Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(relita @ 2017 09 17, 11:08)
labas,
mes namuose. vakar buvo grazi diena, vaikai ilgai prabuvo lauke. as siuvu.
neismastau ka pietu daryt

Mes tai labai skaniai pasidarėm šį savaitgalį, kepėm sprandinę. Paprastą šmotą mėsos išprieskoniavau per naktį ir įdėjau kept folijoj. Garnyras rauginti kopūstai, bulvės smile.gif Man patinka, kad daug ir ilgam užtenka (arba daug žmonių), nereikia stovėt prie puodų ir svarbiausia, kad Aurėja valgo.
Atsakyti

Sveikos  :4u: 

Šį savaitgalį Kaune daug nemokamų pramogų, vyksta Jaunimo dienos, Italijos dienos ir prasidėjo Šviesos instaliacijų festivalis, kuris tęsis iki Kalėdų. Tai nenuobodžiaujam  :) Vakar buvo puikus šiltas oras, gal reikėjo į gamtą važiuot, o šiandien į festivalius  :) 

Sima_1, sveikit  :4u:  Visai tikėtina, kad pasveiksit iki ryt. Maniškė tesirgo pusdienį. Auklėtojos labai nustebo, kad taip greit pasveiko, bet va visa tai buvo trečiadienį, ir iki dabar jokių ligos požymių  :clap_1:  Svarbiausia griebt ligą pačioj užuomazgoj. 

Sprandinę kepu šmotu rankovėje. Prie folijos man prilimpa. Beje tokiu pat būdu kepu vištą, ketvirčius, kalakutieną ir dar daug ką  :4u: 

Šią sav ketvirtadienį einu į savo darbą. Turiu omeny tą darbą, kur dirbau iki dekretinių  :bijau2:  Antrą kartą man jau skambino, šį kartą naujas skyriaus vadovas nori pažiūrėti į mane. Nežinau, ką šnekėt, greičiausiai iškart ir parašysiu prašymą išeit, kažin, ar nereikia tuomet tą pat dieną skubėt į darbo biržą  :hmm: 

Beje, aktyvavau savo cv viename darbo skelbimų puslapyje ir iškart sulaukiau keleto skambučių iš labai rimtų įmonių, dėl pakankamai rimtų pareigų  :bigsmile:  Buvau laabai maloniai nustebinta, nes bent jau anksčiau jei kas ir skambindavo be mano iniciatyvos, tai nebent kokį Avon platinti ar klientų telefonu ieškoti siūlydavo, ar vos ne po butus su siurbliais vaikščioti  :oh: Arba situacija darbo rinkoje dabar pagerėjo, arba patirtis paskutinėje mano darbovietėje ne tokia prasta, kaip maniau  :) 

Atsakyti
Sima1 - sveikit. 4u.gif
Aš irgi pasigavau slogą nuo didžiosios. Šiandien lyg geriau. Beje, mažės auklėtoja į fb parašė prašymą, kad nevestų tėvai sloguojančių vaikų. Grupėje tokių jau daug. Prieš metus būčiau susinervinus, bet dabar jau žinau, kad kitaip nebus.

Mūsų savaitgalis - vakar visą dieną po miškus su grybais, šiandien namie ramiai.
O maistas pas mus dabar neįdomus. Tai kas užaugo darže ir greitai genda. Tai pomidorų, cukinijų troškiniai, mišrainės. Jau net pabodo, bet nuodėmė būtų pirkti kažką, kai darže toookie gėriai. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 09 17, 13:01)
>Šią sav ketvirtadienį einu į savo darbą. Turiu omeny tą darbą, kur dirbau iki dekretinių  fear.gif  Antrą kartą man jau skambino, šį kartą naujas skyriaus vadovas nori pažiūrėti į mane. Nežinau, ką šnekėt, greičiausiai iškart ir parašysiu prašymą išeit, kažin, ar nereikia tuomet tą pat dieną skubėt į darbo biržą  hmm.gif 

</p><p>Beje, aktyvavau savo cv viename darbo skelbimų puslapyje ir iškart sulaukiau keleto skambučių iš labai rimtų įmonių, dėl pakankamai rimtų pareigų  bigsmile.gif  Buvau laabai maloniai nustebinta, nes bent jau anksčiau jei kas ir skambindavo be mano iniciatyvos, tai nebent kokį Avon platinti ar klientų telefonu ieškoti siūlydavo, ar vos ne po butus su siurbliais vaikščioti  doh.gif Arba situacija darbo rinkoje dabar pagerėjo, arba patirtis paskutinėje mano darbovietėje ne tokia prasta, kaip maniau  smile.gif </p>

Bet juk gali iki 3-jų metų ramiai atostogauti unsure.gif Tau būtų ramiau...

Dėl pasikeitusios situacijos darbo rinkoje, aš irgi rašiau, kad buvau maloniai nustebinta kai grįžau iš dekreto. Pastebėjau tą patį, ką dabar tu rašai smile.gif Dabar galiu tik pridurti, kad dirbantys žmonės valdžios yra saugomi žymiai labiau, nei prieš kelis metus. smile.gif
Atsakyti

Papildyta:

Bet juk gali iki 3-jų metų ramiai atostogauti unsure.gifTau būtų ramiau...

Tai taip, pagal įstatymą man ta vieta iki sausio 15 d priklauso. Bet nežinau, ką man sakyt jiems. Kad grįžt negrįšiu, bet palaikykit mane sąrašuose iki tos dienos arba iki kol susirasiu kitą darbą?  :hmm: Ar nesakys visai išprotėjai  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 17, 13:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71801788" data-time="1505643663"><div><p>
Papildyta:

Bet juk gali iki 3-jų metų ramiai atostogauti vartotojo įkelta nuotraukaTau būtų ramiau...
</p></div></blockquote><p>Tai taip, pagal įstatymą man ta vieta iki sausio 15 d priklauso. Bet nežinau, ką man sakyt jiems. Kad grįžt negrįšiu, bet palaikykit mane sąrašuose iki tos dienos arba iki kol susirasiu kitą darbą?  hmm.gif Ar nesakys visai išprotėjai  biggrin.gif​ </p>

Aš manau, kad tau nori pasiūlyti geresnes darbo sąlygas, todėl ir kviečiasi. Bet jei tu tikrai nenori ten grįžti, tai pasakai, kad atostogausi iki 2018 01 15, o tada išeini iš darbo. Viską darai pagal įstatymą, o įmonė nuo to nei kiek nenukenčia.
Atsakyti

Aš manau, kad tau nori pasiūlyti geresnes darbo sąlygas, todėl ir kviečiasi. Bet jei tu tikrai nenori ten grįžti, tai pasakai, kad atostogausi iki 2018 01 15, o tada išeini iš darbo. Viską darai pagal įstatymą, o įmonė nuo to nei kiek nenukenčia.

Ne, nieko man geriau nesiūlys  :)  Siūlys tas pačias pareigas dabartinėm sąlygom, kurios dar labiau suprastėjo per šį laiką, kol esu dekretinėse. Aš galvoju, kad jei dabar neišeisiu, vis tiek ar radus kitą darbą ar pasibaigus dekretui reikės man pas juos vėl eiti, rašyti prašymą, aiškintis...O dabar vienu ypu pabaigčiau visus reikalus su šia įmone ir pamirščiau juos. Be to, galėčiau stoti į darbo biržą ir gauti pašalpą  :) Pašalpą moka ir išėjusioms savo noru, ir po dekreto, aš jau išsiaiškinau  :) 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 17, 13:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="semtama" data-cid="71801810" data-time="1505644988"><div><p>Aš manau, kad tau nori pasiūlyti geresnes darbo sąlygas, todėl ir kviečiasi. Bet jei tu tikrai nenori ten grįžti, tai pasakai, kad atostogausi iki 2018 01 15, o tada išeini iš darbo. Viską darai pagal įstatymą, o įmonė nuo to nei kiek nenukenčia.</p></div></blockquote><p>Ne, nieko man geriau nesiūlys  smile.gif  Siūlys tas pačias pareigas dabartinėm sąlygom, kurios dar labiau suprastėjo per šį laiką, kol esu dekretinėse. Aš galvoju, kad jei dabar neišeisiu, vis tiek ar radus kitą darbą ar pasibaigus dekretui reikės man pas juos vėl eiti, rašyti prašymą, aiškintis...O dabar vienu ypu pabaigčiau visus reikalus su šia įmone ir pamirščiau juos. Be to, galėčiau stoti į darbo biržą ir gauti pašalpą  smile.gif Pašalpą moka ir išėjusioms savo noru, ir po dekreto, aš jau išsiaiškinau  smile.gif </p>

Aišku.
Tai tuomet taip ir daryk. Vienu kartu viską susitvarkytum. smile.gif
O po išėjimo iš darbo, greičiausiai yra kažkoks laikotarpis, per kurį turi užsiregistruoti darbo biržoje. Ten paskambintum ir išsiaiškintum.
Atsakyti
Savaitgalis namie, nieko idomaus. Naktis vel bemiege, su pizama ant sofos sedziu, tingiu kazka veikti. Siandien dvejos krepsinio rungtynes. Taip ir praeis diena bet kaip..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 17, 12:01)
<strong>Sima_1</strong>, sveikit  4u.gif  Visai tikėtina, kad pasveiksit iki ryt. Maniškė tesirgo pusdienį. Auklėtojos labai nustebo, kad taip greit pasveiko, bet va visa tai buvo trečiadienį, ir iki dabar jokių ligos požymių  clap_1.gif  Svarbiausia griebt ligą pačioj užuomazgoj.

Sprandinę kepu šmotu rankovėje. Prie folijos man prilimpa. Beje tokiu pat būdu kepu vištą, ketvirčius, kalakutieną ir dar daug ką  4u.gif

Arba situacija darbo rinkoje dabar pagerėjo, arba patirtis paskutinėje mano darbovietėje ne tokia prasta, kaip maniau  smile.gif </p>

Ačiū 4u.gif galvojau, kad prasisuksiu neapsirgus, nors pas mane darbe aplink absoliučiai visi serga, bet va ir mane pagriebė. Šiandien jau geriau, gerklės jau taip neskauda, sloga yra, na bet sloga jau toks dalykas, nedingsta man ji per naktį..

Aš irgi pagrinde viską rankovėj, dabar nebebuvo tai ir folijoj gerai gavos, niekas neprilipo mirksiukas.gif

Smagu girdėt, toks vaizdas, kad visur darbo rinkoj padėtis gerėja, išskyrus pas mane darbe..

QUOTE(semtama @ 2017 09 17, 12:21)
Sima1 - sveikit.  4u.gif
Aš irgi pasigavau slogą nuo didžiosios. Šiandien lyg geriau. Beje, mažės auklėtoja į fb parašė prašymą, kad nevestų tėvai sloguojančių vaikų. Grupėje tokių jau daug. Prieš metus būčiau susinervinus, bet dabar jau žinau, kad kitaip nebus.

Ačiū 4u.gif Jo, pernai ir mane nervindavo sloguojantys daržely. Bet paskui supratau, kad tada neišeis visai lankyt darželio, jei kaskart kai sloguos nevesim. Deja deja tokia realybė.
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 09 17, 13:15)
Savaitgalis namie, nieko idomaus. Naktis vel bemiege, su pizama ant sofos sedziu, tingiu kazka veikti. Siandien dvejos krepsinio rungtynes. Taip ir praeis diena bet kaip..

Kai lietuviai nebežaidžia, tai ir nebeseku krepšinio visai. Kas žais? Jau finalas šiandien?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 17 rugsėjo 2017 - 13:25
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 17, 11:22)
Sveikos 4u.gif kaip savaitgalis taip tyluma ramuma temoj, ką veikiat? ax.gif
Mūsų ramus savaitgalis, vakar atsibudau su skaudančia gerkle ir sloga unsure.gif Aurėja irgi dar su ta pačia sloga, bijau, kad nesustiprėtų, į darželį nepriims.. Pasitelkėm visus vaistus ir inhaliatorių, bandysim pagyt smile.gif Tai sėdim namie, praktiškai iki pardės tingim nueit, Barbora mus gelbėja. Tik vyrui nelabai patinka, kai Aurėja pasakoja, kad buvo dėdė ir atvežė saldainį biggrin.gif

O kas yra visi imanomi vaistai?
Mano M savitgali turejo kontakta su garantuotai serganciu zmogum, tai dabar sedziu drebu, kad nebutu uzsikretes unsure.gif

Mnau, kad vyrui nepatinka bigsmile.gif
Atsakyti

Dzeuse - ka palaikysi finale?

Iskritus lietuviams, neziuriu, bet seku ivykius. Siaip krepsinis, jei ne lietuviu pasiekimai, visai man nepatiktu. Vat futbola, tai megstu ir ziuriu, tik deja, ne kai lietuviai zaidzia...

Atsakyti
QUOTE(dzeuse @ 2017 09 17, 14:15)

Neleidzia parasyti zodzio b l e m b a bigsmile.gif *****, ziuriu, pas tave su tuo miegu vel prastai ... O tu nesieji jos nemiegojimo su mityba?
Kaip tavo pacios sveikata? Geri dar tuos turbo vaistus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azazella: 17 rugsėjo 2017 - 13:52