Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Dontstop, kodel manai, kad ir kitam skyriuj nieko gero butu?

Prieš dekretą aš ten išdirbau ~3 metus, bendravau su kitais skyriais, žinau kaip ten kas...panašiai viskas, nenoriu nuo vilko ant meškos  :)

Šiandien turėjau važiuot į pokalbį - stambi tarptautinė įmonė, geros pareigos, aukšti atlyginimai, įmonė net laimėjusi apdovanojimą kaip geriausia darbuotojams kompanija ar kažkas pan  :bigsmile:   Viskas gerai, tik viešojo transporto grafikas toks, kad neįmanoma suderint su darželiu  :( Pokalbį atšaukiau...

Laukiam sūnaus iš mokyklos ir važiuojam pajūrio link. Vyras paėmė laisvą dieną darbe, panos nevedžiau į darželį. Šiandien mūsų metinės, mama Klaipėdoj nuo ryto verda-kepa  :victory2:  Žadamas šiltas saulėtas savaitgalis, ryt Palangoj šventė, turim nemokamų bilietų į kiną  :) Įsidėjau sukneles, batelius, noriu atsipūst, pastaruoju metu nerimas spaudžia iš visų pusių, lyg ir nėra (dar kol kas) dėl ko stresuoti, o nieko negaliu su savim padaryti, prastai miegu, vis suka vidurius, permuša širdį, trukčioja akis  :bijau2: Reikia atsijungt trumpam  :vacation1:

Atsakyti
Aisku. smile.gif
Papramogaukit. smile.gif Mama siandien irgi nedirba, kad kepa/verda?
Nerimas, nes laukia grizimas i darba, permainos.
As niekur nesiruosiu dar, bet kai pagalvoju, kad irgi ateity reikes kazka galvoti, bent truputi eiti dirbti irgi jaudinuos.
Atsakyti

Aisku. smile.gif
Papramogaukit. smile.gifMama siandien irgi nedirba, kad kepa/verda?
As niekur nesiruosiu dar, bet kai pagalvoju, kad irgi ateity reikes kazka galvoti, bent truputi eiti dirbti irgi jaudinuos.

Mama irgi nedirba, laukia anūkų  :)

Nieko, susirasim mes abidvi kažką tinkamo  :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 22, 12:05)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="dzeuse" data-cid="71809328" data-time="1506069420">
<div>
<p>Aisku. vartotojo įkelta nuotrauka

Papramogaukit. vartotojo įkelta nuotraukaMama siandien irgi nedirba, kad kepa/verda?

As niekur nesiruosiu dar, bet kai pagalvoju, kad irgi ateity reikes kazka galvoti, bent truputi eiti dirbti irgi jaudinuos.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Mama irgi nedirba, laukia anūkų  smile.gif</p>
<p>Nieko, susirasim mes abidvi kažką tinkamo  smile.gif</p>

Ir mane nepamirškit - aš irgi ieškosiu 🙂
Atsakyti
QUOTE(IruteB @ 2017 09 22, 22:21)
Ir mane nepamirškit - aš irgi ieškosiu 🙂

mirksiukas.gif dar ir as. Nenoriu net galvot apie tai
Atsakyti
Labas, kuo uzsieme savaitgali? As vakar kieme tvarkiausi, zole pjoviau. Siandien ryte buvau makiazo sau kursuose, mokiausi pasidaryti dienini makiaza. Vaikus tevukai priziurejo.
Mazius sirguliuoja, sloguot pradejo ir lyg tempos biski turi, toks piktas, bet dar turbut del to, kad antra diena pietu nemiges, o anksti atsikeles. Neleisiu kelias dienas i darzeli.
Atsakyti
Mūsų savaitgalis eilinis - trankomės po pardes ir leidžiam pinigus biggrin.gif naujam butui aišku. Kitą savaitgalį kraustomės bigsmile.gif
Vakare po ilgo miego atsikėlėm, ėjau gamint kriaušės karūnos panelei į darželį, trečiadienį Rudenėlio šventė bus smile.gif
Atsakyti

Sveikos  :4u:

Savaitgalis buvo NE-RE-A-LUS  :lietuva:

Buvom palikę anūkus laimingai močiutei 2 vakarus iš eilės, aplankėm 3 restoranus. Buvom prie jūros 2 dienas. Buvom Palangos Baltų vienybės šventėj. Į kiną nėjom, buvo gaila laiko - kadangi su vyru retai matomės ir dar rečiau kalbamės, atsikalbėjom per šias 3 dienas už ilgus mėnesius  :super:  Oras buvo nuostabus. Atnešu šiek tiek pajūrio nuotaikos  :)

Klaipėdos link

0_148646_c6bde704_XL.jpg

Pasitinka jūra 

0_148651_350c3015_XL.jpg

0_148658_5cbb491d_XL.jpg

Atsakyti

Vakarėjant kopose

0_14865f_a7084386_XL.jpg

Kauno pilies aikštelės atitikmuo - jaunimo susibūrimo vakarais vieta

0_14866d_fe32add_XL.jpg

0_148670_a47d68d2_XL.jpg

0_148676_d432f4fd_XL.jpg

Atsakyti

Naktinis miestas

0_1486a8_eec35264_XL.jpg

Šventinis paradas Palangoje

0_14867e_4baf89be_XL.jpg

Mugės šurmulys. Mano zuika saldainiu rodo kelią link jūros  :lol:

0_1486ba_52ef6b1e_XL.jpg

Laivukas paima keleivius tiesiai nuo tilto kampo  :bigsmile:

0_1486c6_5f62caf5_XL.jpg

Jūra, saulė, smėlis  :)

0_1486c2_22577b6_XL.jpg

Sorry už daug nuotraukų. Aš pilna įspūdžių  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 24 rugsėjo 2017 - 18:55

IruteB, tau gi negreit darbo paieškos vargai  :) Kuriais metais planuoji?

Relita, ar kursai dėl būsimo darbo ar dėl savęs? Sveikatos  :4u: 

Sima_1, kaip kraustysitės, samdysit ką nors?  :) 

Atsakyti
Relita , kaip faina del makiazo, noreciau as irgi i tokius del saves, nes uzkrite vokai ir siaip zvilgnis liudno tipo, noreciau ismokti pakelti kampus, konturavimo ismokti, kad susiaurinti zandus.

Vakar sveciuose buvom, siandien siaip namie trinames, maudziaus, Adelija maudziau, tvarkinejuos kazka, sokoladus valgau.. Nieko rimto..
Papildyta:
Dontstop, kada vyras vel isvyks?
Ar mociutei uzteko kantrybes su vaikais uzsiimti?
Atsakyti