Pala, o kur čia yra ta maža maxima prie parko? nežinau tokios..
Papildyta:
Bet kolkas dar grįžt darban nenoriu, bijau.
Negali būt, kad nežinai Krėvės pr, priešais parką. Šilas ten ir šalia Maxima
O ko bijai?
Tai tada žinau šitą, tik nesuprantu, kodėl "prieš parką"? Kad nėra ten jokio parko prieš ją, daugiabučiai namai
Bijau, nes na vėl ta pradžia, mane mes į naują skyrių, su naujais žmonėmis, naujas darbo pobūdis, atsakomybė. Na aš nemėgstu pokyčių, baisiai stresuoju dėl jų, tai tiesiog dėl to
Nerašiau "prieš", rašiau "prie", o tiksliausiai būtų gal "priešais" Na svarbiausia supratom, apie kurią kalba
Suprantamos baimės, man irgi teks imtis kažko naujo
Sveikos
nekenciu kaledu reklamu, kai reklamuoja zaislus... seile varvina i leles, ponius, bet tikiuosi tik ir tai ka dovanosim mes.
Kokie jusu pasiekimai artejant 2-ajam gimtadieniui?
Užuojauta, vis kažkokios bėdelės pas jus
Tiks be abejo bet kokie žaisliukai, kokius paruošei, ypač tokiam mažam vaikui Aš va ir turėdama galimybę tikrai nepildau neracionalių ir neprotingų dičkio norų, nei pernai, nei šiemet negaus nieko iš to, ką "užsisakė" laiške Seniui Aišku dovanėlės bus, ir ne viena, bet išrinkau tai, kas mano manymu buvo verta savo kainos...Na o mažoji džiaugiasi bet kuo
Kokie jusu pasiekimai artejant 2-ajam gimtadieniui?
Na o kalbant apie pasiekimus, pas mus gal tik kalba patobulėjo pastaruoju metu: kalba jau sakinukais, tik taip, kad svetimas žmogus manau nieko nesuprastų , mes (namiškiai) irgi kartais net tarpusavy pasitariam, kaip šifruot vieną ar kitą sutrumpinimą ar neaiškiai ištartą žodį Bet šiaip suprantam, ką ji nori pasakyti. Vis dar mėgsta sakyti tik pirmą žodžio skiemenį. Ar vidurinį, ar paskutinį
Na va kad ir dabar, išleidom brolį į būrelį, ji matė, kaip jis ruošėsi. Ir staiga: mama, duok tė, noriu tė, duok man dabar tė (kol mama suka galvą, kas gi tas "tė", ji jau kelia balsą keliom oktavom, kol puola į ašaras) baba turi tė (baba - brolis), atiduok man, čia mano tė....ir tt, kol galiausiai kažkuriam iš mūsų daėjo, kad "tė" - skėtis
Labai mėgsta žodžius NIEKADA, NENORIU ir NEGALIMA Rašau didelėm raidėm, nes būtent taip ir taria - piktai, garsiai ir kategoriškai
O taip daugiau nieko naujo pas mus. Ant puodo nesodinu, prie papo praleidžiama didžioji dienos ir nakties dalis, vežime nesėdi, lauke bėga lauk nuo manęs, namie judresnė pasidarė, trumpiau koncentruojasi ties vienu užsiėmimu. Mėgsta piešti: pirštukiniais dažais (dabar kasdien, žino, kur guli, pasiima pati), kreidelėm, pieštukais, flomasteriais, teptuku vandeniu spec knygutėje; štampuoja, lipina lipdukus, lipdo iš plastilino, žaidžia kinetiniu smėliu, veria karolius, dėlioja 8 dalių pazlus.
Iš knygučių patinka, kur reikia bendram paveikslėlyje rasti kažkokius atskirus fragmentus, detales. Taip pat knygutė su grioveliais, kur reikia vedžioti pirštuku tais grioveliais, atliekant tam tikrą užduotį, praeinant užduotą maršrutą.
Mėgsta siužetinius, vaidmeninius žaidimus, gali ir viena taip žaisti ir su kažkuo Mėgsta šokti, puoštis, dažytis, šukuotis ir staipytis priešais veidrodį
Labas rytas
Nepiktybiškai, bet eik tu sau, maniškis prieš tavàjà - protiškai atsilikęs.....
Na jau, negali taip būt Aš gal labai giriu saviškę, tai ir susidaro toks vaizdas, šiaip tai ji vidutiniokė, pažiūrėkit, kaip Dzeusės Adelija kalba... Visa kita pas mus, kaip pas visus, o su puodu išvis tyliu
Aguončikai, kaip pratinai prie akinių?
Nenori maniškė nešiot, rauna lauk iškart arba po minutės. Kas keisčiausia, prašo uždėt, bet tuoj pat ir rauna Pavargau jau milijoną kartų per dieną uždėjinėt
Labas
kokia sauni panele! O kalba nemazai turbut, kad labai lavinat smulkiaja motorika su tiek veiklos
Maniske broli Vava vadina (nes Vakaris anksciau dar pavadindavo niania )
Ta knygele kur su dazu kempinelem desim po eglute
Siom dienom ieskojau info apie kainas lenkuose, maniau suorganizuosiu kelione ten iki Kaledu, bet per netycia () uzmaciau labai saunu pasiulyma seimai viename is Rygos viesbuciu, vyksim diena pries Kucias Tai vyras labai nesipriesino, o apsiprekinima Lenkijoje teks atidet kitu metu pradziai
dontstop, koki syki prasysiu info ka apsimoka labiau pirkt lenkuose, reik db ju leidinukus ishsinagrinet
db zvalgaus kokio marsruto paplavinejimui po Ryga
Sunus antra savaite serga, tai nenuobodziaujam su vaikais per dienas
Taip, manau, smulkiąją motoriką lavinam pilnu tempu.Jai kažkaip visad patikdavo tokie užsiėmimai. Aš jau žvelgiu į priekį - gal jai patiks ir megzti? Sūnus bandė mokintis, bet neišėjo O aš kaip tik 8m būdama ir išmokau
Gerai, parašysiu apie Lenkiją Nors manau, visos perka skirtingai, prieš važiuojant peržvelk Lenkijos temą, bus daugiau nuomonių . Va ir Relita mūsų temoje rašė, ką jie perka, tai mes kiek kitaip...
O kol kas galiu parašyti, ką apsimoka pirkti Rygoj