Įkraunama...
Įkraunama...

2015 Sausinukai

Maždaug pirmą savaitę viskas gerai, o antrą - jau nebenori. Aš išvarau iš darbo per anksti, kad panelę paimčiau iki pietų miego... Jaučiu valdžia mane tuoj užtrumpins už tokį neatsakingumą...

Tai daugumai taip yra, kad iš pradžių gal net patinka darželis, o po kelių dienų supranta, kas čia yra iš tikrųjų, ir kad tai ilgam... Ir prasideda tada visas "smagumas"  :oh: Pas mus dar tik vienas naujokas pietauja, visi kiti eina trumpam laikui tarpe tarp maitinimų, verkia ir 2 seniokai tiek atvedami, tiek paimami, miegot lieka tik vienas vaikas, aišku, ne naujokas...Normalu viskas, reikia laiko  :4u: 

Šiandien mūsų grupė pirmą kartą išėjo į lauką. Reiškia, jau pavyksta auklėtojai juos visus nuramint bent kuriam laikui  :super: 

Atsakyti
labs ryts. M visa savaite eina i darza, to daar nera buve. Ir tik pirma diena pabuvo iki pietu, paskui ejo visa diena nuo ryto iki vakaro.
Mano nuomone tokia, kad kuo ilgiau vaikas paliekamas ne pilna diena, tuo ilgiau vyksta adaptacija. Pagal savesprendziu smile.gif Nuo pavasario dirbau nepilnu etatu, dabar jau du menesius dirbu visa diena, tai adaptuojuosi is naujo, taip sunku man tas astuonias valandas isdirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(semtama @ 2017 09 14, 19:26)
Sima1 -o aš pavydžiu, kad Aurėja jau adaptavosi. Maniškė pirmą savaitę dar normaliai, bet antrąją - omg. Antradienį staugė tiek, kad visą darželį išgąsdino,išspardė vaikų kėdutes... Net didžiosios auklėtoja minėjo, o aš tik raudonavau. Ir man jau ne gaila jos, o pikta... Maždaug pirmą savaitę viskas gerai, o antrą - jau nebenori. Aš išvarau iš darbo per anksti, kad panelę paimčiau iki pietų miego... Jaučiu valdžia mane tuoj užtrumpins už tokį neatsakingumą...
Sveikatos sergantiems  4u.gif Rašot apie umcolor. Niekada jo nepirkau, o tiek praeitą sezoną slogų turėjom. Gal reikėtų išbandyti...

Aš nemanau, kad jau adaptavosi, visko dar būna, šiandien irgi pasigraudino ryte, tik matos, kad ji tvardosi pati, kad neverktų unsure.gif sakė dieną būna irgi paverkia kartu su kitais verkiančiais (vis naujokai ateina). Taip kad iki pilnos adaptacijos dar toli gražu. Svarbiausia, kad bent kokį mėnesį ar daugiau be pertraukų palankytų, įprastų.

QUOTE(Azazella @ 2017 09 15, 06:15)
Mano nuomone tokia, kad kuo ilgiau vaikas paliekamas ne pilna diena, tuo ilgiau vyksta adaptacija. Pagal savesprendziu smile.gif Nuo pavasario dirbau nepilnu etatu, dabar jau du menesius dirbu visa diena, tai adaptuojuosi is naujo, taip sunku man tas astuonias valandas isdirbti smile.gif

Sutinku, ir mums taip buvo.

Ir mūsų vakar pirmą kartą ėjo į lauką, kaip supratau ėjo pasivaikščioti į stadioną. Čia kiek Aurėja pasakojo. Sakė jai nepatiko eiti susikibus už rankų, nes vaikai tampė.
Atsakyti
Mūsų grupės vaikai jau gal ketvirtą kartą vakar buvo lauke. Man kaip tik atrodo, kad auklėtojai lengviau, kai keičiasi aplinka - mažiau rėkiančių tada. Nzn...

Su miegojimu, tai dabar nežinau, kada paliksiu... Išvis, sudarėm mudvi tokį sandėrį: kad ji nežliumbs, gražiai žais su žaisliukais ir vaikais, tada aš ją prieš pietų miegą paimu. Nežinau, kaip čia viskas pasibaigs su tokiom taisyklėm... huh.gif
Atsakyti
Labas. Mano verkia paliekamas ir pasiimamas. Paduodu verkianti, bet girdziu, kad nurimsta. Kartais susigraudina eigoje, bet gerai valgo (tik letai, vienas ilgiausiai sedi prie stalo). Zaidzia su vaikais, piesia ir pan. Tai nemanau, kad ten labai blogai jauciasi. Bet va jau zino, kad kai pavalgys pietus as ateisiu. Ir vel bus asaru, kai supras, kad neateisiu, o jis tures pamiegot. Vat ir as galvoju, kad nera gerai ilgai leist nemiegot.
Dar mano vaikas nelaimingas buna ryte, nea tingi keltis. Jis megejas lovoj pasivartyt, bet as turiu but salia, o as keliuosi anksciau uz juos, be manes jis neguli ir prikeltas buna baisiai piktas. Guldau apie 9 vakaro, reika bandyt anksciau.
Kada jus migdot vaikus?
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 09 15, 07:48)
Labas. Mano verkia paliekamas ir pasiimamas. Paduodu verkianti, bet girdziu, kad nurimsta. Kartais susigraudina eigoje, bet gerai valgo (tik letai, vienas ilgiausiai sedi prie stalo). Zaidzia su vaikais, piesia ir pan. Tai nemanau, kad ten labai blogai jauciasi. Bet va jau zino, kad kai pavalgys pietus as ateisiu. Ir vel bus asaru, kai supras, kad neateisiu, o jis tures pamiegot. Vat ir as galvoju, kad nera gerai ilgai leist nemiegot.
Dar mano vaikas nelaimingas buna ryte, nea tingi keltis. Jis megejas lovoj pasivartyt, bet as turiu but salia, o as keliuosi anksciau uz juos, be manes jis neguli ir prikeltas buna baisiai piktas. Guldau apie 9 vakaro, reika bandyt anksciau.
Kada jus migdot vaikus?

Ruoštis miegot pradedam nuo 20 val. užmiega iki 21 h. Ryte aš anksčiau atsikeliu, susiruošiu pati ir apie 6:50h einu kelti šeimynos. Maniškė būna nepatenkinta, prašo, kad dar gulčiau šalia ir pagulėtume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 15 rugsėjo 2017 - 08:14
QUOTE(relita @ 2017 09 15, 08:48)
Kada jus migdot vaikus?

Guldau po devyniu is karto, bet ilgiausiai lovoje kociojasi, ir uzmiega 22-22,30. Keliasi zalciukas dazniausiai be desimt septynios, nors pahgal musu grafika galetu laisvai iki puses astuoniu miegoti.
Atsakyti

Kada jus migdot vaikus?

Labas rytas  :)

Guldau nuo 20:30, užmiega apie 22 ar net vėliau. Ir keliasi apie 6. Bet miego jai užtenka  :)

Kitą savaitę mūsų su vyru 10sios vestuvių metinės. Ir aš vis dar nesugalvojau dovanos  :blush-anim-cl: Noriu, kad būtų įsimintina, ne šiaip koks eilinis daiktas. Na bet fantazija neveikia. Planuojam važiuot į Klp, vaikus palikt močiutei ir kur nors nueit. Galvojau, gal kokį pramogų kuponą padovanot, būtų kaip tik galimybė jį išnaudot, na bet Klp nerandu nieko įdomaus, nu nieko. Mama norėjo mum padovanot bilietus į koncertą, gerai, kad atsiklausė  :geda:  Koncertai, spektakliai, kinas netinka. Kuponas į restoraną atrodo labai banalu (daug kartų dovanojau ir visus, kas yra Klp, mes išbandėm). Kažkokios ekstremalios pramogos, ale šuolis su parašiutu irgi netinka. Aklavietė  :frusty:​ 

Atsakyti
QUOTE(sima_1 @ 2017 09 15, 10:06)
Ruoštis miegot pradedam nuo 20 val. užmiega iki 21 h. Ryte aš anksčiau atsikeliu, susiruošiu pati ir apie 6:50h einu kelti šeimynos. Maniškė būna nepatenkinta, prašo, kad dar gulčiau šalia ir pagulėtume.

as irgi panasiai keliu vaikus, o užmiega apie 21,30, bet matosi, kad dar norėtų pamiegot, pagulinėt. bet aš turiu būt šalia.

QUOTE(Azazella @ 2017 09 15, 10:11)
Guldau po devyniu is karto, bet ilgiausiai lovoje kociojasi, ir uzmiega 22-22,30. Keliasi zalciukas dazniausiai be desimt septynios, nors pahgal musu grafika galetu laisvai iki puses astuoniu miegoti.

ilgai migdosi, gal dieną per ilgai miega ir nebūna pavargęs. maniškio dieninis miegas sutrumpėjo, būdavo apie 2 val, dabar kartais pusvalandį-valandą tepamiega ir baisiai piktas būna. va jei aš su juo gulėčiau, tai ilgiau miegotų bet juk aš negaliu kasdien su juo pietų miegot.
mano vaikas kai keldavosi apie 9 val ryto, tai irgi užmigdavo vėlai, o kai pradėjo eit į darželį, tai ir vakare be problemų gulasi apie 21 val, tik kad kuičiasi apie pusvalandį.
Atsakyti
QUOTE(relita @ 2017 09 15, 07:48)
Kada jus migdot vaikus?

Gulames 20val. uzmiega apie 21.
Ryte keliasi 7.
Pietu kaip zinia nemiega.
Kai naktim bludija daug, ryte tenka zadinti.
Jeigu bludija mazai, dazniausiai apie 7 atsibunda pati, lengvai keliasi, vartytis nenori, lipa is lovos iskart.

QUOTE(dontstop @ 2017 09 15, 08:22)
Kitą savaitę mūsų su vyru 10sios vestuvių metinės. Ir aš vis dar nesugalvojau dovanos  blush-anim-cl.gif Noriu, kad būtų įsimintina, ne šiaip koks eilinis daiktas.

Nieko patarti negaliu, pas mus toj vietoj romantikos nulis.
Ir vyras tau visada taip sugalvoja, ka nors neiprasto?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzeuse: 15 rugsėjo 2017 - 10:19

Nieko patarti negaliu, pas mus toj vietoj romantikos nulis.
Ir vyras tau visada taip sugalvoja, ka nors neiprasto?

Stengiasi, bet dažniausiai gaunu netinkamų spalvų dekoratyvinės kosmetikos, netinkamų kvapų parfumerijos arba netinkamų stilių papuošalų  :)  (ir einu tada į Vinted prekiaut  :D   :D

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2017 09 15, 08:22)
Kitą savaitę mūsų su vyru 10sios vestuvių metinės. Ir aš vis dar nesugalvojau dovanos  blush-anim-cl.gif Noriu, kad būtų įsimintina, ne šiaip koks eilinis daiktas. Na bet fantazija neveikia. Planuojam važiuot į Klp, vaikus palikt močiutei ir kur nors nueit. Galvojau, gal kokį pramogų kuponą padovanot, būtų kaip tik galimybė jį išnaudot, na bet Klp nerandu nieko įdomaus, nu nieko. Mama norėjo mum padovanot bilietus į koncertą, gerai, kad atsiklausė  blush2.gif  Koncertai, spektakliai, kinas netinka. Kuponas į restoraną atrodo labai banalu (daug kartų dovanojau ir visus, kas yra Klp, mes išbandėm). Kažkokios ekstremalios pramogos, ale šuolis su parašiutu irgi netinka. Aklavietė  frusty.gif​ </p>

Ir aš nelabai ką patarsiu, mes paprastai per savo vestuvių metines kažkur važiuodavom tiesiog pailsėti. Šiemet nieko nešventėm, nedarėm, namie šampano gal išgėrėm tik ir viskas.
Jums jau vien dovana bus kažkur dviese išeiti be vaikų bigsmile.gif tai gal tiesiog kokia smulkmena? Ar taip jau būtina kažkokia didelė dovana?

Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2017 09 15, 10:24)
Stengiasi, bet dažniausiai gaunu netinkamų spalvų dekoratyvinės kosmetikos, netinkamų kvapų parfumerijos arba netinkamų stilių papuošalų  smile.gif  (ir einu tada į Vinted prekiaut  biggrin.gif   biggrin.gif )

O tai jūs nesusitariat, ką dovanot, o ko geriau ne? blush2.gif

Maniškei šiandien DU SU PUSE wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sima_1: 15 rugsėjo 2017 - 10:39