Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(Azazella @ 2017 09 17, 13:37)
O kas yra visi imanomi vaistai?
Mano M savitgali turejo kontakta su garantuotai serganciu zmogum, tai dabar sedziu drebu, kad nebutu uzsikretes  unsure.gif

Mnau, kad vyrui nepatinka  bigsmile.gif

Geriu Influcid, cinnapsyn, nuo gerklės pastiles, purškiu gerklę, skalauju ir geriu arbatas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 17, 14:58)
Geriu Influcid, cinnapsyn, nuo gerklės pastiles, purškiu gerklę, skalauju ir geriu arbatas biggrin.gif

Rimtas arsenalas.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2017 09 17, 14:46)
Rimtas arsenalas.

Labai noriu greičiau pasveikt, nepakenčiu tokios būsenos.
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 17, 13:26)
Kai lietuviai nebežaidžia, tai ir nebeseku krepšinio visai. Kas žais? Jau finalas šiandien?

Dabar Rusija - Ispanija del 3-4 vietos, vakare finalas Serbija - Slovenija.

QUOTE(semtama @ 2017 09 17, 13:49)
Dzeuse - ka palaikysi finale?

Nezinau net, likusios komandos tokios, kurios vienodai man. Gaila, kad iskrito lietuviai, latviai, vokieciai, prancuzai. Butu buve uz ka sirgti.

QUOTE(Azazella @ 2017 09 17, 13:51)
Neleidzia parasyti zodzio b l e m b a  bigsmile.gif *****, ziuriu, pas tave su tuo miegu vel prastai ... O tu nesieji jos nemiegojimo su mityba?
Kaip tavo pacios sveikata? Geri dar tuos turbo vaistus?

Vaistus geriu, is transo isejau pries rugseji, pagerejo savijauta. Spalio 12 pas reumatologa turiu vaziuoti ir negalesiu dar nutraukti gydymo, nes pirstas nuo kurio viskas prasidejo nesusitvarke, patines, kaulas biski skauda, nesilanksto normaliai.
Kaip ilgai negyja zaltys.
Kas dvi savaites krauja priduodu, stebi ar neveikia kepenu, inkstu.

Del Adelijos nezinau tiesiog, kokiu galetu buti dar pozymiu, kad su mityba susije?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 17 rugsėjo 2017 - 16:40
QUOTE(dzeuse @ 2017 09 17, 16:39)
Dabar Rusija - Ispanija del 3-4 vietos, vakare finalas Serbija - Slovenija.

Nežinočiau ir aš ką palaikyti. Įdomi kova turėtų būt tarp Rusijos Ispanijos.
Atsakyti
Labas,

Noriu paklausti, dedate vaikams į darželį užkandžių ar ne?
Mūsų grupėje pastaruoju metu verda diskusijos tuo klausimu. Vieni už tai, kad reikia įdėti, nes vaikai jaučiasi alkani dar nesulaukę pietų, kiti už tai,- kad darželyje turi pakakti duodamo maisto.
Atsakyti

Labas,

Mūsų grupėje pastaruoju metu verda diskusijos tuo klausimu. Vieni už tai, kad reikia įdėti, nes vaikai jaučiasi alkani dar nesulaukę pietų, kiti už tai,- kad darželyje turi pakakti duodamo maisto.

Mūsų darželyje atsinešti savo maisto griežtai draudžiama  :4u:

Jei būtų leidžiama, nedėčiau. Argumentai - tegu normaliai valgo pagrindinį maistą - košes, sriubas, mėsą. Porcijos pas mus nemažos, mačiau savo akim, maniškė visko nesuvalgo  :)

Sveikos  :4u:

Subėgiojau močiutei padėt ir pusdienio kaip nebūta.

Užsakiau vyrui dovaną - kelialapį į Jūrmalą. Išnaudot kuponą reikės per trumpą laiką, tai greitu metu nusimato kelionė  :wub:

Atsakyti

Labas,

Pas mus darželį duoda užkandžių tarp pusričių ir pietų, kaip tik su dukra šiandien kalbėjom, sakė būna jogurtas, sūrelis, sūrio lazdelė arba vaisiai.

Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 09 18, 09:52)
Labas,

Nieko nededu, niekas nieko nesakė, šią savaitę bus susirinkimas, gal pasakys ką.
Senam daržely dėdavau kartais trapučių, ar pan., taip buvom sutarę.
Nežinau, ar užtenka maisto, bet vakarais tai valgo nemažai dar vakarienės, bet ir šiaip valgi ji pas mane biggrin.gif

QUOTE(dontstop @ 2017 09 18, 11:14)
Užsakiau vyrui dovaną - kelialapį į Jūrmalą. Išnaudot kuponą reikės per trumpą laiką, tai greitu metu nusimato kelionė  wub.gif

Kas per kelialapis? mirksiukas.gif
Atsakyti
labas,
aš vienąsyk nešiau košę pusryčiam, bet tik tdėl, kad buvo omletas, kurio mano vaikas negali valgyt. o šiaip nenešu. pusryčiam pvz būna košė, sumuštinis, arbata. manau užtenka iki pietų.
šiandien palikau su ašarom, bet auklėtoja sakė, kad po to buvo linksmas, žaidė su vaikais. pavalgė pietus ir aš atėjau, pamatęs mane pradėjo verkt. bet tas jo verkimas piktas paskutiniu metu, turbūt išlieja pyktį, kad palikau darželį. ryt bandysiu palikt miegot. matysim, kaip seksis.
dontstop, jūrmala - gal vestuvių metinių proga?
Atsakyti

Kas per kelialapis? mirksiukas.gif

Jie savo puslapyje vadina tai kelialapiu, o iš esmės nakvynė tik pati viešbutyje, 1 naktis, o rimtai skamba, ane?  :D

Relita, taip, dovana vestuvių metinėms  :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 18, 13:13)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71803102" data-time="1505728270">
<div>
<p>

Kas per kelialapis? vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Jie savo puslapyje vadina tai kelialapiu, o iš esmės nakvynė tik pati viešbutyje, 1 naktis, o rimtai skamba, ane?  biggrin.gif</p>
<p><strong>Relita</strong>, taip, dovana vestuvių metinėms  smile.gif</p>

Su vaikais ar be vaikų važiuotumėt?
Atsakyti