QUOTE(sima_1 @ 2017 09 19, 18:59)
Užtai kai reikėjo eit namo, kokią sceną iškėlė, panašiai kaip tu rašei, rėkė žviegė drąskėsi, nenorėjo autis batų, rengtis striukės, visa po prakaitu kol išsinešiau.
Ai beje, šiandien daržely prabuvo be pamperso, bet į tualetą ar ant puodo nesiprašė ir nedarė.
Pas mus pastoviai tokios scenos, kai reikia rengtis namo, kaip mane isnervina..
Sesers dukra gimusi balandi, viskas jau gerai buvo su puoduku, be pamperso dienom, bet va pradejo vesti i darzeli irgi sako issiderino sitie reikalai, matyt, daugumai taip buna.
Rytoj darzely susirinkimas, vyras eis, as buvau vasara du kartus.
QUOTE(dontstop @ 2017 09 19, 20:54)
Pas mus visi su pampersais. Pavasarį maniškei pampio nekeitė, bet ir būdavo ji ~3-3,5 val. Dabar su pietais gaunasi ilgiau, tai džiaugiuosi, kad pampersą pakeičia kasdien
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Ant puodo nesėdi...
Maniškei lyg abi auklėtojos tinka, o vat man naujoji visgi nelabai
![blush-anim-cl.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/blush-anim-cl.gif)
Nu kaip pasako ką nors, nežinau net, kaip reaguot.
Adelijai keicia pampersa, buna 3val. o matau, nes namuos dedu kitos firmos, o grizta jau esanciais darzely.
Su pampersais nemazai vaiku, kai nesu papildyti i Adelijos dezute, ju kelios stovi su vaiku vardais, kokios 8 tai tikrai.
Gal Vingras ka nors raso apie pampersu, kas normalu/nenormalu pagal amziu?
Nepatiktu man tokios pastabos, sunervintu, is vis negaliu pakesti, kai stato vaikus i remus del tokiu sudniekiu.
Jeigu pas mus butu tokia aukletoja, tai sulaukciau daug komentaru, nes Adelija nei savarankiska ir siaip visokiu savotisku savybiu turi.
Kaip jinai nemegsta kosiu sakes, siryt taip nenoriai valge, kol paeme ir isveme. Jau ne pirmas kartas. Nezinau, ka jai duoti, megsta tik mesa ir darzoves.
Virciau rytais desreles, bet kad visur rekia, jog nieko gero is ju..
Kodel negali gaminti geru desreliu is geros mesos, kad zmogus nors ir daugiau sumokejes, zinotum, jog cia maistas, o ne s....