Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

QUOTE(relita @ 2017 09 15, 08:48)
Kada jus migdot vaikus?

Miegot ruoštis pradedame 21val. Užmiega apie 22:00-22:30, keliasi maždaug 7:15. Kai prabunda, nesivarto, keliasi ir eina.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 09 15, 09:22)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="relita" data-cid="71799110" data-time="1505454537">
<div>
<p>Labas. Mano verkia paliekamas ir pasiimamas. Paduodu verkianti, bet girdziu, kad nurimsta. Kartais susigraudina eigoje, bet gerai valgo (tik letai, vienas ilgiausiai sedi prie stalo). Zaidzia su vaikais, piesia ir pan. Tai nemanau, kad ten labai blogai jauciasi. Bet va jau zino, kad kai pavalgys pietus as ateisiu. Ir vel bus asaru, kai supras, kad neateisiu, o jis tures pamiegot. Vat ir as galvoju, kad nera gerai ilgai leist nemiegot.

Dar mano vaikas nelaimingas buna ryte, nea tingi keltis. Jis megejas lovoj pasivartyt, bet as turiu but salia, o as keliuosi anksciau uz juos, be manes jis neguli ir prikeltas buna baisiai piktas. Guldau apie 9 vakaro, reika bandyt anksciau.

Kada jus migdot vaikus?</p>
</div>
</blockquote>
<p>Labas rytas  smile.gif</p>
<p>Guldau nuo 20:30, užmiega apie 22 ar net vėliau. Ir keliasi apie 6. Bet miego jai užtenka  smile.gif</p>
<p> </p>
<p>Kitą savaitę mūsų su vyru 10sios vestuvių metinės. Ir aš vis dar nesugalvojau dovanos  blush-anim-cl.gif Noriu, kad būtų įsimintina, ne šiaip koks eilinis daiktas. Na bet fantazija neveikia. Planuojam važiuot į Klp, vaikus palikt močiutei ir kur nors nueit. Galvojau, gal kokį pramogų kuponą padovanot, būtų kaip tik galimybė jį išnaudot, na bet Klp nerandu nieko įdomaus, nu nieko. Mama norėjo mum padovanot bilietus į koncertą, gerai, kad atsiklausė  blush2.gif  Koncertai, spektakliai, kinas netinka. Kuponas į restoraną atrodo labai banalu (daug kartų dovanojau ir visus, kas yra Klp, mes išbandėm). Kažkokios ekstremalios pramogos, ale šuolis su parašiutu irgi netinka. Aklavietė  frusty.gif​ </p>

Aklavietė būtų ir man. Mes neromantikai. Visas svarbias datas (ir vestuvių) net neprisimenam. Vienas kitam jokių dovanų nedovanojam. Vienintelė dovana iš vyro - kojinės, gal per trečią pasimatymą. Na dar per kovo - 8ą kartais gėlių gaunu, bet ne visada. Aš jokių dovanų jam nedovanojus.
Papildyta:
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 15, 11:38)
Maniškei šiandien DU SU PUSE  wub.gif

Sveikinimai 4u.gif
Jau didelė wub.gif
Atsakyti

Ir aš nelabai ką patarsiu, mes paprastai per savo vestuvių metines kažkur važiuodavom tiesiog pailsėti. Šiemet nieko nešventėm, nedarėm, namie šampano gal išgėrėm tik ir viskas.
Jums jau vien dovana bus kažkur dviese išeiti be vaikų bigsmile.giftai gal tiesiog kokia smulkmena? Ar taip jau būtina kažkokia didelė dovana?

Papildyta:
O tai jūs nesusitariat, ką dovanot, o ko geriau ne? blush2.gif

Maniškei šiandien DU SU PUSE wub.gif

Tai mes ne pirmą kartą išeinam kažkur, buvo močiutė jau paleidusi kelis kartus  :)  Vien tai yra labai gerai, bet nėra savaime dovana  :hmm: Nebent iš močiutės pusės mum  :)  Bet net ir ji dar ką nors mum dovanos, visad dovanoja  :)  

Nebūtinai tai turi būti daiktas, nebūtinai brangus, bet būtinai įsimintinas  :hmm:  Kad įsimintų galvoju, arba su išliekamąja verte kad būtų, arba kažkokia neeilinė, didelių įspūdžių paliekanti pramoga. Bet kas tai galėtų būti  :hmm:  Vyras irgi "užmetė meškeres", paklausinėjo šiek tiek, ar norėčiau to, ar ano, gal ten nueinam, gal šen, iš klausimų supratau, kad tuos pačius kuponus internete žiūrėjo  :lol: 

Dėl dovanų niekad nesitariam, dingtų gi visas siurprizas  :bigsmile: 

Sveikinimai Aurėjai  :bis  Ar paminėsit kaip nors?  :)​ 

Atsakyti

Pas mus buvo vakar vestuvių metinės - ketvirtos. Vyras prisiminė. Mes irgi vienas kitam nieko nedovanojam, jokiom progom, nebent bendru sutarimu vieną dovaną pasidarom, vienais metasi kalėdom pasidovanojom papūgą žako. Pernai kelionę pažinties metinėm pasidarėm... Gėlių gaunu standartiškai 3 k. per metus - per pažinties metines, kovo 8, ir per gimtadienį.

O kaip vyras reaguoja, kai tu jo dovanas parduodi?

Atsakyti

O kaip vyras reaguoja, kai tu jo dovanas parduodi?

Nežino  :ninja:​ 

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 15, 11:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sima_1" data-cid="71799457" data-time="1505464686"><div><p>Ir aš nelabai ką patarsiu, mes paprastai per savo vestuvių metines kažkur važiuodavom tiesiog pailsėti. Šiemet nieko nešventėm, nedarėm, namie šampano gal išgėrėm tik ir viskas.
Jums jau vien dovana bus kažkur dviese išeiti be vaikų vartotojo įkelta nuotraukatai gal tiesiog kokia smulkmena? Ar taip jau būtina kažkokia didelė dovana?
Papildyta:
O tai jūs nesusitariat, ką dovanot, o ko geriau ne? vartotojo įkelta nuotrauka

Maniškei šiandien DU SU PUSE vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai mes ne pirmą kartą išeinam kažkur, buvo močiutė jau paleidusi kelis kartus  smile.gif  Vien tai yra labai gerai, bet nėra savaime dovana  hmm.gif Nebent iš močiutės pusės mum  smile.gif  Bet net ir ji dar ką nors mum dovanos, visad dovanoja  smile.gif  </p><p>Nebūtinai tai turi būti daiktas, nebūtinai brangus, bet būtinai įsimintinas  hmm.gif  Kad įsimintų galvoju, arba su išliekamąja verte kad būtų, arba kažkokia neeilinė, didelių įspūdžių paliekanti pramoga. Bet kas tai galėtų būti  hmm.gif  Vyras irgi "užmetė meškeres", paklausinėjo šiek tiek, ar norėčiau to, ar ano, gal ten nueinam, gal šen, iš klausimų supratau, kad tuos pačius kuponus internete žiūrėjo  lotuliukas.gif </p><p></p><p>Dėl dovanų niekad nesitariam, dingtų gi visas siurprizas  bigsmile.gif </p><p></p><p>Sveikinimai Aurėjai  bis.gif  Ar paminėsit kaip nors?  smile.gif​ </p>

Na kai jau šventi 10-ąsias metines, galvoju, sunku yra nustebint biggrin.gif gi viskas jau išdovanota per tiek metų.. Bent mūsų atveju. Todėl mes dažniausiai praktiškai pasitariam, kas ko norėtų, jei nieko nesugalvoja, tada tenka pačiam sukt galvą.
Va šovė mintis, striptizą sušokt biggrin.gif Būtų tikrai įsimintina biggrin.gif

Niekaip neminėsim, ryte jau pasveikinom dukrą, pabučiavom, išmokinom sakyti kad jau "du su puse" ir tiek žinių smile.gif vyras po darbo į darbo balių eina, nežinia kada gryš, aš ramiai namie su dukra.

Ačiū už sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 15 rugsėjo 2017 - 12:16

Va šovė mintis, striptizą sušokt biggrin.gifBūtų tikrai įsimintina biggrin.gif

Aš turėčiau šokti??  :laugh:  Na būtų tikrai įsimintina  :laugh: Bet ne, nėra sąlygų  :B​ 

Atsakyti
Dontstop, o kodel netinka koncertas/spektaklis?
Mes galima sakyt nesvenciam. Ir nesidovanojam. Sampes isgeriam. Siemet ziema bus 13 metu kaip susituoke, sventinis laikotarpis, galvoju gal paieskot pramogu su nakvyne druskininku vandens parke. Butu kaledine ir sukaktoviu dovana seimynai.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 15, 12:54)
Aš turėčiau šokti??  laugh.gif  Na būtų tikrai įsimintina  laugh.gif Bet ne, nėra sąlygų  cool.gif​ 

Tu tu, kodėl gi ne biggrin.gif
Atsakyti

Dontstop, o kodel netinka koncertas/spektaklis?

Mano vyras neitų, jam neįdomu  :unsure:​ 

Atsakyti

Susidubliavo  :4u: 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 15 rugsėjo 2017 - 13:59
Sveikos 4u.gif kaip savaitgalis taip tyluma ramuma temoj, ką veikiat? ax.gif
Mūsų ramus savaitgalis, vakar atsibudau su skaudančia gerkle ir sloga unsure.gif Aurėja irgi dar su ta pačia sloga, bijau, kad nesustiprėtų, į darželį nepriims.. Pasitelkėm visus vaistus ir inhaliatorių, bandysim pagyt smile.gif Tai sėdim namie, praktiškai iki pardės tingim nueit, Barbora mus gelbėja. Tik vyrui nelabai patinka, kai Aurėja pasakoja, kad buvo dėdė ir atvežė saldainį biggrin.gif
Atsakyti
labas,
mes namuose. vakar buvo grazi diena, vaikai ilgai prabuvo lauke. as siuvu.
neismastau ka pietu daryt
Atsakyti