Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(sima_1 @ 2017 01 05, 15:47)

semtama, ačiū už pasidalijimą 4u.gif kaip suprantu vyras labai daug padėjo šitame reikale.

O taip, nemažai. smile.gif
Šiaip prisimenu, kai nuėminėjom vakarinį maitinimą, vyras vienam kambarį migdo dvi paneles ( mažoji rėkia, didžioji šiaip visokių reikalų prisigalvoja), o aš kitam kambarį ramiai guliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 05, 12:55)
Aš dirbu teisėjo padėjėja, surašau dokumentų (sprendimų, nuosprendžių, nutarčių ir kt) projektus, kitaip tariant įsigilinu ir paskęstu bylose  biggrin.gif dar baudžiu žmones biggrin.gif na toks popierinis darbas.

Tau patinka? Kazkada domejausi siuo darbu, man pasirode, kad alga labai jau maza, neproporcinga atliekamam darbui, kuris yra nelengvas, reikalaujantis didelio kruopstumo.
Atsakyti
norėjau klaust Dontstop, ar visi rūbai nešiojami, bet jau atsakė į mano klausimą. biggrin.gif
aš dažnai nepataikau su pirkimu online, geriau gyvai. ax.gif bet tai gerai, kad tu turi tiek kantrybės siuntinėt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 05, 15:56)
Sima, visada ta darba dirbai?

Aišku ne. Visokių darbų tekę dirbt, bet kai jau studijavau teisę, ieškojausi pagal specialybę, pradžioj dirbau nemokamos teisinės pagalbos tarnyboj, vėliau laimėjau konkursą teisme.
Papildyta:
QUOTE(Azazella @ 2017 01 05, 16:07)
Tau patinka? Kazkada domejausi siuo darbu, man pasirode, kad alga labai jau maza, neproporcinga atliekamam darbui, kuris yra nelengvas, reikalaujantis didelio kruopstumo.

Taip, man patinka smile.gif man patinka gilintis į konkrečią bylą, ieškoti praktikos ir stebėti kaip gimsta sprendimas. Aišku yra visokių niuansų, krūviai, kokį teisėją pasiseka gaut ir t.t. Alga nedidelė, aišku galima ir klasę gaut ir nuo stažo kažkiek kyla, bet kito kelio tapt teisėja nėra smile.gif Na yra tiesa, doktorantūrą baigt reikia.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 05, 15:31)
Aišku ne. Visokių darbų tekę dirbt, bet kai jau studijavau teisę, ieškojausi pagal specialybę, pradžioj dirbau nemokamos teisinės pagalbos tarnyboj, vėliau laimėjau konkursą teisme.
Papildyta:

Taip, man patinka smile.gif  man patinka gilintis į konkrečią bylą, ieškoti praktikos ir stebėti kaip gimsta sprendimas. Aišku yra visokių niuansų, krūviai, kokį teisėją pasiseka gaut ir t.t. Alga nedidelė, aišku galima ir klasę gaut ir nuo stažo kažkiek kyla, bet kito kelio tapt teisėja nėra smile.gif Na yra tiesa, doktorantūrą baigt reikia.

Na, jei tavo tikslas tapti teiseja, tai tada tikrai verta. Dar svarbu, kad tau patinka.
Cia kaip ir notaro padejai, reikia daug daug metu arti tikraja to zodzio prasme uz grasius, o tunelio gale yra kazkoks mazytis sansas tapri notaru smile.gif

Ale matai kaip idomiai mes cia temoj esam. Tu "sodini" zmones, o as kazkada dirbau darba kur "paleidinejau" jusu pasodintus smile.gif
Atsakyti
Faina turet megstama darba.
O siaip gerai tau sekasi dirbti, Sima?

Kiek dienu laiko jusu tel.baterijos?
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 05, 17:09)

Ziurint kaip naudoji. Bet dazniausiai kraunu kasdien.
Atsakyti

Kaip faina, kai darbas patinka  :super:  Geriau už mažą atlyginimą dirbti mėgstamą darbą, nei atvirkščiai  :)

Dzeuse, apie savaitę laiko, bet naudoju mažai  :4u:​ 

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 05, 14:56)
Nu ot  pabludus merga ir neuzmigo, vaiksto nukvakus dabar, nepasiduoda i lova guldyt ir viskas, rekia, begas nuo manes..
As pradzioj net nustebau, maniau kaip pakeis ilaminuota, bet namie apziurejom, ji eina atskirai, kad galetu isimti.
Pakeisiu ir bus ramu, as LT piliete, Adelia DE, plius musu pavardes gaunas skirtingai tariamos, nes mano lietuviskai iskraipyta, kas uzknisa juodai.. Dar sugalvos prikibt, klausinet ir taip man bus stresas pirma karta skristi su ja.

Dėl pavardės nesijaudink. Svarbu jos dokumentai galiojantys būtų. EU nors ir svetimus vaikus veškis, nereikia jokių leidimų.

Mano vyresnioji pietų nustojo miegot apie antrą gimtadienį, nieko tokio. Tiesiog anksčiau vakare guldavo ir viskas.

Telefoną kraunu kasdien.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 01 05, 17:19)
Na, jei tavo tikslas tapti teiseja, tai tada tikrai verta. Dar svarbu, kad tau patinka.
Cia kaip ir notaro padejai, reikia daug daug metu arti tikraja to zodzio prasme uz grasius, o tunelio gale yra kazkoks mazytis sansas tapri notaru smile.gif
Ale matai kaip idomiai mes cia temoj esam. Tu "sodini" zmones, o as kazkada dirbau darba kur "paleidinejau" jusu pasodintus smile.gif

Ir dar tuo notaro padėjėju tapti beveik neįmanoma, be pažįstamų turbūt niekaip.
Na nedaug man teko pasodint biggrin.gif pagrinde su kitom bylom dirbau, su baudžiamosiom labai mažai.
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 05, 18:09)

Fainumas dar ir tame, kad fainam kolektyve dirbau, ir teisėjas geras buvo, sutarėm gerai, kartais net taip tėviškai patardavo, kartais aš su juo pasiginčydavau ir nugalėdavau jo vyrišką mastymą biggrin.gif Dabar viso šito nebebus. Nežinia su kuo paskirs, naujas kabinetas, naujas kolektyvas. O tai labai daug lemia, kad gerai jaustis darbe.

Nežinau, ką turi minty, ar gerai sekasi dirbti? Mano galva sekasi, bet matyt tiesioginis vadovas gali vertint mano darbo kokybę.

Telefoną kraunu kasdien.
Atsakyti
Dzeuse, pasa padarem leliukui su leliuko foto ir keitem tik po 5 metu kai jis baige galiot. Keliavo daug ir po visur, iskaitant de, niekas niekur nekibo.

Gimsiuka svesim namie, norejau pasamdyt jo megstama heroju, bet atkalbejo mane patyre ir sake neleist dar simet pinigu, tad spydermanu persirengs brolis, pastrakalios, pazaid zaidimu su maziais ir bus gerai. Uzsakem torta, uzsakysim picu, padarysim vaisiu salotu. Vaiku balius, ne suaugusiu, o ir atsivalgyta bei prisigaminta per sventes tiek, kad nesinori net galvot apie misraines:)

Buvom 2 metuku apziuroj, padare ir vit d tyrima, nes skundziaus apie nuolatines slogas, tai d normos ribose. Mazakraujystes irgi ner, tai nusiraminau, nes mesa spjauna. Darzoves irgi tik kelias valgo.
Atsakyti
Labas rytas, mergiotės
Prisiskaičiau apie jūsų vaikius - protingus išmintingus ir gerus, o va mano tik kad gražus ax.gif Nu patarkit man, kaip elgtis, kai jo pagrindinis žaidimas yra mėtyti žaislus/daiktus? Ta prasme mėtyti tai ne tik kad numesti, palikti nesutvarkytus, bet tiesiog pakelti ir sviesti, pakelti ir mesti, paimti ir mesti... Dar nelabai vaikštantis mėgdavo po spintelėm užmesti/pakišti kamuoliukus, bet tai priėmėm kaip normalų dalyką, kaip galimybių išbandymą, kaip kažko išbandymą... Dabar žiūriu ir nebesuprantu. Su merginomis nieko panašaus nebuvo, nors tiesą pasakius, neatsimenu, ar tokio amžiaus joms liepdavau surinkti žaisliukus. Šitam tik pabandyk pasakyti, kad pakeltų/nuneštų kokį daiktą, popieriuką, tai iškart mosuoja rankom, rėkia "neee", o jei bandau priverst, tai rėkia, verkia, bet neima ir viskas.... Bijau versti, bet bijau ir žiūrėt, kaip jis neklauso, ignoruoja, gyvena pagal savo taisykles... Vakar jau galvojau, kad gal reikia pasikonsultuot su kokiu psichologu....? Labai bijau, kad neišaugtų koks agresyvus, nesivaldantis, nervininkas...

QUOTE(dontstop @ 2017 01 05, 13:28)
<p>Šiandien turiu pateisinamą priežastį neiti į lauką, tai kultivuoju savo obsesinį-kompulsinį poreikį skaičiuot lam.gif - skaičiuoju, kiek rūbų pirkau per 2016 metus sau ir vaikams, koks proc vykusių ir nevykusių pirkinių, kiek pirkta online ir offline ir pan  biggrin.gif</p>
<p>Taigi, gal kartais kam nors įdomu laugh.gif : panai pirkau 130 rūbų (neskaitant kojinių, apatinių, pėdkelnių), palyginimui 2015 m - 162 vnt. Sūnui pirkau 85 vnt, palyginimui 2015 m - 58 vnt (šiemet vyras daug vežė iš komandiruočių). Sau pirkau 69 (52 vnt rūbų, 7 poras batų ir 10 vnt aksesuarų; apatinių, pėdkelnių, kojinių ir dovanotų rūbų neskaičiuoju), o jei kas paklaustų, sakyčiau nieko nepirkau, tik suknelę atsimenu  hmm.gif  biggrin.gif  Tai štai kur "dingsta pinigai"  blush-anim-cl.gif</p>

O die....
Aš pirkau keletą suknių, bet dėl to, kad pastorėjau dvigubai ir visi rūbai man dabar tik gražus praeities prisiminimas...
QUOTE(dontstop @ 2017 01 05, 13:57)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aguončikas" data-cid="71336845" data-time="1483608498">
<div>
<p> Beje, seniai paklaust noriu pas tas, kurios "karpot" - kas karpo? - jūs ar vaikai?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Seniai duodu karpyt pačiai, žirklutėmis su suapvalintais galais  smile.gif Yra toks žurnalas Kutis, jis skirtas  nuo 2 m, tai va, ten yra užduočių karpyt pagal punktyrines linijas   smile.gif</p>

Pabandysiu ir aš duot pakarpinėt...
QUOTE(dontstop @ 2017 01 05, 14:51)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71337190" data-time="1483615193">
<div>
<p>Papildyta:

Čia su tom kur nagams karpyt kūdikiams? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Ne ne, su kanceliarinėm, būna jų visokių pvz maximose, pagal metus suskirstyti, t y ant pakuotės nurodyta, kokiam amžiui žirklės smile.gif  </p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="71337229" data-time="1483615792">
<div>
<p>

ir ji karpo pagal punktyrines linijas?

oho perki rubu vartotojo įkelta nuotraukalyg rasei, kad mazai perki, kol buni dekrete, tai kiek perki kai eini i darba? idomumo delei, kokio brangumo tie drabuziai?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Dar nežinau, žurnalą ketinu tik šį mėnesį pirkti pirmą jos gyvenime numerį  smile.gif  Kol kas karpo bet kaip popierių, senus žurnalus, prekybcentrių lankstinukus ir pan  smile.gif Aš turėjau omeny, kad jei žurnale yra tokių užduočių, teoriškai dvimetis jau gali sugebėti žirkles valdyti, bent jau reikia to mokytis  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Tai taip ir yra, dabar aš "nieko neperku", o kai dirbau ir buvo tiek materialinės galimybės pirkti, tiek galimybė darbe "madas demonstruoti", tada jau pirkdavau smarkiai, nuo keliolikos iki keliasdešimt rūbų kas mėnesį  biggrin.gif Bet nieko brangaus pas mane nėra, aš pagrinde perku iš Vinted, mados tendencijų neseku, garsiais gamintojais nesidomiu  smile.gif​ </p>

Ką dar turėtų sugebėt dvimetis? Nu, be kalbos, kas pas mus..... Vienas naujas žodis atsirado - PAK (tipo, fejerverkas, iššauti...).

QUOTE(sima_1 @ 2017 01 05, 16:31)
Papildyta:

Taip, man patinka smile.gif  man patinka gilintis į konkrečią bylą, ieškoti praktikos ir stebėti kaip gimsta sprendimas. Aišku yra visokių niuansų, krūviai, kokį teisėją pasiseka gaut ir t.t. Alga nedidelė, aišku galima ir klasę gaut ir nuo stažo kažkiek kyla, bet kito kelio tapt teisėja nėra smile.gif Na yra tiesa, doktorantūrą baigt reikia.

Hm, nu faina
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 05, 23:03)
Ir dar tuo notaro padėjėju tapti beveik neįmanoma, be pažįstamų turbūt niekaip.
Na nedaug man teko pasodint biggrin.gif pagrinde su kitom bylom dirbau, su baudžiamosiom labai mažai.
Papildyta:

Fainumas dar ir tame, kad fainam kolektyve dirbau, ir teisėjas geras buvo, sutarėm gerai, kartais net taip tėviškai patardavo, kartais aš su juo pasiginčydavau ir nugalėdavau jo vyrišką mastymą biggrin.gif Dabar viso šito nebebus. Nežinia su kuo paskirs, naujas kabinetas, naujas kolektyvas. O tai labai daug lemia, kad gerai jaustis darbe.

Nežinau, ką turi minty, ar gerai sekasi dirbti? Mano galva sekasi, bet matyt tiesioginis vadovas gali vertint mano darbo kokybę.

Telefoną kraunu kasdien.

O gal viskas bus gerai ir tame naujame kolektyve smile.gif
Atsakyti