Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Beje, seniai paklaust noriu pas tas, kurios "karpot" - kas karpo? - jūs ar vaikai?

Seniai duodu karpyt pačiai, žirklutėmis su suapvalintais galais  :) Yra toks žurnalas Kutis, jis skirtas  nuo 2 m, tai va, ten yra užduočių karpyt pagal punktyrines linijas   :)

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 05, 13:28)
<p>Šiandien turiu pateisinamą priežastį neiti į lauką, tai kultivuoju savo obsesinį-kompulsinį poreikį skaičiuot lam.gif - skaičiuoju, kiek rūbų pirkau per 2016 metus sau ir vaikams, koks proc vykusių ir nevykusių pirkinių, kiek pirkta online ir offline ir pan  biggrin.gif</p>
<p>Taigi, gal kartais kam nors įdomu laugh.gif : panai pirkau 130 rūbų (neskaitant kojinių, apatinių, pėdkelnių), palyginimui 2015 m - 162 vnt. Sūnui pirkau 85 vnt, palyginimui 2015 m - 58 vnt (šiemet vyras daug vežė iš komandiruočių). Sau pirkau 69 (52 vnt rūbų, 7 poras batų ir 10 vnt aksesuarų; apatinių, pėdkelnių, kojinių ir dovanotų rūbų neskaičiuoju), o jei kas paklaustų, sakyčiau nieko nepirkau, tik suknelę atsimenu  hmm.gif  biggrin.gif  Tai štai kur "dingsta pinigai"  blush-anim-cl.gif</p>

Įspūdingi skaičiai blink.gif Aš atsidarius spintą galiu pasakyt, kiek pirkau pernai rūbų, juokingai mažai biggrin.gif 4 nauji megztukai, 2 maikutės, 1 pora batų. Viskas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 01 05, 13:57)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Aguončikas" data-cid="71336845" data-time="1483608498">
<div>
<p> Beje, seniai paklaust noriu pas tas, kurios "karpot" - kas karpo? - jūs ar vaikai?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Seniai duodu karpyt pačiai, žirklutėmis su suapvalintais galais  smile.gif Yra toks žurnalas Kutis, jis skirtas  nuo 2 m, tai va, ten yra užduočių karpyt pagal punktyrines linijas   smile.gif</p>

Čia su tom kur nagams karpyt kūdikiams? ax.gif
Atsakyti
dzeuse, žinoma laikykis voieciu tvarkos, jei tik keicia foto, tai ir keiskit, kad neprikibtu oro uoste.

QUOTE(dontstop @ 2017 01 05, 14:57)
<p>Seniai duodu karpyt pačiai, žirklutėmis su suapvalintais galais  smile.gif Yra toks žurnalas Kutis, jis skirtas  nuo 2 m, tai va, ten yra užduočių karpyt pagal punktyrines linijas   smile.gif</p>

ir ji karpo pagal punktyrines linijas?
oho perki rubu blink.gif lyg rasei, kad mazai perki, kol buni dekrete, tai kiek perki kai eini i darba? idomumo delei, kokio brangumo tie drabuziai?
Atsakyti
Jooo..aš šiemet pirkau vieną porą batų, megztuką ir dvejas timpas biggrin.gif ai dar pėdkelnes biggrin.gif vaikui pirkau tik pėdkelnes, pernai dar žieminį kombį, du bodžius. Visa kita siuvau. Bt jis neuri daug rūbų, tik būtiniausius
Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 05, 11:57)
Minėjai, kad žindei iki 1,5m, gal gali trumpai papasakot kaip pavyko užbaigt? Įdomi tavo patirtis

Maždaug buvo taip, kad pirmiausiai nuėmiau šiaip kasdieninius pavalgymus. Palikau tik prieš miegą ir naktį. Kai dieną pradėdavo "to" zyzti, aš nueidavau kažkur, o ją užimdavo vyras. Ir šiaip nelabai zyzdavo, buvo vasara, daugiau veiklos lauke, mažiau noro "sėdėti ant papo" iš neturėjimo ką veikti.
Po dviejų dienų nuėmiau dieninį maitinimą prieš miegą. Migdydavosi sunkiau, bet priprato.
Po dviejų dienų naktinius maitinimus. Gaudavo tik prieš miegą ir ryte. Naktimis ją tampydavo ir migdydavo vyras.
Dar po dviejų dienų rytinį valgymą. Ir galop vakarinį. Pradžioje maitinau kas antrą vakarą. Po to kas trečią. Paskutinį kartą gal po savaitės pertraukos. Nes labai jau man ten veržė.

Šiaip atpratinti nuo žindymo buvo sunkiau man nei jai. Nes man pastoviai darydavosi guzai krūtyse (pieno sankaupos), tai tekdavo dažninti žindymą, nei aprašiau. Dėl to tas nujunkymo procesas man labai užsitęsė.
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 01 05, 11:57)
Aš tai galvoju gimtadienį irgi daryt žaidimų kambary, kad nereiktų namie gamint biggrin.gif baisiai tingiu. Be to ir veiklos vaikams būtų. Kad tik tų vaikų būtų, nesirgtų, kitaip jaučiu ne į temą žaidimų kambarys su suaugusiais? biggrin.gif

Jei tik kokie 2 vaikai, tai nelabai smagu. Jei 4 ar daugiau - tai jau linksma smile.gif
Bet mes kiek dalyvavę tokiuose gimtadieniuose, tai tėvai paprastai pasidaro kažkokias užkandėles, tortą. Tikiu, kad galima ir vietoje nusipirkti, bet kaina turbūt neadekvati.
Papildyta:
QUOTE(Aguončikas @ 2017 01 05, 12:28)
O ką ten karpot ir ką su tais karpiniais veikiat? Beje, seniai paklaust noriu pas tas, kurios "karpot" - kas karpo? - jūs ar vaikai?

Nekarpom nieko "gudro". Abi turim po mažas žirklutes apvalintais galais, skirtas vaikų nagams karpyti. Aš iškerpu paveikslėlius, o mažoji "perkarpo" (kažkiek įkerpa, kažkiek nuplėšia). Grindys pilnos mažų popiergaliukų. Po žaidimo jie keliauja į šiukšliadėžę.
Papildyta:
QUOTE(dzeuse @ 2017 01 05, 13:03)

Zaidimu kambariai cia kitokie, Adelia per maza dar jiems.
Patalpa kaip didele maxima, joje pilna zaidimu (toj atviroj erdvej) palei sienas stalai, triuksmas siaubingas, vaiko vieno nepaleisi tarp visu kazkur ten klaidziot.

Aš laukiu tokių žaidimo kambarių Lietuvoje. Tikiuosi, kad kažkas panašaus bus Megoje.

Dont stop - įspūdingas skaičius drabužėlių. Aš taip kruopščiai jau nesuskaičiuočiau, bet pirktų tai jau niekaip niekaip tiek nebūtų. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semtama: 05 sausio 2017 - 13:52

Papildyta:
Čia su tom kur nagams karpyt kūdikiams? ax.gif

Ne ne, su kanceliarinėm, būna jų visokių pvz maximose, pagal metus suskirstyti, t y ant pakuotės nurodyta, kokiam amžiui žirklės :)  

ir ji karpo pagal punktyrines linijas?
oho perki rubu blink.giflyg rasei, kad mazai perki, kol buni dekrete, tai kiek perki kai eini i darba? idomumo delei, kokio brangumo tie drabuziai?

Dar nežinau, žurnalą ketinu tik šį mėnesį pirkti pirmą jos gyvenime numerį  :)  Kol kas karpo bet kaip popierių, senus žurnalus, prekybcentrių lankstinukus ir pan  :) Aš turėjau omeny, kad jei žurnale yra tokių užduočių, teoriškai dvimetis jau gali sugebėti žirkles valdyti, bent jau reikia to mokytis  :)

Tai taip ir yra, dabar aš "nieko neperku", o kai dirbau ir buvo tiek materialinės galimybės pirkti, tiek galimybė darbe "madas demonstruoti", tada jau pirkdavau smarkiai, nuo keliolikos iki keliasdešimt rūbų kas mėnesį  :D Bet nieko brangaus pas mane nėra, aš pagrinde perku iš Vinted, mados tendencijų neseku, garsiais gamintojais nesidomiu  :)​ 

Atsakyti
Labas smile.gif Dontstop rūbų kiekiai įspūdingi - o kur dar pačios megzti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 05, 14:51)
tada jau pirkdavau smarkiai, nuo keliolikos iki keliasdešimt rūbų kas mėnesį  biggrin.gif 

Kokio dydžio tavo spinta? biggrin.gif
Aš neįsivaizduoju tokio kiekio drabužių.. blink.gif biggrin.gif Kada spėt visus panešiot?

Atsakyti

Kokio dydžio tavo spinta? biggrin.gif
Aš neįsivaizduoju tokio kiekio drabužių.. blink.gifbiggrin.gifKada spėt visus panešiot?

Čia dar vienas niuansas - ne viskas, ką perku man tinka, deja, iš to, ką pirkau pernai 61 % netiko ir nukeliavo atgal į pardavimą, ir taip kasmet būna (aš jau daug metų skaičiuoju). Tai žodžiu aš daug perku, bet ne tiek daug spintoj nusėda  :D

O spinta mano nėra didelė  :mirksiukas:  - 2 lentynos einamo sezono rūbų, 1 lentyna naminių ir sportinių rūbų, 2 lentynos mezgimo siūlų  :laugh:

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 01 05, 15:43)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71337434" data-time="1483619456">
<div>
<p>Kokio dydžio tavo spinta? vartotojo įkelta nuotrauka

Aš neįsivaizduoju tokio kiekio drabužių.. vartotojo įkelta nuotraukavartotojo įkelta nuotraukaKada spėt visus panešiot?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Čia dar vienas niuansas - ne viskas, ką perku man tinka, deja, iš to, ką pirkau pernai 61 % netiko ir nukeliavo atgal į pardavimą, ir taip kasmet būna (aš jau daug metų skaičiuoju). Tai žodžiu aš daug perku, bet ne tiek daug spintoj nusėda  biggrin.gif</p>
<p>O spinta mano nėra didelė  mirksiukas.gif  - 2 lentynos einamo sezono rūbų, 1 lentyna naminių ir sportinių rūbų, 2 lentynos mezgimo siūlų  laugh.gif</p>

Tai nuo to ir reikėjo pradėti biggrin.gif Užtad aš ir nemėgstu pirkt online rūbų, niekad nežinai, ar tiks.

semtama, ačiū už pasidalijimą 4u.gif kaip suprantu vyras labai daug padėjo šitame reikale.
Atsakyti

Tai nuo to ir reikėjo pradėti biggrin.gifUžtad aš ir nemėgstu pirkt online rūbų, niekad nežinai, ar tiks.

Reikalas tas, kad ir su offline pirktais rūbais yra labai panašiai  :blink:  Aš paskaičiuoju atskirai  koks proc "sėkmingų" rūbų yra iš Vinted ir koks iš kitur pirktų. Tai aišku gyvai pirkti rūbai yra šiek tiek "sėkmingesni", bet nežymiai  :oh: Kažkodėl gaunasi taip, kad kol parduotuvėje matuojuosi - viskas ok, namuose prie kito apšvietimo pasižiūriu - nebepatinka  :angel_not:  Arba vieną kartą užsidedu ir suprantu, kad "nelimpa" :geda:  Ir aš visad esu paieškose kažkokio tam tikro idealaus rūbo - tai idealių džinsų, tai idealaus palto ir tt. Man net būna, kad aš iškart nusiperku tarkim 5 analogiškus sijonus, po kurio laiko atrenku geriausiai gulantį iš jų, likusius parduodu. Tai ir bėgioju į paštą po kelis kartus per savaitę, vis perku ir parduodu, biznierė  :oh:  :lol:

Atsakyti
Nu ot pabludus merga ir neuzmigo, vaiksto nukvakus dabar, nepasiduoda i lova guldyt ir viskas, rekia, begas nuo manes..

QUOTE(relita @ 2017 01 05, 12:29)
dzeuse, žinoma laikykis voieciu tvarkos, jei tik keicia foto, tai ir keiskit, kad neprikibtu oro uoste.

As pradzioj net nustebau, maniau kaip pakeis ilaminuota, bet namie apziurejom, ji eina atskirai, kad galetu isimti.
Pakeisiu ir bus ramu, as LT piliete, Adelia DE, plius musu pavardes gaunas skirtingai tariamos, nes mano lietuviskai iskraipyta, kas uzknisa juodai.. Dar sugalvos prikibt, klausinet ir taip man bus stresas pirma karta skristi su ja.

Sima, visada ta darba dirbai?
Atsakyti