Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(relita @ 2017 09 19, 12:58)
palikau siandien miegui daržely, neseniai auklėtoja atsiuntė nuotrauką - sald-iai miega mano vaikas  wub.gif aišku pabudęs gali būti piktas, nes namuose taip būna. bet šiaip sakė joių ašarų. kaip smagu tai girdėti  wub.gif

Man irgi yra auklėtoja siuntus nuotrauką miegančios wub.gif Smagu, kad viskas gerai, be ašarų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 19, 14:38)
Man irgi yra auklėtoja siuntus nuotrauką miegančios wub.gif Smagu, kad viskas gerai, be ašarų  mirksiukas.gif

Aureja nebeverkia paliekant?
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 19, 16:38)
Man irgi yra auklėtoja siuntus nuotrauką miegančios wub.gif Smagu, kad viskas gerai, be ašarų  mirksiukas.gif

paliekant nuverkia posma ir kai ateinu pasiimt, pamato mane, tai uzverkia, bet tai trumpai trunka. bet aukletoja sako, kad kitu metu neverkia.
Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 09 19, 15:36)
Aureja nebeverkia paliekant?

Vakar biški graudenosi, šiandien jau ne.
Užtai kai reikėjo eit namo, kokią sceną iškėlė, panašiai kaip tu rašei, rėkė žviegė drąskėsi, nenorėjo autis batų, rengtis striukės, visa po prakaitu kol išsinešiau. Giliai įsižeidus mašinoj sėdėjo, sakė noriu į darželį, pas Ramintą (auklėtoja). Šakės biggrin.gif

Papildyta:
Ai beje, šiandien daržely prabuvo be pamperso, bet į tualetą ar ant puodo nesiprašė ir nedarė. Kentėjo. Pietum kai uždėjo miegot pampersą padarė. Ir paskui kai aš atėjau su manim nuėjo į tualetą. Įdomu kaip čia seksis šitu klausimu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 19, 20:59)
Vakar biški graudenosi, šiandien jau ne.
Užtai kai reikėjo eit namo, kokią sceną iškėlė, panašiai kaip tu rašei, rėkė žviegė drąskėsi, nenorėjo autis batų, rengtis striukės, visa po prakaitu kol išsinešiau. Giliai įsižeidus mašinoj sėdėjo, sakė noriu į darželį, pas Ramintą (auklėtoja). Šakės  biggrin.gif

Papildyta:
Ai beje, šiandien daržely prabuvo be pamperso, bet į tualetą ar ant puodo nesiprašė ir nedarė. Kentėjo. Pietum kai uždėjo miegot pampersą padarė. Ir paskui kai aš atėjau su manim nuėjo į tualetą. Įdomu kaip čia seksis šitu klausimu unsure.gif

Va kaip tik norejau klaust, kaip pas jus ir kitus vaikus reikalai su puodu darzely. As vedu be pamperso. Kai budavo iki pietu, pasitaikydavo, kad biski isisiodavo i kelnes, siandien isbuvo visa diena su tom paciom sausom kelnem. Ir lova sausa. Beje, as nunesiau neperslampama paklode i darzeli. O namuose per vakara trejas kelnes privare. Geriausia tai, kad buvo su sese ir pusbroliu lauke, dukra saukia mane, ateinu, o jis nusiaves kelnes ant namo kampo sysiu padares, aisku kelnes ir bliuskes apacia slapi. biggrin.gif
Atsakyti

Na šita mano manymu nemaža, 160 cm ilgis, į kainą įeina čiužinys, patalų turiu visokių, dėl to nesuku galvos. Žinok dėl to iškritimo aš labiausiai bijau, maniškė baisiai malasi po lovą, garantuotai iškris iš paprastos be šonų, išsigas paskui, nebenorės miegot. Kėdės pristumtos nepadės, miegam taip svečiuose jei nėra kitos išeities, tos kėdės nusistumia, aš visą naktį "budžiu", kad neiškristų. Yra maniškė iškritus ir per mūsų miegamojo lovos galvūgalį aukštą blink.gif

Visumoj - čia vaikiška lovytė, kurią paskui, gal po kelerių metų, teks keisti... Jei norėsit pakeisti čiužinį, gali būti bėdų. Kartu einantis čiužinys gali būti nelabai geras. Iškritimo bėda labai laikinas dalykas  :)  Bet spręsti aišku jums  :)

palikau siandien miegui daržely, neseniai auklėtoja atsiuntė nuotrauką - sald-iai miega mano vaikas wub.gifaišku pabudęs gali būti piktas, nes namuose taip būna. bet šiaip sakė joių ašarų. kaip smagu tai girdėti wub.gif

Liuks  :4u:

Va kaip tik norejau klaust, kaip pas jus ir kitus vaikus reikalai su puodu darzely. As vedu be pamperso. Kai budavo iki pietu, pasitaikydavo, kad biski isisiodavo i kelnes, siandien isbuvo visa diena su tom paciom sausom kelnem. Ir lova sausa. Beje, as nunesiau neperslampama paklode i darzeli. O namuose per vakara trejas kelnes privare. Geriausia tai, kad buvo su sese ir pusbroliu lauke, dukra saukia mane, ateinu, o jis nusiaves kelnes ant namo kampo sysiu padares, aisku kelnes ir bliuskes apacia slapi. biggrin.gif

Pas mus visi su pampersais. Pavasarį maniškei pampio nekeitė, bet ir būdavo ji ~3-3,5 val. Dabar su pietais gaunasi ilgiau, tai džiaugiuosi, kad pampersą pakeičia kasdien  :)​  Ant puodo nesėdi...

-------------

Ryt pas mus tėvų susirinkimas, bet nedalyvausiu. Pernai santrauką gavau į emailą, labai patogu  :geda:

Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 09 19, 19:10)
Va kaip tik norejau klaust, kaip pas jus ir kitus vaikus reikalai su puodu darzely. As vedu be pamperso. Kai budavo iki pietu, pasitaikydavo, kad biski isisiodavo i kelnes, siandien isbuvo visa diena su tom paciom sausom kelnem. Ir lova sausa. Beje, as nunesiau neperslampama paklode i darzeli. O namuose per vakara trejas kelnes privare. Geriausia tai, kad buvo su sese ir pusbroliu lauke, dukra saukia mane, ateinu, o jis nusiaves kelnes ant namo kampo sysiu padares, aisku kelnes ir bliuskes apacia slapi.  biggrin.gif

Pas mus privaloma atnešti neperšlampamą paklodę lovytei, deda miegui, nes būna kad kartais prabėga net ir su pampersais. Šiandien jau nuo ryto nuvedžiau be pamperso, aiškinau, kad prašytųsi kai norės, bet sakė nesiprašys, nori daryt su mama namie.. Vaje vaje.. unsure.gif

QUOTE(dontstop @ 2017 09 19, 20:54)
Visumoj - čia vaikiška lovytė, kurią paskui, gal po kelerių metų, teks keisti... Jei norėsit pakeisti čiužinį, gali būti bėdų. Kartu einantis čiužinys gali būti nelabai geras. Iškritimo bėda labai laikinas dalykas  smile.gif  Bet spręsti aišku jums  smile.gif

Ryt pas mus tėvų susirinkimas, bet nedalyvausiu. Pernai santrauką gavau į emailą, labai patogu  blush2.gif</p>

Žinai, pasitarėm su vyru ir nepirksim vaikiškos jokios kolkas. Sutarėm, kad ieškosim didelės plačios lovos, dar tik nežinau, kaip su apsaugom, gal rasim tokią, kuriai užsidėtų kokios apsaugos.
Pasirodo vyras jau seniau man taip siūlė, bet nieko neatsimenu biggrin.gif

Pas mus šiandien susirinkimas, dalyvausiu smile.gif

Labas rytas 4u.gif
nu bet kodėėėėl kodėėėl kiekvieną rytą "nenoriu į darželį" o vakare tragedija iškrapštyt???? blink.gif
Šiandien ir su ašarom.. Pastebėjau, kad su viena auklėtoja jokių ašarų, su kita matyt mažiau patinka tai ir ašaroja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 20 rugsėjo 2017 - 07:03

Žinai, pasitarėm su vyru ir nepirksim vaikiškos jokios kolkas. Sutarėm, kad ieškosim didelės plačios lovos, dar tik nežinau, kaip su apsaugom, gal rasim tokią, kuriai užsidėtų kokios apsaugos.
Pasirodo vyras jau seniau man taip siūlė, bet nieko neatsimenu biggrin.gif

Pas mus šiandien susirinkimas, dalyvausiu smile.gif

Labas rytas 4u.gif
nu bet kodėėėėl kodėėėl kiekvieną rytą "nenoriu į darželį" o vakare tragedija iškrapštyt???? blink.gif
Šiandien ir su ašarom.. Pastebėjau, kad su viena auklėtoja jokių ašarų, su kita matyt mažiau patinka tai ir ašaroja..

Na va, gal tiks Relitos parodyta apsauga  :)

Gali nenorėt išeit ne dėl to, kad iš tiesų nori likt darželyje, o dėl to, kad iš pykčio, kad palieki, rodo protestą. Na kitais žodžiais bile paprieštaraut, panervuot, keršija taip...

Maniškei lyg abi auklėtojos tinka, o vat man naujoji visgi nelabai  :blush-anim-cl:  Nu kaip pasako ką nors, nežinau net, kaip reaguot. Kažkurią dieną pasakė, kad namie turėčiau pratinti, kad prie stalo negalima nešt žaislo (maniškė nešiojasi kasdien į darželį tą patį mėgstamą pliušinį žaislą). Atseit, jei namie nesilaikysim tokių pat taisyklių, kaip darželyje, tai auklėtoja vaikui nebus autoritetas. Kas logiška aišku, bet namie mes valgom su žaisliukais ir toliau taip valgysim, man netrukdo, kad šalia koks pliuškis sėdi, jis tik sėdi, valgant ji su juo nežaidžia. 

Šiandien vėl ta pati auklėtoja pasakė, kad neleis man padėt jai persirengt ryte. Na galim dar žaist, kol aš nedirbu, bet vėliau, kai kiekviena minutė rytais bus svarbi, tai sorry, galės pati auklėtoja tada užsiimt tuo  :wink: Ir vėlgi, kaip ir teisingus dalykus kalba, reikia skatinti savarankiškumą ir tt, negaliu nesutikti, bet kažkodėl susinervinu nuo kasdienių jos pastabų, gal tonas jos toks nemalonus, pastoviai pamokslauja, pastoviai kažką negerai būtent aš, kaip mama, darau  :unsure:  Aš net įlindau į darželio tinklalapį pažiūrėt, koks jos kaip auklėtojos stažas, pasirodo tik 1 m  :wink:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 20, 07:33)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71805671" data-time="1505883454">
<div>
<p>

Pasirodo vyras jau seniau man taip siūlė, bet nieko neatsimenu vartotojo įkelta nuotrauka
Pas mus šiandien susirinkimas, dalyvausiu vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

nu bet kodėėėėl kodėėėl kiekvieną rytą "nenoriu į darželį" o vakare tragedija iškrapštyt???? vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien ir su ašarom.. Pastebėjau, kad su viena auklėtoja jokių ašarų, su kita matyt mažiau patinka tai ir ašaroja..</p>
</div>
</blockquote>
<p>Na va, gal tiks Relitos parodyta apsauga  smile.gif</p>
<p>Gali nenorėt išeit ne dėl to, kad iš tiesų nori likt darželyje, o dėl to, kad iš pykčio, kad palieki, rodo protestą. Na kitais žodžiais bile paprieštaraut, panervuot, keršija taip...</p>
<p>Maniškei lyg abi auklėtojos tinka, o vat man naujoji visgi nelabai  blush-anim-cl.gif  Nu kaip pasako ką nors, nežinau net, kaip reaguot. Kažkurią dieną pasakė, kad namie turėčiau pratinti, kad prie stalo negalima nešt žaislo (maniškė nešiojasi kasdien į darželį tą patį mėgstamą pliušinį žaislą). Atseit, jei namie nesilaikysim tokių pat taisyklių, kaip darželyje, tai auklėtoja vaikui nebus autoritetas. Kas logiška aišku, bet namie mes valgom su žaisliukais ir toliau taip valgysim, man netrukdo, kad šalia koks pliuškis sėdi, jis tik sėdi, valgant ji su juo nežaidžia. </p>
<p>Šiandien vėl ta pati auklėtoja pasakė, kad neleis man padėt jai persirengt ryte. Na galim dar žaist, kol aš nedirbu, bet vėliau, kai kiekviena minutė rytais bus svarbi, tai sorry, galės pati auklėtoja tada užsiimt tuo  wink.gif Ir vėlgi, kaip ir teisingus dalykus kalba, reikia skatinti savarankiškumą ir tt, negaliu nesutikti, bet kažkodėl susinervinu nuo kasdienių jos pastabų, gal tonas jos toks nemalonus, pastoviai pamokslauja, pastoviai kažką negerai būtent aš, kaip mama, darau  unsure.gif  Aš net įlindau į darželio tinklalapį pažiūrėt, koks jos kaip auklėtojos stažas, pasirodo tik 1 m  wink.gif​ </p>

Aš manau klaidą padariau, kad kai ateidavau pasiimti tai leisdavau jos prašymu dar biški pažaisti, tada ji pradėdavo nešti man rodyt visokius žaislus, lakstyt po koridorius ir t.t. Aš tuo tarpu su auklėtoja pakalbėdavau, aptardavau, kaip sekasi. Ir paskui jau kai pasakau, kad riekia eit namo susinervina, sako "dar noriu biški pažaisti", baisiai patinka ten jai vienas žaislinis leliukas, nenori su juo skirtis. O ir šiaip gi faina, mama šalia, gali sau ramiai žaist. Gal reikėjo iškart tiesiog einam ir viskas, jokių žaidimų.. Nežinau, laukiu kada vyras paiiminės ją, gal su juo taip nebūna. Senam daržely irgi taip nebuvo nei karto, leisdavosi aprengiama ir pati sakydavo einam namo/į lauką.

Dėl jūsiškės auklėtojos tikrai įdomi, ir man nepatiktų jos tokios pastabos. Mano galva, namai yra namai, darželis yra darželis, vaikai puikiai skiria, kur kokios taisyklės galioja. Tuoj palauk ji tau pradės aiškint, kad nustok žindyt biggrin.gif
Esu girdėjus kaip mūsų senam daržely viena auklėtoja mamai aiškino, kad mokinkit vaiką laiptais lipt, tipo mes čia visų nesužiūrėsim, turi pats mokėt, o dabar griūna.. blink.gif Aš pakraupus buvau, ten gi lopšiuke visi mažiukai, natūralu, kad nemoka savarankiškai lipti (einant į lauką buvo keli laiptukai nulipt).

relita, o kur jūs tą apsaugą pirksit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 20 rugsėjo 2017 - 07:59

Tuoj palauk ji tau pradės aiškint, kad nustok žindyt biggrin.gif

Nė neabejoju, kad taip būtų, tai ta tema tyliu  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 20, 08:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71805752" data-time="1505887108"><div><p> Tuoj palauk ji tau pradės aiškint, kad nustok žindyt vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Nė neabejoju, kad taip būtų, tai ta tema tyliu  biggrin.gif​ </p>

Ir gerai darai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 09 19, 13:58)
palikau siandien miegui daržely, neseniai auklėtoja atsiuntė nuotrauką - sald-iai miega mano vaikas  wub.gif aišku pabudęs gali būti piktas, nes namuose taip būna. bet šiaip sakė joių ašarų. kaip smagu tai girdėti  wub.gif

Kaip fainai. 4u.gif

Aš galvoju ryt gal palikti, bet dar tvirtai neapsisprendžiau... Šiandien einam pas ortopedą, tai iš vis nevedžiau.

O dar man su pasiėmimu problemos. Neskaitant dvi dienas, kurias dirbu po pietų, anksčiausiai galiu pasiimti tik 6val. O dabar didžioji dar šokius darželyje pradėjo lankyti. Tai tas būrelis baigiasi tik 17:15. Vėl laikas labai nusivėlina. Nežinau, kaip mano mažė tiek išbus.

Dėl sauskelnių, pas mus tik vienas vaikas su sauskelnėmis grupėje. Bet matau, kad nemažai vaikų prisidaro, būna mamoms sukrautas maišelis, ar mamos pačios perrengia. Ir neperšlampamą palą irgi reikia atnešti, bet aš namie neturiu, ir vis pamirštu nupirkti... galvoju, gal apsieis.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 09 20, 08:33)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71805671" data-time="1505883454">
<div>
<p>

Pasirodo vyras jau seniau man taip siūlė, bet nieko neatsimenu vartotojo įkelta nuotrauka
Pas mus šiandien susirinkimas, dalyvausiu vartotojo įkelta nuotrauka
Labas rytas vartotojo įkelta nuotrauka

nu bet kodėėėėl kodėėėl kiekvieną rytą "nenoriu į darželį" o vakare tragedija iškrapštyt???? vartotojo įkelta nuotrauka

Šiandien ir su ašarom.. Pastebėjau, kad su viena auklėtoja jokių ašarų, su kita matyt mažiau patinka tai ir ašaroja..</p>
</div>
</blockquote>
<p>Na va, gal tiks Relitos parodyta apsauga  smile.gif</p>
<p>Gali nenorėt išeit ne dėl to, kad iš tiesų nori likt darželyje, o dėl to, kad iš pykčio, kad palieki, rodo protestą. Na kitais žodžiais bile paprieštaraut, panervuot, keršija taip...</p>
<p>Maniškei lyg abi auklėtojos tinka, o vat man naujoji visgi nelabai  blush-anim-cl.gif  Nu kaip pasako ką nors, nežinau net, kaip reaguot. Kažkurią dieną pasakė, kad namie turėčiau pratinti, kad prie stalo negalima nešt žaislo (maniškė nešiojasi kasdien į darželį tą patį mėgstamą pliušinį žaislą). Atseit, jei namie nesilaikysim tokių pat taisyklių, kaip darželyje, tai auklėtoja vaikui nebus autoritetas. Kas logiška aišku, bet namie mes valgom su žaisliukais ir toliau taip valgysim, man netrukdo, kad šalia koks pliuškis sėdi, jis tik sėdi, valgant ji su juo nežaidžia. </p>
<p>Šiandien vėl ta pati auklėtoja pasakė, kad neleis man padėt jai persirengt ryte. Na galim dar žaist, kol aš nedirbu, bet vėliau, kai kiekviena minutė rytais bus svarbi, tai sorry, galės pati auklėtoja tada užsiimt tuo  wink.gif Ir vėlgi, kaip ir teisingus dalykus kalba, reikia skatinti savarankiškumą ir tt, negaliu nesutikti, bet kažkodėl susinervinu nuo kasdienių jos pastabų, gal tonas jos toks nemalonus, pastoviai pamokslauja, pastoviai kažką negerai būtent aš, kaip mama, darau  unsure.gif  Aš net įlindau į darželio tinklalapį pažiūrėt, koks jos kaip auklėtojos stažas, pasirodo tik 1 m  wink.gif​ </p>

Nervuotų ir mane tokios pastabos.

Mane kartais "užknisa", kad vyresnėlės auklėtoja, kaskartą pasiimant susako : "nieko šiandien nevalgė nieko šiandien nevalgė...". Galvoju, vaikas metus pralankė darželį, o apie visą jame praleistą laiką žinau tik, kad nieko nevalgė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 20 rugsėjo 2017 - 08:42