkursai. Aš pirmiausiai laimėjau į pakaitinę VT poziciją, su laiku laimėjau ir į nuolatinę.
Atsakyti

Tai konkursas vienas, laimi arba ne smile.gif

Tai tu tik į vieną bandei, ar kaip  :hmm:  Ar prireikė 10/50/100 konkursų praeit, kol kažkurį praėjai ir priėmė?

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 26, 12:37)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71814740" data-time="1506419556">
<div>
<p> Tai konkursas vienas, laimi arba ne vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Tai tu tik į vieną bandei, ar kaip  hmm.gif  Ar prireikė 10/50/100 konkursų praeit, kol kažkurį praėjai ir priėmė?</p>

Taip, tik į vieną. Pamačiau skelbimą ir nusprendžiau sudalyvaut, netenkino tuometinis darbas mano. Tai į pakaitines užteko vieno karto, į nuolatines laimėjau po daugybės kartų, pas mus nuolat tie konkursai vykdavo. Laimėdavo kam ateidavo laikas arba ir kažkas iš svetimų.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 26, 09:18)
<p>Labas rytas  4u.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IruteB" data-cid="71813975" data-time="1506361488"><div><p>Reiktų pirma rast darbą 🙂

Dontstop, į valstybės tarnybą netraukia? 🙂 Bendrųjų gebėjimų testą išsilaikai ir pirmyn 🙂</p></div></blockquote><p>Traukia  smile.gif  Tik nežinau nė nuo ko pradėt ir ar verta pradėt  huh.gif </p><p><strong>IruteB</strong>, tu žinai, kiek laiko užtruktų pasiruošimas testui, ar didelė tikimybė išlaikyti iš pirmo karto? Kur paskui su juo pasiduoti, kur ieškoti laisvų darbo vietų? Į ką aš galėčiau pretenduoti, kai išsilavinimas vienas, darbo patirtis visai kita, o noriu dar trečio, ar labai griežtai ten žiūrima, kad viskas atitiktų? Ar įmanoma darbinantis tartis dėl individualaus darbo grafiko?  unsure.gif​ </p>

Sima jau atsakė, bet pridėsiu 🙂 Išlaikytas testas galioja 3m. Per el.bankininkystę gali prisijungt testavimas.vtd.lt ir pabandyt išspręst testą su ribotu laiku. Aš tik įstatymus akim permečiau, nieko nesimokiau ir išlaikiau iš pirmo karto 🙂 Užsienio kalbos testo nelaikius.

QUOTE(dontstop @ 2017 09 26, 11:19)
<p><strong>Sima_1</strong>, o kaip manai, kiek konkursų reikia praeiti, kad gaut vietą? Ar daug būna kandidatuojančių, didelė konkurencija?</p>

Teikt gali visur, kur atitinki išsilavinimo reikalavimus - o gal netikėtai atrasi sritį, kuri tau labai patiks 🙂 Darbo grafiko klausimais neturiu ką patart, tik valstybinėj įstaigoj į biuletenius dažnai paprasčiau žiūri 🙂
Atsakyti

Labas rytas  :4u: 

IruteB, Sima_1, ačiū jums  :4u:  Vakar pabandžiau praeit testinę versiją, tai išlaikiau, beveik viską teisingai užpildžiau, nors kai kuriuos klausimus tai spėliojau, nežinojau tiksliai. Gal ir verta išlaikyt, gal pasitaikys kokia vieta. Nors daug vilčių į tai nededu...

Kitą mėn pradėsiu ir šiaip darbo ieškotis, iki šiol tai praktiškai nieko nedariau ta linkme  :blush-anim-cl:​ 

Vakar užrezervavom viešbutį Jūrmaloj vienam iš kito mėn savaitgalių. Ir įsismaginę užrezervavom viešbutį Rygoj Naujųjų metų nakčiai  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 27, 06:34)
<p>Labas rytas  4u.gif </p><p><strong>IruteB, Sima_1</strong>, ačiū jums  4u.gif  Vakar pabandžiau praeit testinę versiją, tai išlaikiau, beveik viską teisingai užpildžiau, nors kai kuriuos klausimus tai spėliojau, nežinojau tiksliai. Gal ir verta išlaikyt, gal pasitaikys kokia vieta. Nors daug vilčių į tai nededu...</p><p>Kitą mėn pradėsiu ir šiaip darbo ieškotis, iki šiol tai praktiškai nieko nedariau ta linkme  blush-anim-cl.gif​ </p><p></p><p></p><p>Vakar užrezervavom viešbutį Jūrmaloj vienam iš kito mėn savaitgalių. Ir įsismaginę užrezervavom viešbutį Rygoj Naujųjų metų nakčiai  rolleyes.gif </p>

Pabandyk tikrąjį išsilaikyt, nepamaišys mirksiukas.gif
Gera, kaip čia taip sumastėt dėl Rygos? ax.gif Maniau, kad nešvenčiat naujųjų smile.gif

o aš pasigirsiu, maniškė jau visai be pamperso būna (tik miegui), ir darželyje daro ant tualeto, jau trys dienos, kaip sausi rūbai, nebūna avarijų rolleyes.gif ir šiaip, manau, adaptacija jau baigėsi, nebeverkia paliekama, neverkia pasiimama, išeit iš darželio neskuba smile.gif
Atsakyti

Pabandyk tikrąjį išsilaikyt, nepamaišys mirksiukas.gif
Gera, kaip čia taip sumastėt dėl Rygos? ax.gifManiau, kad nešvenčiat naujųjų smile.gif

o aš pasigirsiu, maniškė jau visai be pamperso būna (tik miegui), ir darželyje daro ant tualeto, jau trys dienos, kaip sausi rūbai, nebūna avarijų rolleyes.gifir šiaip, manau, adaptacija jau baigėsi, nebeverkia paliekama, neverkia pasiimama, išeit iš darželio neskuba smile.gif

Turėjom planų važiuoti į Rygą vasaros pradžioje, bet nuvažiavom į Torūnę... Paskui kai planavom vasaros pabaigos kelionę, numatyta buvo Ryga, 2 sykius užsukom į Latviją, bet į kitur.. Tada galvojom dar iki mokslo metų pradžios nuvažiuosim atskirai, bet kažkaip nespėjom. Na gal paskutinę metų dieną visgi pavyks, jei nesusirgs vaikai  :topsecret: 

O švęst tai mes švenčiam turbūt daugiausia švenčių, sprendžiant pagal kitų pasisakymus  :hihihi: , nes gi mes švenčiam ir metines, ir rgs 1, ir kovo 8, ir valentinkę  :laugh: Ir tėvo dieną, ir mamos, ir aišku gimtadienius, Kalėdas, Velykas... Naujuosius irgi švenčiam, tik paskutinius 3 metus (kuomet nėštumas, paskui mažas vaikas), tai koks šventimas gali būti. Na pagamint kažką skaniai, 12 val pašaut fejerverkus, apsikeičiam dovanomis, nieko įdomiau nesugalvodavom  :sad:  Prieš tai stengdavomės išvažiuot į nedidelę kelionę tomis dienomis. Esam šventę Naujuosius Stokholme, Helsinkyje, Taline. Kitais metais norėčiau švęst Prahoje, o dar kitais - Laplandijoje  :laugh: 

Šaunuolė Aurėja, džiaugiuosi kartu su jumis  :super: 

Atsakyti