QUOTE(sima_1 @ 2017 01 05, 11:57)
Minėjai, kad žindei iki 1,5m, gal gali trumpai papasakot kaip pavyko užbaigt? Įdomi tavo patirtis
Maždaug buvo taip, kad pirmiausiai nuėmiau šiaip kasdieninius pavalgymus. Palikau tik prieš miegą ir naktį. Kai dieną pradėdavo "to" zyzti, aš nueidavau kažkur, o ją užimdavo vyras. Ir šiaip nelabai zyzdavo, buvo vasara, daugiau veiklos lauke, mažiau noro "sėdėti ant papo" iš neturėjimo ką veikti.
Po dviejų dienų nuėmiau dieninį maitinimą prieš miegą. Migdydavosi sunkiau, bet priprato.
Po dviejų dienų naktinius maitinimus. Gaudavo tik prieš miegą ir ryte. Naktimis ją tampydavo ir migdydavo vyras.
Dar po dviejų dienų rytinį valgymą. Ir galop vakarinį. Pradžioje maitinau kas antrą vakarą. Po to kas trečią. Paskutinį kartą gal po savaitės pertraukos. Nes labai jau man ten veržė.
Šiaip atpratinti nuo žindymo buvo sunkiau man nei jai. Nes man pastoviai darydavosi guzai krūtyse (pieno sankaupos), tai tekdavo dažninti žindymą, nei aprašiau. Dėl to tas nujunkymo procesas man labai užsitęsė.
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 05, 11:57)
Aš tai galvoju gimtadienį irgi daryt žaidimų kambary, kad nereiktų namie gamint
baisiai tingiu. Be to ir veiklos vaikams būtų. Kad tik tų vaikų būtų, nesirgtų, kitaip jaučiu ne į temą žaidimų kambarys su suaugusiais?
Jei tik kokie 2 vaikai, tai nelabai smagu. Jei 4 ar daugiau - tai jau linksma
Bet mes kiek dalyvavę tokiuose gimtadieniuose, tai tėvai paprastai pasidaro kažkokias užkandėles, tortą. Tikiu, kad galima ir vietoje nusipirkti, bet kaina turbūt neadekvati.
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 05, 12:28)
O ką ten karpot ir ką su tais karpiniais veikiat? Beje, seniai paklaust noriu pas tas, kurios "karpot" - kas karpo? - jūs ar vaikai?
Nekarpom nieko "gudro". Abi turim po mažas žirklutes apvalintais galais, skirtas vaikų nagams karpyti. Aš iškerpu paveikslėlius, o mažoji "perkarpo" (kažkiek įkerpa, kažkiek nuplėšia). Grindys pilnos mažų popiergaliukų. Po žaidimo jie keliauja į šiukšliadėžę.
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 05, 13:03)
Zaidimu kambariai cia kitokie, Adelia per maza dar jiems.
Patalpa kaip didele maxima, joje pilna zaidimu (toj atviroj erdvej) palei sienas stalai, triuksmas siaubingas, vaiko vieno nepaleisi tarp visu kazkur ten klaidziot.
Aš laukiu tokių žaidimo kambarių Lietuvoje. Tikiuosi, kad kažkas panašaus bus Megoje.
Dont stop - įspūdingas skaičius drabužėlių. Aš taip kruopščiai jau nesuskaičiuočiau, bet pirktų tai jau niekaip niekaip tiek nebūtų.